Jump to content

Thor.

Medlemmer
 • Content Count

  8199
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1153 :)

1 Follower

About Thor.

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

27190 profile views
 1. Det er mye bra content i DLC-ene hvis du fortsatt vil spille mer BOTW. Les om DLC-ene her: https://www.zelda.com/breath-of-the-wild/expansion-pass/
 2. Skummel tanke at et cruiseskip med en superspreder ombord kan føre til at flere titalls personer tar med seg smitten til sitt hjemsted og sprer den videre. Cruisenæringen bør sette sin drift på vent inntil Covid kan håndteres på en grei måte.
 3. Det ryktes at begge lanseres denne dagen, redigert posten nå.
 4. Nye rykter sier lansering av 3080 og 3080TI vil skje 17. september. LINK
 5. Edit. Slettet da videoen var basert på utdaterte fakta (12-pin kontakten).
 6. Jeg er glad jeg ikke har så mye fritid at jeg må sitte og lage konspirasjonsteorier...
 7. Men hvor mange gratis spill gir stem ut i måneden? Synes det er greit med litt konkurranse jeg, for det vil bare føre med seg gode ting akkurat nå.
 8. Så lenge det er lyst nok ute. Den bytter automatisk fra de små til frontlyktene når det blir mørkt nok. Hos meg så bytter den automatisk i tunneller også, så den skiller mellom sollys og taklys/gatelys. Den bytter i god tid før mørket slår inn. Samtidig så dimmes instrumentene i bilen hvis alt er riktig konfigurert. Eneste du må passe på er å bytte til manuelt når du kjører i tåke/snøstorm, for lyset i slike forhold sprer seg så mye at lyssensoren kan bli lurt av gatelys, motgående kjøretøy og lignende. Jeg har en 2016 Leaf Nordic 30kWh.
 9. Må korrigere meg litt, det er ikke batteristørrelsen som bestemmer om funksjonen eksisterer. Det er årsmodellen. 2013 og gamlere kan automatisk stoppe på 80%, 2014 og nyere mangler dette. https://www.mynissanleaf.com/viewtopic.php?t=17111
 10. Nissan 24kWh kan lade til 80% og stoppe, men ikke 30kWh. Hvorfor denne funksjonen ble fjernet forstår jeg ikke.
 11. Etter det jeg kan se på bilder av påståtte kontakt så er den nye kontakten utformet slik at det ikke er mulig å bruke 6 pin-kontaktene vi har. Det kan bli surt om folk må bytte strømforsyning for å få oppgradere skjermkortet sitt. Jeg er i den posisjonen at jeg sannsynligvis må kjøpe ny strømforsyning uansett, for min er på usle 600W. https://www.tweaktown.com/news/73785/nvidias-next-gen-ampere-geforce-rtx-30-series-new-12-pin-pcie-power/index.html
 12. Det beste hadde vært å få en kabel ned til din leilighet, og på denne koble til en router som har wifi. Da får du kablet nett til det du ønsker, og forhåpentligvis bedre wifi med på kjøpet. Jeg bodde i en sokkel i 4-5 år, og her strakk vi en nettverkskabel ut en verandadør fra hovedetasjen og inn en ventil i kjelleren, fungerer sikkert den dag i dag (jeg bor ikke der nå). Hvis dette ikke er mulig så er et alternativ et strategisk plassert mesh-nettverk i hovedetasjen (les deg opp via Google) som sørger for bedre dekning i etasjen under. Eller PoE (Power over Ethernet). Merk at sistnevnte er litt hit or miss, og at det kan lage forstyrrelser som annet elektronisk utstyr ikke liker.
 13. Disse "tilfeldige" kontrollene ødelegger mye av poenget med selvbetjente kasser. Jeg skjønner at det må til, men det ødelegger så mye. De gangene jeg har brukt disse kassene så er det fordi: A: De betjente kassene er opptatt, og jeg vil fort ut av butikken med mine 5-6 varer. LES: "snike" seg forbi fulle handlekurver B: Det er ikke folk nær kassen (skjer en sjelden gang i små-butikker) Resultatet, særlig i situasjon A er at jeg må vente lengre enn om jeg hadde stilt meg i kø. Det er også noen ganger vanskelig å velge riktig vare når noe skal veies, eller bakst uten strekkode. Hvis jeg risikerer å komme i denne situasjonen der jeg potensielt kan gjøre meg til kriminell fordi jeg valgte feil vare på listen så venter jeg heller på de betjente kassene.
 14. Hvis vi ser bort fra USA, kanskje sent 2021. Men det er vill gjetting.
 15. Mattypen vi diskuterer nå har den egenskapen at den lurer folket til å spise mer enn de burde. Det er ikke alle som kan si at "ok, idag skal jeg bare ta 30 gram sjokolade, også blir det ikke mer før neste uke". Potetgull og sjokolade er mat enkelte personer kan bli ahvengig av. Litt som nikotinholdige varer og enkelte narkotiske stoffer. Havner man i denne spiralen kan det være vanskelig å stoppe.
×
×
 • Create New...