Jump to content

.berZerk

Medlemmer
 • Content Count

  472
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

251 :)

Recent Profile Visitors

2490 profile views
 1. Ikke dra rasisme inn i det her, det hjelper deg ikke.
 2. apropos united stand, intervju med fjørtoft Men ja, den kanalen er semi tragisk
 3. De tok en risk for å tjene penger, det slo hardt tilbake i trynet på dem.
 4. Tørr jeg å tippe at landene over på listen har enten 1. Dårligere helsevesen eller 2. Høyere befolkningstetthet. Svensk kultur sammenlignet med f.eks Italia og Spania er forøvrig helt forskjellig. Du har tre land som er tilsvarende lik Sverige: Norge, Danmark, Finland. Hvordan ser dødsfallene per innbygger ut der?
 5. Det er ikke urealistisk at influensa og corona kan ligge på et lignende nivå i fremtiden. Vi har behandling og vaksine for influensa, dødstallene hadde nok vært mye høyere uten.
 6. JA, det kan du se til Sverige å få bortimot bekreftet.
 7. Liten throwback, antar de fleste har sett den, fortsatt ganske underholdende. Keane er herlig å høre på, det kan se ut som han har hatt rett i noen ting også
 8. Om en klubb driver å sparker trenere som fullfører målene klubber setter for sesongen, så kan jeg garantere at det blir en mindre attraktiv arbeidsplass. Og Rodgers hadde fått tid (3-4 år om jeg husker rett?), det er en forskjell. Ole fikk tredjeplass med en stall som har hatt Rashford, Pogba og Martial ute iløpet av sesongen, vi hadde ikke en spiss i starten av sesongen og måtte håpe at en tenåring skulle holde nivået. Det er imponerende uansett hvem som hadde vært manager, fordi stallen våres er ikke bred i det hele tatt, det finnes ingen på benken som er 60% av nivået enn de som er førsteellever. City er bare shady så der gidder jeg ikke å kommentere noe engang, sheikene vet hva de vil.
 9. Hvorfor skal en trener bli sparket i en god periode? Det må være verdens beste måte på å ikke få respektable trenere igjen, da de uansett blir sparket om de gjør det dårlig eller bra.
 10. Selvfølgelig, nivået er hevet betraktelig og det er stor kamp om europa liga plassene, alle kan slå alle bortsett fra liverpool city.
 11. Bra du er i nogenlunde god form, håper det holder lenge. Angående baksiden så har jeg endel erfaring med problemer i tarmene. Nå vet jeg overhodet ikke grunnen til løs mage, om det er svulst eller cellegiften som gjør, men det finnes Imodium på apoteket som skal hjelpe endel mot diaré, hvis det er en stor plage i hverdagen. Forhør deg med lege først (!) og se om det er mulighet for å prøve det om det skulle være av interesse. Også selvfølgelig babywipes er guds gave om man sitter på toalettet endel.
 12. Trist å høre 😔 Livet er noe merkelige greier, en dag går alt fint og neste dag er alt snudd på hodet. Håper du er i god form enda! Kom du inn i den immunterapi studien? Og hvis jeg kan spørre, jeg ser du hadde hatt 10 års sjekk for tidligere kreft, hva er i denne sjekken? Tar de ultralyd av organer og lignende eller?
 13. Ta ut 9000kr så har du 2000 å leke med, det er mer enn nok. Oddsen biter deg i ræven etterhvert med mindre du virkelig har peiling på hva du holder på med. Husk at de har noen lureodds som er rimelig gode for å få spillere hektet.
 14. Sport skal liksom være fraskilt fra politikk. Mange flykter fra det politiske som er i alt nå, til sport. Jeg er ikke uenig i saken hans, det er ikke det, er bare lei av at alt skal være politisk. Det siste jeg vil er at klubber skal bli et politisk verktøy.
 15. .berZerk

  Pick a player

  Mane Ole Gunnar Solskjær eller Erling Braut Håland
×
×
 • Create New...