Jump to content

GrinderX9

Medlemmer
 • Content Count

  1596
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

568 :)

About GrinderX9

 • Birthday 10/11/1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Gratulerer du fikk meg virkelig til å føle meg gammel. Tenkte i mitt stille sinn at Tracmania er jo ikke spesielt gammelt, 2003... :o Jezus hvor blir det av tiden.
 2. Takker for gode svar. CPU har blitt dyrt, samme kan man vel si om GPU'er også 😕 må tenke litt på dette.
 3. Takker for svar, så GPU venter vi med. Men tilbake til CPU da, tenker dere ikke at den har noe for seg å bytte ut? Om jeg uansett velger å gå for ny cpu, hva vill dere anbefalle som en oppgradering til I7 6700?
 4. Hei. Jeg har en pc som begynner å dra på årene. Har som regel aldri oppgradert pc'er, men kjøpt alt nytt når den tiden kommer. Har dog altid kjøpt komponenter og satt den sammen selv, fremfor å kjøpe noe elkjøp ræl. (selv om mine tekniske egenskaper bare så vidt holder til den jobben 😛 ) Men må tilstå jeg har falt helt av komponent lasset med årene. Fant en eller annen side nå som mente at CPU er det jeg burde bytte ut = mest ytelse for pengene. Jeg kjører CPU: Intel I7: 6700 GTX 1070 skjermkort 16 GIG Ram Trenger nok også en ny SSD som er stor nok både til system og spill. Det glemte jeg å si. Jeg bruker pcn primært til spill. Samt at jeg også bruker VR (Oculus rift) Synes selv at ytelsen ikke lenger står til forventningene. Første jeg tenkte var at jeg trengte nytt skjermkort, men lurer på om det er noe i det at CPU burde byttes først. Om jeg punger ut for et AMD Ryzen 9 3900X (som jeg googla meg frem til var en meget god cpu). Passer CPU i mitt gamle hovedkort, ASUS Maksumus VIII Ranger? På forhånd tusen takk, om noen har noen gode inspill
 5. Hmm… dette med bakoverkompatibel blir nok viktig. Kjøpte Xbox 360 i sin tid, som nok er den konsollen jeg har likt best. Men gikk for ps4 da den kom. Fikk etter hvert ett ok utvalg av spill til den. Kjøpte også en Xbox one X i Januar i år. Fordi jeg trengte en 4K blue ray spiller til film, var også hyggelig å kunne spille forbedrede utgaver av Xbox 360 spillene mine. Men når de nye konsollene kommer, så blir nok spill utvalget mitt på ps4 svært viktig. Men for å være helt ærlig så er The last of us 2 ene og alene grunn nok for min del til å kjøpe ps5.
 6. Så det du sier er at Høyere oppløsning ikke nødvendighvis går på bekostning av nøyaktigheten i gjengivelsen av grafikken? Sikkert ikke fiel det, f.eks om man i en emulator kan kjøre høyere oppløsning kombinert med ett CRT filter? Går det? Men om jeg må velge bare ett filter, så ville jeg valgt CRT, men det er meg. Samtidig har jeg aldri sett ett CRT filter som er i nærheten av hvordan det faktisk er å kjøre på en ekte CRT tv eller monitor. Må faktisk tilstå jeg hadde litt "glemt" at gamle CRT pc skjermer også kom med mange forskjellige oppløsninger.
 7. Forstår ikke at noen liker de upscale filterene. Personlig er den eneste måten å spille 16 bitt spill, er på en ekte crtv. Ingen filter jeg har testet til nå kan måle seg men en ekte crtv. Grafikken er både laget for og "utnytter" hvordan bilde ser ut på en slik skjerm. Når det kommer til denne Mario 64 remaken. Så fortet jeg meg å finne den i dag, før den blir fjernet. Liker egentlig hvordan grafikken er. Lydene er orginale osv. Men ser ut til å fremdeles mangle en del ting. Detaljer som er fjernet, en dør her, vann der, en fiende her. Ikke hadde jeg N64 selv og ikke har jeg spilt Mario 64 så mye, men testet litt i emulator for kanske kort tid siden, så kan tydelig se hvor det er gjort forandringer og ting som mangler. (I alle fall på første level.)
 8. Selv syntes jeg Jedi Fallen order var et 7 av 10 spill. Syntes historien var rimelig kjedelig. Til tider knotete å finne frem. Jeg er ikke helt konfertabel med Souls light gameplayet. Kontrollene var også litt stive og ikke like rafinerte eller responsive som i unchartet/tomb raider. Tenker her ene og alene på klatring, hopping osv. Men... Det var star wars. Var rimelig pent til tider. Kjedelig historie men greie karakterer. Samt star war singel player som i seg selv er mange + poeng. En oppfølger gir selfølgelig muligheten til å forbedre oppskriften.
 9. Står det ikke at videoen er fra 2012? Første AC er fra 2007. Med tanke på at dette prince of persia er en pre rendret video for å vise frem en "ide" til et spill, mer enn noe annet. Så tviler jeg på at dette Prince of Persia på noen som helst måte har inspirert AC. Ikke at jeg betviler at AC startet som et Prince of percia. Tror bare ikke det var akkurat dette. Men må si at jeg lot meg imponere av videoen. Kult med kjempe monsteret som har hele byen på ryggen. Syntes jeg så veldig tydelige Uncharted inspirasjoner her. Hadde vært interesangt om dette spillet ble utgitt i 2012-2014 momanget og konkurerte direkte med Uncharted, Tomb Raider og AC serien.
 10. Hyperrealisme er jo kjempe morro . IIkke at jeg på noen som helst måte tror Diet 5 blir spesielt realistisk, men lov å håpe
 11. Hehe er nok det som blir løsningen på sikt. Får teste slikt fast nett 4G løsning nå. Med 2 terabyte data i mnd og ei antenne som rettes rett mot senderen. Får se hvordan det fungerer, kanskje en grei løsning enn så lenge.
 12. Har vurdert å gjøre det. Men 1. Det kan man ikke gjøre på 4G mobilt bredbånd, av en ellet annen grunn. Det et ikke en mulighet. Men på mobiltelefon abonemangene er det fult mulig. Så det kunne jeg jo ha gjort.... bare at mobilsignalene hjemme er ganske så dårlige. Det mobile bredbåndet kan på en vanlig dag få inn 5-10 mbps. Men den gar bedte signaler enn hva mobilen klarer. 1-3 mbts ca på mobilen. Så for å laste ned 100 giga med databoost vill det fort da 48- 100 timer å laste ned. Så jeg gidder ikke punge ut med 1000 kr for å laste ned en patch. Jeg er jo ikke en gang interesert i multiplayer, ja jeg er en av de rare som bare kjøper call of duty for singel player delen. Hvorfor kan jeg i det minste ikke få lov å spille den?
 13. Kjøpte meg modern warfare til Xbox one. Kom hjem, installerte spillet. Gledet meg, Så patch på 100 giga. Jeg har 4G fra telia med 200 giga grense i mnd. Kona ser nettflix, ungene skal se sitt osv. Hadde vært ganske egoistisk av meg å bruke halve måneds kvota på en patch. Så da har jeg spillet liggende og får ikke spilt. Når man kjøper spill på disk forventer jeg i alle fall at det man må laste ned tar mindre plass enn selve disken. Det er nå en gang slik at ikke alle har fiber.
 14. Jara, spillforumet må brukes Valget sto mellom Resident Evil 3 og Half Life Alyx. Hadde ikke råd til begge deler. Angrer ikke på det. Men skal helt klart sjekke ut RE3 etter hvert.
 15. A Plague Tale er bare så innmari bra
×
×
 • Create New...