Jump to content

Capitan Fracassa

Medlemmer
 • Content Count

  1862
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2841 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

10442 profile views
 1. Men når absolutt alt han har spådd som kan etterprøves, har vist seg å være totalt feil, så velger du allikevel å bruke spådommene hans som sannhetsvitne. Om ikke annet så viser det tydelig hvor komplett ukritisk du er til påstander som støtter din tro.
 2. Det er jo ikke tvil om at det er større fare for ukjente bivirkninger i en helt ny vaksine som er hurtigutviklet under en pandemi, enn i en vaksine som er brukt i årtier. Det er jo denne usikkerheten som gjør at myndigheter i mange land setter en av vaksinene på pause. Men jeg kan ikke se spor av noen konspirasjon i dette, heller tvert i mot, da blodproppene skrives om i alle media og myndigheter reagerer.
 3. Bivirkninger av vaksiner er en reell ting, så "vaksineskader" generelt kan naturlig nok ikke debunkes. Men studien til Andrew Wakefield som påviste sammenheng mellom MMR-vaksinen og autisme har til de grader blitt debunket.
 4. Tja, det forutsetter at du har stålkontroll på om de er Bethesda-spill eller ikke. For min del er listen over spill som er med interessant, da jeg ikke har denne stålkontrollen på akkurat hvilke spill som er fra Bethesda. Ja, men nå drar du sammenligningen ut til noe som er totalt irrelevant. Jeg har da ikke noe behov for å føre lister over hvilke spill som ikke er med, jeg ønsker å se hvilke spill jeg kan spille. Tenk deg at to forskjellige spillsider skriver om denne nyheten. Spillside A skriver: "20 spill fra Bethesda kommer på Game Pass, men noen spill er ikke med. Disse 20 spillene kommer <liste>", uten å nevne navn på de tre som ikke er med. Spillside B skriver "20 spill fra Bethesda kommer på Game Pass, men noen spill er ikke med. Disse tre spillene kommer ikke <liste>", uten å nevne hvilke spill som er med. Mener du virkelig at nettside B er den som gir best og mest relevant info til spillere? Jeg er overbevist om at Bs kommentarfelt ville oversvømmes av spørsmål om hvilke spill som faktisk kommer.
 5. Det gir jo bare mening for dem som kan spillkatalogen til Bethesda utenat, som jeg vil tro er en forsvinnende liten minoritet. For alle andre er det viktigste hvilke spill de får. Til noen som ikke vet akkurat hvem som går i klassen, er det meningsløst å kun liste opp dem som ikke er der. Skal jeg være turleder for den nye klassen til datteren min, vil jeg heller ha en liste over de 20 jeg skal passe på, enn listen over de 4 som ikke er der.
 6. Hadde det bare vært det ene avsnittet i teksten din, så. Men både på Gamers forside og på toppen av artikkelen her, så er jo ingressen "Men det er et par godbiter som mangler fra lista." - dermed gis jo manglene hovedfokus. Det er kanskje ikke artikkelforfatteren sin skyld, men nå fikk i hvert fall jeg inntrykk av at Gamer mener de manglende spillene er hovedsaken i artikkelen.
 7. Jeg vil si vi har lært en god del. Vi lærte for eksempel om Nazistenes store konspirasjonsteori som gikk ut på at en stor gruppe onde mennesker i skjul styrte verden, med onde hensikter (jødene). Og vi lærte at denne konspirasjonsteorien ikke hadde noe rot i virkeligheten, men allikevel fikk mange mennesker til å utføre grusomme handlinger, enten fordi de faktisk trodde på denne konspirasjonsteorien, eller fordi de dro nytte av den til egen vinning (makt og rikdom). Din konspirasjonsteori peker ikke spesielt på en folkegruppe, slik nazistenes gjorde, men er ellers ganske lik i argumentasjonen, bare modernisert. Det er fint du minner oss om hvor ille det kan gå når slike konspirasjonsteorier slår rot i mange nok mennesker.
 8. Jeg lurer på om du i det hele tatt leser det du svarer på før du kommer med et klipp-og-lim-svar? Du svarer i hvert fall på ingen måte på det som det blir spurt om.
 9. Nei, men vi har gjennomskuet de store hullene og selvmotsigelsene i konspirasjonsteorien du og Betroz kommer med, men det er jo ikke noe nytt. Dette er bare enda et eksempel på at konspirasjonsteorien ikke virker sannsynlig.
 10. Fordi at så langt vi vet, så er risikoen for negative konsekvenser ved å ta vaksinen fortsatt langt lavere enn risikoen ved å ikke gjøre det. Ja, for friske, unge mennesker er Korona mest sannsynlig ufarlig, men for noen av disse er det til dels alvorlige effekter - og for disse er vaksinen adskillig mindre farlig, og med den ekstra fordelen at du er med og begrenser smitten i samfunnet. Så ja, det er en avveining av risiko - og når man gjør den sier alle tilgjengelige data at det beste er å ta vaksine. Så kan man jo velge å ikke tro på tilgjengelig data, og komme til en annen konklusjon.
 11. Sagt på en annen måte: Uansett hva som skjer og hvilken vei det leder, så er det en del av den onde maktelitens plan - og det er ingenting som kan skje som gir grunn til å tro at denne onde makteliten er en fantasi - absolutt alle hendelser kan tas til inntekt for deres onde plan... Jeg og folk flest er da helt enig i at man ikke skal la myndigheter få for mye makt. Man trenger ikke å tro på en ond, verdenskontrollerende maktelite for å se at makt kan korrumpere, og at makt kan misbrukes selv av de med gode hensikter.
 12. Merkelige greier. På den ene siden klarer den onde eliten å holde seg skjult gjennom århundrer, og de klarer å holde skjult at Koronavaksinen sprer sykdom/inneholder nanoroboter, men så glemmer de å sørge for at vanlige bivirkninger holdes skjult. Skulle tro at denne eliten var inkompetente, men da ville de jo ikke klare å holde på den fantastiske makten sin uten å bli avslørt. Det er nesten slik at konspirasjonen ikke gir mening... 😆
 13. Det er jo her jeg og mange andre tenker at disse tingene faktisk ikke skjer, og at det er grunnen til at det er umulig å måle det, eller å komme med verifiserbare observasjoner. Jeg har veldig stor tro på menneskers fantasi og evne til å se mønstre der det ikke er noen, og tilsvarende liten tro på overnaturlige fenomener. Begge disse vil måtte overføre energi til objektet de skal påvirke, og det vil kunne måles. Hvis det overnaturlige er reellt må det heller finnes en kraft i tillegg til de kjente fundamentale kreftene. En kraft som virker på fysiske objekter, men som vitenskapen ennå ikke har oppdaget.
 14. Nå har ikke menneskeheten begynt å droppe så mye, så enn så lenge er dette en flyktig spådom. Men om så skulle skje, hvordan vet vi at det skyldes vaksine, og ikke chem-trails, 5g, forsinket 2012-endetid, Jehovas Vitner som endelig får rett, eller noe helt annet? Spådommer om verdens ende er ikke akkurat noe nytt...
 15. Men alternativet er jo at man er utsatt for å bli smittet og syk av Korona. Og det er all grunn til å tro at både kort- og langtidseffekter av Korona er adskillig verre enn de av vaksinen. ... så sant man ikke som deg tror vaksinen er lagd med ond vilje.
×
×
 • Create New...