Jump to content

Thor.

Medlemmer
 • Content Count

  8718
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1789 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

30756 profile views
 1. For those not aware, the HIMARS system has an operational range of about 300 miles / 480km. For reference, the distance between Sumy and Moscow is about 350 miles, and Kyiv is 400 miles from Mariupol.
 2. Jeg tror ikke en våpenhvile/fredsavtale eller lignende er mulig uten at sanksjoner oppheves. Er det ok?
 3. Thor.

  Elbil-tråden

  Her betaler vi ca 13500 for boksen inkl moms. Borettslag, 24 boliger. Vi har elektriker i borettslaget som legger opp infrastrukturen. Han har jobbet med private ladere. Prisen var satt før krigen i Ukraina.
 4. Beklager denne avsporingen, men dette er nyttig for alle som er opptatt av å filtrere bort dårlig informasjon på Youtube både når der gjelder krigen og andre tema. Hvis du har problemer med slike Youtube kanaler så anbefaler jeg Regrets Reporter. En utvidelse til både Chrome, Firefox og Chromium som skal filtrere bort dårlige videoer. Den legger til en knapp oppe i venstre hjørne av videoer du ser på hvis du vil rapportere en slik video. https://foundation.mozilla.org/en/youtube/regretsreporter/
 5. (inneholder ingen spoilere) Jeg startet også denne uken. Er 5 timer uti nå, og blitt hekta. De første 2-3 timene var litt meh.. Det var mye dialog å gå igjennom. Men så åpnet spillet seg litt opp. Eneste jeg personlig vil trekke litt ned på er at det er så mye snakking. Det er jo et eget univers/tid med mye bakgrunnshistorie, og det kler spillet bra. Men for min del så blir jeg overveldet med fakta, politikk og fyllmasse som drukner de andre delene av spillet som jeg personlig vil bruke mer tid på. Det blir så mye informasjon. Da risikerer jeg å bare spole igjennom dialogen, som igjen gjør opplevelsen min svakere.
 6. Hvis det er dette de prøver på så er det nok et "nå eller aldri" øyeblikk.
 7. Jeg vet, men din gamle NVMe er mellom SATA og ny NVMe i ytelse, så da ser du hvor små forskjellene er.
 8. Påstanden mangler kilde, så tenk rasjonelt. (hentet fra Reddit) https://old.reddit.com/r/UkraineOSINT/comments/uwvi7r/ukraines_intelligence_service_reports_a_buildup/ Ukraine's intelligence service reports a build-up of a strike group of Russian troops near the village of Novoozernoye in Crimea.
 9. Nei, ikke under praktisk bruk. Sammenligner du en SATA-SSD og en NVMe-SSD så er det små forskjeller. Se for eksempel oppstarts-tiden mellom en SATA-SSD og en NVMe. SATA er ca 600MB/s på det beste.
 10. 300 kilometer er nok til å treffe hele vestkysten av Krim fra Odesa.
 11. “The definition of insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results.”
×
×
 • Create New...