Jump to content

Kron

Medlemmer
 • Content Count

  6254
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1787 :)

About Kron

 • Birthday 10/16/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

20539 profile views
 1. det er ikke krav om folkeregistrert adresse for å motta sosialhjelp. Oppholder du deg i en norsk kommune, og er medlem av norsk folketrygd skal du selvfølgelig få sosialhjelp om behovet er der. https://www.google.com/amp/s/www.abcnyheter.no/amp/helse-og-livsstil/livet/2019/07/14/195592475/de-hjemlose-som-forsvinner-fra-systemet
 2. Hadde veldig lyst på nytt tv i år. Og vurderte Samsung QLED. Men at 2019 modellene til Samsung ikke har HDMI 2.1 er virkelig dårlig. Vet de har 2.0a som støtter enkelte ting som finnes i 2.1. Men ikke f.eks eARC. Ville derfor vurdert LG Nanocell, men ser ikke ut som at det blir noen black friday tilbud på toppmodellen i denne serien. 9800 eller 9010 i størrelse 65 tommer. Samsung 2020 modeller er jo uansett nødt til å komme med full hdmi 2.1 støtte. Så det blir nok da å vente for min del. Men har funnet ett godt tilbud på en multiromshøytaler fra Audio Pro, som jeg har slått til på. https://www.google.com/amp/s/www.prisjakt.no/amp/product.php%3Fp%3D5051152 Jøss, 40 minutter etter jeg skrev dette innlegget fikk jeg varsel fra prisjakt om at LG 65SM9800 var satt ned til 15000,-. Så da blir det nok nytt TV likevel. https://www.prisjakt.no/product.php?p=5134638
 3. Det er EA vi snakker om her. Kan ikke sammenligne med små utviklere som f.eks Hello Games som hadde alt å tape på å ikke fikse No Mans Sky. I EA, der er det bare penger som rår. Om de skal fikse Anthem er det fordi de ser ett potensial til å videreutvikle spillet til en god tilstand, en tilstand som det burde ha vært i fra starten av. Og dette ville de bare ha gjort om de kalkulerte at det var penger å tjene. De kommer ikke til å gi dette gratis bort til noen. Det er ikke EAs mantra, og det har det heller aldri vært. Og de som faktisk har kjøpt Anthem er jo de mest lettlurte kundene de har, selvfølgelig vil de benytte muligheten de har for å ta betalt for spillet 2 ganger 😂 Men ja, jeg ser jo ironien oppi dette.
 4. Folkens, det er PRE-ALPHA! Sier seg selv at grafikk og slikt som dere klager på er langt fra ferdig 🙂
 5. Det har de allerede svart på i artikkelen. Du kan trekke av 250,- om du vil forsikre bilen selv. Som gjør at du selv med full bonus mest sannsynligvis vil komme dårligere ut av det om du forsikrer bilen selv. Skulle dog ønske at man kanskje kunne legge på en 50,- lapp i måneden og få egenandel på 4000,-. 10000,- er veldig mye om du skulle ha ett lite uhell.
 6. Det har rablet fullstendig for dem. Jeg håper bare at dette sirkuset ikke går ut over ES6. Men Fallout 76 er en total flopp, og de ønsker vel å melke de få spillerne som er igjen for så mye som mulig. Jeg tror Fallout 76 går f2p i forbindelse med "wastelander" oppdateringen. Det er den eneste muligheten spillet har til å få en spillerbase som forsvarer videre utvikling. Og da må de innføre andre metoder for å tjene penger på spillet. Dette abonnementet er ett ledd i denne overgangen.
 7. Hvordan kan de bevise at de i det hele tatt har sendt ut ett brev? Skulle jo også tro at i dagens samfunn burde slike offentlige dinosaurer begynne å tilpasse seg fremtiden. Brev burde sendes digitalt til digital postkasse der brukeren har dette. Det er også spesielt at det offentlige er så trege med å tilpasse seg, og spesielt i saker hvor det ville vært en stor miljøgevinst å gå over til digital levering av korrespondanse. Også spesielt at de kun sender brev på papir, og ingenting annet. Ikke en gang en sms dagen før som er ganske vanlig blant spesialisthelsetjenesten å gjøre. Jeg ville jo argumentert med at dette ikke er gode nok rutiner i dagens samfunn, noen brev forsvinner jo, det er ett faktum. Risikoen for at pasienten da ikke dukker opp, fordi man ikke har fått innkallelsen, burde derfor ligge på sykehuset. Hadde de supplert med en SMS en dag i forveien hadde det stilt seg annerledes. Det er det minste man burde forvente at de har rutiner på. Det ville jo også ført til at flere avtalte timer ble gjennomført. Bra for effektiviteten og sykehuskøene. Utrolig at enkelte steder er så forferdelig dårlig som dette. Det bør prinsipielt straffe seg for det offentlige som henger så langt bakpå. Tror det neste stedet å sende klagen din til er fylkesmannen. Om jeg har forstått riktig. Koster vel ingenting, og sikkert verdt å prøve? Interessert i hvordan det eventuelt går, så gjerne oppdater tråden om du får noe svar. Instans etter fylkesmann tror jeg er helsedirektoratet. https://www.helsetilsynet.no/rettigheter-klagemuligheter/
 8. joda, men poenget var vel at jeg føler den kanskje vil skvises mellom 2 marked, og derav være lite attraktiv i kjøp. Da tenker jeg at den plasserer seg mellom f.eks en Zoe og en Kona. Rekkevidden i den størrelsen gjør den veldig uattraktiv. Men kan jo selvfølgelig være at jeg tenker annerledes, og at den blir en salgssuksess. Tiden får vel vise. Hadde jeg hatt ett maksbudsjett på 260 000,- ville jeg selv prioritert rekkevidde, og gått for en mindre bil som Zoe. Og greit nok den er større utvendig, men hvordan ser det ut innvendig. Er det mye mer plass inni denne enn f.eks en Zoe. Da tenker jeg i forhold til at den er bygd på en plattform som er designet for å ha plass til girkasse og forbrenningsmotor. Skulle jeg hatt en større bil i denne klassen ville jeg mye heller lagt litt mer penger i det, og fått god rekkevidde med f.eks en Hyundai Kona. Så spørsmålet er hvor mange som trenger denne størrelsen på bilen de kjøper. Og som ikke har mer penger å legge i det, eller synes rekkevidden er helt ok. Jeg mistenker at det ikke er særlig mange. Husk også at bilen ikke er leveringsklar før om ett år, og da vil jo rekkevidden være enda mer utdatert...
 9. Nye Zoe starter fra 250 000,- Som har en rekkevidde på 395km (WLTP) Og det kommer flere elbiler i den kategorien. Vet Peugeot har en på vei. Som også tek har skrevet om nederst i artikkelen. Men kan ikke helt se at denne konkurrerer så bra mot disse alternativene. Ser for meg en lunken mottakelse? Denne er riktignok litt større. Men en større bil er vel mindre interessant med lav rekkevidde? Rekkevidden står mer i stil som bybil, og da ser det jo ut som at kompakte biler har en fordel. Mer økonomisk og praktisk i bykjøring.
 10. Kron

  NAV og AAP

  Man kan få tillegget "ung ufør" mens man går på AAP. Det er jo dette tillegget regjeringen nå ønsker å fjerne. Jeg har hatt mye med NAV å gjøre, siden jeg jobber med ungdommer. I praksis så er det ingen som får dette tillegget mens de går på AAP, men de får det etterbetalt om de skulle bli unge uføre.
 11. Kron

  Holde tilbake husleie?

  https://www.dinside.no/bolig/hvor-varmt-skal-varmtvannet-vaere/61310529 https://www.aftenbladet.no/lokalt/i/m3xjO/ikke-spar-stroem-paa-varmtvannsbereder
 12. Synes det er helt på sin plass når Apple designer produktet slik at batteriet ikke er utskiftbart. I disse dager hvor det er mye fokus på miljø er også det helt idiotisk. At helt fungerende produkter skal kastes fordi man ikke kan bytte batteri... Egentlig håper jeg bare EU forbyr forbrukerelektronikk som ikke har mulighet til å skifte ut batteriet, hvor man har unntak for produktgrupper hvor dette ikke er gjennomførbart. EU har kommet med forbud mot andre produkter som er skadelig for miljøsaken. Engangsplast f.eks. Og plasma tv.
 13. Da er det vel en dårlig løsning å vente på ett selskaps budsjettvennlige modell?
 14. Tvilsomt. Billigmodellen kommer aldri til å ha en funksjon flaggskipet til Apple ikke har. MEN, spørsmålet mitt, har det noe å si?
 15. Om målet helliger middelet er skjult kamera greit. Å ta en sjokoladetyv i fersk gjerning? Neppe. Mistenker at barnevakten er voldelig mot barna? absolutt! Jeg uttaler meg da på grunnlag av eget etisk kompass. Jussen er noe annet, og der har ikke jeg kompetanse til å uttale meg. Men mistenker at man ville sluppet siktelse og/eller straff for skjult kamera, om man dokumenterte noe som innebar en stor grad av alvorlighet. Men i eksempelet jeg brukte, mistenker du at barna dine blir utsatt for vold, så gir man blaffen i eventuelle juridiske konsekvenser i etterkant. Barna kommer selvfølgelig i første rekke.
×
×
 • Create New...