Jump to content

Theo343

Medlemmer
 • Content Count

  37191
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Theo343 last won the day on November 12 2018

Theo343 had the most liked content!

Community Reputation

4753 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

29392 profile views
 1. Siste 10 år er det tonnevis av bra filmer. Siste 5 år er det også mye bra og tenker da ikke "spesial effekt" jaget eller "super hero" filmer.
 2. Skal bygge nytt kjøkken nå og kommer ikke til å ha en eneste smart"thing" der. Rett plass å begynne er å styre strømbruk på slike steder samt storsentre osv.
 3. Den lå et annet sted på S9. Men fikk aktivert dev-opts og søkte opp innstillingen. Dog dreit jeg meg ut litt og aktiverte "show GPU performance on apps" som gjør at alt henger når jeg prøver å endre innstillingene igjen 😛 Et lite "Dont push this button nnngh" øyeblikk. Men skal snart resette telefonen uansett.
 4. Om man kjenner PS5 grafikkytelse kan man se på PS4 og PS4 Pro vs. tilsvarende "kasse" produkt. Altså en del lavere ytelse i kasse.
 5. Jeg kommer ikke til å dra på ferie på et sted i Norge hvor utsikten preges av vindturbiner. Jeg unngår det også i utlandet i land hvor man er avhengig av det. Men der setter de turbinene i lite attraktive områder fremfor å ødelegge de flotteste stedene.
 6. Ok, grunn nok til å ikke putte én krone i det produktet. Har selv vært borti slik ledelse og det hører ingen sted hjemme.
 7. Jeg har sett på film i over 40 år. Årsaken til mitt spørsmål er at tråden har endret karakter kraftig siste 3-4 måneder. Det er laget mye bra siste 5-10 år og jeg forsøker selv å finne de gode jeg evt. har gått glipp av.
 8. USA har nå mistet over 50% av antall liv de mistet under kamphandlinger i WWII til Covid-19.
 9. Støttes, men dette forekommer på begge sider. De som ønsker å ha en saklig debatt blir dratt ned i gjørma av begge ytterkanter.
 10. Jeg tenker at TLOU2 blir lagt på hylla til de viser oss hva de ønsker å gjøre med det på PS5.
 11. Det interessante er at man finner ikke noe i Koranen om hijab, khimar eller burqa som et religiøst plagg hvor man pålegges å dekke til ansikt og hender som det gjøres i dag. Det typiske er altså dekke til hår, nakke og deler av kroppen. Ayatollah Khomeini ønsket dog å endre dette i 1979.
 12. I det samfunnsøkonomiske er det vel forventet at alle borgere over 18-30 år, avhengig av hvor lang utdannelse man tar, skal bidra i arbeidslivet og inntekter til staten. Med unntak av når de føder barn. Den moderne økonomien hadde rett og slett ikke gått rundt om alle av et kjønn var hjemmeværende.
 13. For sikkerhets skyld, det var et snev av spøk der. Men den politiske prosessen har vel ikke stoppet i USA selv om det er krig, pandemi, naturkatastrofer eller annet. Det ble vel forsøkt én gang - av Obama. https://www.myheritage.org/news/can-president-obama-postpone-the-election-because-of-hurricane-sandy/
 14. Synes det virker som Trump tar Corona alvorlig? https://edition.cnn.com/2020/06/26/politics/donald-trump-coronavirus-protocols/index.html
 15. Noen som har sett filmer fra siste 5 år?
×
×
 • Create New...