Gå til innhold

bojangles

Medlemmer
 • Innlegg

  3 601
 • Ble med

Nylige profilbesøk

5 386 profilvisninger

bojangles sine prestasjoner

5,6k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Da skal jeg forsøke å få med siste halvdel også. Det hjalp liksom ikke økte farten på avspillingen, fordi han bruker så mange ord for å si det han skal. Skal manne meg opp til å se resten også, kan jo hende han har andre perspektiver eller noe sånt.
 2. Noen har fulgt denne kanalen? Troverdig? Fyren snakker sakte, veldig sakte....
 3. Disse droneangrepene spiser fort av antiluftvern reserven hos Ukraina. Nå må vesten være på ballen og donere plenty påfyll slik at ikke Ukraina går tom.
 4. Har ikke sjekket noen av påstandene ennå men poster nå den så de som vil kan se den. Essensen er i korte drag at russlands stolthet, deres marine kanskje ikke er i veldig godt hold, og det kan også gjelde ubåter. Og verre vil det bli både pga sanksjonene og pga at de har ofret så mye militært materiell i Ukraina. I seg selv kanskje ikke en sjokkerende nyhet når en ser hva de har av utstyr for hæren nå om dagen. Verneverdige tanks og stadig synkende antall artilleri. Det er jo ellers positivt for resten av verden om det tar en mannsalder eller så før russerne igjen er nyopprustet og klare til å skape faenskap utenlands.
 5. Men det er jo flere fjell på rett under og over 1000 meter og 1100 meter så flatt er det vel ikke? Og begrenset med veier egnet til transport av militære kjøretøy. Ta ut noen broer, sprenge noen dalføre, og bergoverheng så burde det være tatt hånd om temmelig raskt. Det virker nesten mer som noen har bestemt seg for at finnmarking og tromsværinger ikke er mer verdt en at de kan ofres til monstrene i russland. Om den doktrinen fortsatt står så er det til å bli uvel av.
 6. Så det var altså ikke nok å utsette samene for det norge har gjort opp gjennom historien slik at de den dag i dag kjenner på skam over å være den de er? Vi hadde altså en overordnet nasjonal plan om å også ofre dem til russerne ved en evt. krig? Jeg blir litt satt ut kjenner jeg.
 7. Man trenger jo ikke det engang. Det er jo plenty av krigsforbrytelser begått av russerne i Ukraina. Det er så trist at det renner inn med våpen, våpensystemer og antiluftvern nå hos Ukraina. Tenk om den ballen hadde begynt å rulle lenge før hvor mye lidelse Ukraina kunne vært spart for, og hvor mange dødsfall som kunne vært unngått. Men det som bør ha fullt fokus etter denne krigen er å få dømt og fengslet flest mulig av de russiske krigsforbryterne. Alt fra soldater og menige som voldtok og mishandlet unge piker og barn til befal, offiserer, generaler og putin den onde.
 8. Dette er krigsforbrytelser, igjen. Sikkert russernes hevn for Ivan kursh? Sånt som dette er det verste med krigen. At russerne gir blaffen i sivile som tross alt ikke er en del av krigen. Det er nesten så en mister troen på alle mennesker slik russerne går frem. Barnehager, sykehus, boligblokker og togstasjoner osv. Det er helt forferdelig. Nå må vesten raska på med heftige mengder antiluftvern til Ukraina slik at vi ikke trenger se mer av dette.
 9. Vel det kan ende i allverdens elendighet dessverre. Det er jo slik at dersom putin styrtes aner jo ingen hvem som overtar makten. Vi får håpe at om vi ser putins fall så ser vi også et fritt russland der de bygger en felles fremtid basert på demokrati, toleranse, fri presse og frie valg. For den jevne russer kan det vel knapt bli noe verre? For resten av verden så kan det det om vi ser full failed state. Men den risikoen får en nesten bare ta. For alternativet er jo at putin fortsetter sitt terrorvelde og det rammer jo store deler av verden inkludert den jevne russer. Heier på rebellene jeg. Så blir ting som de blir.
 10. Russian President Vladimir Putin slammed countries that he said were trying to “impose their dominance” and rules on others. Putin said Wednesday that those that do were destabilizing the world and “completely ignoring the sovereignty, national interests, traditions of other states.” Russia invaded Ukraine 15 months ago in what is widely seen as the most egregious transgression of national sovereignty in Europe in years.
 11. Fint men jeg klarer ikke helt stoppe tenke på hva om vesten hadde bidratt på denne måten for over et år siden? Hvor mange liv kunne vært spart? Samme går for pakken fra Finland. Dette er jo utstyr Ukraina trenger. Men vesten har slept føttene etter seg.
 12. Nei nei. En får nå virkelig håpe de ikke ender der. Jeg formulerte meg noe krøkkete. Det jeg tenkte på men ikke skrev var putins russland. Altså putins totalitære diktatur.
 13. Tipper den er det første som ryker når mange nok er drittlei de stadige atomtruslene. Og når den er tilbake til rettmessig eier så skal Finland ha tilbake sitt, og helt sikkert noen lengre øst også. Det ville jo vært en drøm for europa om russerne var helt ute av europa en gang for alle. Nei det skjer nok ikke, men det er jo gøy og det er samme logikk putin bruker.
×
×
 • Opprett ny...