Gå til innhold

Theo343

Medlemmer
 • Innlegg

  50 237
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

Theo343 vant dagen sist 13. november 2021

Theo343 hadde mest likt innhold!

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

52 979 profilvisninger

Theo343 sine prestasjoner

15,2k

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

 1. Jepp, hadde faktisk samme problemet på en Dell U2711 før 2016.
 2. Samme her. Ingen innbrenning men har hatt 3-4 tilfeller med at kontakten må ut og inn. Mob102 her også. Og har over 3000 timer på skjermen. Kontakt greia begynte på litt over 2000 timer. Folk har også samme issuet på nyeste firmware.
 3. Jeg har inntrykk av at 3000 serien var mee utsatt for problemer enn 4000 serien mulig med unntak av den nye strømkontakten. Personlig har jeg ikke hatt problemer med hverken 3080 eller 3090. Jeg spilte også mye New World med 3090 de første par månedene etter lansering.
 4. Lessons in Chemistry på AppleTV+ hadde sin siste episode i går (8). Dette er en av de bedre seriene jeg har sett på lenge innenfor kategorien. Ønsker man en "feelgood" serie så kan den anbefales på det varmeste. Jeg har ikke sjekket tilbakemeldinger på imdb, rotten tomatos eller annet men jeg tipper den ligger langt over 8 i skrivende stund.
 5. faceid er moderne? For det første har det funnets i mange år allerede. For det andre er det den teiteste oppfinnelsen ever. Det er veldig fint å bare holde telefonen din opp til ansiktet ditt så låser den seg opp.
 6. "mange". Kan du være mer spesifik? Kan du vise oss hvordan det vil være uproblematisk rent økonomisk hvis man skal fjerne brorparten av oljeproduksjon, som er olje som brennes og brukes til "unyttige" ting? Problemet med mange av disse "bevegelsene mot olje" er at jeg bare ser snakk og ingen konkrete løsningsforslag. "Joda vi kan selvsagt fjerne olja - det er bare snakk om prioriteringer". Så jubler og klapper alle som i grunn ikke har filla peiling på hva det dreier seg om.
 7. Vet ikke om det har skjedd oppdateringer siste året men huset vårt så bare ut som en flat picasso tegning.
 8. Og før det skjer må en lang liste produkter som i dag lages av petroleumsprodukter lages av alternative kilder som ikke ødelegger natur og klima mer enn olje. Hvor er de?
 9. Ift. PSU ville jeg først og fremst unngått å kjøpe noe som har den "midlertidige" 12VHPWR (se spoiler). Jeg har selv brukt overganger fra eldre PSUer uten noe som helst problem siden launch av 4000 serien. Det viktige er du har sørget for god nok montering av overgangene samt at railene du benytter på PSUen til GPU kan levere nok ampere. Dette er spesifisert på PSUen. Ellers er andre ting som god funksjon som lite spikes, minmalt med spenningsfall og god driftsboldbarhet det jeg ville prioritert. En PSU er mer enn "1200W" merket på boksen. I utgangspunktet er det heller ikke noe i veien for å bruke en gammel PSU så lenge den har komponenter av god kvalitet. Jeg brukte eks. en god 1000W MIST PSU fra Microplex i over 10 år i et X58 system med ganske tøff last som eks. 3 skjermkort, 16 harddisker, sas raid kort, lydkort, hard klokking og mye 24/7 folding@home last i flere år. Men ingen PSUer er likeverdige så er det noe jeg ville lagt litt research tid i så er det å velge en god PSU. Mange tenker det er viktig å se på kvalitet, funskjon og spec på hovedkort og minne, men en PSU er minst like viktig om ikke viktigere. En siste tommelfingerregel som er lurt å holde seg til når man velger en PSU er at man aldri overstiger 70-80% av kapasiteten/spec den er spesifisert til å håndtere på alle deler av PSUen. Være seg de spesifike rails, ampere på disse ol. God headrom er viktig for alt som dreier seg om å levere kvalitativ spenning/strøm.
 10. Som regel når man sier slik har man kommet på andre tanker.
 11. Godt å høre at han fortsatt er ute. Jeg mener Jensen er skyldig på flere punkter men også at han er urettmessig anklaget på enkelte punkter. I tillegg er det verste i denne saken at det nok er andre makttopper som har et direkte ansvar i mye av Jensens virksomhet, men som slipper unna ved å kaste Jensen under bussen. Dette er ikke den norske rettstat verdig og til å bli kvalm av. Folk som tas for ting de har blitt oppmuntret til og fått beskjed om å gjøre av sine ledere er det nok mange av. Inntil disse detaljene kommer frem og andre blir holdt ansvarlig på likt nivå med Jensen er det ikke mye å være stolt av i denne prosessen. Makt korrupsjonen er stor i sektoren. Dette er nok det som helt klart tærer mest på Jensens helse. Skyldige både kriminelle og andre politi topper slapp unna og han ble syndebukk for alt. Mye er definitivt "rotten in the state of Denmark".
 12. BankID burde eies og driftes av de samme som leverer ID-Portalen.
 13. Det er lite som er mer unødig enn å kjøpe ny mobil hvert år. Jeg blir helt matt når folk på jobb bestiller ny mobil fra arbeidsgiver hvert år. Det er den mest idiotiske ressurs og pengesløsingen som finnes. Det jeg dog unner meg selv i trange tider er 4 uker med opplevelse og avbrekk hver sommer som en absolutt must i en meget krevende jobb.
 14. Kjenner ingen menn som passer den første beskrivelsen i starten men klart de finnes. Selv er jeg heldig og har kun kamerater som er både lojale og ålreighte og setter mer pris på en flott personlighet enn silikonpupper.
 15. Den bilen virker som en meget en god kandidat til ikke-fastmonterte løsninger.
×
×
 • Opprett ny...