Jump to content

Latias

Moderatorer
 • Content Count

  47122
 • Joined

 • Days Won

  89

Latias last won the day on January 17 2016

Latias had the most liked content!

Community Reputation

25049 :)

2 Followers

About Latias

 • Rank
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

149515 profile views
 1. Sancho (9.5m) vs Bruno (12m) er et spennende dilemma. Sistnevnte tar nok flest poeng, men de ekstra millionene gjør at man kan sette opp et bedre balansert lag...
 2. Det finnes mods her, men ingen mod har tid eller kapasitet til å gå gjennom samtlige innlegg/tråder som skrives. Vi er avhengige av at regelbrudd rapporteres inn. Arsenal-tråden du sikter til ble rapportert inn i dag, og stengt noen minutter senere. Utover det ser jeg ikke helt hvor vi har tillatt en haug an nye tråder hver eneste dag? Mange av trådene som har blitt opprettet den siste uken har blitt stengt evt. slått sammen med eksisterende klubbtråder. Det er jo heller ingen som oppretter egne tråder for hver eneste overgang. Jeg ser en Haaland-tråd, men såpass må vi tåle når vi for en gangs skyld har en svært ettertraktet verdensstjerne. Dersom man ser duplikat-tråder så er det bare å rapportere de inn.
 3. Borch og hun unge skytteren også med absolutt full klaff?
 4. Nyeste innlegg er klokkeslett/minutter helt til høyre. Siste uleste er stjernen/sirkelen før trådnavnet (stjerne betyr at man har postet i den tråden).
 5. Stemmer det at Kåre har tatt 25 poeng på 30 kamper? I så fall, hvorfor er han fortsatt fredet?
 6. Stemmer som Delvis sier. Foruten PL-kategorien så ble de andre underkategoriene knapt brukt til slutt. Dersom aktiviteten tar seg opp igjen så kommer underkategoriene tilbake.
 7. Spretter ikke champisen før jeg ser Ajer og evt. Østigård faktisk prestere i PL. Det er jo selvsagt ikke tilfeldig at danskene tar seg til en EM-semi når man ser hvilke lag deres spillere representerer, mens vi med våre tilsynelatende beste forsvarsspillere i en svak skotsk liga samt et nedrykkslag i fransk fotball sitter hjemme.
 8. Sommer-OL 2021 er de 32. olympiske sommerlekene og vil bli avholdt i Tokyo fra 23. juli til 8. august 2021. Ble 0-0-4 i Rio. Såpass elendige kan vi vel ikke være denne gangen?
 9. Bruk tråden det lenkes til over. Edit: Ser at det ble opprettet en ny tråd i går. Bruk den i stedet.
 10. De siste årene har ikke interessen for norsk fotball vært all verdens her inne, men det er bare å kjøre på med kamptråder 🙂 Kjipt at omtrent halvparten av førstelaget kan forsvinne i sommer. Skjønner at det er viktig for økonomien og omdømmet, men det er vel så viktig å stable sammen et brukbart lag og forsøke å komme seg til et Europa-gruppespill. Vanskelig å utrette noe som helst i Europa når man er useedet i kvaliken, og på toppen av det er nødt til å selge de beste spillerne. På sikt blir det ekstra vanskelig å konkurrere med Molde som sist sesong skaffet seg gode premiepenger, samt masse seedingpoeng som gjør at de får svært gunstige trekninger de neste 4-5 årene.
 11. En seier for fotballen. It's coming Rome!
 12. Gøy at gutta har vedtatt VM-boikott på egenhånd.
×
×
 • Create New...