Jump to content

oddeh

Medlemmer
 • Content Count

  904
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

448 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11290 profile views
 1. Har selv gått cybersikkerhet (da det het 'informatikk, drift av datasystemer' (https://www.ntnu.no/studier/itbainfodr) og riktig nok i Trondheim) og kan anbefale det. Var lett å få seg god jobb.
 2. Hun skulle kanskje hente noen som innehar handicapbevis?
 3. Av det jeg leser på nett så skal det være en type USB ja, men da er det isåfall kun USB-C som er alternativet. Da må dette isåfall være en USB-C/HDMI-D crossover som jeg aldri har sett før.
 4. Hva er det vi ser på? Pulsbånd? Tror ikke de lades, men heller at batteriet byttes.
 5. https://www.norid.no/no/domeneoppslag/hvem-har-domenenavnet/?query=minexperian.no
 6. Direkte oversettelse eller delvis oversettelse fungerer meget dårlig. Bare spør Petter Solberg.
 7. Har ingen erfaring med butikken, men kan fra et proffesjonelt grunnlag si at man burde være kritisk til .co.no-domener. Dette er et subdomene som ikke administeres av Norid, men som ble kjøpt av et firma på tidlig 2000-tallet og som brukes og misbrukes stadig. Domenet er på svartelisten, men det har ikke tilbakevirkende kraft, altså bestitter nåværende eier rettighetene inntil forholdet avsluttes. https://www.norid.no/no/aktuelt/co/
 8. Hva er ditt spesialområde innen pedagogikk og hva føler du at du kan eller behersker innen IT? Hva med underviser på høyskole/universitet innen IT? Flere av mine undervisere på universitetet var av mange bakgrunner og ulike nivå. update: vi hadde en rådgiver/avdelingsleder som delvis underviste. Det høres ut som noe for deg.
 9. Du skrev at pinnene og ikke flakene satt igjen. Flakene ville uansett trolig ved neste GPU-innsettelse blitt skyvet ned, men dette er godt mulig ikke selger kunne vite.
 10. Ønsker du en IT-jobb som betaler bedre eller like bra som adjunkt så må du nok minimum ha bachelor innen IT.
 11. Kan kanskje være enig i at pinnene er flaket av, men at pinnene sitter igjen i hk derimot. Du motsier ditt første innlegg, men vi er nå i hvetfall litt mer enige.
 12. Som TS nevte så er coatingen på pins på GPU skadet. Hva i alle dager mener du med at "pinnene sitter igjen i hovedkortet"?
 13. oddeh

  Rammstein

  Nettopp. Det er lov å selge men max til utsalgspris.
×
×
 • Create New...