Gå til innhold

Playstation 4 - Generell diskusjon


Latias

  

1 268 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 4 en større suksess enn sin forgjenger?



Anbefalte innlegg

Legger merke til at i God of War så passerer man hele tiden blokkerte dører som må låses opp med ferdigheter man får senere i spillet, men det er så mange av dem at det er helt umulig å huske halvparten om man ikke skriver notater og med mindre historien tar meg gjennom disse områdene på nytt så kommer jeg ikke til å ta den drit kjedelige jobben med å finkjemme gamle områder etter dem. I det minste synes jeg disse burde vært markert på kartet slik som i mange andre spill.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kanskje di burde gitt ein mulighet for å notere i kartet sjølv?

 

Syns lite om at spill alltid skal bli så steike lette å spille. Eventuellt kan di ha den forenkla versjonen på easy-nivået eller man får avkryssingsbokser i byrjinga av spillet der man kan velge kva hjelpemidler man vil spille med/fjerne.

Lenke til kommentar

Har et noe merkelig problem. Jeg slettet Battlefield 1 for å få plass til et annet spill, men nå går det ikke an å laste ned spillet igjen. Det ligger i biblioteket, under kjøpte spill - men jeg får ikke opp noe nedlastningsknapp. Bare kjøpeknapp, 499,-. PS Store mener da altså at jeg skal kjøpe spillet på nytt. Noen som har en workaround?

Lenke til kommentar

Har et noe merkelig problem. Jeg slettet Battlefield 1 for å få plass til et annet spill, men nå går det ikke an å laste ned spillet igjen. Det ligger i biblioteket, under kjøpte spill - men jeg får ikke opp noe nedlastningsknapp. Bare kjøpeknapp, 499,-. PS Store mener da altså at jeg skal kjøpe spillet på nytt. Noen som har en workaround?

http://manuals.playstation.net/document/en/ps4/settings/license.html

 

Prøvd dette?

Lenke til kommentar

Har prøvd begge deler. Ingen effekt av å gjenopprette lisenser, og ingen av alternativene i PS Store kan lastes ned uten at jeg må kjøpe. La også merke til at spillet ikke er å finne i kjøpshistorikken min på PS Store i nettleser. 

 

Har googlet en del og ser at å gjenopprette lisenser har fungert for noen, men ikke for meg. Har også kontaktet support, men jeg regner med at jeg ikke får svar sent en fredag kveld. 

 

EDIT: Jeg løste det med litt frem og tilbake i PS Store. Fant Battlefield 1: Revolution (som jeg aldri har kjøpt, men inkluderer spillet og premium pass) i Store, trykket "fortsett til kassen" med 0 kroner i lommeboken, fikk opp enkeltpakkene og spillet. Kunne da velge å laste ned selve spillet derfra, uten å kjøpe. 

 

Merkelig!

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kjøpte Project Cars 2 her om dagen og ble overrasket over hvor følsom styringa var på bilene, satte ned følsomheten til 1, anbefalt er 50 (tipper skalaen går til 100). Det samme skjer når jeg kobler til ratt og pedaler, bilen kaster seg fra side til side bare man så vidt rører stikken/rattet. Er det en innstilling jeg har oversett? I Gran Turismo Sport er det helt perfekt rett ut av boksen, så det er ikke noe galt med håndkontrollen eller rattet.

Lenke til kommentar

Eller det at de har utelatt ting fra single player-storyen som du må kjøpe "special edition" til 150 kr mer for å få. Akkurat det syns jeg ingenting om, og jeg håpet at Rockstar skulle holde seg for gode til det. 

Gleder meg fortsatt til RDR2, men skal vente på anmeldelser før jeg putter penger i det. 

Lenke til kommentar

Eventuelt også det at de har skiftet til en modell hvor de fokuserer så og si bare på multiplayer, en multiplayer hvor de ofte legger til nye ting som frister folk til å kjøpe, og disse tingene er priset slik at man må spille online avsindig mye, eller kjøpe pakker med in-game penger som koster mer enn selve spillet til fullpris. Samt at de har vært en pådriver, og banet vei for at denne modellen tar over gaming mer og mer.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Han sikter nok sikkert til denne, hvor spillet faktisk ikke følger med. noe som jo er nakkeskudd verdig...

 

red-dead-1113779.jpeg

 

De aller fleste slike bokser har blitt redusert til papirskvip. Bare se på forskjellen på Destiny og Destiny 2 pakken.

 

RDR2 står på top3 ventelisten sammen med bla. Cyberpunk2077 men jeg skal nok lese en anmeldelse eller 2 før jeg kjøper. Det er viktig å også være kritisk til titlene man forventer mest av.

Rockstar har ingen grunn til å begynne med EA taktikk og gjør de det så blir det kanskje heller å spille gjennom RDR på nytt.

 

Ellers har ikke jeg kjøpt noen collectors edition på snart et tiår og totalt sett har det bare blitt 2.

 

 

EDIT:

 

Det jeg liker med generelt med noen slike bokser er:

- Kart

et kart med høy kvalitet på materialvalg og presentasjon, det er alltid en fin touch.

- Bok

en bra bok som inneholder mye godbiter ift. spillet. Har boken fra RDR og den ble tatt med på senga.

 

Disse tingene i boksen er derfor noe jeg synes er bra hvis kvaliteten også er god.

 

Spesifikt i denne boksen:

- tingene som nevnt ovenfor

- Kortstokken

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Du sier det er normalt at CE-utgaver kommer uten spillet? :p

 

Destiny kom vel i det minste med en digital kode for spillet, selv om det er bak mål når man betale for en sånn pakke i utgangspunktet. Ikke at jeg hadde vurderte det for fem flate øre for Destiny spillene da..ush. Destiny 2 kom vel også med en steelbok og fysisk spill.

 

At den søppel pakken til Red Dead Redemption pakken ikke kommer med noe spill, i noen form er vel det som folk reagerer på.

 

Styr unna.

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...