Jump to content

Theo343

Medlemmer
 • Content Count

  38252
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Theo343 last won the day on November 12 2018

Theo343 had the most liked content!

Community Reputation

5420 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

29751 profile views
 1. Husker veldig godt hvor mye folk satt og "skrek" her inne i månedsvis. Det var i grunn mer frustrasjon i forumet da. Men den gang hadde jeg bestemt meg for at prisen var for drøy og at hoppet fra 1080Ti var for lite så jeg hadde ikke lyst på kort selv.
 2. Er det slik at alle 3080 tredjepartkort vi har sett i salg nå har 3x8pin? Virker som et lovende kort for vanngutta.
 3. Jeg tror ikke Nakestad er klar over hvor useriøse bedriftsledere i Oslo er. Alle jeg kjenner med jobb I oslo har i økende grad blitt pushet mer og mer tilbake på kontoret når jobben deres fint kan gjøres fra hjemmekontor. Nakestad kan umulig snakke særlig godt til bedriftsledere.
 4. At best die blir brukt på de svindyre korta er ganske logisk. Derfor har også blodklokkerne som skal ha vannblokk også sett seg ut 3090. Får de 20% ytelsesøkning uten klokk og kanskje 30% totalt med klokk så er det jo win-win.
 5. Ok så egentlig kan man liksågodt kjøpe TUF non-OC og bare klokke tilsvarende OC. Samme binning alt sammen? Kortene er ellers identiske? Mitt TUF Gaming OC står fortsatt med 30. september. Så vurderer å beholde det. I følge kundeservice var jeg en av de første som bestilte det fra Elkjøp i går. (mest pga. 2xHDMI). Vi som får flere kort, fremfor å returnere de (som fint lar seg gjøre). Er det interesse for å heller sørge for at andre i forumet får et kort om de står uten? Har alltid hatt god erfaring med både kjøp og salg i forumet. Finn er ofte siste utvei.
 6. Det var det faktisk du som gjorde. Å mene at 1 million menneskeliv fra eller til er en dråpe i havet er rimelig umenneskelig.
 7. Egentlig vil jeg si at det nå er gode tider for selgere av 2080Ti igjen. Med så dårlig tigjengelighet som vi vil ha fremover nå kan et brukt 2080Ti plutselig være mye mer interessant fremover. Det er nok ennå fler som vil prøve å kjøpe 3070 og tilgangen vil nok være like dårlig om ikke verre. Sitter veldig mange med 10x0 eller 9x0 kort der ute som gjerne tar et 2080Ti til en god pris. Ingen vits med billigsalg når alternativene kommer til å være døgnfluer på lagerbeholdningen i lang tid. Tror folk fortsatt helt fint får solgt 2080Ti kortene sine til 5K+ en stund fremover. Men jeg ville ikke ventet så veldig lenge med å legge de ut, det kommer også BF og det kan hende en del nettbutikker da vil prøve å kvitte seg med 20x0 stock.
 8. Blir spennende å få høre hvor bra du får klokket det
 9. Det samme skjedde med meg. Veldig rart opplegg.... Hvordan kan en pakke ha vært plukket, klar for sending med sporingsnummer for så å plutselig ikke være det... EDIT: Akkurat nå ble endelig pakken min lagt klar for henting av postbil eller båret fra lageret og ut til postbil. Og det etter å ha ligget pakket og klar siden kl. 15 i går 😛 Jaja på tide å ta seg en bolle og se gresset gro i den varme høsten hehe. Men jeg får kort så skal ta meg en fredagsøl for det.
 10. Så 1 million mennesker fra eller til er ikke så nøye tenker du? BI?
 11. Hvertfall ikke "pakke til post i butikk" det systemet har streika like hardt som en billigserver fra ChoiSann for min del.
 12. Det var definitivt en artig og spennend opplevelse å stille på startstreken der 😛
 13. Ingen forventet å få, alle visste at det var få kort. Men det er mange som har blitt utsatt for diverse svikt eller fallgruver i systemet. No biggies ofc. I grunn å forvente under en "Launch GPX" som dette.
 14. For min del handlet det om at jeg dreit på draget og lot default "post, pakke i butikk" bli stående. Ellers hadde jeg hatt kortet nå. Det ble plukket tidlig i går og skulle vært sendt men så ble det endret til "behandles" igjen og siste melding fra komplett er at de ikke vet når det blir sendt men "håper det blir sendt fort". Ikke helt ok, men shit happens. Lessons learned: 1. Burde betalt med Mastercard (mistet TUF kortet fordi jeg valgte default "faktura"). 2. Skulle valgt pickup point eller en annen form for sending. (mister noen dager) 3. fyll inn det som passer.
 15. Haha herlig melding da. Selv om det er mange frustrerte folk som gjerne skulle spilt med rykende ferskt 3080 i helga eller neste uke så synes jeg Komplett håndterer dette veldig bra på tross av problemer med systemer ol. Men akkurat som en fotballkamp så kan stemninga bli både høy og "Amper" (phun intended) så er man happy igjen etterpå.
×
×
 • Create New...