Gå til innhold

PgUp

Medlemmer
 • Innlegg

  9 351
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

PgUp vant dagen sist 20. oktober 2018

PgUp hadde mest likt innhold!

2 følgere

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

PgUp sine prestasjoner

5,5k

Nettsamfunnsomdømme

2

Hjelpsomme svar

 1. https://www.nrk.no/dokumentar/xl/saudi-arabia-satser-400-milliarder-pa-gaming-1.16865014 Dette er hva anti woke folket støtter.
 2. PgUp

  Elbil-tråden

  kanskje ikke, du har nok rett. Bare blir sliten av å hele tiden bli møtt av samme bruker med slike motsvar, som aldri er sakelige eller konstruktive. Forsurer diskusjonen her.
 3. PgUp

  Elbil-tråden

  Han sa gratulerer for å være snill? Lol
 4. PgUp

  Elbil-tråden

  Ikke Tesla sin feil at de andre vil være fossiler, er det?
 5. PgUp

  Elbil-tråden

  Du vet man har vunnet når de går til personangrep Walkover enkelt og greit.
 6. Men hva som gjør det bedre er din subjektive mening.
 7. PgUp

  Elbil-tråden

  Det åpenbart etiske riktige er og blir å kjøpe biler fra produsenter som ikke også produserer fossilbiler som ødelegger planeten... Å kjøpe elbil og samtidig gi penger til organisasjoner som ødelegger miljøet bevisst ved å selge fossilbiler, er som å gi til penger en anti-kreftorganisasjon som også handler i tobakk... Så Tesla er utvilsomt det mest etiske valget for min del, de andre produsentene kommer ikke i nærheten engang. '
 8. Utvilsomt at svak kronekurs vil drive inflasjon. Matprisene er latterlige.
 9. PgUp

  Elbil-tråden

  Hvilke partier støtter alle lederne av alle bulselskapene?
 10. PgUp

  Elbil-tråden

  Ser mye inspirasjon fra Tesla minimalisme her.
 11. Vel, synes du overdriver veldig med kritikken mot meningsmotstandere her, det er ingen som er hisset opp her. Du må tåle at folk er uenige, stiller spørsmål ved og kritiserer argumente dine, uten å rope stråmann eller påstå folk er svimle. Det forsurer diskusjonen. Poengene dine var lite relevant til woke, og det er jo du da som ikke holder deg til det overordnede tema her. Nepotisme og ansettelser basert på vennskap er jo åpenbart skjer hele tiden. Det er ikke et relevant poeng her alene. Spørsmålet du ikke greier å besvare er hva dette har med spillet concord eller acolyte å gjøre, og hva det har med woke å gjøre.
 12. Nepotisme, tror du det var noe woke innførte? Virkelig? Snakker du om den verdenskjente woke aktivisten Harvey Weinstein? Hva er koblingen her? At hun jobbet for en som definitivt ikke var woke? Du har ingen bevis på at noen ble ansett for aktivisme for den serien eller? Ikke uvanlig at store selskaper henter inn no name folk for å lage serier, spesielt sånt studio styrt oppgulp som Star wars.
 13. Jeg er helt uenig i at det er hovedbudskapet i hver film, spill og serie. Er som om dere ser ting vi ikke ser. Vi ser mer inkludering og variasjon. Og ikke et stort skifte etter 2010. Det er mer som Star trek fra gamledager har blitt mer normen blant serier, spill og filmer som manglet dette før. Med hovedfokuset er fremdeles historien. Sikker på at det ikke handler om alle kritiske youtubere osv som lager videoer på dette og gjør hudfarge og legning til hovedbudskapet? Dere sier jo selv at dere ikke spiller og ser mye av det som skal være woke.
×
×
 • Opprett ny...