Gå til innhold

Ogywara

Medlemmer
 • Innlegg

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Ogywara sine prestasjoner

4

Nettsamfunnsomdømme

 1. Når det avholdes utlegg og det tas utlegg i objekt så er det normalt at namsmann foretar en verdivurdering av objektet. På bil brukes som regel Bilverdi i Infotorg evt kvdnorge. På bakgrunn av dette og om det er salgspant/andre utlegg så vurderes det om det er hensikt i å ta utlegg. Det må nok være verdi på minst 40-50 tusen for at bil skal være tjenelig for utlegg. Et tvangssalg koster fort rundt 20-30 tusen.
 2. Lønnstrekk avbryter også foreldelse. Trekket legges ned for 2 år i ganger og ved fornyelse av trekket så blir ny foreldelsesfrist 10 år frem i tid.
 3. Gjeldsregisteret dekker kun usikret gjeld type forbrukslån og handlekontoer. Det er derimot ikke uvanlig med stor gjeld etter feilslått næringsdrift, ubetalt bidragsgjeld eller annen offentlig gjeld. Disse vises ikke i Gjeldsregisteret og vil ofte være sikret med utlegg. Det er ikke lett å få gjeldsordning og "støtende-prinsippet" er nok det som velter de fleste søknader.
 4. Det svaret jeg fikk fra MyHeritage var treff på et søskenbarn. Hvis dette stemmer så er altså en av hans onkler min far. Søskenbarnet har en halv-søster på morssiden som jeg ikke hadde DNA-match på. Altså er hans ene onkel på farssiden da trolig min far. Alt henger da på om svaret til MyHeritage stemmer. Hvis det gjør det så er det liten tvil. Hvis hun som trolig er biologisk halvsøster aksepterer å ta DNA-prøve så vil et treff her muligens kunne avgjøre farsskapsaken. Hun har ikke svart meg på om hun er villig til dette. Jeg mistenker at hun kan være bekymret for at jeg har krav på arv. Gravåpning kan jo være et alternativ men jeg håper jo dette kan unngås.
 5. Hun døde for noen år siden uten å ville/kunne oppgi fars navn.
 6. Jeg står riktignok uten far i folkeregisteret og har derfor nå stevnet min avdøde far i farskapssak. Vet ikke hvor langt tingretten går for å få fastslått farskap i slike tilfeller. Men antar at han blir juridisk far hvis tingretten finner at det er slik. Eller er det noe jeg ikke har fått med meg?
 7. Hvis jeg skal motta arv så må jeg kreve det av henne først. Hun fikk alt i 2014. Hun svarte meg aldri på om hun var villig til å ta DNA-prøve så det kan jo være dette er noe som bekymrer henne. Jeg ønsker først og fremst å få fastslått hvem som er min far og har jo ikke noe ønske om å ruinere noen.
 8. Jeg står faktisk oppe i en tilsvarende situasjon. Jeg er en voksen mann som aldri har visst hvem min biologiske far var. Etter DNA-test på MyHeritage har jeg funnet ut hvem han trolig var. Han døde i 2014 og jeg tror ikke han visste at jeg eksisterte. Det var uansett et arveoppgjør i 2014 der hans ene kjente barn arvet alt. Vet ikke hvor mye arv det var snakk om så trenger jo ikke være noe. Jeg er nå i en prosess med tingretten om fastsettelse av farskap. Blir vel tatt nye DNA-prøver. Saken er da at jeg har en ukjent søster som potensielt må betale en totalt fremmed et beløp av ukjent størrelse til en person hun aldri har møtt hvis jeg skulle kreve dette. Har jo forståelse for at dette må føles noe urimelig hvis dette skulle vise seg at hun faktisk er min søster.
 9. Står fortsatt ordrestatus "mottatt" hos meg hos Netonnet. Valgte billigste leveringsløsning da...
 10. Platekompaniet tar jo 1500,- for headset'et som koster 1000,- på Elkjøp. Når det gjelder etterspørselen etter PS5 så er nok den fortsatt langt over det som selges. Var vel godt over 50.000 som var påmeldt i Elkjøp sin siste raffle. På Finn så legges jo PS4 Pro ut til 3500-4000. Finns jo ikke lengre i butikkene disse heller.
 11. Jeg har fått sporingsnr på min ordre nr 2 og beskjed om at min ordre nr 1 pakkes
 12. Bestilte nettopp 2 stk bundler fra Coolshop. Spent på om jeg får de. Tyder på at det kan være feil i systemet deres når du får bestilt mens det står at de er utsolgt. Står "akseptert" på bestillingen da.
×
×
 • Opprett ny...