Jump to content

Latias

Moderatorer
 • Content Count

  47073
 • Joined

 • Days Won

  89

Latias last won the day on January 17 2016

Latias had the most liked content!

Community Reputation

25014 :)

About Latias

 • Rank
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

146719 profile views
 1. Krise om Scott ikke rekker Spurs-kampen. Fred og Matic/Garner lukter det ikke krutt av.
 2. Hjemmekamp i både semi og finalen. Om vi ikke kommer til EM herfra er det bare å legge ned herrelandslaget.
 3. Lei av å se spillere med klippekort, spesielt på midtbanen. For guds skyld drill noe lignende frem mot Serbia: Jarstein Omar - Ajer - Reginiussen - Aleesami Normann - Berge - Selnæs Ødegaard - Haaland - King Kast gjerne Selnæs også og evt. skyv Ødegaard dypere dersom Moi/MMD begynner å vise form. Men tipper det blir den samme grusomme midtbanen, og Nordtveit inn på stopperplass igjen.
 4. Latterlig at vi mest sannsynlig ender med ni kamper på rad uten tap i kvaliken, men fortsatt ikke er i nærheten av å kvalifisere.
 5. Dette prosjektet kommer ikke til å funke er jeg redd. Ja, troppen er elendig, men 5 seire på 22 kamper holder ikke mål. Den ene tafatte prestasjonen etter den andre.
 6. Woodward har kjørt denne klubben rett i grøfta. Ser ikke noe lys i enden av tunellen helt til han (og forhåpentligvis Glazers) forsvinner.
 7. VAR (og hoveddommer) på tur igjen.
 8. Denne Serbia-utgaven er ikke særlig bedre enn Sverige. Er egentlig kun Tadic jeg frykter, men til gjengjeld har vi også en ballartist i den rollen. Over to kamper hadde vi vært klare underdogs, men med kun hjemmekamp vil jeg si det er bortimot 50/50. Angående neste trekning så tror jeg vi rykker opp en pot på grunn av NL-opprykket. Det gjør nok gruppa litt enklere, men overall blir det vanskeligere å kvalifisere seg siden det går færre UEFA-land til VM samt at vi ved en eventuell NL-playoff vil møte lag fra en høyere divisjon.
×
×
 • Create New...