Jump to content

PgUp

Medlemmer
 • Content Count

  8010
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by PgUp

 1. Kommer an på om man bare bryr seg om seg selv eller ikke. Bryr man seg om andre mennesker og dyr, såklart ikke. Problemet er at majoriteten gjør ikke det. Og det må de bare innrømme.
 2. Ser ut til at du tok grundig feil der gitt Bjarne og resten fikk riktig.
 3. Og der går vi oppover. Håper ingen solgte.
 4. 9/10 nå snakker vi musikk her.
 5. Blir nok et lite dypp ned ja. Ikke så mye å stresse over.
 6. 8/10 nå snakker vi her.
 7. PgUp

  Elbil-tråden

  Enig der, bare visse ting man ikke nødvendigvis vet om selv om man prøver, så greit å høste litt erfaringer
 8. 20k under tekna er da ikke så ille. Men du kan alltids spørre om å få det tekna anbefaler. Får du nei har du spurt ihvertfall.
 9. PgUp

  Elbil-tråden

  Vil helst ha rekkevidde over 400km. E-Niro virket jo ganske interessant. Stor plass innvendig og bagasjerom, god rekkevidde. Kanskje ikke det mest spennende designet. Men det er heller ikke viktigst for meg. Noen som har erfaring med denne? Polestar 2 var jo en veldig verdig konkurrent, men usikker på hva den gjør bedre enn model 3.
 10. PgUp

  Elbil-tråden

  Hva ville du valgt? For ca. samme pris som de.
 11. Ønsker å høre litt om bilene dere har eid opp igjennom åra. Skriv gjerne litt om bilen, hvilken modell det var, hvorfor dere kjøpte den. Og gi en karakter fra 1-10 hvor fornøyd dere var. Jeg kan starte: 1. Toyota Carina 94 modell. Veldig grei bil å kjøre, enkel manuell girkasse. Grei førstegangsbil å øvelseskjøre i. Kjørte denne et par år før rusten tok den. 8/10 2. Volkswagen Polo 2013 modell. Veldig grei bil, kjapp automatkasse på 90hk. Behagelig å kjøre, inn og ut rundkjøringer. Ble litt for liten dog, noe støy i kabinen. 7/10 3. Skoda Octavia 2016 modell. Trengte en større bil. Hittil minimalt med problemer, dog hatt noen få ting som gikk på garanti. 7/10.
 12. Fet cover, likte den 8/10.
 13. PgUp

  Elbil-tråden

  Vurderer ID3 eller Model 3, men får inntrykk at Model 3 standardutstyret gjør den ca. like billig, og da har jo model 3 ladenettverket, større bagasjeplass og er hakket raskere... Ikke lett dette. Og om kvalitetskontrollen og servicen er endel bedre på ID3 har jo det en del å si også...
 14. PgUp

  Elbil-tråden

  Hvordan får man kjøpt fra Kina da?
 15. PgUp

  Elbil-tråden

  Hvordan er kvalitetskontrollen på tesla for tiden?
 16. Koselig denne. Selv om jeg føler jeg har hørt den endel ganger før. 6.5/10
 17. 5/10 ikke så fan av vokalen
 18. Ta det billigste globale indeksfondet er mitt tips.
 19. Var visst ikke det, virker som en feil har skjedd og det skal rettes slik at renta blir lik. Lurt å følge med.
 20. 2.05% effektiv. Var ikke klar over det, mulig de sa det og jeg ikke fikk det med meg.
 21. Fastrente kan nok være forklaringen ja. Synes bare ikke det kom tydelig nok frem. Renta er jo veldig lav nå, men å binde den til 2% nå neste 10 årene, er det en god plan?
 22. Det har jeg ikke nei. Tar lånet på meg selv, fordi jeg har godt med egenkapital. Bare lurer på om dette er vanlig praksis. Ble forespeilet den laveste renten, så overrasket på hvorfor det er høyere første 10år.
 23. Har fått tilbud om lån, som de har delt opp i to. Det første lånet gjelder de første 10 årene, og har høyere nominell og effektiv rente, enn det lånet for de neste 20 årene har. Stusser veldig over dette, da jeg er under 34 år og trodde jeg ville få lik god rente for hele perioden.
×
×
 • Create New...