Jump to content

barfoo

Medlemmer
 • Content Count

  673
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1610 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3193 profile views
 1. Er det andre levrandører som har lagt inn fiber til der du bor? Ja? Snakk med de. Nei? Behold altibox. Det er ikke slik at du kan velge og vrake. Du er avhengig av at de har infrastruktur i området. Det er kun telenor som må tilby infrastrukturen sin til andre.
 2. Muligens korrekt i 2010. Ikke korrekt i 2022. https://electronics.stackexchange.com/questions/123172/what-is-the-ideal-way-to-handle-data-pins-d-and-d-on-a-usb-power-adapter-to-be
 3. USB er mer enn bare 5V på pinnene. Det er litt ulike metoder for å signallere tillat strømtrekk: Resistor mellom D+ og D- som angir tillatt strømtrekk. Kortslutning mellom D+ og D-. PWM på D+/D-. Aktiv forhandling om strøm og spenning (Qualcomm QuickCharge og USB-C Power Delivery f.eks.) Du har ingen av delene. Da har ikke enheter lov til å trekke mer enn 500mA på en USB-A-port.
 4. Hvilken mekanisme foreslår du at gjør dette?
 5. Jeg tror ikke på påstanden din. Kan du underbygge den?
 6. Dette er messiaskomplekser. Du er Eneste(TM) som har sett lyset, og de som er uenige med deg tar feil. Det er ikke rent lite arrogant.
 7. https://no.wikipedia.org/wiki/De_fem_hersketeknikker
 8. Det er blank løgn. Artikkelen sier ikke det. Hvorfor føler du det er nødvendig å lyve for å fremme ditt eget narrativ?
 9. Det er jo i høyeste grad subjektiv vurdering av negative konsekvenser. Jeg vurerer ingen av de tingene som du påstår som negative; tvert imot vil jeg jevnt over vurdere de som positive. Videre påstår du at kvinner blir lurt til å mene ting. Du underslår at de er i stand til å ha egne meninger på samme grunnlaget som deg. Kort sagt oser innlegget ditt misogyni, og forakt for kvinner. Du har et politisk ståsted en plass til høyre for midten i FRP.
 10. Så det du sier er at det er negativt for samfunnet at folk med andre meninger enn deg har stemmerett...? Det er jo interessant take på demokratiet. Listen du poster er svært ladd, og du skal relativt langt til høyre før det er mainstream å påstå at seksuell frigjøring er negativt, eller at AGW-fornektelsen du bedriver. Min konklusjon er at du er i utakt med majoriteten av velgerne, og at det derfor er netto negativt for samfunnet at du har stemmerett.
 11. Du må laske om. Du har IT-nett. Du skal bruke nederste figur, merket (Norway).
 12. Ja. Men du forsto ikke poenget mitt. Vi har et annet forbruksmønster enn amerikanere. Det handler ikke om at de er mange. Det handler om ting som at europeiske boliger er mindre, vi har større offentlig sektor også videre. Poenget mitt er at om man direkte overfører et amerikansk forbruksmønster vil Europa vil Europa komme veldig dårlig ut. Ditto vil amerikanere komme dårlig ut om man overfører et norsk forbruksmønster dit. Poenget mitt var at man kan måle det på ulike måter, og at ulike målemetoder vil kunne gi veldig sprikende svar i kjøpekraft.
 13. Tallene du lenker til plasserer oss greit inne på topp 20 - og de er et par år gamle. Det er ikke det jeg ville kalle "langt nede på listen". Det er i den suverene toppen. Videre er slikt veldig avhengig av hva man måler. Forutsetter du amerikansk forbruksmønster kommer vi dårlig ut - fordi vi ikke har et amerikansk forbruksmønster. Det er også relevant å spørre seg om hva man skal ta utgangspunkt i; median, typetall, gjennomsnitt eller...? Norge har små lønnsforskjeller sammenlignet med andre land, noe som kan trekke opp og ned kjøpekraft alt etter hva man ser på.
 14. Nei, tvert imot. Konsekvensen av det er at en bil du kjøpte i 1990, og som var iht. reglene da, fortsatt er lovlig å bruke. Det går nemlig begge veier. Alternativet er jo at du måtte bygget om kjøretøyet ditt hver gang det kom en endring av kjøretøysforskriften. Så du må forholde deg til regelverket slik det var på importtidspunktet.
 15. Har du vurdert om dette er problemet, og ikke byen? Jeg jobber i et større firma i Bergensområdet, og kjenner meg overhodet ikke igjen i bildet ditt. Kvinnelige mellomledere i en svært mannsdominert bransje, og ingen av problemene du nevner.
×
×
 • Create New...