Jump to content

oddeh

Medlemmer
 • Content Count

  975
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

532 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12998 profile views
 1. Flott! Det viser bare at sanksjonene har god effekt!
 2. Nesten alle som tilbyr abonnement gjør dette for tiden; nettopp fordi folk glemmer å kansellere. Aviser, streaming, elsparkesykkelutleie, you name it.
 3. "Prøv +Alt: 1 kr for 1 måned Nettavisen & 70 lokalaviser i ett abonnement! Abonnementet fornyes automatisk til 249 kr per måned og løper til det sies opp"
 4. De fleste F-16 er solgt. https://www.tu.no/artikler/blar-opp-fire-milliarder-kroner-for-brukte-f-16-og-far-norsk-kompetanse-pa-kjopet/516206?key=RSqymvAB
 5. Det du ser etter er en ruter med wireless bridge mode.
 6. https://www.tu.no/artikler/mer-rakettartilleri-er-pa-vei-fra-usa-vi-sitter-ikke-rolig-og-venter-svarer-ukraina/520567?key=tNlh1Z5Y
 7. Noen tanker har en ecoinnstilling hvor den står på 60 grader og stopper utvikling av bakterier, men som ikke dreper de. De kan dog som regel skrues opp til 75 grader som faktisk dreper.
 8. Vil forby kreditt-fordeler https://dinside.dagbladet.no/studio/dinside--studio/667?post=97790
 9. Kan anbefale Zoho. Deres "Forever Free Plan" har "Up to five users, 5GB/User, 25MB attachment limit.", men den støtter ikke *IMAP/ POP eller flere domener. Da må man betale.
 10. Om leiligheten er i samme stand som når den ble overlevert så burde det ikke være noe problem.
 11. Github anerkjenner at programvaren fortsatt er i bruk og at det kommer til å ta tid å migrere over et system Derfor kommer nyheten om avviklingen av programvaren et halvt år før de fjerner den.
 12. Dagens situasjon er jo vannmengde inn > vannmengde ut. Som nevt så går vanning og utvendig vask ikke inn i avløpssystemet, så ved å fylle sisterner så går man kanskje i null?
×
×
 • Create New...