Jump to content

Nevnarion

Moderatorer
 • Content Count

  10076
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

836 :)

About Nevnarion

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 01/13/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

29625 profile views
 1. Takk! Vurderte å gjøre det selv, men da slapp jeg det. Får man bare håpe. Ellers er jeg stygt redd for at jeg kommer til å gå for samme løsning som Spartapus dersom det ikke skulle komme fram i tide. Kommer til å være enormt kjipt å ha fri hele påskehelga og ikke få spille det. 😏
 2. Man kan jo håpe, men realistisk sett tror jeg de fleste nettbutikker ikke kommer til å ta veldig hensyn til dette, og samtidig har sikkert posten kraftig redusert kapasistet hele påskeuka. Tipper vi kommer til å se mange frustrerte folk påskehelga som må vente helt til uka etterpå med å få spille. Har selv bestilt fysisk Deluxe Edition, men er fortsatt litt usikker på om jeg bare bør avbestille den og gå for digital.
 3. Vel, tingen er at hvis man begynner å se litt tilbake, så er egentlig ikke Final Fantasy VII open world heller. Joda, du har en slags free roam ute på kartet, men det er langt i fra det som vi i dag kjenner som open world. Derfor tror jeg heller ikke at resten av remaken kommer til å være det. Ja, det kommer sikkert til å virke stort og "åpent", men med mindre de gjør voldsomme endringer til hvordan alt fungerer og utspiller seg, så tror jeg neppe vi kommer til å få noe ala Witcher 3, RDR2 og andre open world-spill som har satt dagens standard.
 4. Ja, men tror å kalle det episoder gir et litt feil inntrykk, for da tenker folk på andre episodebaserte spill som Life is Strange og The Walking Dead. Men Square Enix har sagt at hver del her skal være fullverdige spill. Hvor mange det blir er vanskelig å si, men mellom 3 og 5 hvis jeg skal tippe.
 5. Har hele tiden vært "redd" for remaken, fordi fallhøyden er så stor og jeg tenker at mine krav og forventninger aldri kan innfris. Likevel har jeg tatt meg selv i å bli hakket mer hyped for hver gang de har vist fram noe nytt fra den. Og det skjedde også med denne demoen. Jeg elsket den og vil bare ha mer, det ser utrolig bra ut, jeg kan kjenne igjen områder og dialog fra originalen samtidig som det er ting som føles nytt her. Kampsystemet føles veldig bra, det var skikkelig gøy å spille og den bosskampen var intens. Nå er jo jeg også i gjengen som ønsker et nytt kampsystem velkommen og ikke nødvendigvis mener at det MÅ være turbasert og "som i originalen". Det jeg liker så godt med det jeg har prøvd til nå er at det føles nytt og moderne samtidig som det har nok kjerneverdier fra originalspillet. Gleder meg enda mer til april nå.
 6. Eksklusivt til PS4 i ett år. Hvor det kommer evt etter det er vanskelig å si, både fordi både ny Xbox og PlayStation sannsynligvis er kommet ut innen den tid og fordi Square Enix ikke har sagt noe som helst om hvilke andre plattformer det skal komme på. Var litt frista til å droppe å spille denne demoen i dag, heller spare meg til spillet kommer da det tross alt er bare litt over en måned igjen. Men klarer ikke la være, så er nødt til å prøve den etterpå. Siden jeg allerede kan originalen utenatt og har sett mye spilltrailere av remaken så er det neppe noe særlig mer spoilers. Vil bare teste den for å kjenne hvordan det føles å spille det.
 7. Har du noen eksempler på spill som har blitt dårlige på grunn av at de har hatt mangfold og vært tidsrelevante?
 8. Det er risikoen man tar ved å forhåndsbestille. Hvis du syns spillet er mindre interessant fordi det kommer i september i stedet for april, så er det vel bare å kansellere ordren og få pengene tilbake. Ikke verre enn det. Selv forhåndsbestilte jeg The Last of Us 2 lenge før det ble utsatt fra januar til slutten av mai, men jeg har ikke mindre lyst på spillet bare fordi det kommer senere.
 9. Du må ikke betale for å få "nye" pokémon i spillet når de blir tilgjengelig. Det du må betale for er selve utvidelsene i form av nye områder og story. Når f.eks. Bulbasaur blir tilgjengelig kan du fint hente den inn i spillet ditt fra tidligere spill via Pokémon Home/Pokémon Bank, eller få den via trading, selv om du ikke eier DLC'ene. Syns dette er noe som kanskje har vært bittelitt dårlig kommunisert, mange tror at Nintendo nå har låst spesifikke pokémon bak expansions, det har de altså ikke.
 10. Ja, vel nå er det jo sånn at det koster å lage spill også, de som lager og gir ut disse spillene må tjene penger, og når de kommer med DLC som faktisk er mer story, så syns jeg det er helt greit at man må betale for de. Alternativet hadde jo vært at de gjorde som de har gjort tidligere og gitt ut UltraSword/UltraShield-spill til høsten, som man måtte kjøpe og starte på nytt. Vil mye heller at de tar betalt for DLC'en, enn at vi kommer dit at vi får mikrotransaksjoner i Pokémon.
 11. Lyset på DS4-kontrolleren var vel i utgangspunktet der med tanke på PS VR. Men nå har jo Sony også sagt at man skal kunne bruke sitt nåværende PS VR-utstyr på PS4, så da må man jo enten kunne bruke DS4 eller at den nye kontrolleren har de samme funksjonene. Men siden både PS4-spill og VR-utstyret skal kunne brukes til PS5, så vil jeg anta at kontrolleren også vil være kompatibel.
 12. Så de som gir det gode karakterer kan vi ikke stole på, for de gir det bare fordi det er Kojima og "politisk korrekt". Mens de som gir lav karakter, det er garantert en ekte og riktig mening. Nå lanserer jeg bare en helt vill teori her, men hva om det er sånn at alle disse meningene er oppriktige? At dette spillet ikke er for alle, og at det vil være veldig delte meninger om det? Du sier også at du aldri har nevnt anmelderen til Gamer, at du snakker generelt. Det er forsåvidt riktig, men kommentaren du skrev var jo en direkte kommentar på Gamer sin anmeldelse, så selvsagt tolker folk det sånn.
 13. Du mener at fordi det er Kojima så må man gi det dårlig karakter, selv om man liker spillet? Ellers kan jo folk tro at man er en ukritisk fanboy.
 14. Jeg har faktisk bestilt pakken med begge spillene selv, så skal vel ikke påberope meg at jeg har klart å ta noe valg. Men blir nok Shield først.
 15. Sirfetch'd og ulv med sverd i munnen er kult det, men for min del trumfer Galarian My Little Ponyta det meste, og den er Shield-eksklusiv.
×
×
 • Create New...