Jump to content

Amaru

Medlemmer
 • Content Count

  614
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

52 :)
 1. Hvis du bryr deg mer om utseende til en konstoll, enn ytelsen, så bør du kutte ut spilling totalt. Hvor står det att han gjør det? Total usaklig kommentar, dette er en artikkel som legger vekt på utseendet til konsollene så er da helt greit å kommentere det.
 2. Veldig sjarmerende spill likte veldig godt personene. Mislikte jenta sterkt i starten (som hovedpersonen) men gikk etterhvert over til å like henne veldig godt, noe som tyder på dyktige folk bak spillet. vurderer å kjøpe det for å støtte dem.
 3. Jeg tenkte også sånn for noen år siden men istede for å sutre på forumet prøvde jeg å venne meg til det, nå tenkte jeg ikke over att det var nynorsk før jeg leste kommentaren din. On topic: Blir ikke så veldig engasjert av det her.. Men om de finner en måte å utnytte pcene bedre på uten å få masse kompitabilitetsproblemer så er det verdt å vurderes
 4. Så dølt ut! 4 mot 4? Hva skal man med kilometerlangd hangarskip da? Gi oss skikkelige sternekamper med minst 15 mot 15 slik att man kan ha skikkelige wings med forskjellige roller som bombers og interceptors.
 5. Herlig! Begge spillene er konge, håper bare ikke de mener med "mer tilgjengelig" att de fjerner den lille touchen av skrekkspill, det er ikke akkurat griseskummle spill men de er såpass stemningsfulle att jeg er litt anspent. Digger stemningen, eneste jeg savner er att det er open world, hvertfall i perioder.
 6. Er du seriøs? Som med alt annet må det jo gjøres på en god måte men begge disse elementene gir spillet en ekstra valgmulighet istedenfor å bare løpe rundt å sparke inn hver eneste dør på minigunnen på fullt spinn mens du skriker DONNERWETTER!!
 7. Synes dette spillet virker mye friskere og morsomt, får faktisk lyst på det i motsetning til de siste spillene som jeg har droppa.
 8. Har ikke stålpeiling på hestenes anatomi men de på bildet der så da meget rare ut
 9. Trist men sant, spillere som kundegruppe er en gruppe som hyler høyt men som ikke er særlig prinsippfaste.
 10. Så kan ikke ta med konsollen på hytta da fordi man ikke har konstant nett der. Fare for att jeg prøver ut PS4 kjenner jeg... Når han attpåtill er så frekk å sier deal with it til kundene som han faktisk skal selge til så føkk u, jeg har bra PC, spillkonsoll er noe jeg har i tillegg ikke noe jeg må ha.
 11. Gleder meg! Digger stemningen i 2033. Prøvde å lese boken men den ble hakket for spesiell.. Men digger den desperate/klaustrofobiske stemningen som en mørk metrostasjon gir.
 12. Dette er ikke SEGA sin feil, gearbox har hatt mulighet til å utvikle spillet i 6 år! Burde være mer enn lenge nok, men de har heller fokusert på andre spill som feks Borderlands og latt flere mindre selskaper ta seg av utviklinga. Hele dritten er ett stort lappeteppe av ett spill.
 13. Alt innenfor en rimelig tidsfrist. Gearbox har kontrakt med SEGA om å levere spill. Blir på samme måte som att en entreprenør får i oppdrag å bygge ett hus. Han får en tidsfrist, og må holde den, da kan han ikke somle bort tiden på andre prosjekter som Gearbox har gjort her.
 14. Men du er helt normal som utelukkende klarer å glede deg over å skyte og snikmorde folk i spill, ikke noe mindre autistisk over det. Noen liker faktisk å bygge opp ting, uten att det gjør dem autistiske eller 10 år.
×
×
 • Create New...