Jump to content

.berZerk

Medlemmer
 • Content Count

  457
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

233 :)

Recent Profile Visitors

2340 profile views
 1. Helsevesener rundt om i Europa og Verden knekker sammen, leger ber oss ta det på alvor og være bekymret, men du sier vi burde roe nervene. Hvem skal jeg tro på?
 2. https://www.tv2.no/nyheter/11325566/ Til de som mente tidligere i tråden at det ikke var noen grunn til å tro at det var store mørketall i Italia og at dødeligheten ligger på 6%+
 3. Du tror ikke at når hele verden forsker på vaksiner/medisiner det vil komme en løsning etterhvert? Ha litt tiltro til mennesker da, vi har vært gjennom verre ting før.
 4. Bli kvitt han, er faen så drittlei det rotet hans nå.
 5. Såvidt jeg forstår er hun på en revmatologi avdeling da så jeg antar hun ikke ser mye til Corona pasienter.
 6. Irritererte meg sånn halveis at han i kassen på butikken ikke bruker hansker/munnbind. Tenker på deres og andres sikkerhet, kanskje jeg bare er paranoid.
 7. Det er en krevende situasjon for alle nå, inkludert NAV.
 8. Mindre folk som beveger på seg = mindre smitte, det gjelder både utenfor og innenfor grensene.
 9. Tror jeg hadde sett på Covid som redningen om jeg hadde ALS, forferdelig sykdom.
 10. Men så er det twitter da, det bildet kan være for to uker siden eller noe helt annet. Sier ikke at det er det, men greit å være litt kildekritisk.
 11. Det finnes mange sykdommer som rammer personer mellom 18-30 år hardere enn ellers, mange autoimmune sykdommer er hardest mot menn i den alderen.
 12. Jeg tror vi greier å begrense smitten endel nå og er endelig positiv til regjeringen sine tiltak, selv om de kom for sent.
 13. Er bare idioti egentlig, enten utsett eller kanseller. Det de holder på med nå er bare unødvendig.
 14. Nei. Intervjuet jeg så med en italiensk lege forklarte det med at de så det som at de eldre ikke ville tåle en slik behandling så de forbeholdt det til yngre. Tidligere i intervjuet forklarer han at det er en økning i innleggelser for yngre, men det er vel naturlig når sykdommen sprer seg slik den gjør. Spørsmålet mitt er hvorfor du da bruker ordet mange, som tilsier en vesentlig del av de yngre som blir syk vil bli alvorlig/kritisk syk. Jeg har ikke sett informasjon på dette, om det finnes av troverdige kilder så skal jeg heller synke i støvet. Jeg sier ikke at yngre ikke blir kritisk dårlig, jeg irriterer meg over ordvalget ditt konstant som alltid skal være "verst mulig".
×
×
 • Create New...