Jump to content

neglesprett

Medlemmer
 • Content Count

  217
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

129 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

1168 profile views
 1. Høres ut som dere går litt for mye oppi hverandre samt at du kanskje har bodd lenge for deg selv og har blitt godt vandt til å få det slik du vil ha rundt deg (litt sær) ?
 2. alltid lurt på hvorfor offentlige har som regel krav om høyere utdanning, er det for å bygge/støtte sirkulærøkonomi? man kan også ei heller påstå noen sammenheng mellom effektivitet og utdanningskrav, jmfr offentlig og privat sektor 😁
 3. Godt å se flere distanserer fra det å finne gode folk, da blir det flere til oss som gidder å prate med kandidater 😁
 4. Var i samme situasjon. Svoren mac bruker over mange år, men pris samt mindre avhengighet av os medførte til at jeg kjøpte en ubrukt thinkpad t490 på finn for ca 8k. Den har diskret grafikk, 32gb ram og 512gb disk. Veldig fornøyd.
 5. Litt avhengig av advokaten du har vil jeg tro du enkelt får til en utsettelse til når det passer bedre ift studier evnt du kan få sone hjemme med lenke og du på dagtid befinner deg kun på studiested. Ellers vil jeg si strafferammene for trafikkale forseelser er ekstreme i norge for hendelser hvor det ikke er forvoldet skade, men det er en annen diskusjon.
 6. Hvis vedtektene sier nei til hund og en eller flere beboere viser til allergi eller lignende så vil du ha store problemer med å få godkjent dette. En annen faktor er at hvis du kjører på vil en eller flere i oppgangen synes at du er en ego dust hvor du innerst inne føler de har et visst poeng 😄
 7. Du har noen viktige poenger, men samtidig så tror jeg absolutt ikke alt hadde blitt så mye bedre om momentene du nevner blitt fikset. Fiks kulturen og menneskene, først og fremst.
 8. Vil gjerne bidra, men når det blir mas om likestilling og prioritering basert på kjønn så gidder jeg ikke.
 9. Du har mye rett. Men tror det er helt umulig å snu om offentlig sektor. Kulturen sitter for langt inni veggene.
 10. Ja, det stemmer. Det er greit insentiv for man må vel benytte fritiden sin på sertifiseringen? Annen bakdel med certs er levetid, de går jo ut gjerne etter 2-3 år... vet ikke om det betyr noe? Sikkert noen slavefirmaer som feks Bouvet som ikke insentiverer eller betaler certs, bare å sky unna.
 11. Vil heller anbefale å pysle med private prosjekter enn å ta sertifiseringer. Ihvertfall slik jeg vill vurdert en kandidat med lite eller ingen erfaring. Man ser etter potensiale og driv.
 12. De bruker vel mobiler fra Huawei for å toppe det hele
 13. Sertifisering er minus i hardcore miljøer. Mer interessant er hva du har jobbet med og/eller gjort som er relevant.
×
×
 • Create New...