Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
2 minutes ago, Skogslik said:

Hikke som faen ikke stopper.

Suck it up. Jupp, funker faktisk for meg. Hikke som tvungen muskelbevegelse i mellomgulvet med påfølgende rask inhalasjon av luft som også får bråstop - min definisjon.

Mulig løsning (funker for meg) : Fyll opp lungene og unngå å tøm lungene ved pusting.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb
Skogslik skrev (Akkurat nå):

Den tok plutselig slutt etter at jeg postet.

Heldigvis.   Litt stresset siden onkelen min i sine yngre dager måtte til legen pga hikke som ikke stoppet. 

Så bra! Merkelig hvordan det plutselig stopper 😅

Høres spesielt ut å ha det så lenge at man må oppsøke lege. Men heldigvis skjedde det ikke for deg. 

Ønsker deg en ellers fin natt 😍

Lenke til kommentar

Adaptive led lys på enkelte biler, f.eks Tesla, mercedes, føles helt forferdelige. Er det fordi det er distriktsveier med mye svinger, opp og ned?

Eg blir så jævlig forbanna at eg hiver langlysene på dem. Det må vel gå an å justere på denne teknologien, evt. slå det av og ta over styringen selv på slike veier? De må uansett få en tilbakemelding om at dette er ikke greit

  • Liker 1
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar

Hender man roter seg inn en gang for mye, på Dagbladet sin nettside, og ja, blir øyeblikkelig påminnet om hvorfor det er så lenge siden sist besøk. For usikker på nøyaktig når de endte opp med å kun bli en uendelig lang haug med søppelnyheter bestående av c og d-kjendisers siste nytt om leppe, puppe, rumpe operasjoner, til billige og desperate click-baits videoer (1 time med reklame og 5 sekunders "innhold" med alt fra dissende overdimensjonerte rumper, pupper og kjønnsorganer, til den gjentagende bruken av "RASER", "NÅ!", "FORFERDELIG!", "SJOKKERT", "NEI!, NEI!, NEI!" og alle dyptgående pluss artiklene om "Slik gikk hun/han ned 200 tonn på 20 sekunder", "Mitt liv med MONSTER/Mikro penis", "Hun har 500 sexpartnere om dagen", til annen avsløring rundt avføring, vond lukt, og diverse sjeldne og ekle sykdommer, som minner mest om de gamle En Gal, Gal Verden blekkene på 90-tallet, men de var nå i det minste morsomme å lese. 

Så har en videoer (eller 5 sekunders klipp) fra naturens verden, ofte grusomme scener med dyr som blir spist levende, eller slimete ting som blir røska ut av en kropp, og ja, kunne sikkert fortsatt i evigheter. Men ja, sånn er det vel blitt, i kampen for å lokke lesere fra andre rivaliserende sider.

Endret av Frank.N.Steen
  • Liker 5
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Frank.N.Steen skrev (58 minutter siden):

For usikker på nøyaktig når de endte opp med å kun bli en uendelig lang haug med søppelnyheter bestående av c og d-kjendisers siste nytt om leppe, puppe, rumpe operasjoner, til billige og desperate click-baits videoer (1 time med reklame og 5 sekunders "innhold" med alt fra dissende overdimensjonerte rumper, pupper og kjønnsorganer, til den gjentagende bruken av "RASER", "NÅ!", "FORFERDELIG!", "SJOKKERT", "NEI!, NEI!, NEI!" og alle dyptgående pluss artiklene om "Slik gikk hun/han ned 200 tonn på 20 sekunder", "Mitt liv med MONSTER/Mikro penis", "Hun har 500 sexpartnere om dagen", til annen avsløring rundt avføring, vond lukt, og diverse sjeldne og ekle sykdommer, 

Ikke klikk på dem sier jeg da. Det er markedet som styrer ikke dagbladet, hvis folk vil lese om kukforma kaker så er det et valg man tar. Det er vår feil. 

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Word.
Det passer vel bra her, det irriterer meg hvordan det finnes et marked for dagbladet, det inkluderer de som leser avisen for deretter å hovere over hvordan innholdet er så tabloid eller lavmåls, at vg og/eller dagbladet er blant landets mest solgte aviser er bare skremmende, for hva betyr det? At gjennomsnittsbefolkningen på en eller annen måte foretrekker dette. Hva kan det oversettes til i praksis?

  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
skaftetryne32 skrev (11 minutter siden):

Ikke klikk på dem sier jeg da. Det er markedet som styrer ikke dagbladet, hvis folk vil lese om kukforma kaker så er det et valg man tar. Det er vår feil. 

Skyldes nok mest gammel vane (mer uvane i disse tider) fra min side ja. 

Kukforma kaker, så langt ned orket jeg ikke å scrolle, men måtte jo nesten se hva en gikk glipp av :p siden sist.

Og nå har dem jo oppdatert med Trump, Bikinilinjer, utro kvinne forteller ALT!, avbrytes under akten, og til sex med sjefen, der flere er pluss artikler. Virker som det går unna så det virkelig suser for Dagbladets ansatte, kan vel ikke være for mange igjen om dagen.

Endret av Frank.N.Steen
Lenke til kommentar

Det er like sjelden som skiføre i desember i Oslo at jeg er inne på dagbladet. Men VG er nok på full fart inn i de "se og hør" rekkene de også.

Bare en rask skrollerunde i dag avslører følgende:
- Gratis strikkeoppskrift: Gøyalt ruteskjerf
- Kvinne (33): Hvorfor får jeg aldri orgasme
- De fineste festkjolene nå
- Fra Sofagris til Toppform
- Sint
- Paret viste seg for første gang
- Tar vippene til nye høyder

Og dette er langt fra de verste dagene siste 10 år. Jeg går gjerne helt andre steder for å lese faktiske nyheter.

Endret av Theo343 (takk for meg)
Lenke til kommentar
Atib Azzad skrev (3 timer siden):

vg og/eller dagbladet er blant landets mest solgte aviser er bare skremmende, for hva betyr det? At gjennomsnittsbefolkningen på en eller annen måte foretrekker dette. Hva kan det oversettes til i praksis?

Vel nyhetssakene deres er vel helt på det jevne, ikke stort dårligere eller bedre enn resten vil jeg påstå, men så må de tjene penger da, det handler jo om å ha kunne ha ansatte, og hvem kjøper vel aviser nå til dags, det er sjelden jeg ser noen på butikken ta med seg avisa nå til dags, stort sett eldre som fremdeles ikke vil bruke en eller annen form for pc. De som bare leser nyheter på nett, gjør jo at utgiftene må finansieres på et eller annet vis, klikkåte og reklame er en metode det kan gjøres på, men de har jo fremdeles en papiravis, det koster mye penger, så nå koster jo den faenskapen 30 spenn, det er litt for mye for meg, det er en litt ond sirkel på gang tror jeg. 

Theo343 (takk for meg) skrev (7 minutter siden):

Jeg går gjerne helt andre steder for å lese faktiske nyheter.

Det er nok mange som tenker sånn, og det har ledet til en ganske merkelig virkelighetsforståelse hos en del mennesker. Sier ikke at du har det, bare nevner at mange finner "nyhetene" sine på steder som er direkte farlige for demokratiet, qanon osv. Vg og DG sine seriøse nyhetssaker er helt greie, ikke klikk på det tabloide så går det helt greit.    

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...