Gå til innhold

Markiii

Medlemmer
  • Innlegg

    2 408
  • Ble med

  • Dager vunnet

    1

Markiii vant dagen sist 2. august 2023

Markiii hadde mest likt innhold!

1 følger

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Markiii sine prestasjoner

8,4k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Donald Trump ble dømt av en jury av folket, som han selv var med på å velge ut. Er det noen som ønsker å bruke "Lawfare" så er det Trump. Han har gjentatte ganger argumentert for dette. Igjen anklager man demokrater for det repugnikanerne selv gjør hele tiden. Alle anklager fra repugnikanere er egentlig innrømmelser.
  2. På hvilken måte er dette et kuppforsøk? Målet er ikke å omvende Trump-velgere, men å overbevise de i midten.
  3. Elon Musk ja. Kanskje han burde holde klokelig kjeft.
  4. Man bør plassere luftvern langs grensene til Ukraina, og skyte ned alt av russiske droner og raketter innenfor rekkevidde. Hvis Russland klager så er det bare å vise til alle gangene dritten deres har havnet utenfor Ukrainas grenser. Så får man testet luftvernet sitt også. Jeg skjønner ikke at europeiske ledere er så jævla feige at de ikke klarer å gjøre noe som helst for å stå opp mot russisk terrorisme.
  5. Å bli blokkert på Twitter nå om dagen er jo nærmest et kvalitetsstempel.
  6. Dette er en av de eneste gangene jeg har sett "manipulated media"-merkelappen. Så tydeligvis er det noe som er mulig for Twitter å gjøre noe, men de gjør det jo nesten aldri. Selv ikke på de mest åpenbare falske innleggene. Men akkurat dette, ja det er det merkelapp på! Merkelig.
  7. Altså, hva skjer med disse høyreekstreme? De blir bare mer og mer avskyelige. De prøver ikke engang å skjule hvor jævlige og ufyselige mennesker de er.
  8. Jo, de prøver å plage dem mest mulig får å få dem til å underkaste seg. Terrorisme er en kjerneverdi for russisk krigføring. Biden-administrasjonen er ikke ansvarlig for kriger startet av tidligere administrasjoner. Russland har ingen rett til å diktere hva Ukraina eller andre gjør. Ferdig snakka. Whataboutism er typisk sovjet-style propaganda. Du må slutte å gulpe opp russisk propaganda ordrett.
  9. Hvis dette stemmer så ville det ikke overraske siden høyreekstreme får holde på nærmest som de vil og uten regler. Men jeg vil gjerne se dette verifisert av uavhengige kilder. Tweeten du linker til har knapt noen svar.
  10. Betal litt ned på boliglånet og putt litt i fond? Og ha litt i bakhånd i tilfelle det skulle komme trangere tider.
  11. Er han ruset/beruset? Snøvler og babler bare i vei med vås.
  12. Ja, Trump snakker mye. Men i praksis så er det ikke så mye substans. Han endte ikke krigen i Afghanistan, han bombet Syria, han drepte en høytstående iransk general som kjempet mot ISIS, han forsøkte å gjennomføre statskupp i Venezuela, osv. Men alt dette feies bare under teppet så man skal kunne gjenta løgnen om at Trump ikke er krigshisser. Ja, og husk at han har sagt han ønsker å angripe Mexico. Men du har vel en eller annen måte å rettferdiggjøre det på, antar jeg! Den Trump aldri endte ja? Akkurat. Trump er et stort problem fordi han ønsker diktatur. Dette har du fått svar på mange ganger. Og at han ikke fikk USA inn i noen nye kriger er en tåpelig bortforklaring. Han fortsatte krigene som allerede var startet, bombet Syria, osv. Som nevnt utallige ganger nå. Men som du selvsagt ignorerer. Han forsøkte å gjennomføre et kupp. Ikke nok til å ha noe å si for valget. Biden vant åpenbart og overlegent. Det er null bevis for noe annet. En god start ville være å slutte med alle løgnene...
  13. Kvotert inn? Hva er det du snakker om? Men nå er hun langt bedre kjent enn hun var da. Og meningsmålinger tyder på at det har en effekt. Trump lyver og later som han tar avstand fra det, men det er hans egne folk som har utarbeidet dette og han er godt informert og oppdatert på det. Med den ekstreme rasismen blant repugnikanere så er det kanskje ikke så rart at fargede ønsker noen som kan bidra til å motvirke denne ekstreme rasismen.
  14. Hva mener du? Hvis det er noen som driver med skittkasting så er det Trump og andre repugnikanere. Hvorfor klager du over at Harris kritiserer Trump på reelt grunnlag men ikke ekstremismen fra repugnikanerne? Merkelig. USA har ingen problemer med å betale noe som helst. De kan bare trykke penger. Og det gjorde jo Trump til gangs, og det medførte en ekstrem inflasjon som Biden heldigvis fikk kontroll på. At Trump skulle trenges her høres veldig rart ut, all den tid underskuddet økte i rekordfart under hans presidentperiode, de trykket penger som aldri før, og brukte penger som fulle sjømenn. Hva NATO har med dette å gjøre, vet jeg ikke. Jeg er enig i at andre NATO-land må bruke mer penger på forsvar, men det har ikke noe med USAs betalingsevne å gjøre. Eh, hva? Sosialdemokrat? Foten i bakenden? Hva i all verden er det du snakker om her?
×
×
  • Opprett ny...