Jump to content

oddeh

Medlemmer
 • Content Count

  729
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

316 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

9171 profile views
 1. De stopper og oppholder seg utenfor kjørebanen, så ja.
 2. "RT America er en amerikansk-basert TV og internettbasert nyhetskanal som er en del av RT-nettverket, et globalt flerspråklig TV-nyhetsnettverk basert i Moskva, Russland"
 3. Du må sende skjema med HTML form submit og spesifisere HTML form method. Det lagres ikke selv om brukerinput sendes til gitt side. Da må (optimalt sett) en database konfigureres og legges til.
 4. Du har kopi av noe som betyr mye for deg én plass? Beklager, det er veldig synd såklart, men lite sympati fra meg. Brent barn skyr ilden er vel et godt ordtak.
 5. norske elbiler. Ladet i Tyskland vs Norge. https://interestingengineering.com/for-the-first-time-ever-germany-provides-most-electricity-from-renewables https://www.forbes.com/sites/michaelshellenberger/2019/09/05/renewables-threaten-german-economy-energy-supply-mckinsey-warns-in-new-report/#b75954c8e482 https://www.regjeringen.no/en/topics/energy/renewable-energy/renewable-energy-production-in-norway/id2343462/ Alltid morsomt å se bilder av elbiler som blir ladet av dieselaggregat.
 6. Får ikke Tyskland hovedsaklig strøm fra kull og gass? Ergo ikke så miljøvennlig
 7. Kjent feil på forumet. Det fungerer om du manipulerer URL-en til f.eks. https://www.diskusjon.no/sok/?query=test&p=1 Hvor "query" er søkeord og "p" er side (-1).
 8. Hvilken nettleser bruker du? Gjerne oppdater denne. Er klokken på maskinen rett? Hva er adressen i adresselinjen?
 9. https://www.toll.no/no/handle-i-utlandet/tilbakebetaling-utanlandsk-mva/
 10. Kan bekrefte at demontering er et alternativ. Man trenger ikke vise hos vegvesen, men etterkontroll av toerfeil er selvsagt pålagt.
 11. Prøv å eksportere dataen direkte fra SQL Server og importere i Azure.
 12. Migrerte du strukturen eller all data?
×
×
 • Create New...