Jump to content

Thor.

Medlemmer
 • Content Count

  8152
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1133 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Har du innboforsikring hadde jeg vurdert å tatt en telefon til de.
 2. Kjøper du pc via Komplett sin selvbygger så kan du komponere en pc tilpasset dine behov og med ekstra lagringsplass. Med litt veiledning fra forumet så greier du fint å skreddersy en pc til akkurat ditt behov. Komponerte en Komplett Home Basic og landet på 9500kr nå. Den er neppe det beste kjøpet, men jeg tør påstå det er en fin start mtp dine behov. Den er uten skjerm, men det er fort gjort å legge til en. https://www.komplett.no/k/config.aspx?ConfigSystemId=11025 Du må trykke på valgene selv da jeg ikke kan linke til det samme oppsettet som jeg valgte. Kabinett: Corsair Carbide Series 275Q Strømforsyning: Cooler Master B500 V2 KOMPLETT Edition CPU: Intel Core i5-9400 Prosessor Hovedkort: ASUS Prime B360M-A, Socket-1151 RAM: HyperX Fury DDR4 2666MHz 16GB SSD: Kingston A2000 250GB NVMe M.2 SSD Harddisk 1: WD Red 4TB 3.5" NAS HDD Windows 10 Home
 3. Hva skal du gjøre på pc-en? Redigere bilder Spille Lese nettavis og bruke nettbank Redigere film Budsjett?
 4. 99% sikker på at det stemmer ja. Bare fjern harddisken og andre modifikasjoner før du sender inn maskinen om du får problemer.
 5. At du ettermonterer en harddisk i en ferdigbygget pc skal ikke lage problemer for reklamasjon. Hvordan den er med garanti vet jeg ikke, men reklamasjonen er uansett bedre under nesten alle omstendigheter. En intern harddisk koblet til en SATA port vil være raskere enn disker over USB 3. Jeg hadde kjøpt en intern harddisk, og eventuelt strøm og datakabel for det følger ikke med interne harddisker.
 6. Har fått mellom 50-100 pakker via postnord. Ikke noe tull med pakkene som jeg kan huske. Samme med Posten egentlig. Alle pakker har kommet frem hele og uten betydelige skader. Men alt blir også hentet på fysiske hentepunkt.
 7. Må bare legge ut denne når vi snakker om vanskelige dialekter:
 8. Fjern betyr noe som er langt borte. For eksempel en fjern slektning. Det motsatte må da være at foreldrene dine er ???? slektninger.
×
×
 • Create New...