Jump to content

Civilix

Medlemmer
 • Content Count

  7734
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Civilix last won the day on December 1 2017

Civilix had the most liked content!

Community Reputation

3153 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg håper at AKSON ikke kommer til å krasje og brenne, men så langt ser det ut til at de følger en oppskrift på katastrofe.
 2. Det har med perspektiv å gjøre, de på venstresiden hører mest fra ekstremistene på høyresiden(da de er mer høylytte), på samme måte hører det på høyresiden også mest fra mest ekstreme på venstresiden. Dermed er det rasjonelt for deg å tenke som du skriver her, men det er ikke noe logikk eller tall som ligger bak det. Mulig jeg har tar helt feil og du har tall som støtter opp om din generalisering av høyresiden, men hvis du tenker deg om er jeg ganske sikker på at du også kommer fram til at generaliseringen din er basert på ditt eget perspektiv. Som for min del er helt greit, selv om man ikke er enig i ordbruken kommer jo budskapet greit frem.
 3. Generalisering på samme måte du som generaliserer høyresiden, det er vel fair?
 4. Skal vi leke den leken kan man si at enhver oppfinnelse er en variasjon av en tidligere oppfinnelse.
 5. Det som er artig med denne reklamen er at høyresiden reagerer på budskapet som de vanligvis er for, og venstresiden ved refleks tar motsatt synspunkt og glemmer helt alt de har sagt om kulturell appropriering. Det som provoserer i reklamen er jo de første 10 sekundene(av den orginale), og skal det tolkes som at ingenting nytt kommer fra Skandinavia er det jo regelrett feil. Men for å komme tilbake til min første setning, dette er jo noe høyresiden burde hylle, det de sier i reklamen er jo at vi kopierer fra andre kulturer og gjør det bedre enn det opprinnelig var. Kanskje det er linjen som sier "Vi er ikke bedre enn våre viking forfedre", men jeg velger å høre det som "Vi er like gode som våre viking forfedre". Kanskje det er vår ting her i skandinavia, at vi blir inspirert av andre og gjør det bedre...kanskje det er "en skandinavisk ting".
 6. Jeg må si at det ikke er mange eldre som søker på jobbene som blir lyst ut her, kanskje de ikke får jobb fordi de ikke er villig til å rive opp røttene og flytte.
 7. Har vi noen grunn til å tro at ikke digipost eller eboks kan ha lignende svakheter...bare ett spørsmål om tid. Inntil vi har en 'ikke kommersiell' løsning på plass tar jeg imot på papir fra det offentlige.
 8. Du hadde frist fram til neste mandag så de lukket ikke saken selv enda, hva sa du til forbrukerrådet?
 9. Det er jo ikke gitt at en bil som er billigere i innkjøp også er billigere totalt sett, hvis alternativene er en brukt bil for oppsparte midler eller lån for å få en ny bil gir jo sistnevnte langt mer forutsigbar økonomi i årene framover.
 10. Sofastemmer får ingen respekt av meg, å gjøre ingenting er å støtte status quo. Hvis du mener at ingen av partia er verdt å stemme på stiller du opp og stemmer blankt, først da har du rett til å klage på resultatet i mine øyne. Det å stemme blankt er noe helt annet enn å ikke stemme, å stemme blankt er en aktiv handling som gir ett signal til de som styrer om at det er folk som ikke føler seg representert. At noen ikke stemmer betyr bare at de er likegyldige til hva resultatet av avstemningen blir.
 11. For en som ikke kjenner mye til sveising, hva er forskjellen på lasersveising kontra tradisjonell sveising?
 12. Dette er ikke ett problem hvis det er bil nummer 2 som Henrik nevnte. Det er lett å tilgi mye hvis man har en backup løsning.
 13. Det var en spennende svar fra forbrukerrådet, lurer på om dette med teknisk levetid er å finne i lovverket. Reklamasjon på 5 år har jo ingen verdi hvis man bare kan definere en teknisk levetid på produktet.
 14. Hvis du kan lade på jobb er det helt kurant som bil nummer to.
 15. Du har allerede blitt servert en link som tar for seg maskulinitet, men vi kan gå mer i detalj om husarbeid også, f.eks. denne: https://journals.sagepub.com/doi/abs/10.1177/0003122412472340 Som nevnt av olaf ikke vanskelig å finne.
×
×
 • Create New...