Jump to content

Fictivision

Medlemmer
 • Content Count

  754
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

229 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tullete kommentar, er det slik at hvis man kritiserer Ukraina at man blir automatisk stemplet som pro russisk? Blir kvalm av enkelte kommentarer her. Og er det slik at hvis noen ikke har eller tenker i forhold til vestlige verdier så er man fiende mot menneskeheten?
 2. Uansett hva du ønsker deg og hva du tror på disse tullete påstander som gang på gang viser seg å være bare ønsketenkning mens det er noe helt annet i virkeligheten. Fakta er at russere har okkupert stort område som dem slipper ikke tak i og sakte men sikkert tar nye områder uten at ukrainerne eller dem som hjelper dem kan gjøre noe mot det. Russland har definitivt råd å miste noen soldater i bytte mot å oppnå sine mål, men ikke i nærheten av det som blir servert til oss her i vesten.
 3. Beklager at jeg ikke inkluderte link til testen i min første post her er den, er visst Jula sin som er best best https://www.tek.no/samletest/i/Aleyqx/beste-billige-aircondition-2022
 4. Ifølge tek.no så kjøpte du den verste portable klimaanlegget som er til salgs..
 5. Min mening er at du vil merke forskjell fordi de 3 du nevnte har mye mer RAM, og det hjelper masse, jeg bruker 2 telefoner nå, en Huawei Mate 20 pro og en P40 Pro, P40 er mye raskere og har bedre flyt enn mate 20 pro. Du burde ta deg en tur til en butikk og prøve en av de telefonene og se forskjell.
 6. Jeg har ladet en BMW i3 i ca ett halvår via en vanlig stikkontakt mens vi ventet på at garasjen blir ferdig. Huset er ganske nytt (2015) så det gikk helt fint. En 10A sikring som hadde bare ett utelys koblet på det kurset.
 7. Hei, kona har en iPhone XR som hun i det siste har begynt å få problemer. Ofte deler av skjermen blir uresponsiv, for eksempel nedre del og øvre del av skjermen tar ingen input mens midten fungerer så lenge det ikke er noe som krever der man må dra fingeren over skjermen. Eneste måten å løse dette er omstart av telefonen. Spørsmål er om dette er noe vi kan reklamere for da telefonen er ca 3 år gammel?
 8. Det er lett å si det men helt umulig å gjennomføre. Vesten er for avhengig av varene produsert i Kina, dette skulle vært tenkt på før, nå er det for sent. Mange sa at Russland er ubetydelig i verdens markedet men likevel så skjelver halve verden nå når det nevnes pris/mangel på korn, hvete, olje, stål osv. Hva skjer hvis Kina blir innlemmet med sanksjoner?
 9. Amerikanere har også brukt hvit fosfor i Afghanistan, den brukes for å lage en vegg av hvit røyk. Uten bevis så kan det bare spekuleres om det var fosfor i det hele tatt eller kanskje den ble brukt som en slags røyk teppe for å skjule sine egne styrker.
 10. I fjor glemte jeg å legge til en attest ved søknaden så jeg havnet langt bak på venteliste.
 11. Ingen, ble diskvalifisert da jeg hadde for mange feil på de logiske testene. Dummet meg ut på den letteste oppgaven.
 12. Tror det var snakk om på begynnelsen av 2000 tallet at Putin spurte Bush om å bli medlem. Er litt usikker om Jeltsin også spurte Clinton om Russland kunne bli medlem.
 13. Heldigvis er ikke dette noe livsviktig siden jeg allerede har en god jobb, kjipt at det er karantene helt til 2024 men som du sier nå vet jeg hva jeg skal gjøre neste gang. Skal komme en dag før og få meg en god natts søvn, bor langt unna så jeg reiste hele natta så fikk ikke nok hvile.
 14. Noen er det, jeg fikk ikke til siste test der man må stable rundinger på 3 påler i rekkefølge største nederst og minste øverst, den siste i rekka var vanskelig, jeg rakk den ikke i tiden da jeg skjønte for sent hvordan man skal stable dem. Også fikk jeg fullstendig jetneteppe når man skal koble sammen nummer og tall på en stor ark for eksempel det skal gå slik 1-A-2-B-3-C og så videre, jeg antar at jeg prøvde å koble dem sammen for raskt så jeg gjorde flere feil, denne var den siste testen. Min tips er at du skal ta det med ro,jeg gjorde ikke det og jeg feilet.
 15. Ble dessverre ikke godkjent, fikk total hjerneteppe med psykologiske tester, ble litt for mange feil. Ja, ja får bare prøve igjen om 18 måneder. Surt da jeg har gledet meg så mye.
×
×
 • Create New...