Gå til innhold

Thor.

Medlemmer
 • Innlegg

  9 404
 • Ble med

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Thor. sine prestasjoner

3,7k

Nettsamfunnsomdømme

21

Hjelpsomme svar

 1. Det er også mange meldinger nå om russere som dreper sine egne hvis de trekker seg tilbake fra frontlinjene. I går leste jeg om et artilleri som fokuserte mer på å angripe sine egne "svikere" fremfor noen bygninger hundre meter unna som ganske sikkert inneholdt Ukrainere. Disse er nok heller ikke bakt inn i statistikken Ukraina har i særlig stor grad. Russland spiser opp seg selv slik de holder på nå. Skremmer de smarte/rike til å rømme landet, dreper folk på frontlinjen, sender personer som har viktige funksjoner i sin hjemby ut i krig osv..
 2. Bygger på med denne: 230,000 certificates requested in Russia for families of fallen veterans https://www.pravda.com.ua/eng/news/2023/09/18/7420328/ Russia’s Ministry of Labour has requested 230,000 certificates for family members of deceased combat veterans and over 750,000 certificates for combat veterans, which is several times more than before (such documents are to certify that a person took part in combat – ed.). Jeg regner med disse dokumentene også har navn knyttet til seg, så de trykker ikke ut flere hundre tusen uten navn og deler ut.
 3. Russisk soldat i sitt naturlige habitat (OBS: høyt volum) Russer som kaster granat blir fanget på ringeklokke-kamera i Russland. Det er barn i nærheten, ingen fysiske skader. 123.mp4
 4. Er sidesprang til burgerkjøtt: Nordfjord trekker flere kjøttprodukter etter mistanke om E. coli https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/GMArmV/nordfjord-trekker-flere-kjoettprodukter-etter-mistanke-om-e-coli
 5. Nei, det var en fil som ble spredt på Discord. Selve filen som ble spredt inneholdt ingen virus, men den lastet ned dette i bakgrunnen. Viruset ble så sendt videre til andre offer fra kontoer som var kapret. De skrev flytende norsk til sine neste ofre (kunstig intelligens?). Edit: Samme virus gjorde skade på Linus Media Group kort tid senere.
 6. Jeg kjenner ikke Garmin, men på Fitbit så velger du i appen hvilke apper som skal sende varsel til klokka. Kanskje Grmin har noe lignende, der du kan velge bort stoppeklokken?
 7. Problemet jeg har opplevd, særlig hos familie og venner som ikke er like forsiktige, er at virus er designet med dette friskt i minnet. Virusene trenger bare å være undetected i Windows Defender, fordi "alle" bruker den.
 8. Hvor mye ram har du, og hvor mye er i bruk når det hakker?
×
×
 • Opprett ny...