Gå til innhold

Gibblay

Medlemmer
 • Innlegg

  1 045
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Gibblay sine prestasjoner

1,7k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Jeg tror også det skal være med en egen HIMARS som er myntet på GLSDB hvis jeg forstår ryktene greitt. Forhåpentlig sammen med ammunisjon til denne. Mulig jeg er litt for optimistisk her altså. Forsto det slik fra denne oversettelsen. The USA agreed to send Ukraine an additional M142 HIMARS anti-aircraft missile system with an unknown launcher modification It is not only that the unknown HIMARS was sent to test in combat the new GLSDB missiles that were supposed to arrive in Ukraine
 2. Fikk nettopp opp tweet om at rockerne Steve Stevens og Gene Simmons trekker seg fra plattformen, og at de kun blir å finne på facebook og instagram fremover. De hadde samme tekst begge to som tyder på en kampanje som er satt i gang. Simmons er jøde så her det nok noen som fikk nok. Musk graver sin egen grav nå.
 3. Et M2-TOR system har også møtt på FPV droner. Kost nytte her er ekstremt i favør Ukraina. Tusenlapper utsletter flere hundre millioner for å si det enkelt. Det at FPV droner kan treffe en såpass verdifullt system, gjør at jeg undrer litt. Er rekkevidden økt enda mer?
 4. Han var lei er nok den enkleste forklaringen. Ville gjøre noe som ga han mer mening med livet, samt at det var et ulønnet arbeid han drev med. Merkelig at ingen statlige aktører klorte ham til seg.
 5. Jeg regner med det er videoen med den russiske MT-LB du sikter til. Helt merkverdig video hvor de dundrer inn i to miner som sprenger kjøretøyet i tusen knas, og mennesker blir slynget titalls meter i luften. De som overlevde brant stort sett opp levende, mens det plutselig dukket opp to ukrainere fra en skyttergrav like ved som begynte å skyte på det som levde der. Ekstremt. Så også en annen video hvor en russisk skyttergrav var antent og russerne kjempet for livet for å komme seg vekk. Virket som de fleste brant opp. For en som har vokst opp med bilder fra 2.vk og Vietnamkrigen så er dette ekstreme greier. Har sett så mye grotesk nå at ingenting sjokkerer lenger.
 6. Skjer ikke dette i dag? De får jo milliarder til å drifte staten fra EU land(Norge er med så det holder), og har iverksatt en storstilt våpenproduksjon både innenlands og utenlands av det jeg forstår. Så i dag at tusenvis om ikke titusenvis av droner vil bli produsert av Ukraina hver måned fremover, noe som er dårlig nytt for russeren i skyttergraven. Er klar over at russerne også satser på samme, men de har tross alt flere hester de må spre utgiftene på når de skal betale selv.
 7. Jeg så også en uttalelse fra nevnte Johnson datert tidligere hvor han definitivt var interessert i å diskutere Ukraina støtte med Biden. Tror ikke vi må svartmale situasjonen for mye. Forgjengeren var også en av MAGA gjengen, men gjorde likevel en OK figur for Ukraina.
 8. Pussig gjeng. Sitter og fyrer seg opp dag ut og dag inn, men har mer eller mindre ingen seere. Seerandelen til programmet hans ligger på en halv prosent av det jeg har lest. Altså forsvinnende lite. Kinzhalmissiler er nok også ubrukelige mot bevegelige mål, så det hadde nok blitt tre dyre bom om de hadde brukt dem. For ikke snakke om det som hadde skjedd etterpå.
 9. Det er de så langt i fra. Nå ble jeg nesten sjokkert over din kunnskapsmangel vedrørende den russisk ortodokse kirken. Prestene der kan sammenlignes med KGB agenter, hvis de ikke er det.
 10. En russisk prest høyner til en million skadede. https://x.com/Gerashchenko_en/status/1716116011970089202?s=20
 11. Rester av ATACMS klaseammunisjon er avbildet hos russiske kilder. Spiller liten rolle for meg, bare ødeleggelsene var store. Dette er M74 submunition som ATACMS har store mengder av i klasevarianten.
 12. Ikke minst vet de nå at disse flyplassene er ubrukelige. De må lenger vekk, som fører til mer slitasje på materiell og mindre støtte til eget personell langs fronten. Fantastisk.
 13. Kharkiv i dag. Er det en form for desperasjon? Helt meningsløs bombing av sivile.
 14. Er det nå vi skal ta en Sindre Finnes, og hamstre i Norsk Hydro aksjer 🙂
×
×
 • Opprett ny...