Gå til innhold

Kis666

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Kis666 sine prestasjoner

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Tror du har misoppfattet det ordtaket litt. Det som menes med et er at journalister eller forfattere kan felle makta de er under.
  2. Politikere - Kriminelle i dress og slips. Politi - Kriminelle i uniform. Synd det blir å ta noen år før Ola og Kari Dunk fatter og begriper det som resten av verden har begynt å skjønne nå. Ja, jeg forventer massiv backlash for denne uttalelsen.
  3. Denne var poppis hos kidsa når jeg var liten
  4. Jeg er i Romania og må ikke betale en dritt. Den samme artikkelen ligger for øvrig å lese på Dagbladet eller VG (husker ikke helt) å lese helt gratis
  5. Det blir det i "den frie verden" også. Hvor mange politikere skulle ikke sittet i spjeldet nå?
  6. Så lenge det fødes idioter hele tiden og skolesystemet systematisk oppdrar folk til å være hjernedøde, lydige roboter så tror jeg ikke det.
  7. Folk som ikke forstår det klassiske filosofiske spørsmålet: "Hvordan eksisterer ALT!? Hva får det til å skje?" Jeg syns de fremstår som mindre intelligente.
  8. Åh herregud! Det eksisterer! Det har et system! Noe må ha satt alt i gang! Hva skal jeg begrunne? Jeg aner vel faen ikke hva det er. Hva får ALT til å skje? Det er vel det vitenskapsmenn og filosofer har spurt i årtusener. Hva er det å begrunne? Det er jo bare tenke over hva jeg skriver: NOE, hva det enn er, MÅ HA SKAPT DET!
  9. BF2042 er søppel! De lokker meg gratis prøveperiode fordi det selger så dårlig at de lenge vurderte å gjøre det permanent gratis. EA har forresten uttalt at de allerede har begynt å utvikle Battlefield 6. Fordi om de lar BF2042 gå for lenge så mister de fanbasen. Har spilt BF i 19 år og det har forandret seg for det verre de siste 6 årene.
×
×
  • Opprett ny...