Gå til innhold

Ar`Kritz

Medlemmer
 • Innlegg

  9 483
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Ar`Kritz vant dagen sist 16. februar 2015

Ar`Kritz hadde mest likt innhold!

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Ar`Kritz sine prestasjoner

1,9k

Nettsamfunnsomdømme

12

Hjelpsomme svar

 1. Du forstår faktisk dette? Og du tror at universet poppet frem i løpet av en 6-dagers arbeidsuke for 6000 år siden?
 2. Har du noensinne i ditt liv hatt en ærlig samtale med en ateist, i stedet for å bare sadle folk med hva du tror de tror på? Alternativt kan du så gjerne sette deg inn i kosmologiske teorier, men per nå har du ikke peiling i det hele tatt. Og det har ingenting med ateisme å gjøre i det hele tatt.
 3. Å fullstendig misforstå vitenskapelige teorier er ikke bevis for noe annet, det være seg en årsak, en gud, et intellekt, eller et flygende spaghetti-monster. Universet er bevis for universets eksistens.
 4. Hvorfor skulle dette, av alle mulige ting, være relevant for denne tråden?
 5. Går denne inn under kategorien pop-nagla isboks-styling?
 6. Tidligere var det store flertallet av forskere/naturalister også religiøse/kristne, fordi det store flertallet av mennesker i samfunnet for øvrig også var det. Kirken ble dratt hylende og strittende med i vitenskapelige oppdagelser og fremgang som gikk på tvers av bibelsk lære. Setningen din om naturlovene forkaster jeg fullstendig frem til du underbygger den. Ingen naturlov har jeg funnet i bibelen. Monogami er ikke unikt hverken for religioner generelt eller kristendommen spesielt. Kristendommen var selvfølgelig ikke først ute her - eller med noe annet av betydning. Hvis du vil se på et samfunn som er i full fart ned i avgrunnen, og samtidig er gjennomsyret av kristendom i alle samfunnslag, så se over dammen. Association/correlation diskusjonen kan vi ta, men den vil gå begge veier. Hva er det den kristne tro gir deg som f.eks. et human-etisk livssyn mangler, bortsett fra en overhengende trussel om tortur i all evighet hvis du ikke oppfører deg?
 7. Hvordan kan du misforstå min mening? For meg er historiene i bibelen like virkelige som Harry Potter og Ringenes Herre. Du avskriver koranen, jeg avskriver også koranen, men i tillegg avskriver jeg bibelen.
 8. Bibelen sier at bibelen er sann, koranen sier at koranen er sann. Din mening om noen av dem er irrelevant.
 9. Følg med litt. Jeg besvarer en løs påstand fra en bok med en løs påstand fra en annen bok, for å demonstrere at dette ikke er tilstrekkelig til å avgjøre hvilken, om noen av dem, som har rett.
 10. Koranen viser også at det finnes bare en sann gud. Og at Muhammed er hans profet. Hva nå?
 11. Den klart største fordelen med evolusjonsteorien er at man ikke blir dømt til evig tortur hvis man ikke tror på den, eller hvis noe viser seg å ikke stemme. 😏
 12. Hva jeg tror eller ikke tror på, er fullstendig irrelevant for bevisene du har for din gud. Det er jo søtt at du tilskriver vitenskapelige oppdagelser til ham, til tross for at det ikke finnes grunnlag for det i bibelen. Her er en påstand: ikke en eneste vitenskapelig oppdagelse har blitt gjort av å lese i bibelen.
×
×
 • Opprett ny...