Jump to content

Civilix

Medlemmer
 • Content Count

  7834
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Civilix last won the day on December 1 2017

Civilix had the most liked content!

Community Reputation

3227 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Blood Dragon kan bli artig hvis de klarer å få til musikken, la oss håpe at de legger nok penger i den biten.
 2. Det var dragrace ja, men skulle man teste noe hadde det vel vært bedre å testa noe som hadde gitt oss ny informasjon eller bekrefta noe det var usikkerhet rundt.
 3. Som også bringer inn en annen ting som aldri blir testet, hvor bra tractioncontrol/antispinn/og all annen fører assistanse fungerer. Merker stor forskjell fra merke til merke på hvor mye programvaren klarer å hjelpe deg.
 4. Rett fram over kort distanse vil aldri en fossil bil kunne slå en tilsvarende elbil, derfor er det så poengløst å i det hele tatt teste det. Hvis det skal bli jevnt må fossibilen være langt kraftigere. Skal man gjøre det interessant kan man: 1. Øke lengden så toppfart kommer med i bildet 2. Introdusere høyhastighetsvinger Det som er så synd er jo at en bils ytelse er for de fleste avhengig av mer enn hva motor den har, men det kommer ikke noe fram med bare disse korte drag løpa. Jeg forstår hvorfor media gjør der, det er billig, men det er synd at de får nok views til å fortsette slik.
 5. En bil med dobbelt antall hester, 3 ganger dreiemoment og over 5 ganger prisen vinner ett dragrace på 400 meter. Ser ikke helt hvorfor noen skulle være være i tvil om hvordan det går. Ikke akkurat rettferdig løp. Synd ikke slike biler blir testet på bane i media lengre, ikke at Ferrarien hadde hatt noen sjans på bane heller men da kunne vi vertfall sett litt mer av hva jobb som er lagt inn i bilene og ikke bare hva forskjellen på motorene er.
 6. Tror forholdet til Dark Alliance har veldig mye med hvor man kom fra tidligere, konsoll-spillere har nok langt bedre minner enn det vi pc(/hybrid) spillere hadde. Baldurs gate navnet gjorde nok at de solgte flere kopier men også la forventninger langt høyere enn det var realistisk at de kunne oppnå. Det at Neverwinter nights kom bare ett halvår senere gjorde nok at de fleste pc-spillere ikke hadde noe problem med å overse det som var en utvanning av D&D spilla vi hadde kost oss med på pc. Throne of Bhaal hadde også bare vært ute i under ett halvår så mange av oss hadde mange timer igjen med å spille det. Eller så vil jeg påpeke at selv om Ventrilo ikke hadde kommer enda, hadde mange av oss allerede kosa oss i lag med venner i flere år på Roger Wilco, igjen kommer det kanskje fram her forskjellen på de som spilte på konsoll og de som spilte på pc. Angående grafikk hadde alle oss som hadde geforce 3(eller Radeon 8500 for de skitne ati-menneskene 😛 ) allerede sett langt bedre, og når man hadde spilt UT(99) med shutter glasses(primitiv aktiv 3d teknologi) koblet til skjemkortet skulle det litt mer til for å imponere.
 7. For øvrig ville jeg aldri tørket av ryggekamera, ha en sprayflaske i bilen for å rengjøre det.
 8. Det var da litt av en necroposting, det som er litt artig er at status i Notodden er akkurat lik slik den var for 14 år siden(og 25 år siden også) Selv stille jeg meg bak Anni Bjørg
 9. For egen del kunne jeg gjerne tatt lavere skatt og kjøpt forsikringer selv, eller jeg kunne tatt høyere skatter og fått inkludert alle nødvendige helsetjenester. Men det jeg har litt problemer med er å splitte opp så noen nødvendige helsetjenster er "gratis" og at andre betaler man alt selv for. Legetjenester, tannlegetjenester og optikertjenester burde være under samme regelverk. Å gjøre det enklere sparer tid for alle parter involvert. Synes det er litt tullete å gå fra en halveis løsning til en annen halvveis, å legge til tannlege uten å også legge til optiker er bortkasta tid.
 10. Civilix

  Trafikalsk klagemur

  I følge TB i en video fra februar i år har hans 2019 lys også mulighet til å justere hvor lyset går, men ingen software som gjør. Av det jeg har lest har 2021 model3 nye lys med en annen og bedre profil, men har ikke sett noen påstå at de har software tilsvarende adaptiv led/matrix led/multibeam led.
 11. Civilix

  Trafikalsk klagemur

  Har selv adaptiv LED og det er definitivt framtiden, men her er det vel stort sett tyskerane som har fått til dette. Selv teslaene som mange hyller som tekniske underverk har ikke fått til dette enda.
 12. Civilix

  Trafikalsk klagemur

  Biler som selv hindrer blending tar også å slår av langlysa når det er opplyst vei. For så vidt gleder jeg meg til alle biler har dette, er utrolig irritabelt med alle som slår på langlysa for tidlig og blender motgående i siste sekund. Det verste er at jeg har hørt fra folk som gjør dette at kjørelærere aktivt lærer opp folk til å gjøre det
 13. Civilix

  Elbil-tråden

  Porsche har jo sine overflatebehandla bremseskiver som har fått sprayet på ett lag med Tungsten Carbide som fjerner problemet med rust. Og i tillegg til ingen rust har de bedre ytelse, mindre slitasje og mindre støv. Dessverre ganske dyre i innkjøp men ser man over livstiden så er det nok økonomi i å kjøpe det. Når andre merket finner ut av hvordan de skal gjøre det er det nok sjangser for å se det på flere elbiler.
 14. Slik jeg ser det kan det være at de mistolket hvem som var kunden. Nå er ikke jeg programmerer så har ikke tatt tiden med å sette meg inn i agile, men jeg ser jo at i de rammeverka jeg jobber innen kan man fort bomme kraftig ved å feil identifisere kunden. Så det kan ha vært veldig smidig mot den kunden de hadde i hodet, men være helt frakoblet den faktiske kunden. Men for å gjenta kan jeg ikke agile så det kan være at det er metoder i rammeverket som hjelper med å finne kunden, men raskt søk fant andre som nevnte samme problemstillinga, f.eks. Do Agile Teams Know Who Their Customers Really Are? - Gear Stream
×
×
 • Create New...