Jump to content

Thor.

Medlemmer
 • Content Count

  8181
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1146 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

27001 profile views
 1. Til det budsjettet er det nok bedre å kjøpe brukt.
 2. Hjelper det å skru ned volumet på høyttalerne? Blir det mindre støy?
 3. Det vil bli et knøttlite ytelsestap, men kun under spilling. Typisk kontorbruk og andre ting som ikke bruker grafikkortet i særlig stor grad blir ikke påvirket. Du kan se litt på denne videoen for en moderne sammenligning mellom x1, x4, x8 og x16:
 4. Litt klønete vifte på det grafikkortet, ja. Du kan installere et PCI express X1 kort i X4-sporet hvis viften ikke kommer i veien. Er litt vanskelig å se på bildet om den gjør det. Alternativt kjøpe et PCI (ikke express) wifi-kort. Dog bare 2 slike på prisjakt som ikke koster skjorta. Men et USB basert wifi holder i massevis, bare gjør litt research før du kjøper noe så du ikke kjøper noe som er ustabilt. Edit: Du kan også gjøre som du selv sier, sette wifi i X16 og grafikkort i X4. Mister muligens noen fps i spill.
 5. Vi må vite hvilket hovedkort og grafikkort du har. Ta gjerne med CPU også da denne kan ha innvirkning i antall PCI lanes hovedkortet kan ha.
 6. Holder på å sette bort penger til et nytt beist. Denne gangen skal jeg være tidlig ute med å skaffe nytt kort. Her er noen rykter. Hvor presise disse er vet jeg ikke, men det er bedre enn ingenting. https://www.techradar.com/news/rtx-3080
 7. Du må vel begynne med å finne ut hvor mye harddiskplass du trenger, hvor mye RAM og hvor kraftig prosessor. Ettersom dette ikke er til profesjonelt bruk så regner jeg med at en pc bygget i et vanlig kabinett er tilstrekkelig. Skal serveren kjøres med Windows eller Linux?
 8. I sidebaren: https://ec.nintendo.com/AU/en/pretickets/70020000000081 "A paid membership to Nintendo Switch Online for your Nintendo Account is required to purchase and use Nintendo Switch Game Vouchers. You can view Nintendo Switch Online membership options here."
 9. Da tror jeg min 660P 2TB er død. Rett under 4mnd gammel. Brukte den til lagring av spillfiler (Steam, Battle.net osv..). Det startet vist i går kl 23. Da sov jeg. Mange sider med feilmeldinger i windows-logg, ikke synlig i Bios, Diskbehandling eller Intel Toolbox. Har ikke rørt kabinettet eller oppdatert BIOS den siste uken, kun vært noen Windows-oppdateringer. Utdrag av feilmeldingene fra hendelsesloggen: The driver detected a controller error on \Device\RaidPort0. An error was detected on device \Device\Harddisk0\DR0 during a paging operation. The system failed to flush data to the transaction log. Corruption may occur in VolumeId: D:, DeviceName: \Device\HarddiskVolume4. (The specified request is not a valid operation for the target device.) Det får vel bli en reklamasjon denne uken.
 10. Hvis covid19 blir like utbredt som vanlig influensa før verden har fått på plass gode måter å beskytte seg mot viruset på så kan man forvente at utrolig mange eldre personer dør som følge av viruset. Derfor er det viktig at man i denne fasen minimerer smitte til et så lavt nivå som mulig slik at helsevesenet greier å ta unna de mest ekstreme tilfellene som kan føre til død. Hvis alle blir syke samtidig så blir belastningen på helsevesenet så stort at liv vil gå tapt. Flattening the Curve for COVID-19: What Does It Mean and How Can You Help?
 11. Thor.

  Virus

  Vel. Trojan gen 2 er jo et samlenavn på filer som later som de er et program du ønsker å installere, og som faktisk er dette programmet, men samtidig sniker inn uønskede filer på maskinen. Heur er en forkortelse for heuristic. Dette er filer som antivirus tror er virus basert på oppbygging, og oppførsel. Ikke alle "Heur" virus er virus. Så det er lite informasjon om virusene basert på disse navnene. Men jeg kan jo samtidig berolige deg med at du må fysisk åpne disse filene for å bli smittet.
 12. 8 innlegg lengre opp: Altså ble det indirekte svart med trusler om utkastelse.
 13. Her er en med samme problemstilling som fikk det til:
 14. Jeg testet litt nå. Brute force 10-12 tegn a-z A-Z 0-9 på en Backup laget av Cobian med AES128 tar nesten 300 millioner år på en 8700K cpu, ikke testet med GPU fordi jeg må installere en spesifikk versjon. Ca 250 passord per sekund. Kanskje 350 hvis jeg avslutter noen programmer.
×
×
 • Create New...