Jump to content

Outlier616

Medlemmer
 • Content Count

  345
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Outlier616 last won the day on May 17

Outlier616 had the most liked content!

Community Reputation

922 :)

Recent Profile Visitors

215 profile views
 1. Jeg synes Uncharted var okay-ish. Jeg hatet ikke Halo heller. Men det var antagelig fordi jeg aldri har spilt noen av de spillene. Skjønner også at de endrer på ting for å gjøre det litt mer fresh i stedet for bare å fortelle den samme historien om igjen. Det jeg ikke forstår er hvorfor man stadig ofrer gode historier for å vinne dydspoeng. Det virker som om en del studio og skribenter er mer opptatt av politisk subtekst i den virkelige verden, enn av hva historien de forsøker å fortelle faktisk handler om.
 2. Ukraina har all rett i verden til å angripe inn i Russland - så lenge de skåner sivile så godt de kan. Men det er tvilsomt om de vil forsøke å ta russisk land. Det er det rett og slett ingen grunn til. De ønsker bare å bevare sitt eget land. Ikke å erobre Russland. Skulle Ukraina slutte å skåne russiske sivile ville de også mistet masse sympati, og det vet de garantert. Når det er sagt, så håper jeg Ukraina i økende grad angriper strategiske mål i Russland. Hviterussland derimot ville ikke være noen god idé. Der er befolkningen allerede sympatetisk med Ukraina, og de har begrenset effekt på krigen nå.
 3. 63 år gamle piloter, og 60 år gamle tanks. Is this supposed superpower in the room with us now? 😉
 4. Enig i at den er dårlig formulert. Men det våpenliberalister gjerne gjør er å ignorere hele den første leddsetningen. Det går ikke an å komme utenom at loven spesifiserer en velregulert milits. Den andre leddsetningen spesifiserer også sikkerheten og retten til staten. Ikke individet. En enkeltperson er åpenbart ikke en velregulert milits. "A well regulated Militia, being necessary to the security of a free State, the right of the people to keep and bear Arms, shall not be infringed."
 5. Hurra, fler IP'er man kan ødelegge med late skribenter som er mer opptatt av identitetspolitikk og Twitter
 6. Jeg antar at grunnen til at man adskiller kvinner og menn i garderoben er minst to-foldig. Én, at man skiller dem fordi de har forskjellig biologisk kjønn, og to, fordi de fleste av dem er tiltrukket av det motsatte kjønn. Hvis vi legger til grunn at ingen av disse tingene lengre har noen mening - slik du ser ut til å mene - så er det et åpent spørsmål hvorfor heterofile kvinner og menn ikke også kan dele garderobe? Er det greit å ha 60 år gamle cis-menn skifte og dusje sammen med jentebarn f.eks?
 7. Det er vel ingen hemmelighet at de fleste som er woke hører hjemme på ytre venstre. Det er også den gjengen som er hardest i ordbruken og desidert flinkest til å sette merkelapper på folk, blant annet Rowling. Det er masse LGBT-folk i Høyre, og Høyre i Norge er ikke noe konservativt parti og har ikke vært det på lenge. Rowling er forøvrig i likhet med nesten alle andre mennesker i den vestlige verden, også folk som hater politisk korrekthet, hundre prosent for like rettigheter for transpersoner. Spørsmålet er hvor grensen skal gå for hvor vi andre skal være motvillig delaktige i deres personlige avgjørelser og dysmorfi. Å kalle Rowling for transfob, eller påstå at hun driver med hatefulle ytringer fordi hun har en annen mening, er stråmannsargumentasjon av en annen verden.
 8. Pakistan sliter nå, og har et gryende politisk opprør på gang. Regjeringen kan falle. Pakistan er en russisk alliert og har lenge hatt handelsunderskudd. Det landet importerer mest av er oljeprodukter, hvete og matolje. Prisene på alle disse tre tingene øker og øker. Samtidig har landets eget landbruk gått på en kraftig smell pga. hetebølgen for noen uker tilbake. Russland sier de gikk til "militær spesialoperasjon" i Ukraina for å bevare den russiske sfæren av innflytelse, men Putin har skutt alle sine allierte i foten - eller ryggen. Andre land som sliter med drivstoff og mat- priser er Venezuela, Cuba og Iran med fler. Alle russisk-allierte. Alle med gryende opprør. Når matprisene økte i 2010 fikk vi den arabiske våren. Nå ser det ut til at vi får en global "vår" hvor spesielt verdens autoritære regimer sliter fordi de er ekstra sårbare.
 9. Nybyggere som sådann og nybyggere flest stod ikke bak verken folkemord eller slaveri. De fleste mennesker i verden som ikke bor i det politiserte USA reagerer på den måten, så det er naturlig å anta at andre mennesker, selv proto-amerikanere, også ville ha reagert lignende.
 10. Det snåle er at grunnloven faktisk ikke sier noe om privat eierskap av skytevåpen. Det er dermed opp til kongressen å skrive lover. Dette var også NRA og GOP sin tolkning frem til ca. 1980. Det andre grunnlovstillegget handler om velregulerte militser som tilhører myndighetene - altså i dag nasjonalgarden. Konteksten var at Kong George av England forsøkte å ta kolonienes musketter. Nybyggerne i koloniene i dag ville sett med skrekk og gru på det som skjer i amerikanske skoler.
 11. De aller fleste mennesker i samfunnet, inkludert minoriteter i vestlige land selv, deler ikke ytre venstres ekstreme syn. Woke-folket projiserer sine egne fordommer på folk. Beste eksemplet jeg så var en video i går der en hvit ung selverklært antirasist satt og forklarte for en eldre svart kvinne hva det ville si å være svart.
 12. På kloss hold mister F-35 så og si alle fordelene sine. Å dogfighte i en F-35 er som å bruke en Ferrari som traktor. Å si at det er en myte at F-35 ikke kan dogfighte, er vel forøvrig også blitt en slags myte i seg selv. Selvfølgelig kan den dogfighte. Du kan dogfighte i en AC-130 også. Men det er ikke anbefalt. Nærmest ethvert fjerdegenerasjons jagerfly er bedre i den rollen.
 13. Jeg sa HVIS de krenker norsk luftrom - slik de har gjort f.eks svensk luftrom. Vi er ikke tjent med å la dem komme for nær. F-35 er et "standoff" våpen. Dets beste angrep, og eneste forsvar, er avstand. På kort hold har eldre jagerfly flere fordeler. Det eneste Putin forstår er forøvrig makt. Og det er ingen av oss som er redde for ham lengre. Alle land i verden har mistet respekt for Russlands militære evner. Å skyte ned norske F-35 i et bakholdsangrep på identifiseringsoppdrag ville være et propagandakupp for Kreml. De ville bare hevdet at vi skjøt først. Ingen ville teknisk sett kunne motbevise det. Og Norge ville turt å gjøre noe i ettertid annet enn å protestere. NATO ville ikke ønsket å eskalere heller. Slik kan også hybridkrig gjøres. Derfor synes jeg vi burde holde oss lengre unna og skyte dem ned hvis de krysser luftrommet. Da har vi data og video på at de krenket vårt luftrom.
×
×
 • Create New...