Jump to content

Serpentbane

Medlemmer
 • Content Count

  6703
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Serpentbane last won the day on September 1

Serpentbane had the most liked content!

Community Reputation

8156 :)

Recent Profile Visitors

14736 profile views
 1. La ikke merke til denne posten når jeg svarte sist. Dette endrer jo premissene betraktelig i forhold til at du bare skulle ha kopiert litt tekst fra en random nettside som man kunne få inntrykk av ut fra din første post. Alle disse detaljene er jo essensielle når du ber om råd, og det er ikke sikkert alle som svarer leser alle postene i tråden før de svarer deg. Om du som tidligere ansatt plutselig lanserer en konkurrerende nettside og denne har blåkopiert innhold så er det naturligvis potensiale for at de kjører en helt annen prosess, særlig om det kan være ting som tyder på at du har brakt med deg kode eller andre ting ut. Selvsagt kan motivasjonen være å stoppe en konkurrent, men de beskytter også sin egen bedrift mot potensielle uærlige hensikter.
 2. Relevant å vite linjehastigheten din, om alle henger på trådløst eller er kablet, hvilket utstyr du har osv. Hvor sender står i forhold til brukerutstyr osv.
 3. Spikker flis i dag, men CV90, evt. CV9030N. 🙃 Edit: Late to the party, never mind...
 4. Nå er jo hele poenget med BE å kunne bedømme lastevekt, vektfordeling og sikring.
 5. Chinese envoy underscores nuclear facilities safety, support for Ukrainian refugees on UN emer meeting - Global Times Dette kan vel si å være nok en opptrapping av Kinas kritikk av Russland i forhold til situasjonen og krigføringen i Ukraina. Selv om de også mener at man skal forhandle seg fram til fred, uten at de sier noe om hva de mener premissene for dette skulle være.
 6. Det skal også legges til at vår BNP er relativt høy, så beløpene blir også dertil høyere. Når vi samtidig legger til lavt en relativt liten befolkning så blir forskjellene per innbygger astronomiske.
 7. Hadde vært interessant å vite noe om tid her, siden soldatene meldte om ukrainske styrker 500m fra dem i Makiivka, som i praksis ligger skulder mot skulder med Donetsk, men lenger øst. Vi vet jo at Ukrainske soldater var veldig nært for ikke så lenge siden, så dette utvider bildet av hvor langt de kom. Edit: Et interessant poeng her er for øvrig innrømmelsen av at Russiske styrker var i Ukraina i 2014...
 8. Er ikke første gangen slike påstander fremmes, så vi skal være forsiktige med informasjonen. Men... i verste fall kan man tenke at om ordet deles er det også potensielt med på å forhindre handlingen.
 9. Presidenten i Kazakhstan har vel vært langt fra støttende i gjengjeld, og har på mange måter aktivt gitt Putin en kald skulder, også offentlig. Men, dette snakket er en utopi, Russland makter ikke en ny konfliktsone, og vil ikke lykkes i Ukriana. Men, det kan være en in direkte advarsel like vel, om å kjenne sin plass.
 10. Wher to invade next... Håper disse programmene fører til at landet tar en mer aktiv rolle mot Russland...
 11. Sånn, bare å printe å ha på innerlomma. Merk at man kan føre på flere kryss utover kvelden om nødvendig...
×
×
 • Create New...