Jump to content

Nevnarion

Moderatorer
 • Content Count

  10083
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

842 :)

About Nevnarion

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 01/13/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

30219 profile views
 1. Du har ikke oversett annet enn at spillet blir ikke utgitt før 12. november (sammen med PS5), så naturlig nok er det ikke tilgjengelig enda. Når spillet er ute vil det være gratis for alle med PS Plus til å legge i biblioteket sitt.
 2. Disclaimer: Det jeg skal spørre om nå kan lett tolkes som dømmende og kritisk, så jeg ønsker først å påpeke at det er det ikke ment som! Jeg er oppriktig interessert i ditt perspektiv, og nysgjerrig fordi jeg selv kjenner meg ikke igjen i å slite med innlevelse fordi den figuren jeg styrer er en kvinne og ikke en mann. For min del handler historiedrevne spill om å følge historien til den figuren spillutvikleren har valgt ut til meg. Om det er en mann eller kvinne er totalt likegyldig. Så til det jeg lurer på: Gjelder dette bare spill, eller også filmer, serier, bøker etc.? Og hvis det bare gjelder spill, handler innlevelsen for deg om at du må kunne late som/rollespille/føle at du er figuren du styrer, at det er deg? Har du da samme problem når hudfarge/alder/lignende ikke matcher med din egen, eller gjelder det bare kjønn? Og hva skjer da i spill der den/det du styrer ikke er et menneske i det hele tatt, men et dyr/en bil/annet?
 3. Er nok et litt smalt marked ja, men ser også at Fantasy Eliteserien har noen hundre spillere bare fra England, så de er jo sikkert glade for at det er mulig å få sett kamper. ?
 4. Vet det har vært flere som har reagert på dette. Grunnen er at de har brukt hoppefysikken fra Crash 3 i alle spillene for at de skulle føles like ut å spille, siden de selges sammen. Selv hadde jeg ingen problemer med dette selv om jeg har spilt alle de originale, så tydelig at folk reagerer forskjellig.
 5. Riktig at Crisis Core er prequel, men det ble utgitt etter Advent Children, så om du spiller/ser cutscenes av det før eller etter filmen har ikke så mye betydning tror jeg. Syns forøvrig det er både interessant og gledelig å se at du nå etter ha å spilt remaken gir deg i kast med originalen. Det varmer nostalgihjertet.
 6. Helt uenig. Man bør få med seg historien i Final Fantasy VII før man ser filmen som utspiller seg 2 år senere.
 7. Takk! Vurderte å gjøre det selv, men da slapp jeg det. Får man bare håpe. Ellers er jeg stygt redd for at jeg kommer til å gå for samme løsning som Spartapus dersom det ikke skulle komme fram i tide. Kommer til å være enormt kjipt å ha fri hele påskehelga og ikke få spille det. ?
 8. Man kan jo håpe, men realistisk sett tror jeg de fleste nettbutikker ikke kommer til å ta veldig hensyn til dette, og samtidig har sikkert posten kraftig redusert kapasistet hele påskeuka. Tipper vi kommer til å se mange frustrerte folk påskehelga som må vente helt til uka etterpå med å få spille. Har selv bestilt fysisk Deluxe Edition, men er fortsatt litt usikker på om jeg bare bør avbestille den og gå for digital.
 9. Vel, tingen er at hvis man begynner å se litt tilbake, så er egentlig ikke Final Fantasy VII open world heller. Joda, du har en slags free roam ute på kartet, men det er langt i fra det som vi i dag kjenner som open world. Derfor tror jeg heller ikke at resten av remaken kommer til å være det. Ja, det kommer sikkert til å virke stort og "åpent", men med mindre de gjør voldsomme endringer til hvordan alt fungerer og utspiller seg, så tror jeg neppe vi kommer til å få noe ala Witcher 3, RDR2 og andre open world-spill som har satt dagens standard.
 10. Ja, men tror å kalle det episoder gir et litt feil inntrykk, for da tenker folk på andre episodebaserte spill som Life is Strange og The Walking Dead. Men Square Enix har sagt at hver del her skal være fullverdige spill. Hvor mange det blir er vanskelig å si, men mellom 3 og 5 hvis jeg skal tippe.
 11. Har hele tiden vært "redd" for remaken, fordi fallhøyden er så stor og jeg tenker at mine krav og forventninger aldri kan innfris. Likevel har jeg tatt meg selv i å bli hakket mer hyped for hver gang de har vist fram noe nytt fra den. Og det skjedde også med denne demoen. Jeg elsket den og vil bare ha mer, det ser utrolig bra ut, jeg kan kjenne igjen områder og dialog fra originalen samtidig som det er ting som føles nytt her. Kampsystemet føles veldig bra, det var skikkelig gøy å spille og den bosskampen var intens. Nå er jo jeg også i gjengen som ønsker et nytt kampsystem velkommen og ikke nødvendigvis mener at det MÅ være turbasert og "som i originalen". Det jeg liker så godt med det jeg har prøvd til nå er at det føles nytt og moderne samtidig som det har nok kjerneverdier fra originalspillet. Gleder meg enda mer til april nå.
 12. Eksklusivt til PS4 i ett år. Hvor det kommer evt etter det er vanskelig å si, både fordi både ny Xbox og PlayStation sannsynligvis er kommet ut innen den tid og fordi Square Enix ikke har sagt noe som helst om hvilke andre plattformer det skal komme på. Var litt frista til å droppe å spille denne demoen i dag, heller spare meg til spillet kommer da det tross alt er bare litt over en måned igjen. Men klarer ikke la være, så er nødt til å prøve den etterpå. Siden jeg allerede kan originalen utenatt og har sett mye spilltrailere av remaken så er det neppe noe særlig mer spoilers. Vil bare teste den for å kjenne hvordan det føles å spille det.
 13. Har du noen eksempler på spill som har blitt dårlige på grunn av at de har hatt mangfold og vært tidsrelevante?
 14. Det er risikoen man tar ved å forhåndsbestille. Hvis du syns spillet er mindre interessant fordi det kommer i september i stedet for april, så er det vel bare å kansellere ordren og få pengene tilbake. Ikke verre enn det. Selv forhåndsbestilte jeg The Last of Us 2 lenge før det ble utsatt fra januar til slutten av mai, men jeg har ikke mindre lyst på spillet bare fordi det kommer senere.
 15. Du må ikke betale for å få "nye" pokémon i spillet når de blir tilgjengelig. Det du må betale for er selve utvidelsene i form av nye områder og story. Når f.eks. Bulbasaur blir tilgjengelig kan du fint hente den inn i spillet ditt fra tidligere spill via Pokémon Home/Pokémon Bank, eller få den via trading, selv om du ikke eier DLC'ene. Syns dette er noe som kanskje har vært bittelitt dårlig kommunisert, mange tror at Nintendo nå har låst spesifikke pokémon bak expansions, det har de altså ikke.
×
×
 • Create New...