Jump to content

GrinderX9

Medlemmer
 • Content Count

  1530
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

541 :)

About GrinderX9

 • Birthday 10/11/1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. haha, dæven. Dårligste traileren på lenge. Men en Baldurs gate Dark alliance "oppfølger" er jeg absolutt klar for.
 2. Her er jeg veldig seint til festen. Men har spilt gjennom hva jeg nå tror er noe slikt som 2/3 av spillet. Vil si opplevelsen så langt har variert mellom 7,8 og 9 av 10. Får se hva jeg ender på til slutt. Men at opplevelsen har vært knall sterk er det ingen tvil om. Men så er jeg veldig glad i historie sterke spill, som fint kan gå på bekostning av gameplay. Ikke det at gameplayet i dette spillet på noen måte er svak, den er bare ikke knall sterk.
 3. Awright, hmm. Var jo langt mindre kjipt enn hva jeg med en gang har fordommer mot når noen norske prøver seg. Jeg er litt usikker på formatet med 1 hel time, med i hovedsak ett spill som tema og bare to personer som snakker om det. Lykke til videre
 4. Håper dette kan være et godt argument for mange som har sittet på gjerdet og vurdert VR en stund. VR er så fantastisk at det hadde vært en tragedie om det ikke har kommet for å bli. Ja ja, sim entusiastene kommer sikkert til å holde liv i det uansett... Men de "gamle" modellene har jo gjort at det virkelig ikke er uoverkommelig pris på det nå. Morsomt å lese "die hard"" motstanderene sine kommentarer, de går det ikke ann å konvertere uansett. De må rett og slett finne ut av det selv på ett eller annet dispunkt.
 5. Mener dere virkelig at det så pent ut? Hmm... minnet meg om Empire Earth. Grafikken så rett og slett ikke bra ut. Både det tekniske og det "kunstneriske" . For all del, grafikk er ikke alt, overhode ikke... Men dette ga meg ikke så høye forhåpninger.
 6. Neon lys og gate raceing. Blæ. Hopper videre.
×
×
 • Create New...