Jump to content

BonBattery

Medlemmer
 • Content Count

  1019
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

439 :)
 1. Hardcore- og casualspiller er to dårlig definerte begrep som gir liten mening å bruke i en fornuftig diskusjon eller samtale. Egentlig ikkje, det er bare moderne navn av non-competitive og competitive, spiller.
 2. Kan bekrefte at dette er rammet i Norge også og har skjedd meg 1 gang. Beste fant ut var å bruke messanger midlertidige.
 3. "Og faktisk kan det virke som om Battlefield V napper en side ut av manualen til Fortnite Battle Royale – man vil kunne bygge og gjenreise forsvarsbygg på enkelte punkter på kart" Du mener slik dei har kunnet i flere år før dei plutslig bestemte seg at det går an permanent og ødelege dei?
 4. http://www.playstationlifestyle.net/2018/04/09/frostpunk-ps4-release-expected-later-this-year/#/slide/1
 5. Om det er første gang du spiller kan 1 scenario ta cirka 3-4 timer med å lære seg litt. Men etter du har forståt systemet blir det mye "stopp og spill på raskeste" som gjør at det går mye fortere på en måte som gammle settler spill og F12. --- Det er 3 scenario enda og mer er lovet. Første handler om å overleve og er mest for en historie om å håndtere og balansere samfunnet på en eller annen måte før du må overleve en stor storm. tok meg cirka 3 timer første gang. --- Andre gjorde jeg på cirka 2-3 timer, men er mer fokusert på at du skal bruke store roboter til arbeid og må leike litt "min/max" siden du har ikkje så mange folk. samtidig du må holde varmen på 3 reservar med frø som du feiler om fryser for lenge. --- Tredje scenario er fokusert veldig på at du må ta vare på veldig mye folk men du har mindre bygge plass og ressurser, dermed får du også besøk av noen du "stjal" generatoren fra som du må håndtere. --- Var gjennom alle etter cirka 7-8 timer på normal. Men kan seie at prøvde det igjen på hard og det var nå frostpunk blei virklig survival. Kan faktisk anbefale dette spille sterkt om folk ser etter en utfordring på hard. På steam klokket jeg rundt 19 timer til slutt. for cirka 207 kr vil jeg seie det var verdt det. Spesielt når det skal komme mer.
 6. Ville bare kjøpt Mindstorm lego i stedet til kiden. Om man betaler 80 dollar for freeware (lett og finne dette på nett av siden er typisk student prosjekt på høgskole og universitet) og pap er ikkje vansklig og finne. Og iden er vell og prøve å få skoler til å kjøpe dette til klasserom eller noe? Føler detter er litt for dumt og ganske lavmål om dette er det beste nintendo klarer og finne på, hadde vært noe helt annet om var 10-20 dollar, det gir ingen mening for 80.
 7. Har en følelse det har noe med porting Spillet hadde innebygd at den offeret mye av scaleringen for å holde 60 FPS på død og liv. Så du kunne gå i fra 1080p til 1280x720 om ble for mye for stakkars konsolen men holdt for det meste 60 FPS, spillet er litt mer fart i kampene en dark souls så forstår ganske godt at det er viktig å holde 60 fps. Men jeg tipper så lenge maskinen holder det stabilt, vil den ikkje scalere ned. Får håpe modere klarer og bare disable greiene til å holde fast for dem som har hardware til det. Her fant jeg en som forklarte det bedre https://www.vg247.com/2017/02/03/nioh-may-be-the-first-game-where-the-ps4-pro-version-really-comes-out-on-top-resolution-and-fps-analysis/ men bare 1 måned til lansering? veldig glad jeg ikkje begynte og kjøpe DLCene på konsol som hadde tenkt på
 8. Ville vært greit om dei hadde heller gjort grundigere søk på hva historien egentlig er. Dette er så lite at gir ingen meining. Det er mye mer historie her som kunne fått frem at er mer en bare "toxic drama" som det ser ut om man ikkje ser mer en denne artikelen.
 9. Det kan ikkje være mindre likt. Man er enda støre idiot når du angriper den som du bokstavligtalt har kjøpt assets og engine fra. som sakt tidligere "Other companies will of course enter the marketplace, but I would just hope they put their own spin on the game-mode and not just make a carbon copy! I try not to worry about them to be honest and instead just concentrate on completing my vision for a battle royale game." Brendan greene er bare en stor løgner.
 10. https://www.youtube.com/watch?v=6nSKkwzwdW4 For øvrig: IGN: 7/10 Gamereactor UK: 8/10 Danmark: 7/10 Spania: 8/10 Finland: 9/10 Norge: 5/10 Sverige: 9/10 Nederland: 8/10 Hva er det med Norge som skiller seg så ut fra resten? Først gamer.no, så Gamereactor? kan være fordi dei er mer kritisk, det går veldig rundt 6-7 karakterer.
 11. Problemet er nok mest at du først må ut med cirka 600 kr for bare inpass til spillet. Om du var helt free to play og det var grei kurve selv om kan være litt grov. Ville folk vært mer ok. Derimot kan skjønne den ikkje faller i smak når den har følelsen av world of tanks fart å grinde. Eksempel husker jeg noen nevnte om man skulle kjøpe alle champions i LoL så kostet det rundt sån 5000 kr. Men i det minste er ikkje grinden så grov før du får noe nytt.
 12. Så må minne folk at 6 er ikkje en dårlig karakter egentlig selv om er meir ros å ville git det rundt 8. Å seie dette er 10/10 er nok veldig uenig i siden har spillt bedre open world spill. men kan være dei ikkje spiller så mye Synest lastetiden var ganske grei, med tanke på hva hardware man har
 13. Dette er mye mer vanlig en folk trur, mange lokal butiker levde av gjøre dette før folk kunne søke opp alt. Du skal ikkje langt får å finne dei. Eksempel Jul hadde no komplett.no og sine søster sider sin nettbutikk midlertidig fjernet liknende varer og hukket av at dei var "ut av sortimang" på liknande varer men kom tilbake rett etter salget er over. Prisene var ikkje langt over men når du egentlig leiter lenge nok vil du finne ut at det er billigere plasser men er oftest frakt som dreper verdien.
 14. Får noen som spillt seg inn i "kamp spill" følest for honor veldig treigt . Det samenlignet med chivelry eller lignende spill i same sjanger. Men igjen så å spille i 3 persons perspektiv i slike spill følest bare "rot". Er det mulig for first person?
×
×
 • Create New...