Jump to content

Splitter

Medlemmer
 • Content Count

  2396
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1953 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Veldig, veldig bra! har ventet lenge på et gjennombrudd ved Kherson-fronten. Måtte det bare fortsette.
 2. Jeg aner ikke hvordan en legger ved en tweet i denne tråden, så jeg legger ved linken isteden. https://mobile.twitter.com/DefenceU/status/1576248108690079745
 3. Godt forslag. Og dersom Russland angriper "Norsk territorium" vil det selvfølgelig innebære bruk av artikkel 5.
 4. Enig. Føler egentlig at vi befinner oss i en håpløs situasjon. Hvis vi setter hardt mot hardt risikerer vi at det hele spinner ut av kontroll, men hvis vi lar Putin få viljen sin er det vel ingen lenger som tror at han vil begrense seg til Ukraina? Damned if you do, damned if you don't.
 5. Glemmer du at Russland tross alt er et av nabolandene våre? Jeg vet ikke hvordan det ville påvirke oss å få dusinvis av atomvåpen sprengt i "nabolaget", men jeg vil anta at konsekvensene kan bli ganske så katastrofale for oss også.
 6. Hva får deg til å tro at Putin vil gå med på en slik avtale hvis han forstår at han bare kan rasle litt med atom-sabelen og få mye mer? Vi kan la han få lillefingeren, hånden, levra, og begge nyrene, men faenskapet ville fremdeles ha ønsket mer. Jeg tror det smarteste vi kan gjøre er å hjelpe Ukraina så mye som mulig, og når Putin er blitt ydmyket nok, vil han forhåpentligvis hoppe ut av et vindu, eller skyte seg selv tre ganger i ryggen.
 7. Ble litt hektet etter å ha sett LTT teste Asus ROG Swift PG42UQ. Er overbevist om at dette ville blitt en drøm å spille på, men er veldig usikker på om jeg kommer til å like en så stor skjerm når jeg gjør andre ting. Har ikke all verden med plass på bordet mitt heller. Hvor langt unna bør en være fra en 42" skjerm? Går det greit med 70 - 80 cm? Skjermen koster 16999 hos komplett. Ikke akkurat småpenger, men langt rimeligere enn de dyreste mini-led skjermene. Har fått fem stjerner hos Guru3d.com:
 8. Jeg ønsker meg heller et slikt bilde i nær fremtid:
 9. https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/veAzMj/tror-innesperrede-russere-forbereder-retrett-alene-og-utsatt
 10. Jeg er først og fremst ute etter 3090/3090 ti, og jeg har vanskelig for å tro at mange er villige til å gi bort et skjermkort til en verdi av 10k++. Da er det vel bedre å selge det til en ekling på Finn?
 11. Tja, jeg vil jo anta at folk flest heller ønsker å få noen kroner for kortene sine, enn å la dem støve bort inne i en skuff. Neste generasjon skjermkort kommer også snart ut, og da vil verdien på dagens generasjon gå ytterligere ned.
 12. Sitter egentlig og venter litt på at folk skal begynne å panikk-selge skjermkortene sine, men det virker ikke som at det har gått opp for folk flest ennå at mining er helt meningsløst akkurat nå. Prisene på Finn.no er jo fullstendig virkelighetsfjerne. Hvilke kjøtthuer er det som kjøper mining-rigger til 3X nypris i dagens marked? Det må vel snart komme en drøss med billige brukte skjermkort på markedet når folk finner ut at de bare taper på å bruke dem til mining?
 13. Hadde gitt hva som helst for å fått se svinet sitte i retten og svare for sine forbrytelser! https://sol.no/nyheter/vil-ha-putin-stilt-for-retten/77179002
×
×
 • Create New...