Jump to content

neglesprett

Medlemmer
 • Content Count

  472
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

360 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

2343 profile views
 1. Forstår ikke hvorfor norske investorer ikke kjøper. Men det skal vel helst være eiendom, kraft eller fisk for at de gidder. Ellers mye likhet mellom vindkraft og dette... igrunn helt identisk. Norske realiserer prosjekter som profitterer sterkt på avgiftsunntak og andre fordeler. Selger så skiten til utlandet.
 2. Ja, enig. Det burde vært nevnt som en kommentar fra digi i ingressen jmfr. Vær Varsom punkt 2.
 3. Dersom man gjør det dårlig på skolen grunnet utenforliggende årsaker som man selv ikke har kontroll over kan dette virke som å sparke noen som allerede ligger nede. Det er ikke disse verdiene samfunnet er tuftet på i Norge.
 4. Kvinner er storforbrukere av SoMe som stort sett av laget av menn, så vil si man lykkes godt i lage løsninger for alle selv om man selv ikke helt selv representerer samme utvalg som sluttbrukerne.
 5. Videre må jeg tilføye at likestilling har jeg aldri opplevd som et problem, antall av kjønn her og der har liten betydning. Det som betyr noe ofte er diversitet, det er viktig. Diversitet har ingenting med kvotering av hvite kvinner til høye stillinger innenfor it.
 6. Du har et poeng, men er utenfor rammene i denne diskusjonen. Om kvantitet er et mål vil det indirekte si å senke lista for søkere, det er flott det, men har egentlig ingenting med likestilling.
 7. Nå er jo kvinner overrepresentert langt sterkere i flere yrker så tenker at problemet må først angripes der ... dersom dette i første rekke er et problem. Hvorfor er det egentlig et problem at det er noe skjevt innenfor IT, og hva slags problemer helt konkret skaper dette? Det skrives mye om tall, men lite om selve problemet det skaper utover at det er en prosentvis skjevfordeling. Som sagt er kvinner overrepresentert de også innenfor mange (flere) yrker. Det må jo være plass til alle og begge kjønn innenfor arbeidslivet. Hvor skal man ta de manglende prosentene, færre til sykepleie eller tenker man at det er ok med flere arbeidsledige menn for å oppnå målet? Synes bare det er litt pussig å ensidig fokusere på et tall.
 8. Absolutt ikke enig i dette. Er det noen som hopper mellom jobber så er det nettopp konsulentene.
 9. Atea er en møkkaplass, styr unna om du kan.
 10. For noe vas. Ikke rart vi dankes ut internasjonalt. Vi har fått de politikerne vi fortjener.
 11. Mange selskaper som har aktivitetsmåling på laptoppene til de ansatte. If er et av dem.
 12. Jeg var uheldig for mange år siden med laser, slikt utstyr som benytter ifm fiber. Uforvarende kom til å lyse mot det ene øyet, dette var rød farge singlemode. Det gjorde ikke vondt, men fikk en liten permanent skade og har noe svakere syn i en del av feltet på det utsatte øyet.
×
×
 • Create New...