Gå til innhold

neglesprett

Medlemmer
  • Innlegg

    1 062
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Nylige profilbesøk

4 854 profilvisninger

neglesprett sine prestasjoner

1,3k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Måten Altibox ruller ut cgnat uten å informere kunder så frarådes denne leverandøren. Velg noe annet om dere kan.
  2. Jeg hadde byttet tvert. Har aldri vært borti værre praksis med en internettleverandør.
  3. Det er faktisk avtalebrudd. Dette er sånn frekkasoppførsel de satser på å komme unna med. Du kan dra de til forbrukerrådet evnt rett til å heve avtalen hvis det i utgangspunktet er bindingstid
  4. Har jobbet mer endel slike cgnat greier og vet at eneste årsaken til å ikke tilby egen ip til brukere er kostnad. Det er faktisk mer styr på teknisk side med cgnat fordi det må tunes godt for at det skal funke sånn noenlunde for de fleste.
  5. Orket ikke å lese hele tråden, men utifra det jeg ser er du noe utydelig mtp tidligere forhold. Det skinner litt igjennom at du forsøker på en måte å ubetydeligjøre feks denne førerkortsaken som er en ren oppskrift til å miste klarering. Du kan klage på vedtaket, anbefaler at du gjør det og i denne omgang vær 100% etterretlig. Spm er da om du har rett til stå i jobben mens denne prosessen pågår. Lykke til.
  6. Hverken master eller bachelor er å regne som et kvalitetsstempel. Det er kun bevis på at man har gått på skole og tatt eksamener. De beste jeg har jobbet med har gått ´livets skole´. Dessverre virker det offentlige med noen unntak å gå mer i retning mer krav til utdannelse... det er vel en slags sirkulærøokonomi.
  7. Lagt merke til en økende trend at venstrefelt på motorvei benyttes i større grad til konstant sakte forbikjøring. Det virker å være elbiler, de ligger kanskje 2-3 km over høyrefelt. For å si det på annen måte så benyttes ikke venstrefelt dynamisk, bilene ligger der konstant et par km over høyrefelt.
  8. Fasinerende hvordan Mill klarer å kødde det til gang på gang. Kanskje noen med kjennskap til selskapet vet mer? Er det dårlig arbeidsmiljø, ren inkompetanse eller rett og slett uflaks?
  9. Det er ulike myndigheter som kan klarere avhengig av hva det er knyttet til. Mener det er NSM som har hovedregisteret..
  10. det ligger vel i dette at staten har selvassuranse (ingen over, ingen ved siden)
  11. Det lå under forsdep inntil 2019, nå justis etter en politisk tautrekking (maktkamp) høyt der oppe.
  12. Du nevner greiene i pob’en så er det opp til klareringsmyndighet å avgjøre. Det værste du gjør er å utelate slike ting.
  13. For å gi det litt perspektiv så er 200 mill ikke spesielt mye når man kommer opp på departementsnivå. Pengebruken der oppe er helt annen skala enn resten av norge så at dette er gått under radaren såpass lenge er ikke overraskende. Dette er nok like mye et symptom på hva som ansees som normalt på dette nivået samt ispedd en dasj av statens virke i Oslo. Dere skulle bare ha visst dere som ikke bor i Oslo og kjenner til greiene der.
  14. En fransk kassebil any day. De er relativt enkle å skru, billige deler og bra tilgang på brukt om det er behov for det. Citroen og Peugeot her er i praksis samme bil.
×
×
  • Opprett ny...