Jump to content

.berZerk

Medlemmer
 • Content Count

  460
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

233 :)

Recent Profile Visitors

2383 profile views
 1. .berZerk

  Pick a player

  Mane Ole Gunnar Solskjær eller Erling Braut Håland
 2. Folk som tror de vet alt har veldig ofte feil. De som er så bastante på sine meninger er de jeg har minst tiltro til, det skal være rom for å være usikker.
 3. Helsevesener rundt om i Europa og Verden knekker sammen, leger ber oss ta det på alvor og være bekymret, men du sier vi burde roe nervene. Hvem skal jeg tro på?
 4. https://www.tv2.no/nyheter/11325566/ Til de som mente tidligere i tråden at det ikke var noen grunn til å tro at det var store mørketall i Italia og at dødeligheten ligger på 6%+
 5. Du tror ikke at når hele verden forsker på vaksiner/medisiner det vil komme en løsning etterhvert? Ha litt tiltro til mennesker da, vi har vært gjennom verre ting før.
 6. Bli kvitt han, er faen så drittlei det rotet hans nå.
 7. Såvidt jeg forstår er hun på en revmatologi avdeling da så jeg antar hun ikke ser mye til Corona pasienter.
 8. Irritererte meg sånn halveis at han i kassen på butikken ikke bruker hansker/munnbind. Tenker på deres og andres sikkerhet, kanskje jeg bare er paranoid.
 9. Det er en krevende situasjon for alle nå, inkludert NAV.
 10. Mindre folk som beveger på seg = mindre smitte, det gjelder både utenfor og innenfor grensene.
 11. Tror jeg hadde sett på Covid som redningen om jeg hadde ALS, forferdelig sykdom.
 12. Men så er det twitter da, det bildet kan være for to uker siden eller noe helt annet. Sier ikke at det er det, men greit å være litt kildekritisk.
 13. Det finnes mange sykdommer som rammer personer mellom 18-30 år hardere enn ellers, mange autoimmune sykdommer er hardest mot menn i den alderen.
×
×
 • Create New...