Jump to content

Theo343

Medlemmer
 • Content Count

  44835
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Theo343 last won the day on June 26

Theo343 had the most liked content!

Community Reputation

10253 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

32996 profile views
 1. Selvsagt er alt dette fordeler man får ja. Men batteribank behøver ikke være så dyrt om man har en elbil og benytter V2H.
 2. Et eksempel på merkelig svakhet i musklatur er at jeg 2 ganger etter andre dose har vasket bilen i selvvaskehall med høyttrykkspyler. Begge gangene ca. 15-20min total vasketid med forskjellig påføring og spyling. Etterpå var jeg så svak og utslitt i armene at jeg ikke klarte å drikke fra en vannflaske uten å skjelve kraftig og det hjalp ikke nok å holde flaske med begge hendene. Andre gangen så også samboer at det skjedde men vi tenkte ikke noe mer over det. Annet enn at hun fikk litt latterkrampe og tenkte jeg hadde en dårlig dag eller noe for man klarte ikke plassere noe så merkelig. Slikt har aldri skjedd før vaksinen og jeg vasker bilen minst 1 gang i måneden på denne måten og er vant til det. Som sagt drikker jeg også godt med vann og får i meg riktig mengde elektrolytter siden jeg tidligere syklet mye landevei i klubb og kjenner til disse tingene. Det var ingen slike årsaker. Hvor mye ristet armene når jeg forsøkte å drikke fra flasken? Omtrent slik.
 3. Helt klart en ting jeg skal ha i mente for jeg har opplevd merkelig svakhet i musklatur siste måneden. Innimellom vanskelig å åpne flasker og syltetøyglass, bena vakler litt i trappa ol.Samt til tider overdreven trøtthet og av og til febertokter som kommer og går litt. Hodepine forekommer også mer enn før. Jeg passer på å drikke nok vann. Jeg pleier ikke å være dårlig slik på denne tiden av sommeren.
 4. Er enig i mange av disse tingene men akkurat rundt vaksine tror jeg ikke de har så mange slike motiver.
 5. Man har lov til å sole seg toppløs og bade toppløs i Norge. Ingen regler som sier at man må ha topp. Men ikke alle er like begeistret for at vi har lov til slikt.
 6. Det er helt korrekt. Ville bare korrigere inntrykket av at det skulle være manuelt arbeid ift. landskapet. Også spent på hvordan dette blir på XSX.
 7. Jeg snakker jo selvsagt ikke om stillinger hvor sosial kompetanse er viktig for oppgavene man skal utføre i mitt svar Min erfaring kommer fra ansettelser i kunnskapsintensive bedrifter hvor kompetansen er det viktigste. På den annen side kan man si at IQ blir mindre viktig i fremtiden ettersom Alexa gir oss stadig mer svar på ting vi lurer på og ulike former for AI vil utføre de mer komplekse oppgavene. Det som ofte skjer er at de dyktige og arbeidsomme sakte men sikkert blir overarbeidet fordi de stadig må "bære" andre. Etterhvert kommer det kanskje noen sykemeldinger eller at man slutter i disse jobbene fordi man ikke orker å alltid være den som skal redde ting. Problemet blir da gjerne mer synlig for bedriften etter man har sluttet men ikke alltid hvis nærmeste leder har noe å tape på det. De som tilhører "fake it til you make it" blir sjelden mer enn 3-5 år uansett så det går gjerne under radaren mens man klatrer stigen. Jeg har selv sagt opp flere jobber pga. dette. I én jobb aksepterte jeg det altfor lenge fordi man tenker at man skal lære av feil man gjør i ansettelser, men det gjorde man ofte ikke.
 8. Det høres veldig lite effektivt ut å ikke kunne lagre strømmen man ikke benytter til eget bruk. Hvorvidt man skal kaste, selge eller bruke denne strømmen selv ved lagring må vel være opp til personen som eier huset og taket?
 9. Det meste er basert på data man prosesserer og ikke så mye manuell modellering.
 10. Jeg har jobbet i ulike åpne landskap siste 10+ år... Det er også alltid innført regler for å minske støy og forstyrrelser. Men det holder sjelden lenge og man bruker ofte i tillegg ekstra energi på å forsøke å opprettholde regler rundt støy og forstyrrelser. Det sier litt når man må innføre regler med flagg på skapet om hvem som skal forstyrres så det ikke alltid er den som sitter ytterst som blir avbrutt. Det samme når man ser folk dukke ned bak de altfor lave skilleveggene sine når man kommer gående.
 11. Maverick er et forsøk på å gjøre det mer mainstream ja.
 12. Hva har det med off-grid å gjøre? Det har med å lagre energien når solcellene produserer mest for å benyttes når man bruker mest.
 13. Theo343

  Elbil-tråden

  Og med kabler til det store utland som alltid har hatt dyrere priser så kan vi si farvell til de gode gamle norske strømprisene. Tiden da man ikke misunnet danskene for strømprisene er over for oss Nordmenn så lenge man selger til et helt annet prismarked.
 14. En god pekepinn for hvor lenge det er gøy er hvor interessert du er i å fly som pilot. Det er mer i gata Euro Truck Simulator 2 enn det er i gata F1 2021.
×
×
 • Create New...