Jump to content

Myriad

Medlemmer
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 :)

Recent Profile Visitors

768 profile views
 1. Dette har de jo absolutt null grunnlag for å mene noe om
 2. Vel og bra. Hvordan kan man sørge for at dette ikke gjør slik at leverandører setter opp prisene tilsvarende momsen?
 3. Fordeler med disk, i all hovedsak: Rimeligere spill 4K Blu-ray
 4. Hvordan er det med PS Plus spill man har fått gratis dersom man slutter å abonnere? Mister man de for godt?
 5. Kan ikke si at staten har fått så gode skussmål det siste året, spesielt mtp energipriser. De har jo blitt slakta på Debatten ukentlig. Alt du skriver er egentlig bare vås.
 6. Det begynner liksom å miste litt av skremselseffekten når man må nevne atombomber i annenhver advarsel
 7. 20 år siden.. Har ikke det dokumentet, ei mine foreldre. Spørsmålet da er hva slags rettigheter jeg har når NAV ikke finner det. De ser det er er vedtak men de finner det ikke.
 8. Dette virker å være saksbehandlingstid på yrkesskade? Denne er innvilget for vel 20 år siden, problemet er at de ikke finner dokumentet. Det er det jeg lurer på, de finner ikke dokumentet, og hvor lang tid kan de bruke på det? Jeg må fikse denne tanna nå. Hvordan er det vanligvis når man skal behandle noe man har yrkesskade på? Utfører man behandling og sender regning til NAV? Sender tannlege regning til NAV?
 9. Hei, Da jeg gikk på barneskolen fikk jeg en tannskade (som ble klassifisert som yrkesskade). Dette har jeg ikke noe papirer på, men NAV har bekreftet at de ser at det finnes dokument som går på dette. Problemet er at de ikke finner dette dokumentet. Jeg meldte først inn sak i fjor sommer der jeg etterspurte mer info grunnet at jeg nå må reparere denne tanna. Snart 1 år senere og jeg får forsatt ikke noe svar. Månedlige purringer hvor de sier at saksbehandler er informert. Nå må jeg ta grep rundt denne tanna, men hva slags rettigheter har jeg når jeg ikke får svar på hva jeg har krav på? Hvordan kan jeg få NAV til å svare meg, må jeg kontakte advokat?
 10. Sportswashing fungerer
 11. 749 kr - Telenor - Innlandet Dette er oppå kollektiv grunnpakke (TV/Nett) til ca 200 kr mnd.
 12. Hvordan fungerer det i praksis? DNB kan vel ikke se annet enn selve beløpet som er trukket fra MC, så om man har fått rabatt eller ikke vet de vel ikke. Slik at man i teorien kun kan ha MC og få rabatt?
 13. Snakker du om denne saken så avventer den rettsak. Det er ikke slik at hvis du er fra parti x eller y påvirker reaksjoner eller straffer. Du får åpne øynene litt: Øygard dømt til to år og tre måneders fengsel – VG Ap-politiker (48) dømt til 16 års fengsel for nettovergrep mot barn - anker saken (aftenposten.no) Hilde Thorkildsen (Ap) siktet for grov korrupsjon (tv2.no) Sp-politiker dømt for bedrageri (dagbladet.no) Tidligere SV-politiker dømt til fengsel for besittelse av overgrepsbilder av barn – Dagsavisen Den ansettelsen får du ta med styret til Legemiddelindustrien, som består av mennesker fra bl.a. Pfizer, Bayer, Novartis.
×
×
 • Create New...