Jump to content

Fictivision

Medlemmer
 • Content Count

  598
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

121 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg har kjøpt en zip screen fra Solskjerming AS i juni i fjor. 2.8x2m kostet meg 15000kr og monterte selv. Jeg valgte den med fjernkontroll, men det går an å ettermontere automatikk senere hvis man vill. Etter ett år alt funker fortsatt fint og er godt fornøyd.
 2. Hvis det bare var så enkelt.
 3. Gratis avbestilling hos Norwegian er inntil 3 timer etter kjøp av billetter. Hvis dette var ikke flexi billetter så er pengene tapt. Du skulle bare ha ventet eller endret på billetten til en senere tidspunkt.
 4. Hvis bilen har 330k km da er SBC pumpa allerede enten byttet eller overhalt. På min 211 fra 2005 tok 220k km før det kom opp beskjed på skjermen, men det var nok med en liten omprogrammering med diagnose verktøy slik at bilen kunne kjøres i noen år til. Men neste gang det kommer opp SBC feil da må det enten overhales eller byttes.
 5. Nå vet jeg ikke hvor keen du er på å kjøpe brukt men jeg ville ha kjøpt en brukt gtx 1070ti som koster like mye som en ny 1650 super men har ca 35% bedre ytelse.
 6. Fictivision

  Blir jeg scammet?

  Det var utrolig mye løv og kvister, står bilen parkert under ett tre? Likevel er det merkelig at det samler seg så mye. Da er det mulig at noe av rusk har kommet seg forbi filteret og inn i vifta. Vanligvis så står vifta ganske dypt under dashbord og er vanskelig å komme til, derfor koster det så mye å få den byttet. Hvis jeg var deg ville jeg renset filter huset og levd med ulyd i vifta til den er helt død. Og ikke parker bilen under trærne.
 7. Fictivision

  Blir jeg scammet?

  Lyd fra kupévifta kan være at vifta begynner å bli dårlig, selve filteret burde ikke vært påvirket av dette. Hvis du ikke kan selv da ville jeg spurt en bekjent med å hjelpe deg til å åpne der filteret sitter og få den undersøkt, den ligger ganske lett tilgjengelig i motorrommet. Hvis filter er våt da er det litt mer alvorlig.
 8. Fictivision

  Blir jeg scammet?

  Høres meget merkelig ut. Kupéfilter byttes ca 1 gang i året. Hvor mye betalte du for hver filter bytte? Og hvilken bil er det snakk om?
 9. Finnes PSU kalkulator. Der kan du finne ut om det er nok med 650w.
 10. Har du sjekket temperatur til CPUen når den er under stress? Hvis det er noen år siden kjølepasta er byttet så ville jeg gjort det først. Neste steg er å kjøpe noe ekstra RAM og en bedre skjermkort, for eksempel en brukt 1070. Har selv en 4670k overklokket til 4.3Ghz og 1070ti. Spiller ikke PUBG selv men kjører DayZ på 1080p uten problemer, spiller også mye World of warships/tanks på very high og konstant 80fps,cpu er aldri over 70% load.
 11. Hei, ta en titt på Mercedes GLK, de siste er produsert i 2015,disse er meget gode og driftsikkre biler. Anbefales!
 12. Er ikke noen ekspert men mener at det skal gå fint, jeg har selv 2x4gb DDR3 + 8gb DDR3 og det funker fint.
 13. Går an å kjøpe en gtx 980 for ca 1000kr. Den skal holde i massevis.
 14. Dessverre det hovedkortet du har nå støtter ikke ddr4. Derfor må du kjøpe ny HK, ny prosessor og ny ddr4 minnebrikke hvis du vil ha en Pc som vil holde flere år fremover.
 15. Dette stusset jeg også på. Sjekk prisen på en Core 2 Duo E8500 https://www.multicom.no/hp-dou-processor-e8500-316ghz/cat-p/c/p3580663 Må være noe med at varene er ute av produksjon så det blir ekstra dyrt av den grunnen.
×
×
 • Create New...