Jump to content

Gibblay

Medlemmer
 • Content Count

  919
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

939 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Stemmer dette, så kan ikke tyskerne holde igjen Leopardene. Britene bryr seg nada om russernes temperament. Trusler hjelper ikke mot dem.
 2. edit. Slettet den siden det allerede var i tråd.
 3. Mulig dette var tilfellet akkurat her, men det er så mange nå. Det var uansett en spekulasjon jeg plukket opp, og finner litt troverdig.
 4. Rykter om at regimet vil nasjonalisere bedrifter, og da er eierne nødt til å bli ryddet av veien. Da har de gått full kommunist, og teorien om at folk aldri lærer av sine feil blir nok en gang bevist.
 5. Dette svaret fra Musk forteller mye om hva han har rotet seg inn i nå. Slik svarer ikke en toppleder på et internasjonalt nivå. Det er prepubertalt oppkast. https://mobile.twitter.com/EliotHiggins/status/1608048066099306498
 6. Den siste Teslaen min står på gården nå. Makan til tufs. Jeg blir regelrett bestyrtet over hva han kan finne på å lire av seg i skrivende stund. Langt forbi hva jeg kan tolerere.
 7. Det er visst mer alvorlig enn antatt. Virker som det står om liv, og han er flyttet til Moskva fordi ingen tør operere ham lokalt. https://twitter.com/bayraktar_1love/status/1606038361939984384?s=20&t=MNwfE_9oqhdobow4kyDiLg
 8. Det her var vel treff av en restaurant i byen Donetsk som var årsaken? En livvakt ble drept sammen med skadede blant Quislinger i tillegg. Forteller at Ukraina har god intel der også, sammen med veldig presis ild fra Caesar hvis de ble brukt. Necro har en tråd som trenger oversettelse. https://mobile.twitter.com/666_mancer/status/1605683568109305856 Også omtalt her, med samme person som utøver av nazihilsen i tråd. Altså russerne har erklærte nazister langt opp i systemene. Ikke noen bombe. https://mobile.twitter.com/officejjsmart/status/1605724003271733249
 9. Mener å ha lest at de skal donere noen av sine fullt oppgraderte T-72 som står i Tsjekkia. De virker uansett å være totalt på Ukrainas side som er gledelig. Jo flere som bidrar jo bedre.
 10. Er ikke dette en fjær som har blitt til ti høns. Hvilke mål Ukranerne plukker ut til dronene sine har USA egentlig lite kontroll og medbestemmelse over. Så lenge det ikke er våpen USA har levert. Mistenker at noen har tolket det annerledes enn det som ble sagt. Altså fritt frem med det store missilet til HIMARS osv. Det er ikke signalisert noen endring der dessverre, men har tro på endring om ikke altfor lenge.
 11. Det her👍 Faktisk tenkt i disse baner mer enn en gang siden invasjonen var et faktum. Først korona, og nå dette her, selv om det først og fremst tok livet av de eldre. Nå drepes fremtiden i skyttergravene i donbas. For noen totalt nedsnødde ledere det er i klikken rundt Putin. Helt sykt å tenke på. Dessverre så gjelder dette også Ukraina ganske uforskyldt. De har likevel en noe bedre grunn for å si det mildt.
 12. Mye tyder på at flyet er destruert ja. Litt for beleilige vinkler på bildene. https://mobile.twitter.com/Tendar/status/1599834245975142401
 13. Første bilder fra en av de russiske flybasene viser lett skade på ett fly. Vanskelig å tyde hva som har skjedd her for en amatør. https://mobile.twitter.com/UAWeapons/status/1599826448537174017
 14. Digger Kuleba. Tror de har en meget god plan som faktisk går etter planen😁. De vil komme med et ødeleggende slag nå når bakken fryser til, og helvete er løs i kreml. Det er min magefølelse akkurat nå.
 15. Jeg tror den er fra en av byene som ble frigjort i Kharkivoffensiven. Han var utsultet og svak og var på vei til politistasjonen fordi det skulle være noen forsyninger der. Alt fritt etter min hukommelse.
×
×
 • Create New...