Jump to content

Hrodebert

Medlemmer
 • Content Count

  10414
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hrodebert last won the day on May 3 2010

Hrodebert had the most liked content!

Community Reputation

1067 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. Ebola er allerede i Norge. Hold god hygiene, ikke kom i direkte kontakt med fremmede kulturer, vær ytterst rasebevisst og sørg for å ikke sitte ved siden av nevnte elementer på tog, buss og trikk. Er du i direkte kontakt med fremmede kulturer bruk munnbind og avvent situasjonen. Eventuelt ikke ta turen til Oslo-sentrum.
 2. Jeg for min del, lurer på hva som får et menneske til å forsvare ikke-vestlig masseinnvandring med påfølgende overfalls- og, barnevoldtekter av eget folk! Dette i sin blinde overtro om et vellykket flerkulturelt samfunn, et samfunnsmodell som aldri har fungert. Aldri, noengang! Hvordan kan en se seg i speilet!? Det lurer jeg på.
 3. Dette besvarer spørsmålet ditt. Og du har helt rett. Mennesker som blindt forsvarer ikke-vestlig innvandring er slett ikke gode mennesker. http://youtu.be/ppIS19La8W8
 4. Ha! Takk for dagens latter. To negere fra Afrika, nordmenn?!! Jo, jøss.
 5. Kulturmarxistene har med sin årelange kamp mot virkeligheten sørget for at ordet "norsk" ikke lenger har noen verdi i samfunnet. En nordmann er å blir en etnisk, hvit mann og kvinne. Med skandinaviske- og europeiske røtter. Her finnes ingen andre definisjoner.
 6. Absolutt ingen problem med å forstå den frustrasjon mange opplever i det flerkulturelle Norge, hvor en daglig ser sitt land og sitt folk gjennomgå et folkemord. Men i dagens overvåkingssamfunn gjør en klokt i å ikke ytre dette offentlig og særlig ikke med ordene vedkommende valgte.
 7. Nei! Dette er to svært forskjellige partier. med svært ulike røtter. Svergiedemokraterna var i all hovedsak et parti som forespråket nasjonalisme- og nasjonalkonservatisme. Partiet har røtter i den nasjonalsosialistiske svenske bevegelsen fra nittitallet. På den tiden var Svergiedemokraterna et reelt alternativ og en reell politisk opposisjon, som stod for Sverige og bevaring av den nordiske rasen. Det var den gang. I dag er Svergiedemokraterna er langt mer liberalt parti og deler absolutt - enn om få - fellestrekk med FrP. I likhet med FrP er Svergiedemokraterna et av de mest Israel-vennlige partiet i den svenske Riksdagen. På deres valgvake svaiet det israelske flagget høyt og noen av de mest fremtredende politikerne i partiet har jødisk opphav. Vi har også sett en enorm liberalisering av partiet de siste årene. Partiet fremstår i dag som en blek skygge av seg selv og er ikke lenger noe reellt nasjonalistisk parti, men en konstruert opposisjon. Nedenfor ser en bilder fra deres seneste valgvake.
 8. Nei. De bør umiddelbart interneres for deportasjon til hjemlandet. Videre skal de nektes ny innreise til riket for all fremtid.
 9. Mye kristenhat på dette forumet. Vi ser at de gudløse, kulturmarxistiske, venstretenkerne og 68-genrasjonen har lyktes med sin årelange hjernevasking av et helt kontinent. Dette gjennom skole, media, journalistikk og infiltrasjon i kirke og stat. Skal det hvite Skandinavia og Europa overleve er det helt essensielt at det sekulariserte samfunnet opphører og at vi igjen finner vår tro. De som ikke kjenner sin fortid har ingen fremtid.
 10. Kunne noe lignende ha skjedd i Norge? Ja, det har allerede skjedd. e. rettet lenke
 11. De som har tapt er Norge, Skandinavia og Europa. Ikke meg, eller mine likesinnede. Vi er på fremmars. Bare i helgen har vi hatt en svært vellykket demonstrasjon i Stockholm. I det svenske riksdagsvalget stiller våre svenske venner opp i tredve(!) kommuner. Kampen har så vidt begynt.
 12. Det pågår ikke bare en voldtekt av våre kvinner, men det pågår en voldtekt av vårt land og vårt folk. En gruppevoldtekt! Og her vi sitter å er redd for et lite ord på seks bokstaver?!!! Fy faen.
 13. Jeg kan ikke påstå at du tar feil, dette er en subjektiv oppfatning. Men nei; jeg deler ikke din beskrivelse. Litt parodisk er det således at du i ditt siste avsnitt i hovedinnlegget ditt, stigmatiserer dine "politiske motstandere", samtidig som du påpeker at du er lei andre gjør det samme.
 14. Snakk om å møte seg sjæl i døra. Eller så leser du det som du vil lese det, sier forumets øverste propagandasjef for kommunistisk, venstreliberal, antihvitt selvhat og lenker til ferskpresset statistikk fra SSB som gjentatte ganger har blitt tatt med buksene nede hva gjelder manipulasjon av nevnte statistikk. Statistikk som forøvrig har lite eller ingen verdi, da svært mye av denne type kriminalitet aldri blir anmeldt til politiet. Bedre blir det ikke av lenke til en fattig artikkel i verdens gang og nye påstander om et vellykket flerkulturelt samfunn. A lie told often enough becomes the truth. - Vladimir Lenin
×
×
 • Create New...