Gå til innhold

Markiii

Medlemmer
 • Innlegg

  2 202
 • Ble med

 • Dager vunnet

  1

Markiii vant dagen sist 2. august 2023

Markiii hadde mest likt innhold!

1 følger

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Markiii sine prestasjoner

7,7k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Hvis det er så ille for deg, så legg litt mer innsats i det. Oppsøk noen som er flinke på sminke. Gå også til frisør og se om håret ditt kan fikses. Håret alene kan gjøre mye for utseendet. Har du ikke sett det selv? Hvordan en hårfrisyre kan gjøre forskjellen på attraktiv/ikke attraktiv? Tenk på hvordan du kler deg. Oppsøk noen som kan hjelpe deg til å finne klær som fremhever dine positive sider. Så kan du prøve å spise litt sunnere og trene. Prøv å få en sunn kropp. Hvis du er "litt overvektig" så prøv å være bevisst på å å spise mat med lavere kaloritetthet. Kombinasjonen av større muskler og mindre fett vil se bra ut. Generelt, hva med å legge en innsats i dette? Du kan gjøre noe med deg selv både innvendig og utvendig. Du kan lære deg å like deg selv og ta vare på deg selv. Nå virker det som du har en "jeg gir opp"-mentalitet som iallfall ikke er attraktiv.
 2. Eh nei, som alle andre steder gjelder det å finne de som faktisk er dyktige. Småfolk? Det er europeere som handler dresser der borte, og de passer fint. De tilpasses nemlig hver enkelt, i det minste hvis man bruker riktig skredder.
 3. Hvorfor ikke prøve å sminke deg litt og gjøre en innsats for å se litt bedre ut da?
 4. Fiktive høyreekstreme? Folk som Trump og Orban er da i aller høyeste grad ekte.
 5. Frp er ikke ytre høyre, selv om det nok finnes en den folk på ytre høyre som stemmer Frp. I det Republikanske partiet i USA er det faktisk ytre høyre som styrer nå, gjennom høyreekstremisten Trump. Vanlige republikaneren blir tilsidesatt, eller har underkastet seg Føreren. I tillegg er ikke politikken til "mainstream"-republikanere som McConnell så moderat akkurat. Våpnene er først og fremst ment å tilfalle hvite, konservative menn. Dessverre er det også forskjell på retorikk og praksis (eller ønske om praksis). Det er lett å snakke om frihet, men når politikken i praksis er ufri. Trump ønsker å skrote grunnloven og utrope seg selv til diktator. Hva har ønsket om å hjelpe demokratiet Ukraina med høyreekstremisme å gjøre? Det er ikke noe høyreekstremt ved å ønske å gi Ukraina det de trenger for å kaste ut det høyreekstreme diktaturet Russland. Det er heller ikke noe høyreekstremt ved å kreve at befolkningen i et land bidrar når landet blir angrepet. Omtrent alle land i verden vil tvinge egne borgere til å hjelpe til hvis de blir invadert.
 6. Jeg tror han sliter. Han må være propagandist for Putin ellers blir han arrestert i Russland, og han kan ikke dra hjem for da blir han arrestert der. FAFO.
 7. Det er ikke bare å bygge opp "politiet og retsstaten" når samfunnet ikke fungerer på grunn av disse gjengene. Du får det til å høres så enkelt ut, men så lenge situasjonen var som den var så lot det seg faktisk ikke gjøre. De er sannsynligvis et ekstremt lite mindretall. Samtidig er det absolutte flertallet nå mye tryggere enn på lenge.
 8. Best å kjøpe seg et hus langt ute i skogen.
 9. Du skrev at det ikke var noe å bry seg om, og la ut om hvor normalt dette var før, osv. Du bagatelliserer det.
 10. Dette virker kunnskapsløst. Denne episoden skal være en av mange, og hvis det er mishandling i nære relasjoner han er tiltalt for så innebærer det ikke bare enkeltepisoder, men et mønster av vold, kontroll, utskjelling, osv. Barnet har levd i frykt. Barn tar skade av vold, så enkelt er det. "Men det gikk jo bra med meg" er ikke et argument. Tvert imot tyder innlegget ditt på at det ikke gikk så bra likevel siden du bagatelliserer vold mot barn. På hvilken planet er det greit å utøve vold mot et forsvarsløst barn, der hjemmet egentlig skal være det tryggeste stedet i verden men i stedet blir en arena for vold og frykt? Er det greit å slå en voksen som ikke gjør som du sier?
 11. Hvem gjorde så småknuffing i dag heter alvorlig vold egentlig? Hva legger du i "småknuffing"?
 12. Nei, det er ikke et eventyr. Det er brutal virkelighet. Ukrainerne kjemper for sin eksistens. De kjemper også for Europa, for Putin akter ikke å stoppe i Ukraina.
 13. Man er ikke pasifist når man prøver å rettferdiggjøre Russlands imperialistiske krigføring. For sent. Dersom Ukraina ikke får den hjelpen de trenger for å vinne, så må alle land innse at det er hver enkelt for seg selv, og man må ha egne atomvåpen hvis man vil unngå å bli invadert. Imperialistiske diktaturer vil nemlig se at det nytter å true med atomvåpen, og vil dermed ønske å skaffe seg det selv. Og demokratier blir da forsvarsløse med mindre de har egne atomvåpen. For USA eller andre vil aldri komme til unnsetning. Ja, det vil kunne være tvil om NATO engang har livets rett, når man ikke engang klarer å hjelpe Ukraina.
 14. Bruk kontantkort-abonnement og fyll på litt nå og da?
 15. Den løgnaktige klovnen og krigselskende imperialisten Bjørnstad slår til igjen, og svarer på den velrettede kritikken med syting og bæring og offermentalitet: https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/eMPQmQ/hoena-som-skulle-til-dovrefjell Gidder ikke kommentere for mye på idiotien hans, men det er artig å merke seg hvordan han først skriver dette om sine debattmotstandere: "kjente jeg, innimellom alle de støttende kommentarene, stanken fra en utedo som rant over av dritt." Og så like etter: "Hvem ønsker seg et slikt debattklima? Og hvorfor?" Og: "Nå blir debattklimaet bare mer og mer brutalt, ordene røffere og ansiktene enda mer rasende. Viljen til å misforstå også. Men vi behøver ikke være enige. Vi må kunne gjenopprette dialogen som tross alt fantes i en viss grad, også i de fredeligste periodene av den kalde krigen." Den komplette idioten liker altså ikke bare å spy ut løgner til fordel for nazistiske diktatorer, men han elsker også å avsløre seg selv som en dobbeltmoralistisk narr uten moralsk ryggrad, og som inntar offerrollen så snart han møter den aller minste motstand, og begynner å raljere over hvor fæle kritikerne av det krigselskende fascistoppgulpet hans er.
×
×
 • Opprett ny...