Jump to content

PgUp

Medlemmer
 • Content Count

  7243
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

PgUp last won the day on October 20 2018

PgUp had the most liked content!

Community Reputation

2805 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du kan jo teste skalering på din pc skjerm og se hvordan det fungerer. Med skalering risikerer man at noen programmer ikke helt skalerer bra nok, men om det er et stor problem fremdeles vet jeg ikke. Hva med å kjøpe en Ultrawide 3440x1440? Perfekt størrelse på tekst o.l. imo og ikke så krevende som 4k.
 2. Nå kommer nok AMD med nye grafikkort og Nvidia kommer med 3060 om ikke så lenge. Hvor mye haster det? Du kan også vente litt på 3070 og bygge pc selv. Ville kanskje ventet litt om du har mulighet. Av de to er lenovoen den beste. Du har denne også: https://www.komplett.no/product/1165519/gaming/gaming-pc/stasjonaer/msi-infinite
 3. 5/10 blir en smule monotont for min del.
 4. La oss ikke skape en diskusjon her som ikke er relevant for OP, lag heller en egen tråd.
 5. Vil tippe det er snakk om gambling gjeld. Det at det er såpass enkelt å få forbrukslån, at man kan få 500 000 over natta uten at de gidder å sjekke noen opplysninger er hårreisende. Her skylder jeg litt på systemet, før de fikk gjeldsregister var det altfor lett for problemspillere å ødelegge økonomien sin., Selv om systemet har feilet dere, har også systemet en løsning i form av gjeldsordning og mulighet til å tjene nok til å overleve. Det viktigste er jo at man har tak over hodet og mat. Jeg ville søkt rådgivning og hjelp der det finnes. Det er ingen som fortjener å ha det dårlig på grunn av gjeld, og det finnes gjeldsordninger som nettopp er for å løse disse problemene. 5 år går fort.
 6. Tipper 3080ti er en backup plan hvis big navi viser seg å yte bedre enn 3080 til lavere pris.
 7. Hvis Norwegian greier seg og går dramatisk opp blir han jo et geni Aksjemarkedet er såpass uforutsigbart at hvis du investerer i indeksfond en gang i måneden er du smartere enn 99% av tradere der ute. De 1% geniene som buffet og co derimot finnes det jo, men de er av den sjeldne sorten.
 8. Er en grunn til at shorts er utsolgt....
 9. Kortreist mat og kortreist folk. Slik vil vi ha det.
 10. Ser sånn ut. Skulle likt å høre fra de som "investerte" hvordan det har gått
×
×
 • Create New...