Jump to content

Civilix

Medlemmer
 • Content Count

  7765
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Civilix last won the day on December 1 2017

Civilix had the most liked content!

Community Reputation

3180 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bortsett fra at man til PC allerede en stund har hatt raskere disker, f.eks. https://www.gigabyte.com/Solid-State-Drive/AORUS-Gen4-AIC-SSD-8TB#kf (denne kom vel for ett år siden) ja den er steindyr men det er vertfall ikke teknologien det står på. Har ikke hørt utsagnet i videoen, men tipper han snakker om "mainstream" tilgjengelighet eller "affordable" hardware, og da kan han nok ha rett. Kanskje senere i år ser vi diskkontrollere på hovedkort som kan kjøre like mange pcie4 lanes og få like bra ytelse...
 2. For oss som ikke følger nå nøye med, hva er denne kick-off dere snakker om?
 3. IX det blir jo 9 det, som i xbox generasjon 9. Avdelinga som finner på navn borte hos Microsoft har mye morro når de kommer opp med navn tror jeg redigert: Ser nå at jeg telte feil, da dette vel blir nummer 8 i rekkefølgen Xbox Xbox 360 Xbox 360 S Xbox 360 E Xbox One Xbox One S Xbox One X xbox one all digital Xbox Series X Redigert2: eller hvis vi tar med All-digital blir den nummer 9, tada 😛
 4. En annen retning en forza motorsport, og da skal de vel helst ikke kanibalisere playground games(forza horizon) så mer arkade er vel lite sannsyndlig. Å gå mer i retning simulering kan bli spennende men er jo en ganske stor risiko for microsoft. Ut i fra artikkelen over(som jeg nå har lest) virker det mer som om det er en ny framgangsmåte for utviklingen av spillet enn hvordan det vil være å spille.
 5. Nå har jeg ikke fulgt med på hva som har blitt sagt, men hvordan "rebooter" man ett bilspill?
 6. For egen del sier jeg ja takk begge deler, derfor er jeg veldig glad i gamepass ultimate abonnementet Spiller spillet der det passer seg. Men jeg klarer meg fint med one s nå så tror nok jeg venter på series s kommer før jeg går over til neste generasjon på konsoll.
 7. Blir spennende å se hva datatilsynet har å si om den ja.
 8. For min del mener jeg ~$500 er en veldig god pris ved release for neste generasjon, hadde egentlig forventa høyere pris. I en tid hvor man betaler det dobbelte for et skjemkort alene gjør det jo konsoll til ett greit alternativ for mange.
 9. I tilfellet jeg tenker på er turen for lang til at det kan være dagstur, hvis man likevel skulle tatt turen uten overnatting trenger man to sjåfører hvor bare en av de to er foresatte. Å bli satt i karantene er ikke uten utfordringer så derfor har vi så langt valgt å ikke ta turen.
 10. Leste i avisen og fikk bekreftet på denne lenken https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/Vil-apne-samfunnet-gradvis-og-kontrollert/id2697060/ at det nå åpnes for at man kan krysse landegrense for samvær. Men finner ikke noe mer informasjon om hva dette betyr, hva inngår i at man ikke trenger karantene på ordinært vis? Noen som har noe mer informasjon om dette?
 11. Hvis man ikke har noen ideologiske føringer er Edge det eneste fornuftige alternativet for en bedrift. Man påtar seg ikke ekstra arbeide hvis man ikke trenger, av samme grunn bruker man ikke Edge på mobilen i bedriftsammenheng.
 12. Snakker vi kommune Norge tror jeg nok ikke de er noen fare nei, men har en mistanke om at det kan være en litt annen situasjon i endel statlige foretak.
 13. Lage tabell og så filtrere funger jo helt greit til dette, bare marker området og trykk formater som tabell, kan ha flere tabeller under hverandre i samme arket. Så legger du bare filteret på den kolonna i tabellen d vil at ikke skal være tom eller 0.
 14. Ser det er endel som er veldig kritiske til gameingstoler her nå, og greit nok man kan være heldig å finne en god kontorstol brukt. Men for å sammeligne likt med likt, kan en av dere linke en ny kontorstol som er overlegen en gamingstol til samme pris(+/- noen hundrelapper)? Driver selv og leter etter en ny stol nå for hjemmekontoret, og vurderer sterkt en noblechairs hero.
 15. Ja stakkars han som måtte ta utbytte bare for betale formueskatt, han hadde jo seff betalt gladlig skatt hvis det var som luksus som ekstra hus og hytte...den illusjonen fungerte sikkert fram til noen sjekka talla https://e24.no/norsk-oekonomi/i/K3rKao/nhos-skatteeksempel-tar-utbytte-til-mer-enn-formuesskatt Nå sier jeg ikke at det ikke kan være en reell situasjonen for noen her i landet, men problemer med å bruke en frontfigur i dine argumenter er at ingen mennesker er egna til å være en frontfigur.
×
×
 • Create New...