Jump to content

Splitter

Medlemmer
 • Content Count

  2158
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1297 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Men hva er poenget? Hvis dette var godt i gang allerede på 90-tallet må jo det bety at bakmennene minst må være i 50-60 årene nå. Hvor lang tid skal det ta før denne geniale planen gir frukter? Bakmennene kommer jo til å sitte som senile gamle gubber på gamlehjemmet lenge før noe av det de drømmer om har en sjanse til å bli virkelighet.
 2. Vel, jeg skjønner meg iallfall ikke på slike folk. Det er ille nok at de setter seg selv i fare på grunn av galskapen, men de setter jo mange andre i fare også.
 3. Det virker jo ikke engang som om hun har giddet å kontaktet lege. Hvorfor i all verden ligger de bare hjemme og dør uten å skaffe hjelp? Er disse folka virkelig så langt ute i konspirasjonsland at de tror leger øsker å ta livet av dem eller noe?
 4. Nei, ingen sier at sykehusene blir overbelastet med 10 personer. Det vi sier er at det er nødvendig med kraftige tiltak for å hindre at sykehusene blir overbelastet. Men ingen vits i å stole på det andre sier. Vi vet jo omtrent hvor smittsomt dette viruset er. Vi vet også omtrent hvor mange av de smittede som trenger behandling. Hvorfor ikke prøve å finne svaret selv? Prøv å regne på hva som ville ha skjedd om vi åpnet helt opp i morgen, og finn ut hvor mange som ville ha blitt innlagt etter en, tre, og seks måneder.
 5. Så vidt jeg vet virker de ganske bra mot de kjente mutasjonene, men hvis vi ikke får kontroll på spredningen snart er det vel bare et spørsmål om tid før det oppstår en mutasjon som vaksinene ikke klarer å beskytte mot. Det hjelper jo ikke akkurat på situasjonen at det finnes idioter som dette heller.
 6. Hvordan tror du verden hadde blitt om alle disse "onde" farmasøytiske selskapene plutselig hadde forsvunnet? Ingen vaksiner, ingen antibiotika, ingen insulin, ingen bedøvelser, ingen smertestillende medikamenter, etc. etc. Synes du dette høres bra ut?
 7. Jo, kanskje det, men poenget er jo at 11900k uansett er et veldig dårlig kjøp. Hvis vi sammenligner epler mot epler, så har 10900k flere kjerner, lavere pris, samme strømforbruk, og høyere ytelse i det meste. Når det gjelder Intel vs AMD så har en stort sett alltid argumenter på begge sider, men her har vi to prosessorer fra Intel der den eldre modellen er bedre enn den nyere på stort sett alle punkter, og likevel koster den nye tusen kroner mer. Nei for meg var dette veldig skuffende. Forhåpentligvis kommer Alder Lake ut i år og får skikkelige hestekrefter å sparke unna med.
 8. Litt av grunnen er nok å fjerne frykten for vaksiner, men det viktigste er nok at vaksiner oftere kommer i enkeltdoser og derfor er ikke konserveringsmiddel så nødvendig.
 9. Jeg antar at dette er noe du skriver fordi du ikke vet bedre, og ikke fordi du bevisst forsøker å skremme noen? Det er en gigantisk forskjell mellom et rent grunnstoff og en kjemisk forbindelse som inneholder dette grunnstoffet. For å ta et eksempel så er grunnstoffet Klor (Cl) i ren form en giftig gass som bl.a ble brukt til kjemisk krigføring i første verdenskrig. Klorforbindelsen natriumklorid (NaCL) er vanlig bordsalt som du sannsynligvis spiser nesten hver eneste dag. Akkurat som klorforbindelsen natriumklorid (NaCL) er noe helt annet enn klor (Cl), så er også kvikksølvforbindelsen thiomersal (C9H9HgNaO2S) noe helt annet enn grunnstoffet kvikksølv (Hg). Derfor blir det å si at vaksiner inneholder kvikksølv, det samme som å si at bordsalt inneholder giftgass. Kanskje ikke en direkte løgn, men samtidig også veldig langt fra sannheten.
 10. Hva er poenget med å "chippe" befolkningen så lenge alle sammen frivillig går rundt med en mobiltelefon i lomma som kan overvåke deg 24/7? Hva slags ekstra informasjon vil en slik chip samle inn som ikke allerede er tilgjengelig på serverne til Google og Apple?
 11. Prøv MiraiEx. Der slipper du unna med bare bank-id. https://miraiex.com/no/
 12. Det spørs jo litt på hvordan det går med prisen på Ethereum fremover. Hvis Ethereum dobler seg fra dagens nivå, så vil inntjeningen bli veldig god selv med EIP 1559. Verre blir det selvfølgelig når Ethereum går fra POW til POS. Men dette er nok en god del lengre frem i tid.
 13. Det er ikke en falsk versjon, men om jeg forstår det som står på Nicehash riktig, så bør en reinstallere uansett. Tror jeg venter litt og ser hvordan saken utvikler seg. Har jo ikke noe viktig på maskinen uansett.
 14. Huff. Jeg har brukt Phoenix på hovedmaskinen. Håper virkelig at jeg slipper å installere Windows på nytt.
 15. Sender pengene til min egen wallet når verdien går over 5000 kroner.
×
×
 • Create New...