Jump to content

GrinderX9

Medlemmer
 • Content Count

  1540
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

549 :)

About GrinderX9

 • Birthday 10/11/1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. VR er fantastisk og Echo er et veldig solid spill. Det jeg spilte mest i VR 2019 var No man sky, hadde ikke spilt det før det kom ut i VR. Men det er virkelig et Episk VR spill. Men merker det er på tide å oppgradere pc. Spill som er laget for VR, slik som Echo er ofte veldig bra optimalisert. Spill som IKKE i utgangspunktet er laget for VR slik som no man sky, er langt mer krevende og man kan nesten ikke forvente topp ytelse. Likevel går det greit med GTX 1070. Men tror både skjermkort og CPU må byttes nå.
 2. Ikke dårlig, men syntes mange av mekanikkene føltes foreldet. Liker det fremdeles, men tenker det hadde vært kult med en bra remake.
 3. Lag gjerne ett nytt spill, men har ingen ting i mot en nyversjon av 1-3. Jeg likte også ME1 best pga mer rollespill elementer. Men har spilt opp igjen deler av det første spiller i 2019... holder seg ikke like godt som jeg trodde...
 4. Talen var fin, budskapet viktig. Men ja media ilegger den kanskje vel mye betydning for de som sliter. De som har bikka over den grensen at de faktisk har bestemt seg for å avslutte livet, vil kanskje ikke endre standpunkt pga talen til prinsessen. Men kan kanskje hjelpe noen som sliter men ikke er "der" enda.
 5. Lurer på om du kunne vært litt tydligere innledningshvis. Ut i fra spørsmålet kunne det nesten virke som om du ikke hadde så mye kjennskap til sjangeren. Men nå virker det som du har svært god kjennskap. Det kunne vært lurt å skrevet noe om hva du faktisk har spilt gjenno/prøvd. Lettere for oss å komme med noen gode forslag da.
 6. Ser ut som vi er på helt samme plan her. Witcher 1 var et spill jeg startet på mange ganger i sin tid, men klarte aldri helt å komme inn i det. Når trailere for witcher 3 begynte å komme, tenkte jeg at nå var det på høy tid å komme gjennom 1 og 2. Klarte endelig å komme inn i witcher 1 og syntes det var et utrolig solid og godt spill. Rakk ikke witcher 2 før jeg spilte gjennom witcher 3 (som forøvirg er en av tidenes beste spill). Spilte gjennom witcher 2 etter 3. Hadde ingen bugs eller kræsj, men syntes derimot at både historien og mekanikkene var veldig dårlige i forhold til både 1 og 3. Den første 1/3 av witcher 2 er veldig solid, men etter det.... blæ. Grafikken holder seg dog veldig bra. Nå spiller jeg star wars fallen order på xbox one x. Liker det godt. Men finner kampene litt klumsete og klatring og slikt som mye mindre presist enn f.eks uncharted serien og tomb raider. Likevel... star wars og noe som virker som en god historie, selv om jeg er tidlig i spillet.
 7. Resident evil 2 A plague tal Anno 1800 Star wars fallen order Er spill jeg har fått med meg i år som jeg syntes var svært gode.
 8. Er det ikke bare å prøve? Enten får du dimma og kan jobbe/fikse økonomien, det andre alternativet er at forsvaret ordner med en psykolog til deg, som kan hjelpe? Tror jeg uansett hadde forsøkt det siste, viktig å få help nå, før du virkelig havner utpå. Lykke til .
 9. Star wars rise of skywalker. (Ingen spoiler) Jeg er en av de som ikke like last jedi. Den filmen skapte i mine øyne et lass med problemer å fikse opp i. På en måte kan jeg nå si at desverre tenkte j.j det samme som meg og hele denne filmen ble brukes til å fikse problemene til forrige film. Med det resultat at denne filmen ble ekstremt rotete og fungerer mer som en "filler" film enn noe annet. Denne fimen manglet mye av hva en god star wars film trenger. Men alt er ikke svart. Den ser og høres bra ut som vanlig. Skuespillet er greit og hovedkarakterene har mye sjarm og god kjemi. Synes også historien var overraskende god og solid. Kunne bare ønske den ble fortalt over to filmer, ikke bare en. Her måtte man starte litt på nytt etter last jedi. Sannheten er at denne filmen til dels klarte å fikse mange av problemene til last jedi og den filmen fungerer nå til dels pga denne. Men det er nå likevel smertelig tydelig hvor dårlig planlagt disse tre filmene var. Totalt: 6 av 10
 10. haha, dæven. Dårligste traileren på lenge. Men en Baldurs gate Dark alliance "oppfølger" er jeg absolutt klar for.
 11. Her er jeg veldig seint til festen. Men har spilt gjennom hva jeg nå tror er noe slikt som 2/3 av spillet. Vil si opplevelsen så langt har variert mellom 7,8 og 9 av 10. Får se hva jeg ender på til slutt. Men at opplevelsen har vært knall sterk er det ingen tvil om. Men så er jeg veldig glad i historie sterke spill, som fint kan gå på bekostning av gameplay. Ikke det at gameplayet i dette spillet på noen måte er svak, den er bare ikke knall sterk.
 12. Awright, hmm. Var jo langt mindre kjipt enn hva jeg med en gang har fordommer mot når noen norske prøver seg. Jeg er litt usikker på formatet med 1 hel time, med i hovedsak ett spill som tema og bare to personer som snakker om det. Lykke til videre
 13. Håper dette kan være et godt argument for mange som har sittet på gjerdet og vurdert VR en stund. VR er så fantastisk at det hadde vært en tragedie om det ikke har kommet for å bli. Ja ja, sim entusiastene kommer sikkert til å holde liv i det uansett... Men de "gamle" modellene har jo gjort at det virkelig ikke er uoverkommelig pris på det nå. Morsomt å lese "die hard"" motstanderene sine kommentarer, de går det ikke ann å konvertere uansett. De må rett og slett finne ut av det selv på ett eller annet dispunkt.
 14. Mener dere virkelig at det så pent ut? Hmm... minnet meg om Empire Earth. Grafikken så rett og slett ikke bra ut. Både det tekniske og det "kunstneriske" . For all del, grafikk er ikke alt, overhode ikke... Men dette ga meg ikke så høye forhåpninger.
×
×
 • Create New...