Gå til innhold

Fictivision

Medlemmer
  • Innlegg

    781
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Fictivision sine prestasjoner

270

Nettsamfunnsomdømme

  1. Der har du egentlig rett. For 20 år siden så kostet drivstoff rundt 10-11 kroner literen. Jeg husker at min far hadde årslønn som bussjåfør i den tiden på rundt 230000. I dag har lønna hans steget til 550000kr.
  2. Spørs hva er dine behov? Den er en drøss av biler i den pris klasse. Vil du ha noe nyere eller noe eldre, stor eller liten, firehjulstrekk, diesel eller bensin?
  3. Med de problemene du beskriver så tviler jeg på at det finnes en jobb som passer deg. Du kommer til å ha såpass lav arbeidsmoral at veldig få arbeidsgivere vil tolerere det.
  4. Gentlemen, this is democracy manifest.
  5. Den nyere har bedre og litt større skjerm. Skal være merket med OLED.
  6. Som en som kommet fra øst Europa så har Norge ingenting å skamme seg over for at det er lite storslåtte bygg fra fortiden. Historien til Norge er såpass rik og urørt av andre sivilisasjoner at det spiller ingen rolle. Min nasjon er blitt erobret av både vestlige og østlige stormaktene flere ganger, og okkupasjon har vart i flere hundre år under den osmanske riket. Og hver gang en ny erobrer kommer så jevner dem med jorden det den forrige har bygget.
  7. Jeg synes at det er pinlig å gå ut til avisa og klage på at man knapt klarer å få endene til å møtes med en slik lønn uten å utdype hva pengene går til. Og på toppen av alt så bor han i nord Norge der strømprisen har vært meget lav siste året.
  8. Garantien på min model S utløper i desember, jeg vurderer å kjøpe mer garanti som tesla tilbyr på sine nettsider. Noen som har denne garantien? Er den verdt pengene? Er den like god som Tesla sin nybil garanti?
  9. Jeg fikk min første elbil i 2018 og jeg skjønte raskt at det var både dyrt og meget tidskrevende å stå på hurtiglading etter 85%
  10. Selv om det burde ikke utelukkes helt men helt ærlig så er Norge altfor feig til å være i stand til å gjøre noe sånt. Men Norge kan ha bidratt med ekspertise siden det er så mange slike installasjoner i norske farvann.
  11. Da ville vi visst at det er Facebook gruppe "Vi som ønsker billigere strøm" som står bak sabotasjen uten tvil.
  12. Det trenger ikke å være bare USA som er involvert, men kan være andre NATO medlemmer men ekskludert Tyskland da det er klart at Tyskland er den største taperen med disse rørene som er permanent ute av drift. At NS2 er ikke satt i drift og at det går minimalt med gass gjennom NS1 nå betyr ikke at disse blir aktivert på fullt om kanskje noen måneder, ett år eller om 10 år. Så lenge de rørene er der så kan driften fortsette en dag når situasjonen har stabilitert seg.
  13. Jeg har svart i den andre tråden hva min teori er, og det er at amerikansk eller britisk etterretning har fått kanskje nyss om at Tyskland kan få en avtale med Russland om gass leveranse i vinter når lagrene begynner å gå tomme. NordStream 2 er til tross alt klar for å levere gass så lenge den ligger der uansett den nåværende politiske situasjonen så mye kan skje om noen måneder.
  14. Men det rimer ikke å sprenge sin egen gassrør ledning for å spre frykt, er det ikke smartere å sabotere gassrør på norsk sokkel først før Norge klarer å stable opp beredskap? Slik det er nå er Norge obs på at noe kan skje og det blir mye vanskeligere å gjøre noe nå.
  15. Ser at det gjelder en Rav4 med forhjulstrekk ifølge OP. Hvis det er litt knapt med penger så ville jeg byttet dekk på drivhjul nå og latt de bak stå med forbehold om at det er bra med mønster på de. Det er absolutt ikke nødvendig å bytte alle 4 dekk på en bil som bare har forhjul eller bakhjulstrekk. Men som andre har påpekt så er det påbudt med like dekk på samme aksel. Også, 3000kr hørtes mye ut for en dekk på en Rav4 hvis det et standard dimensjon.
×
×
  • Opprett ny...