Jump to content

.berZerk

Medlemmer
 • Content Count

  823
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

680 :)

Recent Profile Visitors

4222 profile views
 1. Det er ikke mulig med det laget vi har, det går bare ikke. De gea er ikke god nok i startfasen av spillet, Maguire er for treg, vi har ikke en skikkelig cdm som kan både støtte midtstopper paret, men samtidig roe spillet.Vingene jobber ikke godt nok bakover, spissen vår (selvom han er den beste på dette laget), hjelper ikke nok defensivt. Hele laget passer ikke sammen på noen plan, og inntil det endrer seg så har det ingenting å si hvilken trener vi har, med mindre vi skal parkere bussen hver kamp. Det kan også nevnes at både venstre og høyreback av en eller annen grunn er blitt elendig uansett hvem som spiller der. Vi er forbi punktet der vi kan trene det inn i de spillerne, folk må ut, nå. Og siden det aldri kommer til å skje med de eierne, så er det bare å godta at hver eneste kamp blir lotto med personlige feil, dårlig spill, flaksemål og ræva mentalitet. Jeg forstår de også, noen av spillerne er kjøpt inn basert på kvaliteter som ikke passer hvordan United "skal" spille. Det som er blitt tydelig er at Ole greide å holde sammen et tapt prosjekt overraskende lenge.
 2. Smart at de ikke har kjøpt seg ferdig før, det er sikkert en rad med spillere som står i kø til denne drittklubben her nå
 3. Midtbane med Fred, Eriksen, Bruno. Altså det er ikke håp, de blir satt opp til å mislykkes, uansett trener. KJØP SPILLERE SOM TRENGS TAKK.
 4. Alternativet er å ikke samle all produksjon i ett land og dermed fragi all makt til dette landet. Det går ann å spre det utover, men det koster litt mer, noe kapitalismen ikke godtar enkelt og greit. Da trengs det massiv regulering, og lykke til med det, for det må starte i både USA og EU samtidig.
 5. Du har fire innlegg. Jeg anbefaler deg å ikke dra USA inn i alt ved hjelp av latterlige vinklinger. Du vet hva du ender opp med å bli sett ut som da, prøv å diskuter trådens faktiske emne isteden 🙂
 6. Ingenting som tilsier at de greier å ta ut den broen i den nærmeste framtid.
 7. De har billigere lønninger, bedre infrastruktur ut til kunden, bedre klima, mindre arbeidsrettigheter, mindre skatt, trengs det å si mer for at du forstår? Norge sitt konkurransefortrinn er billig strøm, alt annet får du bedre andre steder. Det er selvfølgelig noen få bedrifter som konkurrerer på kunnskap, i spesialfelt, men det er det få av.
 8. Din måte å argumentere på er mildt sagt irriterende, og jeg beundrer tålmodigheten til alle som prøver. Er det mulig å få inn mer off topic mon tro? Strømkrisen har ingenting med Nato å gjøre, den hadde kommet uansett hva Putin hadde funnet på, fordi det er en elendig avtale som rævkjører Norsk befolkning, og støtter EUs.
 9. Redusere "sløsing" med å sende norsk industri ut av konkurransen, eller nystartet norsk industri. Det er ikke slik at vi må ha absolutt alt latterlig dyrt, vi har en fordel fordi det regner 240 dager i året, istedenfor 70 i Spania, men likevel skal jeg sitte med samme strømpris. Jeg vet ikke, skal vi begynne å dele på fiskerisonen også da? Bare gi vekk alle fordeler vi har fått.
 10. Jeg har stilt spørsmål til han flere ganger de siste månedene, får ikke svar. Ble også fjernet av moderator uten at jeg helt forstod hvorfor. De samme tankene angår deg og forsåvidt.
 11. Når ungguttene får sjansen så skal de erfarne gå hjem og ikke gidde å se på engang, United er en skikkelig dritt klubb. Håper som ved alle nye trenere united får, ikke gi etter for presset til de inkompetente lederne i klubben, si ting som det er.
 12. Hvorfor har du aldri med kilder til noe som helst du kommenterer? Blir bare mer og mer skeptisk.
 13. Synd for Kina De får oppmerksomheten vekk fra konsentrasjonsleirene sine da.
 14. Sånn sett så slipper de bedre unna med det enn tyskerne og Japan. Det gjør vel også Kina med konsentrasjonsleirene sine.
 15. Det blir mye menneskehat i krig ja, egentlig veldig forståelig. Mennesker har en egenskap til å være motbydelig, vist gjennom årtusener. Ellers vet jeg ikke hva du snakker om. Det at du sier du storleser propaganda for å være en slags mann "fri" fra mediers vinkling, får meg bare til å tvile på deg mer. Jeg kan forresten fortelle deg at hvis jeg ser mitt lokale kjøpesenter, sykehus, sykehjem bombet eller en vanlig butikk bli ranet av russiske soldater, så tar det ikke lang tid før jeg er nasjonalist selv.
×
×
 • Create New...