Gå til innhold

Nye rapporter om nettkrav for neste Xbox


Anbefalte innlegg

Så kan ikke ta med konsollen på hytta da fordi man ikke har konstant nett der.

Fare for att jeg prøver ut PS4 kjenner jeg...

 

Når han attpåtill er så frekk å sier deal with it til kundene som han faktisk skal selge til så føkk u, jeg har bra PC, spillkonsoll er noe jeg har i tillegg ikke noe jeg må ha.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Alltid online er en løsning som dessverre vil bli mer og mer vanlig. Forbrukere i mindretall vil hyle høyt på forum hver gang, så går de ut og kjøper produktet sammen med flertallet som ikke bryr seg så mye. Man kan jo f.eks. se på den høylydte skrikingen om SimCity. Hva var resultatet av denne skrikingen? Jo, EA ga bort ett gratis spill til en begrenset del av kundemassen. Det gratis spillet, som måtte hentes via Origin ga ikke nevneverdig med økonomiske tap. Og resultatet for SimCity av denne hylingen om hvor forferdelig alt var og hvor ille det ville gå med EA pga dette?

 

Trist men sant, spillere som kundegruppe er en gruppe som hyler høyt men som ikke er særlig prinsippfaste.

Lenke til kommentar

Ja, det var lettere og si det enn å si at det kommer til å være det man må se fram til :)

Sony's uttalelser kan oppfattes som en måte å vandre rundt grøten på, men jeg velger heller å vente til "always online" har blitt bekreftet før jeg melder meg inn i hylekoret. Det gjelder for så vidt for den neste xboxen også.
Lenke til kommentar

Selv om jeg ser problemene med krav om å alltid være tilkoblet, vil jeg gjerne se hva de tilbyr for denne "prisen", det kan være at det er verdt det. Er tjenestene gode nok har jeg ikke noe problem med å bruke penger på det.

 

Men det er vel ganske klart at de ikke kan selge en full pris konsoll og kreve betaling for online funksjonalitet(gold abb) i samme slengen, jeg betaler gjerne for gold til min 360, men jeg er ikke sikker på om jeg vil være like villig til det med en enhet som krever å alltid være tilkoblet.

 

Slik jeg ser det må de med krav om alltid tilkoblet enten tilby hardwaren nesten gratis, eller fjerne kravet om gold for å bruke flesteparten av nettverkstjenestene.

 

Og det er hovedsakelig dette som er grunnen til at jeg fortsatt er litt tvilende til at Microsoft kommer til å kreve konstant påkobling.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Håper ikke dette skjer. Si man spiller singelplayer, plutselig forsvinner og du mister dem timene du har lagt ned i et spill på den dagen det skjer.

 

Blir som Sim City, komplett umulig å spille et singelplayerspill når det både serverproblemer og hjemme hos deg. Slik var Diablo III også i flere uker. Jeg hater always online DRM og det vil fortsette når det er flere som kansje hopper på denne bølgen

Endret av iToMaN
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hadde jeg hatt nett til det,så hadde det ikke vært noe problem. Men jeg bor også langt inn på landet, har pr nå parabol internett som er ganske raskt, men pingen er på 2000 m/s, pluss at den har en begrensning på giga i mnd. Tillegg så burde jeg ha oppgradert ell anlegget for lenge siden, sikringene går til tider, da går ogå modemet. Så for meg, tør jeg ikke kjøpe nye xbox om den altid må være online, da blir det nok ps4 på meg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Microsoft burde starte med litt damage controll nå...det er voldsomt mye negativ blest rundt deres neste konsoll. Folk regelrett hater den før noe er blitt offisielt...

 

Og med god grunn om det stemmer.

 

E3 kan bli legendarisk i år om det viser seg at dette stemmer...ser for meg reaksjonen av publikum under pressekonferansen. Det kan bli flaut for Microsoft altså....

 

Men kan aldri tro dem er så dumme å innføre dette, det er selvmord for Xbox som merkevare.

Lenke til kommentar

Uavhengig av om always online er et bra eller dårlig designvalg for en hel spillplattform inklusive spill som aldri skal trenge online-funksjonalitet, så er dette fryktelig dårlig markedsføring.

 

Piss på dine potensielle kunder, i full offentlighet, under fullt navn, før de har gått med på å kjøpe produktet, og se hvordan det påvirker avgjørelsen til "interessert, men usikker"-gruppa.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...