Jump to content

Rider of Reason

Medlemmer
 • Content Count

  3404
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

988 :)

About Rider of Reason

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

38507 profile views
 1. Det har jo med hype, og at ting er aktuelt kun en liten stund i dagens samfunn, folk flest vil være med på lasset mens ting er aktuelt og diskuteres. Det er jo det samme i ekstra stor grad med selve konsollene nå. Det er klart det er viktigst for flerspillerspill, men det gjelder enspillerspill også. Nøkkelordet er vel FOMO, svært mange ting selges ved hjelp av dette nå. Den største andelen av salg kommer nesten alltid ved release, der er også majoriteten av salgsinntektene da det er da spillet selges for full pris. Er vel nesten bare Nintendo som har Evergreen spill som selger godt hele tiden, og holder prisen oppe lenge. Når det er sagt er jeg enig i at forskjellen mellom GamePass og PSNow er mindre enn enkelte skal ha det til. Dog er jeg også enig i at GamePass er den merkbart beste tjenesten slik ting står nå, nettopp fordi du får deres spill dag 1, og at det tilbys PC-spill også. Forskjellen er bare ikke SÅ stor. Selv støtter jeg ingen av tjenestene, ikke kommer jeg til å gjøre det heller, da jeg ikke ønsker en fremtid med spill som abonnementstjeneste. Kommer til å være kjærringa mot strømmen så lenge som mulig her.
 2. Oppfølging til mitt tidligere svar. Har nå fått PS5 i hus, og hatt tid til å teste headsettet. Kan bekrefte at lyden er vesentlig bedre via trådløs på PS5, enn på PS4. På PS5 ble lyden faktisk dårligere når jeg plugget headsettet med kabel i DualSense. Fremdeles ikke lydkvalitet som blåser sokkene av deg, men er mer enn tilfredsstillende lyd. Edit: Kunne heller ikke høre noen merkbar forskjell om headsettet er plugget i super-speed USB bak på konsollen, eller high-speed USB i front.
 3. Wow! Den så ganske så nice ut. Jeg synes selvfølgelig den ser nice ut i hvitt også, men det der er en god lakkeringsjobb. Huh, merkelige greier. Har desverre ikke fått min PS5 ennå 😞 så kan ikke teste på PS5, men når du nevnte dette så måtte jeg teste, og skjønner hva du mener. Må nevne at jeg ikke er noen audiofil type, så kan bare si hva jeg synes hørtes bra og dårlig ut. Koblet 3D Pulse til PS4 og satte på litt musikk, og selv om jeg slett ikke vil si det høres ut som et headsett til 200 kr, så var det et litt snevert lydbilde. Deretter prøvde jeg med mitt gode gamle Turtle Beach Elite 800. Det er jo et high-end headsett (var i alle fall da jeg kjøpte det), så ikke uventet var det vesentlig bedre lyd, veldig rund og godt balansert lyd, og mye bedre bass. Når jeg så gjorde som deg og koblet 3D Pulse med kabel til DualShock 4, så gjorde lyden et voldsomt byks og ble nesten like god som lyden fra TB Elite 800, litt mindre "rund" lyd, men bassen var så og si på nivå med TB headsettet. Pussig nok gikk det motsatt vei når jeg koblet TB Elite 800 til DS4 med kabel, da ble plutselig lyden vesentlig spinklere, nesten verre enn lyden fra Pulse 3D trådløst. Gikk deretter til PC og testet med samme musikk, der var lyden den samme fra Pulse 3D både trådløst og kablet, så jeg tror som du også nevner, at dette kan være et kompatibilitetsproblem med PS4. Håper i alle fall det. Skal teste når jeg får min PS5, forhåpentligvis på mandag, men kanskje noen her som allerede har PS5, headsettet, og PS4/PC kan få testet dette allerede nå. Hint, hint!
 4. Gratulerer! Og nyt helga. For min del slo det ut motsatt vei, posten melder om forsinkelse, og får neppe før på mandag, men, men, bare å gjøre andre ting så man ikke tenker på det, da går tiden vesentlig fortere. 😛
 5. Ser det for meg. Får stille opp sånn her. (bare med kirurgisk munnbind i stedet for tørkle🤣) PS5'a eller livet!
 6. Wow, ja det var veldig snilt av Elkjøp. Man må jo lure på hva som har hendt med leveransen når det regnes som forsinkelse. Har samme forventet leveringsdato som deg, dog tør jeg ikke å tro på det før jeg faktisk selv har konsollen i hendene. 😛 Leveranser nordover synes jeg kan være litt hipp som happ, noen ganger kommer det før forventet leveringsdato, andre ganger etter.
 7. Men, da vil den forhåpentligvis varme ekstra godt når vi får den. Mener det billedlig sett så klart, har ikke lyst på en PS5 med overopphetingsproblemer. 🤣 Nei, seriøst, håper ingen av oss får defekte konsoller. 😰
 8. Fikk headsettet mitt også i dag. Elkjøp ser ut til å ha splittet opp ordren min og sendt alt av tilbehør separat fra selve konsollen, selv om jeg bestillte alt i samme ordre. Var sendt torsdag/fredag, men kom i dag, noe jeg synes er relativt raskt til å være Nord-Norge. Hvis konsollen går like fort, og de sender den i morgen kan jeg kanskje håpe å ha den på fredag. *krysser fingrene* Er som Mala sier Plug&Play, veldig enkelt uten å måtte bruke kabel. Det aller første jeg merker er at headsettet er veldig behagelig å ha på. Vekten er lav og gummistroppen sørger for en behagelig fordeling slik at jeg nesten ikke merker at jeg har headsettet på. Klokkene passer også behagelig over ørene med god plass så jeg ikke føler det klemmer noe sted (kan sikkert variere etter øreform og størrelse), noe jeg liker, da mitt forige headsett var litt for små og ble ubehagelig etter kort tid. Kan ikke skryte på meg å være noen stor lydekspert, men har brukt headsettet i noen timer på PC nå (spotify, youtube, etc.) og kan absolutt ikke klage på lyden. Den kan selvfølgelig ikke måle seg mot et skikkelig surroundheadsett, men det er jevnt, godt balansert lyd og overraskende god dybde på bassen. Alt i alt vil jeg si lyden passer prisnivået, og at komforten var overraskende bra.
 9. Såklart! Akkurat som Batman, når noen lyser med "signalet" så dukker jeg opp. Nier Automata må nesten være et av de første spillene jeg fyrer opp på PS5, sammen med Witcher 3, Demon's Souls og Spider Man MM
 10. SAY WHAT?! Når du sier sånt så FORLANGER jeg at du gjør det på nytt, og ordentlig denne gangen. (Har absolutt ingenting med denne Nier Automata kavalkaden å gjøre. Jeg vil ikke se den, niks, slett ikke. Interesserer meg ikke i det hele tatt). Vil bare se ting gjort riktig.
 11. Kan ikke se at noen andre har svart deg på dette. Den oppgraderte utgaven av Spider-Man til PS4 er visst kun tilgjengelig ved å kjøpe Ultimate Edition av Miles Morales. Erketeit av dem å kun gjøre det på den måten, men sånn er det nå bare. Selv har jeg allerede fullført spillet med platinum og 100% i dlc'er, så har ingen behov for å spille det på PS5, men kjipt for de som bare har spilt litt og ville fortsette på PS5. Litt forbedringer er det nok i bakoverkompatibilitetsmodus uansett da. Du må ikke glemme å sniffe på coveret til Demon's Souls også, for å få full "immersion". 😛 Begynner å krible i alle kroppsdeler nå som vi er SÅ nær. Regner med at min bestilling sendes ved launch, men med postgang er det nok bortimot desember før jeg har klørne i maskinen. Har akkurat fått oppgradert til fibernett her nå til neste uke, så det passer rimelig godt med en ny konsoll nå. PS5 har jo Wi-Fi 6 også, så det skal bli natt og dag forskjell fra min gamle PS4 og et 5Mbit nett. 🥳
 12. Samme her. Fikk samtidig tilsendt faktura for Headsettet så er garantert den som er sendt i mitt tilfelle i alle fall. Indeed! Skal også nyte å gå for platinum i dette spillet for fjerde gang. Du kan bare glede deg til å farme Darkstoen og Moonstone, spesielt dersom de ikke har videreført duplication glitchen, da kan det ta veldig lang tid for de med lite flaks.
 13. Enig med deg. Ikke så mange som bryr seg om Godfall, men det er jo også tilgjengelig til release. 😛 Hvis vi også utvider litt lenger så kommer Destruction All-Stars gratis til PS+ i februar. Kena: Bridge of Spirits kommer i Mars. I tillegg skal vistnok både Returnal, Gran Turisimo 7 og Ratchet & Clank Rift Apart komme første halvdel av 2021. Kanskje Horizon Forbidden West og God of War Ragnarok siste halvdel av 2021 også. Aldri vært større utvalg så raskt for noen konsoll som jeg kan komme på. 2021 ser ut til å bli et knallår for spill, så jeg kan godt forstå dem som er villig til å betale MYE for å komme raskest mulig i gang.
×
×
 • Create New...