Jump to content

PgUp

Medlemmer
 • Content Count

  7080
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

PgUp last won the day on October 20 2018

PgUp had the most liked content!

Community Reputation

2732 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvorfor trenger Amerikanere å jobbe når de bare kan benytte seg av QE?
 2. Det er helt åpenbart at det ikke vil være bærekraftig. Inflasjon vil føre til en enda større knekk. Vi er på vei inn i en depresjon og det blir verre enn 2008, bare spør IMF.
 3. Ville kanskje ventet til 4000 serien? Mener den kommer ganske snart i år.
 4. Du bør absolutt ha en bedre prosessor i en PC som er såpass dyr. Unødvendig å bruke masse penger på kjøling når prosessoren ikke er egnet for overklokking. Gå for Ryzen r7 3700x minimum.
 5. En AMP gir absolutt mening om man mangler kraft.
 6. Veldig upopulær mening her men jeg vil si at det mest sannsynlig ikke er verdt det. DAC - konverteringen fra digital til analog er god nok i moderne teknologisk utstyr. Det er litt som at en dyr HDMI kabel ikke vil gi bedre bilde. Det eneste skulle være hvis det er noe galt med DAC-en i utstyret du bruker i dag som gir støy. Det kan godt være folk hører forskjell med dyre DAC-er, men om den forskjellen er en forbedring, eller bare at utstyret gjør endring på lyd i lik linje med en EQ, er høyst diskutabelt. Er mye penger i å selge produkter som potensielt kun har en placebo effekt. Jeg har fremdeles til gode for noen til å kvantifisere hva som gjør en dyr DAC til tusenvis av kroner "bedre" enn den som er innebygd i f.eks. en MAC.
 7. Er bare boomers som putter inn pengene de trakk i panikk for et par uker siden pga daddy donny lar pengemaskinen gå brrr. Slapp av, det når nye bunnivåer om et par dager.
 8. Kanskje sarkasmen min ikke er tydelig nok. Poenget er at alle her virker enige i at denne tråden er meningsløs. Ingen kan jo spå fremtiden.
 9. Siden ingen vet noe så er spørsmålet hva som er poenget med slike diskusjoner som dette.
 10. Hvor langt ned tror du vi går?
 11. Send pengene dine til meg så kan jeg garantere du blir rik.
 12. Har shortet og tjent gode penger allerede.
 13. Vi skal ned 70% fra ATH, det er de ingen tvil om. Markedet har gått ekstremt mye opp før dette. Alle ventet på en finanskrise. Men at det skulle bli som det ble hadde ingen sett for seg. Med den ledelsen vi ser i USA rundt dette så er det helt klart at markedet vil oppleve en enorm nedgang etterhvert som de ser dette er helt utenfor deres kontroll.
 14. Hvor langt skal vi ned spår dere? I % fra ATH.
×
×
 • Create New...