Jump to content

Latias

Moderatorer
 • Content Count

  47090
 • Joined

 • Days Won

  89

Latias last won the day on January 17 2016

Latias had the most liked content!

Community Reputation

25029 :)

About Latias

 • Rank
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

147741 profile views
 1. Har trua på Østigård. Satser på at han dominerer i Championship kommende sesong og spiller seg inn i diskusjonen.
 2. Strykkarakter av LL. Greit nok å bomme med laguttaket/taktikk fra start, men hinsides all fornuft å ikke gjøre et forsøk på å endre ting i pausen. 0-2 er en konsekvens av at vi ikke endrer en dritt i pausen. Regjeringen må bannlyse jobbreiser fra Finland ellers får vi fort denne fjolsen av en pipeblåser mot Serbia også.
 3. Dette var hårreisende. Hvordan i huleste er Johansen kaptein?! Må bort fra landslaget asap. Thorsby er det bare å sette på første flyet til Italia. Få på Sørloth og Berg. King ned på kanten.
 4. Deilig start på touren!
 5. Ellevill sesong for Sørloth, mål og assist i cupfinalen nå. Deilig at vi har spisser som leverer. Blir gøy med landskamper til høsten. Braut er jo selvsagt selvskreven i elleveren. King ikke like vass denne sesongen, men plassen hans er nok ikke truet med det første. Alle tre i samme startellever skjer ikke under LL, den fantasien er det bare å legge bort.
 6. Jeg føler at fotballforumet i ganske stor grad lider av "mine innlegg"-syndromet. "Ingen" er innom kategoriene, dels fordi at "alle" har megatrådene de trenger i "mine innlegg", og dels fordi det trengs unødvendig mange klikk for å i det hele tatt finne frem til fotballforumet slik @Snikpellik sier. Estetisk sett er forsiden til diskusjon.no finere enn vgd, men på vgd er man hele tiden kun ett klikk unna riktig kategori (men dette er en annen diskusjon). Jeg har startet ørtenhundre tråder i fotballforumet, og problemet er alltid en samme. Ingen vet at tråden eksisterer før man reklamerer for den i samletrådene. Har vært innom mange fora og diverse plattformer, men dette problemet er ganske unikt for diskusjon.no. Dette har ført til at folk har sluttet å opprette tråder, rett og slett fordi de vet at ingen kommer til å se den uansett. For noen år tilbake prøvde vi å splitte ut tilspissede diskusjoner til egne tråder, men da møtte man på samme problemet ganske kjapt. Tok ikke lang tid før de trådene døde siden ingen var innom kategoriene, samt at det ikke var nok folk som hadde trådene i "mine innlegg". Vi taper mange brukere til twitter, reddit, insta etc. Mange av årsakene til det er forståelige, men på noen områder har vi skutt oss selv i foten. Aktivitetsnivået var ellevilt mellom 2007-2016, men dette var takket være en lojal brukermasse. De underliggende problemene har vært der i et tiår, men føler at fotballforumet på mange måter har blitt neglisjert. At man har tatt for gitt at brukermassen alltid kommer til å være lojal, at rekrutteringen av nye medlemmer kommer til å gå på skinner. Det er dog fortsatt mulig å ta igjen det tapte. Kanskje slå sammen enda flere av underkategoriene. Oppfordre folk til å starte tråder, samtidig gjøre folk mindre avhengige av "mine innlegg" (slik at de faktisk bruker kategoriene og legger merke til nye tråder). SEO-messig er det også enormt forbedringspotensial (dette vil jo automatisk forbedres om folk begynner å opprette tilspissede tråder).
 7. Har vært digg å følge klubben etter at Bruno kom. Litt skremmende å se at én spiller skal være en såpass stor utløsende faktor, men samtidig forståelig når han er lysår foran middelmådighetene Lingard, Mata, Pereira, Fellaini etc. som har spilt i den posisjonen de siste årene. Helt rå arbeidsvilje på fyren, er ikke bare god offensivt, men tar også de sugende løpene hjemover. Deilig hvordan han hever kvaliteten på hele laget. EL er litt vrien. Hadde jo selvfølgelig foretrukket trofe, førsteseed, samt å få en vinnermentalitet inn i troppen. Men samtidig er det gode argumenter på motsatt side også. Kampprogram og slitasje kommer til å bli en enorm faktor til vinteren, og da er det på ingen som helst måte ideelt å ha en såpass lite optimal sesongoppkjøring i beina. Klubber som tar to ukers ferie nå og begynner på preseason når Europa-kampene starter er nok de som kommer til å ha best utgangspunkt foran kommende sesong. Nå gjelder det å investere stort og riktig i sommer. Ganske tydelig at Ole ikke er fornøyd med kvaliteten i troppen, det er jo knapt at han bruker innbytterne. Og det er ikke mulig å klandre han for det. Førsteelleveren er god, men kvaliteten på bredden er altfor dårlig. Sancho må inn. En Grealish/Donny-type må inn. En ren DM må inn (Matic kan ikke starte alle kamper, og Fred/McTominay holder ikke nivå på DM). En stopper må inn. Laird opp på A-laget hadde også vært moro. Da har man plutselig 15-16 gode spillere å velge mellom, kontra 10-11 som vi har hatt denne sesongen, hvor vi ikke har hatt råd til rotere og samtidig hele tiden vært én skade unna total krise.
 8. Jøss, da fikk jeg jammen meg oppleve en Liverpool-tittel i min levetid. Gratulerer! 🙂
 9. Norges motstandere i Nations League 2020:
×
×
 • Create New...