Jump to content

.berZerk

Medlemmer
 • Content Count

  676
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

429 :)

About .berZerk

Recent Profile Visitors

3354 profile views
 1. Er standard det, finner han veien til en tråd så er den ødelagt.
 2. Og hvorfor er dere da i ett forhold? Hvis dere skal drive å etterforske hverandre for å lete etter feil, kanskje det er bedre og ikke være sammen? Bare en tanke..
 3. Jeg kan sende 500kr til en kompis i Sudan på 5 minutter, veldig enkelt. Ser du forbedringen der? Hvorfor tror du krypto er veldig populært i land der økonomien er gjennomsyret av korrupsjon? Kan det ha noe med at man styrer sin egen økonomi selv istedenfor å bli rævkjørt av tredjepart, som har vært tydeliggjort i flere land, siste eksempel Lebanon. Greit nok at du ikke ser vitsen, det betyr ikke at andre må være enig med deg. Jeg forstår ikke hvorfor du ikke kan bare sette deg på sidelinjen i ti år, er det ubrukelig som du sier så forsvinner det av seg selv. Og ja, det at nettpoker går under ulovligheter mens lotto og flaxlodd får bli er komedie satt i spill, jeg setter pris på myndigheter som strever etter å ødelegge mitt levebrød.
 4. Ja, jeg er avhengig av strøm, vann og oksygen også. Hva så?
 5. Norske banker/myndigheter har jo bestemt å nuke alle måter å sette inn fiat til nettpoker, du må opprette E-wallets eller kjøpe prepaid card osv. Krypto er definitivt løsningen. Smått utrolig at lotto og flax lodd med 50% marginer skal beskyttes mens nettpoker skal fjernes for å "beskytte" spilleavhengige.
 6. Jeg vil kontrollere min økonomi, ikke innom tredjepart med nedetid, kundeservice og alt mulig annet drit. Jeg vil kunne bestemme selv hva jeg bruker penger på, hint nettpoker.
 7. Hva vil du frem til da? Vil du ha en diskusjon om temaet du selv valgte under tittelen, eller vil du bare at folk skal lese bablingen din? Hold deg til din egen tittel eller start en blogg.
 8. To lag som liker å legge seg bakpå, ser for meg en gørrkjedelig kamp for å være ærlig. Italia har endret seg litt dette mesterskapet, men så med 5-4-1 mot spania eller hva det var at det er ikke helt vekk.
 9. Så du tenker det er bedre å vente til du får Covid før du vurderer vaksine da eller?
 10. Jeg kan bekrefte at utmattelse og hjernetåke er helt jævlig kombinert med studier.
 11. Ja for det er en stor sjanse for det... Ta å les bivirkninger på biologisk medisin for autoimmune sykdommer, da får du vel ikke sove om natten.
 12. "om man orker å gjøre noe, så kan uføre gjøre det de selv vil." Er det noe uføre ikke kan gjøre så er det hva de vil.
 13. "Mannen forteller at han er sliten etter hendelsen, men at han har hatt det tungt over lengre tid. Han var selvstendig næringsdrivende med egne firma før skilsmissen i 2011, og han har slitt med gjeld siden det. Året etter fikk han lungekreft og har fjernet den ene lungen. De siste ti årene har han hatt ulike jobber, men det har vært en utfordring å jobbe helt siden han ble syk i 2012. I mars i fjor fikk han innvilget 50 prosent uføretrygd etter flere runder med NAV. Noen måneder senere fikk han hjerteinfarkt og blodpropp. Ett år senere ble han helt uføretrygdet." Hvis en person har gjeld fra før, og får vesentlig nedsatt inntekt, så sier det seg selv at det ikke går. Du kan være så økonomisk du bare vil, når du først er i den situasjonen så får du deg ikke ut uten hjelp. Kan du ikke heller bare si det enkelt at du ikke vil hjelpe folk som sliter, istedenfor å bevege deg rundt det?
×
×
 • Create New...