Jump to content

Kron

Medlemmer
 • Content Count

  6585
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2019 :)

About Kron

 • Birthday 10/16/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

24346 profile views
 1. Det er ikke slik det fungerer. Telenor tar betalt av operatøren din om de bruker Telenors nett. Og selv om operatøren din ikke tar betalt for bankid på mobil, må de betale for bruken din til Telenor. Som de igjen da må ta høyde for når de setter prisene på sine avtaler. Så det er noe som blir fordyrende for hele næringskjeden.
 2. Problemet med bankid på mobil er at Telenor så sitt snitt til å ta ekstra betalt for dette, og slik undergrave hele ordningen. Tror nok derfor det var riktig å bevege seg bort fra dette, og over på en løsning som mobiloperatørene ikke har innflytelse over. I tillegg fikk de vel ikke bankid på mobil til å fungere med virtuelt simkort. Og når det er den retningen vi går mot, er det nok ett argument for å skrote hele løsningen.
 3. En god aksje å investere i kanskje? Jeg har tro på selskapet selv etter Cyberpunk 2077. Ett nytt spill i witcher verden er under utvikling. Men lite er kjent foreløpig. Om dette spillet blir bra, og øker forventningene til selskapet, vil kursen kunne bevege seg oppover igjen.
 4. På grunn av kontrakter om å levere. EU er avhengig av russisk energi, men Russland er også avhengig av EU som storkunde. Derfor ønsker ikke Russland å direkte bryte disse kontraktene.
 5. Fint det. For min del handler det om at jeg ikke ønsker å bli holdt i hånda hele veien. #hardcore
 6. Jeg hadde nettopp min golf på service og eu kontroll. Da knakk en caliper ifm at verkstedet utførte bremsevæskeservice. Da byttet de selvfølgelig caliperen på egen kost. Dette var merkeverksted. jeg ville i utgangspunktet forventet ny caliper om verkstedet selv knekker den når de jobber på bilen med mindre verkstedet hadde hatt noen veldig gode argumenter for noe annet.
 7. Gjelder vel bare kredittkort, ikke debitkort?
 8. Send mail til dem så har du korrespondanse skriftlig. Der skriver du at du ønsker å reklamere på skjermen, men at du har blitt nektet å levere skjermen til dem. Skriv videre at om de fortsetter å nekte så vil du sende saken videre til forbrukerrådet. Forklar problemet, forklar tidligere reklamasjoner, og skriv hva du ønsker. Om du for eksempel ønsker å heve kjøpet så skriv det. Gi dem en dato som frist på mailen til å svare deg, før du går videre med saken. Da vil jeg tro det vil ordne seg, for da skjønner de du mener alvor. Men om det ikke gjør det så er det forbrukerrådet som du må sende saken videre til.
 9. Man får ikke asyl i Norge på grunnlag av at man flykter fra fattigdom. Så det er ingen flyktninger i Norge som altså har fått opphold på dette grunnlaget. Hvem var det du ville sende hjem igjen?
 10. Ser ikke problemet, og har aldri skjønt diskusjonen. Spiller da ingen rolle om noen andre flagg er med på feiringen av Norges nasjonaldag. Det er en invitasjon til alle for å feire en dag som skal være for alle. Skal vi begynne å begrense folks frihet til å velge hvordan de ønsker å feire denne dagen går man i helt feil retning. Jeg synes det bare er fint jeg med andre flagg på nasjonaldagen. Flott tenker jeg, andre nasjonalflagg er med på feiringen av Norges nasjonaldag.
 11. Ser jeg blingsa litt. Blander S7 og S7 MaxV her. Sistnevnte er siste generasjon, som jeg trodde skulle hete ultra, men det er altså den samme bare uten dock. Da er det S7 vi handlet nylig til jobben, og som jeg anbefaler mot å kjøpe.
 12. Vi kjøpte denne til jobben nylig. Og den kjører over kabler og alt som er. Den nye ultra modellen har visstnok nytt obstacle avoidance system som gjør at man unngår en del av disse problemene. Pluss andre forbedringer blant annet på moppsystemet. Jeg ville i hvert fall ventet på den nye ultra modellen.
 13. Ikke gå for denne generasjonen roborock. Den har ikke kamera. Så den kjører over kabler, brødskiver med peanøttsmør og alt annet gris du har på gulvet. Ikke så lurt med små barn i hus. Neste generasjon har kamera og dette i orden. https://youtu.be/45OqZvCtfFk
 14. Javel. Du får ha din subjektive og ubegrunnede mening om det. Jeg bare henviser til Cicero som gjorde en objektiv vurdering av ulike mobilbanker. Og der skårte SB1 riktignok marginalt bedre enn DNB, og tok en andreplass i kåringen med DNB på tredje. Det skilte 0.02 poeng mellom dem i en skala på opp til 5.00 poeng. Å si det er milevis mellom de to mobilbankene blir nok derfor svært lite objektivt. Jeg kan ikke selv uttale meg om dette, da jeg aldri har benyttet meg av SB1. https://www.cicero.no/sbanken-har-norges-beste-mobilbank/
×
×
 • Create New...