Gå til innhold

Myriad

Medlemmer
  • Innlegg

    129
  • Ble med

Alt skrevet av Myriad

  1. Hei. Vurderer å by på en bolig med forkjøpsrett. Leser at det er større sjangs for at boligen ikke blir tatt om man har en rask overtakelse evt. merkelige forbehold. Tenkte på dette med forbehold og lurte på følgende - i og med at det er lov å leie ut borettslagsleiligheter opp til 30 dager i året nå uten å søke. Er dette et forbehold som kan brukes og fungere? "Navn Navnesen kan få leie boligen i ønsket periode opptil 30 dager per år til x kr pr natt" For selger har det jo nada å si, for de som evt vil vurdere forkjøp er det no-go. Kan det funke? 😅
  2. Ikke her. Sentrale østlandsområdet
  3. Ja, 2 stk. Men de har vært litt spesielle (kjøpt via Choice greiene til ali), da samles flere produkter i en pakke og posten klistrer på en egen lapp over den orginale. Mulig ting er mer på stell der.
  4. Legger voec: 2034638 inn i adressefeltet. Har funket bra så langt
  5. Det er snakk om langt frem i tid (2050 for de strengeste reglene. Det er på et veldig teoretisk nivå, og ikke gjennomførbart på mange områder. Det kommer til å bli masse fritak fra regelverket og det vil sannsynligvis komme mange støtteordninger (momsfritak, skattefradrag og Enova-støtte)
  6. Rema kampanjen er så komisk. Innkjøpsprisene går ned, la oss late som vi er snille ved å fryse prisene Likte også Kiwi sin da prisene på fisk falt. "Vi kutter momsen!" som da var en del mindre enn det https://www.tv2.no/nyheter/innenriks/det-er-ufint-a-fremstille-det-som-om-de-bjudar-pa/15973663/
  7. Kanskje en fordel å ha skummet gjennom husleieloven når man leier ut, ja.
  8. Stillingstittel: Senior arkitekt (jobber med Azure/M365) Sektor: Privat Erfaring: 8 år Alder: 32 Utdanning: Bachelor IT Sted: Innlandet Goder: Mobil/bredbånd Lønn: 940 000 fast
  9. 32 år, mann, privat Din pensjonsbeholdning i folketrygden: kr 998 147 Arb.giver(e): 371 000
  10. Ja. Kjempefornøyd. Minns jeg (SUV) hadde rundt 400 ml ferdig blandet på forvask og vask. 300 ml på sealer (skal helst ikke på vinduer). Men det kommer jo ann på hvor agressiv du har stilt inn kanonen og. Jeg hadde vel midt på treet.
  11. Jobber i det private som IT-konsulent og jobber med kunder fra hele Norge. Er innom kontoret ca en gang i uka av fri vilje. Jobber helt klart best hjemme, men samtidig greit å få litt andre impulser.
  12. Hvordan skal en evt oppgang i 24/25 finansieres? Enten må rentene kraftig ned, eller så må prisene kraftig ned.
  13. I Entur appen kan du velge startdato, dermed kjøpe ut året
  14. Resetting Lost Password using NT Password Recovery & Registry Editor - Windows Forum - Spiceworks NT Offline Editor
  15. Ta kontakt med teleselskapet ditt. Det gjorde jeg, samt info om noen av de siste oppringningene som ble gjort (ble ringt opp igjen av de som fikk tlf av meg/fikk sms og noterte tidspunkt). Gav seg etter det.
  16. En smule løgn å skrive "uansett hva forsinkelsen skyldes", da
  17. Hva skulle det hjulpet for? Man har lov å ta opp familie.. For øvrig, skjerp deg.
  18. https://www.google.com/intl/no/photos/scan/
×
×
  • Opprett ny...