Jump to content

GrinderX9

Medlemmer
 • Content Count

  1627
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

608 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Enig der, men kan slå begge veier. F.eks jeg elsket serien pga spillene og bøkene. Serien føltes ganske så tro mot første boka. Likte ikke utseende til Jennifer, men ellers tro mot karakteren. Hadde pånforhånd spoila meg i forhold til tidshoppinga og det hjalp mye. Var ikke irriterende og med bakgrunns kunnskapen så klarte jeg fint å følge med, hjalp kona litt med å holde tråden. Syntes selv witcher var en veldig stert 4 av 6, eller til og med en 5.
 2. Hva har den blitt nominert for forresten? Synes det er imponerende skuespillnfra hovedkarakteren selv, med tanke på at han har hjelm på seg hele tiden. Men er vel ikke skuespill serien kan ha blitt nominert for, om jeg skal tippe. Musikken derimot er jo kjempe bra. Effektene er også helt konge. Jeg er en gammel star wars fan som vokste opp med de gamle filmene og mislikte episode 1 - 3. Men har med årene blitt ehh.... gammel og muligens ikke klokere av den grunn. Men har både funnet ut at "alle" star wars filmene har nle godt med seg, samtidig som jeg ikke lenger anser de gamle filmene som feilfrie mesterverk som jeg en gang gjorde. Jeg har veldig blandede følelser knyttet til 7,8 og 9. Men det jeg kanskje har mest problemer med er at de droppet all loren fra alle bøkene som er skrevet. Missforstå meg rett, forstår diesney ønsket litt friere tøyler. Men særlig bøkene om Thrawn fikk jo "den offelle fortsettelsen" status. Og historien og universet etter episode 6 var ganske omfattende. Det jeg liker med Mandalorien er at historien er plassert, laget og skrevet på en slik måte at den passer bedre inn i forhold til legacy (de gamle bøkene) uten å motstride episode 7-9. Det inseg selv gjør Mandalorien til en gull serie i mine øyne. Watchmen var ikke fult så god som jeg hadde håpet, men var likevel en konge serie.
 3. Både witcher, watchmen og mandalorien var jo alle fantastiske serier. Kan fint se at witcher ikke når helt opp i forhold til de, i slike nominasjoner, ute at det gjør serien noe dårligere av den grunn. Mandalorien var jo det beste som har skjedd med star wars på lenge, lmkan nesten ikke forstå at noen mener noe annet (uten at jeg disser eller ser ned på motstridende meninger av den grunn)
 4. Feil pronomen.... Jezes. Jaja. En linje om dette er greit, da det har vært en offentlig sak. Men dette var for mye. Bedre at dere skriver en egen sak om det, enn å forkludre en anmeldelse. Men hva er liksom riktig pronomen? Jeg har ikke spilt spillet å kan ikke kommentere de eksakte uttalelsene. Sexsuelt pervers karakter, så her forsømmer man altså exsualiteten til personen også? Igjen ikke spilt spillet, men er det greit å forsømme sexsualiteten til personen på denne måten? Kan man ikke i steden ha en liten advarsel øverst i anmeldelser: aldersgrense, om spillet inneholder sex, vold osv. Og en liten notis om at enkelte grupper kan føle seg støtt av innholdet. Også skriver man en så objektiv anmelsese som mulig uten å forklidre den med alt mulig av utenforliggende politiske meninger?
 5. Fu**! Jeg sa jo vi skulle la denne gli oss forbi i stillhet! En nøytrailt skrevet sak om en opptaget kontrovers i ett spill, og en beklagelse fra de som lager det, er selfølgelig en sak det er greit å skrive om. Men for og imot argumentene går altid i sirkler, resultatet er som regel at ingen overbeviser noen og at noen sitter igjen irriterte. Selfølgelig tull fra min side at man ikke skal diskutere det om man har lyst. I dag har jeg ingen planer om å blande meg i selve diskusjonen. Men kan det ikke i dette tilfelle tenkes at alt beror på språklige utfordringer? Er ikke dette Japansk spill? Så om det er en reel feil på grunn av litt manglende forståelse for språket, så tenker jeg jo det er greit å forandre på det. Er det dog slik at det var meningen å si det akkurat slik det kommer frem, så ******* Der dropper jeg resten av diskusjonen 😅
 6. La oss alle bare lese saken og la den gli sakte forbi uten at noen setter i gang den samme diskusjonen for 100 gang.
 7. Eneste farcry jeg har likt siden 1, var blood dragon, det var artig.
 8. Hmm... spilte det ikke mye på ps4. Jeg er en av de få som ikke likte det jeg prøvde. Men.... alt med spillet skriker at dette er noe jeg burde digge. Blir vel enten pc versjon eller spille det på nytt med ps5 til vinteren.
 9. Ser jo egentlig ganske mye større ut enn de dimensjonene du skrev? 🤔 Hvor lang tid tar der å spille en slik kamp? Hva skjer om det regner? Hvor mange "generaler" bor det rundt der du bor som blir med på noe slikt?
 10. Postmannen skulle levere en pakke på døra, men han kom ikke så langt før han rygget sakte bakover og forsvant inn igjen i skogen 😅 Sært.... men ganske så kult
 11. Hva mener du? At spillet virker på en vanlig dvd spiller for tv? Men du får det ikke til å kjøre på pcn? Eller mener du at det har virlet på en annen pc eller samme pc, men nå virker den ikke?
 12. Å ja, bevare meg vel. Det vil jeg da egentlig tro? Skulle i alle fall ikke mene noe annet? I åpenhetens navn og i ytringsfrihetens tegn, få det ut! Ned på papiret! Ut på nettet! Halleluja! Men jeg er enig med deg på alle punkter. Livet er kjippt ass, alt suger, fy fa**. Når var sist jeg spilte ett bra spill lissom? Hvor alt var nytt! Det er lenge siden. Må ha vært pong eller noe før det. Den siste filmen jeg så som var noe særlig orginal må ha vært "toget ankommer perongen" fra 1888. Jeg er så lei av at alle spill i dag må fylles med sjw skiit og ytterste venstre poitikk som er så langt til venstre at det buer hele veien tilbake og kræsjer gjennom ytterste høyre og ut gjennom øra på Trump og fiser videre inn i kjeften på stalins lik, som får hele kroppen hans til å dirre av harme og armen hever seg i en nazi salutt slik at det går hull på glass monteret han ligger å soler seg i. Ut kommer Sinte Nazi Zombi kommunist Stalin og tar styringa fra Putin som bare setter seg ned for å grine. Så det at du synes alle geims er skiit må da være helt inna for, kjør på!
 13. Rask titt på hva du skriver her på forumet, så har du det enten veldig gøy med å leke troll etter at sola går det, eller så har du et meget negativt syn på det meste her i verden. Håper for din del det er det første
 14. Har du spilt de gamle spillene (1 og 2). Derfor jeg skrev som jeg gjorde i første posten. Spillene ble mer og mer tullete for hvert spill. Fallout 1 var det mest seriøse av de alle sammen. Selv om det også var full av tøysete ting. Tok helt av allerede i fallout 2. Men likevel er verdenen i 1 og 2 hundre ganger mer troverdig enn i 3 og 4. Store byer, masse folk, industri og landbruk. Ja da, masse tullete ting som snakkende mutant rotter og slikt. Men alt dette et jo sjarmen med Fallout kontra mange andre serier. Men samtidig var også tonen i de to første utrolig mørkere enn inde nye. Slaveri, prostitusjon, og en fryktelig mørk setting hvor man så de mørkeste sidene av mennskeheten. Etter Bethesta tok over bommet de helt på humoren og med en svært begrensede grafikkmotor samt 0 interessr for å skape en troverdig verden, så endrent serien seg drastisk. Så la oss håpe serie skaperene ser på hele serien og tar med seg de beste elementene fra både de gamle og nye spillene. Fallout har en stil og en setting som altid har vært svært særegen.
 15. Wow, dette høres veldig spennende ut. Altid ønsket meg film eller tv serie fra Fallout universet. Westworld er en kjempe bra serie (ja jeg digget også sesong 3) . Men... jeg er av den gamle typen gamer som sitter å irriterer meg over nye spill i gamle serier og til dels innbiller meg at alt var bedre før 😅 . Selv om jeg liker de nye fallout spillene (spesielt 3) , er jeg av den gamle garde som mener Bethesta har totalt "bommet" på sin tolkning av Fallout. Men er likevel forsiktig optimistisk på dette
×
×
 • Create New...