Jump to content

PgUp

Medlemmer
 • Content Count

  7131
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

PgUp last won the day on October 20 2018

PgUp had the most liked content!

Community Reputation

2738 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvordan har porteføljen deres gått så langt i 2020?
 2. Er helt enig der. Derfor er det ikke så altfor dumt å ta litt profitt nå, selv om man såklart kan bomme et par %. Jeg har store mistanker om at vi ser et større fall som du sier på høsten, rett og slett fordi optimismen som er priset inn antagelig ikke vil vare.
 3. Da er jeg særdeles treffsikker da, hver gang jeg sier selg kjøper du 😮 Rik på 1-2-3.
 4. Gjelder å selge nå på topp for nå kommer straks fallet
 5. Det er veldig kostbart å lage gode AAA spill, og det er potensielt høy gevinst også. Samme som med film søker spillbransjen å ha lav risiko samtidig som de har høy gevinst. Det er derfor vi får mange oppfølgere og de satser enorme summer. Det jeg savner er flere "mid-tier" spill. Det var en tid i PS2 / PS3 generasjonen hvor vi fikk spill som SSX, Motorstorm, Tony Hawk, burnout o.l. Spill som solgte veldig bra, men nådde ikke Call of Duty i inntjening. Av nye spill nå ser vi mest Zelda / Assasins Creed type action adventure RPG spill, i tillegg til de årlige FPS-ene som CoD. I tillegg har vi masse gode indie spill som potensielt vokser jeg store og tjener masse. Det jeg savner er flere mid-tier spill, spill som har et solid budsjett, men kan lage gameplay som er litt mer nisje og litt mer utenom normale enn det som alltid selger best. Et eksempel på dette er Rocket League, et budsjett på rundt $2milloner, men som har solgt i bøtter og spann og er sin egen sjanger. Det viser at slike spill er etterspurt.
 6. Dårligere verdensøkonomi = lavere oljepriser så jeg tenker vi ser en ganske lik utvikling.
 7. Ser ut som vi er på vei til til min spådom med grei margin. Når får jeg artikkel i DN?
 8. Gøyere enn lotto. Hvor lenge holdt du den?
 9. Takk for anbefaling, kjøpte BEAR OBX X10 NORDNET .
 10. Oisann: https://www.dn.no/makrookonomi/imf/makrookonomi/koronakrisen/det-internasjonale-pengefondet-kutter-kraftig-i-sine-okonomiske-prognoser-og-kommer-med-advarsel-kan-gi-nye-skarpe-korreksjoner/2-1-831878 Noen som vet hvordan man kan shorte indeksen?
×
×
 • Create New...