Jump to content

New77Era

Medlemmer
 • Content Count

  547
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

113 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3496 profile views
 1. Dette her er så trist, men veldig forståelig! Jeg hadde troen på dette prosjektet. Dette spillet har blitt utviklet i 8 år ? Jeg kan ikke tro det er CD project Red som har dette spillet. De samme folkene som lagde Witcher spillene som er så fantastiske.
 2. Helten selv! Endelig et enkelt og greit svar, haha. TAKK! Skal prøve. Min bror har kjøpt 2 spill på sin ps4, som har gratis oppgradering til ps5, så dette var gode nyheter om dette funker
 3. Ja, for hvis han logger inn med sin ps4 bruker på min ps5, også laster han ned AC valhalla versjon der, da får vel jeg spillet på min bruker også? Sånn at jeg kan spille det når som helst
 4. Jeg lurer på en ting, Jeg har ps5, min bror har ps4, han har kjøpt AC valhalla til ps4, og den følger med gratis oppgradering til ps5, kan han med sin bruker opprette en bruker på min ps5, laste ned spillet der gratis og spille det på min ps5? kan jeg spille ac valhalla også med min bruker?
 5. Et lite noob spørsmål fra meg. Jeg har PS5, og min bror overtok min PS4 PRO, Min bror har kjøpt digital versjon av AC valhalla, og den følger med gratis oppgradering på PS5, kan han logge inn med sin ps4 bruker på min ps5, også laste ned PS5 versjonen der og spille den der? Kan jeg spille med min bruker også, hvis spillet innstallerer via hans bruker på min PS5? Beklager rotete spørsmål, har bare ikke lyst å gjøre noe feil. Håper på svar, takk.
 6. Den beste og største signeringen vi kunne gjort er å hente en Sportsdirektør, fy faen hvor elendig vi er på å forhandle med klubber og spillere.
 7. Noe som jeg tenkt på i det siste og har lyst å lufte ut innpå her at jeg skulle ønske Solskjær stilte litt mer krav til Ed og styret. Solskjær sine svar er så formelt og media trent at det er helt sykt. Jeg digger Solskjær og vil at han skal lykkes. Men det er lov å si at vi må forsterke til media. Ta for eksempel Mourinho, jeg liker ikke hans fotball stil men at han kan si til media at han trenger en spiss offentlig. Det gir meg mer respekt. Solskjær kan ikke si nå at han er så fornøyd med stallen og har tro på spillerne sine, så etter 2 måneder sier han at vi har så tynn stall og vi mangler spillere. Bare se på intervjuene til Solskjær, hva han sier og svarer, han er så fokusert på si de rette tingene, at han er redd for å si noe som går imot han. Maguire og Lindeløf vil ikke gi oss topp 4. Maguire er alt for treg og senker tempoet vårt hver gang vi spiller ut bakfra. Lindeløf virker så nervøs hver gang han blir presset høyt, og han skal alltid rygge og rygge istedenfor å prøve å sette inn en takling når motstanderen får en dårlig touch når de utfordrer. Bailly mot Luton (selvom det er Luton) reddet ræven til Maguire i flere anledninger. Elsker hvor Bailly viser at han er en god forsvarspiller med takling, lidenskap, og vilje. Bailly i form uten skader er vår beste midstopper. Jeg håper Telles kommer inn og selvom det har tatt ALL for lang tid, men han bidrar så mye offensivt med gode innlegg og pasninger så tror vi har godt av å få inn en sånn type spiller på backen som kan utfordre Shaw. Så er jo det denne Sancho dealen, forstår ikke hvorfor vi skal prøve å legge inn et bud neste uke hvor vi skal dele opp betalingen når Dortmund har sagt 120 mill eller ingenting.
 8. Når går vi inn i andre uke med Telles ryktene og forhandlingene, Porto vil ha 25 millioner, men United prøver å presse prisen til under 20 mill, ca 18 mill. Jeg kjenner det vokser en ekstrem frustrasjon i disse prutingene til United. Forstår om Porto hadde krevd 30-40 mill for Telles men det er snakk om 5-8 mill som united prøver å prute. Vi har signert 1 spiller og vinduet har vært åpent siden 27 JULI. JA 27 JULI, vi er nå snart i oktober, og har signet 1 spiller. WOODWARD og Glazer må gå. Og vi trenger en sportsdirektør.. ASAP
 9. Noen som vet hvordan Warzone blir når Black Ops Cold War kommer? Blir det en helt ny Warzone eller bare oppdaterer de innholdet?
 10. Pris på hardisk bryr jeg meg ikke om, for jeg må uansett oppgradere etterhvert. Jeg bare lurte på om det var mulig å bruke ekstern hardisk jeg.
 11. Alex Telles nyhetene gjør meg glad! Romano tuller ikke, fyren sa i går at United SKAL få inn en vensteback og en høyreving uansett om det måtte skje ved deadline day. Og allerede i dag er det mange tier 1 journalister som melder at Telles er på vei. Jeg har sett litt på Telles før trodde alltid han skulle til Chelsea eller City. Men han bidrar vanvittig mye framover som en venstreback, og han tørr og utfordre og her er statsene hannes de siste årene, ikke gale for en venstreback!?
 12. Det bør det! 825 gb holder faen ikke med disse spillene som kommer i 2021/2022. Et spill tar sikkert 80-100 gb
×
×
 • Create New...