Jump to content

neglesprett

Medlemmer
 • Content Count

  201
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

125 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

1104 profile views
 1. Har flere kortlesere og kort, alt går om hverandre hipp som happ. Aldri vært behov for å gjøre noen ting.
 2. Hvem/hvilke som har skrevet under brevet? I tillegg til IKT-Norge er brevet undertegnet av ledere for it-bedriftene Atea, Bekk, Bouvet, CapGemini Norge, CGI, Global Connect, IBM, Itera, North Alliance / Making Waves, Oracle, Sopra Steria, TietoEvry, Visolit og Webstep. Synes helt greit at disse store skvises og det gies rom til nye/raskere aktører som det offentlige sårt trenger.
 3. Okke som, han har jo et poeng. 40 milliarder planlagt benyttet i år.
 4. Hei Tmz, send meg pm så skal jeg hjelpe deg. Du trenger ikke å bekymre deg om inkassoselskapet, det er bare skremmetaktikk.
 5. Størst behov er det for folk som gjør noe i disse tider. Mindre behov for folk med høyere utdanning generelt med unntak helse.
 6. working in tech != working with tech Dette er helt pyton for de som faktisk jobber med tech. Posering, champis og klappe seg selv på skuldra - hva er dette for noe egentlig? Detet har da ingenting med tech å gjøre...
 7. Men det er fint. Da kan du begynne å underbygge dine egne påstander med dokumentasjon så får vi litt mer kjøtt på beinet ift å diskutere fremfor å kalle meningsmotstandere nedsettende ting.
 8. Hei Simen, kan du forsøke bringe inn litt høyere kvalitet i dine kommentarer, gjerne litt mer på linje med de øvrige som skriver i den respektive tråd? Forstår du kanskje har sterke følelser om temaet, men forsøk å holde litt igjen så får vi alle en bedre og kanskje mer innsiktsfull diskusjon ut av det.
 9. Faktum er at Huawei stjeler kode, reversengineering og rir på Kina myndigheters makt over for visse land i skaffe seg forttrinn. De utkonkurrer gjerne Nokia og Ericsson ved å gi bort store deler av infrastruktur i anbud hvor det åpenbart betyr finansielle tap. Det er så mye annet man også kan si; uansett så burde man ikke drive handel med slike aktører.
 10. Skummet igjennom tråden og dere har har ikke blitt enige om hvilke kriteria definerer makt og derfor kommer dere aldri til å bli enige. Ellers er det greit å se litt på tallene fra Brockmann-utvalget for noenlunde objektiv informasjon og så gjøre seg opp egen mening utifra dette.
 11. Ville hørt med forumet til Cobian. Spm er jo hvordan verifisere riktig passord.
 12. Det er tydelig at endel i offentlig sektor er helt feil sammenskrudd når det kommer til disse greiene. Hva kommer det av? Kultur, mangel på diversitet, dårlige ledere, for langt unna 'kundene', teoretikere, for mye fokus på metaområder ?
×
×
 • Create New...