Jump to content

Thor.

Medlemmer
 • Content Count

  8402
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1334 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

28789 profile views
 1. Hva med: Råkjørere Dyreplagere/dyremislighold Svart arbeid Narkotika Rus Smuglere NAV-ere (som egentlig er i stand til å jobbe) Røykere Alkoholikere Folk som snylter på skatten Foreldre som roter seg inn i barnevernet Kriminelle Voldtektspersoner Utenlands-bander som kommer for å stjele seg rike Samfunnet er proppfullt av personer som på en eller annen måte koster fellesskapet mer enn snittet. Noen er mer selvforskyldt enn andre. Du vet ikke hvorfor personene på bildet har nedsatt helse, om det er selvforskyldt, eller om de faktisk koster samfunnet så mye mer. Det er bare noe du antok basert på et bilde/ en video.
 2. Slike saker tar lang tid å behandle. Tror jeg ventet i 4 måneder når jeg klaget på et skjermkort som døde som ikke ble omlevert.
 3. "Det står i bibelen" "Denne personen har blitt magnetisk av vaksinen" "det er en chip inni væsken som injiseres som er så liten at den kan passere innsiden av en nål (0,5-1mm)" "Hør på denne personen som kommer med påstander uten medisinsk/vitenskapisk grunnlag/backing" "Staten er ikke på vår side, de ønsker å bytte oss ut med menneske 2.0 som er laget i en lab"
 4. https://classic.prisjakt.no/product.php?pu=4024552 Den har lenge ligget på 1000-1500 så den rabatten der er bare oppspinn. Jeg har OBH Nordica Supreme Steel 1.5, 2, 3 og 5 liter. Ser ut som disse er på vei ut av markedet. Kasserollene er over 5 år, fremstår nesten som nye, selv med brent grøt, skrubbing med stålull og mange turer i oppvaskmaskinen. De har en sil i toppen av kasserollen slik at du kan slå ut vannet når du koker pasta og lignende. https://classic.prisjakt.no/product.php?p=446296
 5. Prøv hastighetsmåling i www.tptest.se Prøv testene i Firefox også, Edge og Chrome er Chromium basert. Hvilken router og hvilket modem går Internett igjennom? Mange routere har lav hastighet fra WAN til LAN, men rask fra LAN til LAN. Dette kalles "Throughput WAN-LAN" på Prisjakt: https://www.prisjakt.no/c/routere Edit: Ser du har ok hastighet på andre enheter, kan hende det siste ikke er så relevant.
 6. Tastatur lagrer ikke det du skriver, den bare sender det til PC-en som så håndterer dataene for deg. Eneste komponentene som kan inneholde sensitive data er harddisker, SSD, M.2, minnepenn, optiske medier osv..
 7. https://www.nrk.no/norge/frykter-for-forerkortet.-derfor-tier-de-om-alkohol.-1.15473416 (artikkelen er under 1 måned gammel) La oss droppe synsing, og holde oss til fakta.
 8. I går fikk jeg endelig første dose. Meget godt organisert system rundt vaksinesenteret. Først møter du en person som deler ut ansiktsmaske, så bekrefter de om du har time. Så får du gå inn til vaksinerommet, på veien dit må du lese noen store plakater med kontrollspørsmål som om du nylig har vært smittet, om du føler deg pjusk osv.. Og fotoforbud inni vaksinerommet. Når du er inne så kontrollerer de navn og ID, og bekrefter at du kommer til riktig tid. Så blir du bedt om å gå til anvist vaksinepost. Her setter du deg ned på en stol, får stikket også setter du deg på en ledig stol og venter 15 minutter. Når ventetiden er over så går du til en annen post der de dobbeltsjekker at du føler deg fin, også blir du tildelt ny time. Så kan du dra hjem. Totalt brukte jeg 20 minutter inne. Første natta ble jeg øm i området sprøyta var satt, våknet hver gang jeg la meg på siden. Fortsatt øm mye av arbeidsdagen, men begynte å avta etter arbeidstid. Tips: Bruk den vonde muskelen for å raskere fjerne ubehaget. Så nå får jeg vel snart sjekke om jeg har blitt magnetisk eller har fått andre superkrefter /s
 9. Mitt råd til deg er å snakke med fastlege, bli henvist til overvektspoliklinikk. De tar en vurdering av mange aspekter, vurderer blodprøve for å se etter faktorer som kan spille inn på vekten. Dette kan være stoffskifte, kolesterol, D-vitamin, Folat+++ Deretter kommer de med anbefalinger til tiltak som kan hjelpe deg. Kanskje en utredning for søvnapne (slutter å puste i perioder om natta). De kan også tilby deg et opphold på livsstilskurs der du får mye teori rundt mat/trening og delta på mange forskjellige fysiske aktiviteter. De tar også en body-scan som viser i detalj ting som fordeling av fett i kroppen og minimum kaloriinntak for å holde vekta, tipper den er rundt 2700 - 2800 for deg. Du kan også lese deg frem på medikamenter som Mysimba, som stimulerer sult og reduserer søtsug. Denne kan legen søke om blå resept via Helfo (refusjonsordning). Da koster den så lite per måned at du nesten tjener det inn på at du spiser mindre. Vær obs på at den har for enkelte personer mange eller kraftige bivirkninger. Og den fungerer ikke for alle. Nybegynnertips: Drikk nok vann! Ellers når jeg leser det du skriver så har du tapt 10 kg på 4 uker. Det er VELDIG mye. 2.5kg i uka er kanskje litt i overkant, husk at du skal holde på med dette over lengre tid. Det er godt mulig du allerede er på ditt første platå der kroppen regulerer hormoner for å "kjempe tilbake" mot vekttapet. Hvis du holder ut en stund til så kan det hende du mister mer vekt uten at du har endret på rutinene dine.
 10. Tell Me Why gratis på Microsoft store. Fra skaperne av Life is Strange. https://www.microsoft.com/en-us/p/Tell-Me-Why-Chapters-13/9NF83PRZK6K3
 11. Jeg fant dette på forbrukereuropa. Nettsiden er nede for telling akkurat i dag, ser at siden fungerte i går, så den kommer kanskje tilbake om ikke så alt for lenge. Her er det Google har mellomlagret av siden: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:_24R5AX8TGUJ:https://forbrukereuropa.no/aktuelt/fatt-krav-fra-auer-witte-thiel/+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=no Ellers så må du bare prøve det som andre har skrevet. Bestrid kravet som beskrevet her: https://www.forbrukertilsynet.no/fatt-inkassovarsel-uenig
 12. Du kan ta egne backuper av spill, du kan kjøre emulatorer, nettleser, og for noen så er det hobby. Dette er jo egentlig en datamaskin skreddersydd for spilling, med begrensninger satt av Nintendo. Mye av det en datamaskin kan, kan du gjøre med en Switch. Men som nevnt så gjøres dette på eget ansvar. Nintendo bannlyser konsoller som er tuklet med, de mister tilgang til eShop Nintendo Switch Online og sikkert oppdateringer av spill og konsoll. Dette skjer hvis du er uforsiktig under når du modder. Det var særlig den delen med backup som gjorde at jeg valgte å modde min, for jeg ønsket å spille en moddet Breath of The Wild med mer content. Og Nintendo har låst savefilene til skylagring og internt minne fordi de er piss redde for at konsollene skal bli exploitet av modifiserte saves som tidligere generasjoner. Så joke on them, det funket ikke.
 13. Som nevnt over, bedre batteritid. Og den er patchet så du kan ikke softmodde hvis det er noe du bryr deg om.
 14. Jeg vet, men den som kjøper spillet brukt slipper å tape mye hvis det skal selges videre igjen. Hvis du kjøper et AAA spill til 400 på finn og det koster 700 nytt så har du spart 300. Også kan du teknisk sett selge det til 400 hvis du vil når du er ferdig med det, hvis prisen på bruktmarkedet ikke har gått ned da.
 15. Alenespill: Breath of The Wild. Jeg spilte det i 2017 da det kom ut. Da var jeg permittert fra jobb samme måneden det ble lansert (pga oljekrisen 2016), og brukte godt over 100 timer i denne verdenen. Dette spillet holdt meg gående noen vanskelige måneder. Alenespill: Super Mario All Stars 3D, inneholder Mario 64, Mario Sunshine og Mario Galaxy Partyspill, 8 spillere 1 Switch: Smash? Er vel mer VS enn coop, men verdt å nevne. Coop, 2 spillere 2 Switch: Monster Hunter Rise kom nylig eksklusivt til Switch. Det er tungt å sette seg inn i, men hvis dere er to så blir det nok mye lettere. Coop, 2 spillere 1 Switch: Luigis Mansion 3, men her er det ikke alltid begge spiller samtidig. så kan være lurt å bytte på hvem som styrer Luigi. Super Mario Party, Mario Kart 8 Deluxe, Diablo 3, Snipperclips, Castle Crashers. Det er litt vanskelig å vite hva du og din kompis liker. Anbefaler å kjøpe spill brukt der det er mulig. Nintendo har ikke reduserte priser eller tilbud slik som normale folk.
×
×
 • Create New...