Jump to content

Nevnarion

Moderatorer
 • Content Count

  10069
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

835 :)

About Nevnarion

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 01/13/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det er risikoen man tar ved å forhåndsbestille. Hvis du syns spillet er mindre interessant fordi det kommer i september i stedet for april, så er det vel bare å kansellere ordren og få pengene tilbake. Ikke verre enn det. Selv forhåndsbestilte jeg The Last of Us 2 lenge før det ble utsatt fra januar til slutten av mai, men jeg har ikke mindre lyst på spillet bare fordi det kommer senere.
 2. Du må ikke betale for å få "nye" pokémon i spillet når de blir tilgjengelig. Det du må betale for er selve utvidelsene i form av nye områder og story. Når f.eks. Bulbasaur blir tilgjengelig kan du fint hente den inn i spillet ditt fra tidligere spill via Pokémon Home/Pokémon Bank, eller få den via trading, selv om du ikke eier DLC'ene. Syns dette er noe som kanskje har vært bittelitt dårlig kommunisert, mange tror at Nintendo nå har låst spesifikke pokémon bak expansions, det har de altså ikke.
 3. Ja, vel nå er det jo sånn at det koster å lage spill også, de som lager og gir ut disse spillene må tjene penger, og når de kommer med DLC som faktisk er mer story, så syns jeg det er helt greit at man må betale for de. Alternativet hadde jo vært at de gjorde som de har gjort tidligere og gitt ut UltraSword/UltraShield-spill til høsten, som man måtte kjøpe og starte på nytt. Vil mye heller at de tar betalt for DLC'en, enn at vi kommer dit at vi får mikrotransaksjoner i Pokémon.
 4. Lyset på DS4-kontrolleren var vel i utgangspunktet der med tanke på PS VR. Men nå har jo Sony også sagt at man skal kunne bruke sitt nåværende PS VR-utstyr på PS4, så da må man jo enten kunne bruke DS4 eller at den nye kontrolleren har de samme funksjonene. Men siden både PS4-spill og VR-utstyret skal kunne brukes til PS5, så vil jeg anta at kontrolleren også vil være kompatibel.
 5. Så de som gir det gode karakterer kan vi ikke stole på, for de gir det bare fordi det er Kojima og "politisk korrekt". Mens de som gir lav karakter, det er garantert en ekte og riktig mening. Nå lanserer jeg bare en helt vill teori her, men hva om det er sånn at alle disse meningene er oppriktige? At dette spillet ikke er for alle, og at det vil være veldig delte meninger om det? Du sier også at du aldri har nevnt anmelderen til Gamer, at du snakker generelt. Det er forsåvidt riktig, men kommentaren du skrev var jo en direkte kommentar på Gamer sin anmeldelse, så selvsagt tolker folk det sånn.
 6. Du mener at fordi det er Kojima så må man gi det dårlig karakter, selv om man liker spillet? Ellers kan jo folk tro at man er en ukritisk fanboy.
 7. Jeg har faktisk bestilt pakken med begge spillene selv, så skal vel ikke påberope meg at jeg har klart å ta noe valg. Men blir nok Shield først.
 8. Sirfetch'd og ulv med sverd i munnen er kult det, men for min del trumfer Galarian My Little Ponyta det meste, og den er Shield-eksklusiv.
 9. Final Fantasy 7 Remake will have a turn-based ‘Classic Mode’ that plays like the original
 10. ...og da er det for sent å ha meninger om det, eller?
 11. Hadde han vært en ukritisk fanboy så hadde han vel gitt det 10/10?
 12. Nevnarion

  VR PS3

  Nei, det gjør det ikke.
 13. "Spillutvikler Zoë Quinn hevdet på Twitter at Holowka isolerte henne i en måned i Winnipeg der han skal ha foregrepet seg på henne og gjort emosjonelle overgrep." Jeg har ikke kjennskap til saken og sier ikke noe om hva som har skjedd eller ikke, men hvis dette er tilfelle så er det på ingen måte noe som "er sånn" eller noe man skal være sterk og feie bort. Og nei, hvis du som mann har blitt utsatt for sånt så er det heller ikke noe du må tåle.
 14. Octopath Traveler er per definisjon ikke et AAA-spill, det hadde visstnok et mye mindre budsjett enn typiske AAA-spill som f.eks. Final Fantasy XV. Mener også at Square Enix selv har uttalt at Octopath ikke er et AAA-spill. Det ble jo også tydelig ved spillets utgivelse, da det ble mangel på fysiske kopier fordi de hadde undervurdert hvor stor interessen for spillet var. Samtidig blir det helt feil å kalle det et indie-spill, all den tid Square Enix på ingen måte er noe indiestudio.
×
×
 • Create New...