Jump to content

Civilix

Medlemmer
 • Content Count

  7704
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Civilix last won the day on December 1 2017

Civilix had the most liked content!

Community Reputation

3127 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det sier seg vel selv at man burde tjene på å jobbe selv om man ikke har en høyere lønn, hvordan man skal rette opp i dette er derimot ett ganske vanskelig spørsmål.
 2. Hvis det var en profesjonell part ville de jo også ha klare gode svar også, kan ikke se at noen av svarene bedriften her har gitt er verken klare eller gode.
 3. Nei, det har jeg ikke. Men den eneste andre signalkilden jeg har er den stasjonære pcen min med ett nå ganske datert GeForce 970 skjermkort, vet ikke engang om det klarer å levere 4k stabilt ut fra pc. Jeg skal se om jeg får dratt pcen inn til tven for å teste i løpet av helga.
 4. Jeg er ikke sjokkert, kan ikke se at så mange ville bli. Hvis det er en hemmelighet hva DGF betyr må det være verdens dårligst skjulte hemmelighet, de som argumenterer for DGF sier jo selv at det er så ille men godtar det da "det er nødvendig".
 5. Hvordan er det med det økonomiske i å ta vitaminer i steden for å få det gjennom maten?
 6. Var innom biltema i går og kjøpte en slik en: https://www.biltema.no/kontor-teknikk/tv-utstyr/tv-kabler/hdmi-kabler/hdmi-kabel-2000038000 145,- tenkte jeg at var såpass liten sum at det ikke er stor fare om det er bomkjøp. TVen rapporterer nå vertfall 96% signalkvalitet stabilt, men jeg synes jeg fortsatt opplever denne laggen men kanskje i litt mindre grad(mulig det bare er noe jeg innbiller meg).
 7. Først og fremst ikke nevn garanti, da henger den andre part seg nok opp i dette og garantien gir vanligvis dårligere vilkår. Det du ønsker å gjøre er å reklamere, og da på sensoren som ryker før det har gått 5 år. At bilen er gammel har ikke noe å si, får du en ny sensor i bilen har denne sensoren egen reklamasjonstid som løper fra den ble installert. Vær heller ikke så redd for å bytte vekk fra merkeverksted hvis de er vanskelige å ha å gjøre med, bare pass på at det er noen fornuftige du går over til. Jeg tok selv å gikk vekk fra merkeverksted på en av mine tidligere biler etter at jeg fikk problemer med de(feil de "reparerte" dukket opp igjen) og verkstedet jeg byttet til var både billigere, diagnoserte feilene raskere og løste problemer så de ikke kom tilbake.
 8. Det kan da umulig være at en slik sensor ikke skal være ment å hold i mer en 2 år, at garantien er 2 år er som så men her ville jeg reklamert. Jeg har bmw som sikkert bruker mye det samme delene som mini og har ikke hatt noen problemer med ryggesensor selv om bilen står ute hele året, og jeg bor i fjellet hvor vi er mye utsatt for vær og kulde.
 9. Jeg var en av de som prøvde spillet bare en liten halvtime, virker til å være morsomt hvis man er en gjeng da det legger opp til at man må samarbeide(seile alene var veldig hektisk), men spillet lider litt av å ikke hjelpe nye spillere i gang med det man burde gjøre. Mistenker at det var mange systemer jeg blankt overså også, da man blir kastet inn i verdenen uten noen forklaring på noe.
 10. Har nå fått en ny TV og har problemet med "mini-lagging", det blir sakte film ett lite sekund for så å gå i dobbelt hastighet til det er i sync igjen, i bildet når jeg kjører 4k innhold fra xboxen. TVen rapporterer også om dårlig signal på HDMI inngangen(70-96 prosent). Spiller jeg av innhold direkte på TVen opplever jeg ikke dette problemet, skjer både ved streaming og avspilling av lokalt innhold. Mistenker at det er HDMI kabelen som enten er for gammel versjon(husker ikke helt hvor jeg har den kabelen jeg bruker nå fra) eller for mye støy i tv-benken, kan det være riktig diagnose? Når jeg skal kjøpe kabel er det noen billige biltema kabler som funker med 4k oppløsning, hdr og bedre refreshrate, eller må jeg finne en dyrere kabel hos Elkjøp(i så fall hva skal jeg se etter?). Regner med at det er forskjellig skjerming mot støy på forskjellige kabler også, hvordan kan jeg vite noe om dette før kjøp? Ser også at en av de dyrere kablene sier de støtter dolby vision, er dette noe som må være støttet i kabelen?
 11. Dette er en ekstrem generalisering, byggekvalitet er sjeldent forskjellen på en billig og dyr maskin. Dette er maskiner som uansett trenger god strukturell styrke så det er ikke der det kuttes for å få ned prisen. Og selv om maskinen skulle ryke etter 6 år, den nye maskinen du kjøper til hva enn er en billig pris da vil sannsynligvis være på mange områder bedre enn den dyre maskinen produsert for 6 år siden.
 12. Spillet vil være tilgjengelig på kontoen og konsollen til den som kjøper spillet. Så hvis spillet kjøpes på din sønns konto vil han kunne spille det på begge konsollene, spill du har kjøpt på din konto vil han bare kunne spille på din konsoll.
 13. Tror nok vi mener å si det samme, det som er viktig å få med seg er at man ikke kan forvente seg en utbetaling på 600k ved kondemnering fordi det er listeprisen til VW på en Golf R. At forsikringsselskapet bruker egne prislister eller kjøper inn lister ser jeg som ganske realistisk ja, uten å sjekke grundig nå tror jeg at det i min avtale står en %-sats summen går ned hvert år. .
 14. Jepp, ingen kommer ut av en ulykke med er enn man hadde før. Som nevnt av Olaf: Man får listepris justert for verditap, med din 2015 modell vil dermed det si at du ikke kan kjøpe en ny 2019 modell for summen du får. Er du heldig finner du en noenlunde tilsvarende brukt, men faren for ikke finne noen med samme ekstrautstyr eller i samme stand er der.
 15. Om ikke det var forstått før nå, bil er ingen investering. Selv med superkasko er det nok ikke noe i vilkårene om at du ikke vil lide noe som helst tap ved en ulykke.
×
×
 • Create New...