Jump to content

Gibblay

Medlemmer
 • Content Count

  528
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

99 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gledelig at TUF gjør det så bra, når det ble det jeg bestilte. Får bare håpe jeg får det på denne siden av årsskifte da.
 2. Dette TUF kortet får bra omtale overalt. Meget bra kjøler, og jeg finner det uforståelig at ROG strix versjonen er priset over 2000kr over denne. Skulle tro ribbene var laget av gull for å forsvare det. Jeg har 2070 super ROG i dag og er veldig fornøyd med kjøleløsningen på det, men kommer til å hoppe over ROG versjonen av 3080 og heller gå for TUF. Det er en nobrainer.
 3. Kjedelig visst datagutta ikke tar den. Velfortjent tommel.
 4. Hva er det du tenker på her? Pris på bilene, eller batterier? Ser fremdeles at jeg ikke har fått noen eksempler på biler med høyere energitetthet enn det Tesla opererer med. Kun noe luftig om hva du kan bestille av batterier i Kina. Ingen av disse har funnet veien til biler enda, såvidt jeg kan se.
 5. Tolker jeg det riktig om jeg antyder at RTX 3080 blir bittelitt kjappere enn RTX 2080ti? Gleder meg stort til reviews av disse, og er meget spent på prisen.
 6. Har du en nyere link enn fra april i år å vise til? Tesla M3 er samme som Renault, se en gang til. Polestar og iD er ukjent, men tviler på at de er høyere. Resten av pakkene fra VAG ligger tildels betydelig under Tesla.
 7. Close but no cigar. Jeg venter fremdeles. Ellers er jeg meget spent på hva Toyota klarer å komme frem med. Faststoff batteriene de har lovet tror jeg dessverre tar enda år før det blir virkelighet.
 8. Siden jeg åpenbart er så treg, eller har gått glipp av noe i tråden. Hvem er det som leverer høyere wh/kg enn Tesla? De er ikke blant bilene i linken jeg la ved hvertfall.
 9. Da er du feilinformert. Tesla har ledet lenge, og har snart nyheter på gang som vil ytterligere øke forspranget. https://pushevs.com/2020/04/04/comparison-of-different-ev-batteries-in-2020/
 10. Jeg har et RTX 2070 super av Asus(ROG kort) og har ikke merket noe coilwhine overhodet. Synes det er merkelig at kjøleren har noe og si, da det er elektronikk på PCB'en som lager slik støy. Vært skrevet mye om fenomenet i årevis, og teoriene er mange. Bytte av Psu har hjulpet noen, uten at det er noen fasit. Har heldigvis sluppet dette med alle mine skjermkort opp igjennom årene.
 11. Prøver meg med en liten frekkis, og håper dere ser litt mellom fingrene. Siden klientellet her er mest holdne når det gjelder Hardware, så lurer jeg på om noen av dere ikke har et gammelt Z170 HK liggende. Bør helst ha to M2 slotter. Send meg pm om du har et og vil bli kvitt det. Betaler "greitt", men det bør ikke være tvil om det virker. Takk.
 12. Siden jeg var så sikker på at jeg fant løsningen, så kan jeg oppdatere med at jeg tok feil. Random BSOD ble verre og verre, samt noen andre merkelige hikk som PCen fikk det for godt å gjøre. Kunne plutselig ikke finne systemdisk etter en restart. Ville prøve å bytte minnebrikker med sønnen før alvorligere ting ble gjennomført, og nå ser det endelig ut til å være løst. Har vært BSOD fri i over ei uke nå. Når jeg tok ut brikkene så så jeg det lå et støvlag mellom selve minne og kjøleribbene på ei av brikkene, og tok å blåste dem godt rent med luft før de ble satt inn hos ham. Han har heller ikke merket noe uvanlig på den tiden, så jeg anser støvet i brikken som årsaken til den irriterende oppførselen hos meg. Det er Corsair LPX DDR4 minne det er snakk om.
 13. Leste den undersøkelsen grovt, og konkluderte med at jo mer tech jo mer feil. Enklere biler havnet på topp fordi feilkildene er færre. Med noen unntak. Så er det ingen tvil om at Tesla har en jobb med å luke vekk div produksjonsproblemer som irriterer kunder ved overtakelse.
×
×
 • Create New...