Gå til innhold

Latias

Moderatorer
 • Innlegg

  47 248
 • Ble med

 • Dager vunnet

  89

Latias vant dagen sist 17. januar 2016

Latias hadde mest likt innhold!

2 følgere

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

154 198 profilvisninger

Latias sine prestasjoner

24,8k

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

 1. Vi kommer ingen vei med Solbakken ved roret. Byttene og in-game management er konstant helt natta. Usaklig at han fikk ny kontrakt i sommer uten noen resultater å vise til.
 2. Hva med å bruke spillere som faktisk fortjener å spille, og bruke de i riktige posisjoner? Klippekort-keeperen har spilt 13 ligakamper på tre år, ti av de for en bunnlag i Championship. Østigård spiller knapt han heller, Strandberg er pill råtten på et lag som sliter stort i Eliteserien. Hva i huleste gjør Sørloth på kanten? Er han ikke god nok til å starte som midtspiss, sett han på benken. Moi har ingen verdens ting å gjøre på banen. Dæhli har ingen verdens ting å gjøre i troppen. Byttet som kommer umiddelbart etter 1-0, Solbakken ut og Berge inn. Bytter altså ut den eneste kantspilleren på laget og får inn enda en midtbanespiller. Hvor talentløs er man som trener når man ikke innser viktigheten av kantspillere? Ofrer jo alt av bredde og kontringsstyrke med det byttet. De tre byttene på slutten er helt kriminelt, og det er nesten enda verre at treneren bortforklarer det med at spillerne var 'slitne'. Haaland sliten? Han var helt fresh og fin i duellen med skotten rett før byttet. Berg sliten? Fyren spiller 90 minutter hver runde, inkludert 90 min i samme hete i samme by for et par uker siden. Aurnses sliten? Spilt 16 strake 90 minuttere for ligavinneren i Portugal. Ståle har alltid en bortforklaring eller ti på lur. Drittlei denne ansvarsfraskrivelsen.
 3. Ikke helt. Blir basert på overall rankingen i Nations League. Vi ble dårligste toer i League B, derfor 24. plass. Vi må håpe at så mange som mulig av de 23 lagene over oss kvalifiserer seg direkte. Da ender vi i playoff i enten League A eller League B. Sannsynligvis blir det playoff, men alt det her er så meningsløst. Gang på gang gjør vi ikke annet enn å prate om teoretiske muligheter enn å faktisk gjøre jobben på banen. Å prate om playoffmuligheter etter tre (!) kamper er nesten litt vel komisk, selv til Norge å være.
 4. Nei. Plassering i gruppa er irrelevant. Playoff er kun basert på fjorårets Nations League. Vi har vel noen teoretiske muligheter der hvis mange nok av lagene foran oss kvalifiserer seg direkte.
 5. Fikk han ikke nettopp fornyet kontrakt til 2026? Aldri om gutteklubben Grei kvitter seg med sin mann.
 6. Spark denne nissen umiddelbart.
 7. Får som fortjent for å parkere bussen.
 8. Nå må vi ikke legge oss bakpå. Vi greier aldri å forsvare ledelser.
 9. Vi snakker nok om teoretiske EM-muligheter om to timer.
 10. Deilig å se Casper i dette slaget!
 11. På tide å legge ned hele landslaget. De kommer aldri til å levere noe som helst annet enn skuffelser.
 12. Bjørkan og dommeren banens beste for Spania.
 13. Gratulerer med dagen til dommeren.
 14. Fy faen. At vi ligger under er skandale.
×
×
 • Opprett ny...