Jump to content

Theo343

Medlemmer
 • Content Count

  36269
 • Joined

 • Days Won

  1

Theo343 last won the day on November 12 2018

Theo343 had the most liked content!

Community Reputation

4233 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

29051 profile views
 1. Innlagt? Har han utviklet en alvorlig lungebetennelse? "gov: If you are sick, stay home people!". "cit: But.. but me husband, he struggles breathing?", "gov: Stay home or you might spread it!", "gov: Oh bloody sods, I got a sore throat, call 911!"
 2. Når man ser hvordan dette viruset går rett på lungene så bør man forstå at det ikke er i nærheten av en influensa. I senere tid har man også sett at det kan angripe hjernen. Man må gjerne sammenligne (ikke likestille) antall dødsfall, smittsomhet osv. med influensa av rene tallmessige årsaker men der stopper også likheten. Jeg håper de fleste av oss slipper de grufulle sykdomsforløpene man kan utvikle.
 3. Heldigvis ikke sunket så langt, var ille nok å snuble innom videoen i jakt på gode VR reviews Leste bare "-- upscaled 8K"
 4. Det er på tide å komme seg ut av isolat/karantene når man snuble innom dette i videolista til en dirt rally 2.0 reviewer.
 5. Kunne tenkt meg å være en flyvende/svevende kommandør over slagmarker som total war, mount & blade etc. Med mulighet til å gå helt ned i første person i en hvilken som helst figur på slagmarken. Venter i spenning på prescription lenses men i morgen blir det nok litt HL:Alyx med vanlige kontaktlinser fra tidlig morgen 😛
 6. Mhm samt at en del av fjellhallene og andre bygningsmasser har vel blitt solgt og gjort om til helt andre formål en millitære.
 7. I Norge har man kastet og tømt lagrene siste 10 år for å bruke hallene til andre ting
 8. Hvor lenge vil legeteamet sitte i karantene etter å ha vært i Italia?
 9. Kritiske mot regimet på den måten at man ønsker å dele informasjon regimet ikke ønsket ut i det offentlige. Men i akkurat dette tilfellet mistenker man at hun var den faktiske "patient zero" med sitt arbeid ca. 300m fra Wuhan Wet Market.
 10. Det er flere i Kina som har jobbet med viruset som har forsvunnet. Huang Yan Ling (mistenkt å være den faktiske patient zero) Samt flere fikk kanskje med seg denne. https://www.change.org/p/council-of-the-european-union-arrest-bill-gates?recruiter=1004256846&recruited_by_id=9c903780-d893-11e9-8aa1-c3afe9b60f95&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=petition_dashboard Ellers en ålreight artikkel som også er greit å få med seg i den sammenhengen. https://eu.usatoday.com/story/news/factcheck/2020/03/27/covid-19-fact-check-bill-melinda-gates-foundation-did-not-patent-coronavirus/2919503001/
 11. Veldig enig med det aller meste du sier her. Mener du at hun ikke burde stengt grensene? Vi var flere her som mente man burde stengt eks. flytrafikk fra risiko områder tidlig, men det er du uenig i? Det var jo rimelig idioti å la italienske og kinesiske turister få vandre fritt rundt i Norge i den perioden. Har du tallene for oslo og viken vs. resten av landet? Hva med tromsø hvor flere fly med italienske turister landet? Hvilket fylke bor du i?
 12. Den får du utdype litt. Selv om smitte er eksponentiell så er ikke antall døde nødvendigvis det.
 13. Shieldwall er et morsomt lite tidsfordriv i perioder.
 14. Som syklist og billist så er en av tingene som irriterer meg over syklister i byer at de tror at rødt lys ikke gjelder for dem. Greit om de har egne lys, men de har vi ikke veldig mange av i norske byer ennå.
×
×
 • Create New...