Jump to content

Ar`Kritz

Medlemmer
 • Content Count

  9459
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ar`Kritz last won the day on February 16 2015

Ar`Kritz had the most liked content!

Community Reputation

1900 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://no.wikipedia.org/wiki/Pareidoli For øvrig vil jeg gjerne avvise History (channel) som kilde I SIN HELHET på bakgrunn av hvor mye søppel de har gulpet opp og smørt utover opp gjennom årene.
 2. Her er en komplett liste over forskere i den dokumentaren:
 3. Andre "nyvinninger" er konseptene om arvesynd og helvete, to av de mest moralsk forkastelige konseptene i menneskehetens historie.
 4. Det gjorde ikke din opprinnelige kommentar heller. Som man reder ligger man.
 5. Klarer man å bygge tunneler 100x så fort og til 1/100 av prisen, så gir det enda mer revolusjonerende muligheter. Derfra er det bare å fylle på nuller. Hvis man derimot IKKE klarer dette, er det ikke fullt så revolusjonerende.
 6. Synes ikke han skaper noen urealistiske forventninger til en bil som ikke har vært kjørt på 15 år, og ikke EU-godkjent på 10 år.
 7. Akkurat det å låse ytterdøra når man bor i sentrum av en by, er ikke det mest dramatiske og inngripende tiltaket man kan gjøre.
 8. Nå er det for øvrig ikke nødvendig å spekulere rundt navnet på gjerningspersonen lenger.
 9. Bruker politiet virkelig helmantlet (og ikke ekspanderende) ammunisjon?
 10. Du, bibelen og Ark Encounter/AiG/Ken Ham kan stable påstander så høyt at de rekker helt opp til hvor enn du tror himmelen er, men det betyr ikke at noe av det er mer virkelighetsbasert enn Ringenes Herre er.
 11. Nok en YEC youtube-kanal som er for magi, men mot å få meningene sine utfordret i kommentarfeltet. Rart det der...
 12. Ateisme er like mye et trossystem som "av" er en TV-kanal, eller å ikke samle på frimerker er en hobby. I all hovedsak tror ateister ikke på magi. Om hele evolusjonsteorien skulle vise seg å være feil, er alternativet "vet ikke" frem til noen kommer med en alternativ forklaring på evolusjon (som holder en dråpe vann). Hittil har ingen av delene skjedd. Prøv igjen.
 13. Greit. La oss, for å få diskusjonen et par hakk videre, gå ut fra at evolusjonsteorien I SIN HELHET er oksedritt (på godt amerikansk), og ikke er i nærheten av å forklare hvordan arter oppstår og utvikler seg. Hva er din forklaring, og hvilke bevis finnes for denne forklaringen?
 14. Aha, så du vet heller ikke? Du vet bare at evolusjonsteorien er feil?
×
×
 • Create New...