Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De hadde flaks på 2-0 målet. 3-0 var det ingen verdens ting å si på. At Alisson i det hele tatt er i nærheten av den ballen er jo utrolig nok i seg selv.

 

Igjen ryker CL på grunn av skader. Finalen røyk i fjor med skaden på Salah i superform. Semifinalene røyk i år med skade på Firmino.

 

At ikke Barcelona fikk flere gule enn de gjorde er bare griseflaks. For makan til bedritent lag skal du se lenge etter. All den holdingen, sabotasje av spillet, osv. At et lag med så mange fantastiske spillere må ty til sånt drit hele jævla tiden er trist rett og slett.

 

Bommen til Salah på åpent mål hjalp ikke akkurat heller.

 

Har vært en fantastisk sesong, men det ble hit men ikke lenger, når det gjelder både CL og PL.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jepp, mye drit. Jordi Alba den verste i den gjengen der, faktisk verre enn Suarez. Liker James Milner, jeg.

Haha, Millie er god som gull han! Men ja, mye drit, tror ikke jeg har innsett akkurat hvor mye det var før nå. Og som Cappo sier: litt synd at de holder på sånn for de kunne lett vært verdens beste fotballag uten.
Lenke til kommentar

Bommen til Salah på åpent mål hjalp ikke akkurat heller.

Hadde den gått in hadde muligheten vært der til å gå videre, nå ser det svært vanskelig ut. Liverpool må i praksis vinne med 4 mål på hjemmebane over Barcelona. 4-1 hjemme, så er det ute.

 

Da er det bare for Klopp å kjøre på slik som forrige sesong, spille en svært offensiv kamp og håpe på det beste. Liverpool har lite å tape i den andre kampen.

Endret av zeebra
Lenke til kommentar

Faktum er at det spelar ingen rolle kor mange kampar vi vinn og kor godt vi spelar, når status under Klopp framleis er null pokalar og gjentatte tap når det dreg seg til. Liverpool har ikkje vunne eit stort trofé sidan 2006, ser vi bort frå ligacupen. Det er rett og slett ikkje godt nok. Kor mykje meir Kloppflopping kan aksepterast før det er på tide med nye moppar? Joda, vi har vist progresjon på alle andre måtar enn å faktisk vinne noko. Når alt kjem til alt er det det som betyr noko. Så må ein ta førehald at det kan skje mirakel både i ligaen og CL, men i lys av kveldens resultat og City sin form og terminliste ser løpet køyrt ut. Kanskje neste år?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tror nok 2.plass og semi i CL er over målsetningene, og at man slik sett er rimelig fornøyde med sesongen.

 

Men man nærmer seg veldig fort det du nevner at man får visse forventninger etterhvert. Innen et par sesonger bør man absolutt ha vunnet noe konkret.

 

Men at man havner på 2.plass i ligaen med potensielt 97 poeng er jo rett og slett bare uflaks og har ingenting med det og det uavgjortresultatet og gjøre (jo selvfølgelig hadde det vært bedre å bare vunnet alle kampene, men slik funker ikke denne sporten).

 

Ja det er jævlig surt, men i 99/100 andre sesonger hadde man vunnet ligaen med ganske god margin, så sånn sett kan man si at vi har gjort jobben til gangs denne sesongen, bare jævlig "uflaks" at vi gjorde det samtidig med at City var marginalt bedre. Så får vi se hvor de to siste rundene bærer hen, og krysse fingra.

 

Et par solide forsterkninger i sommer og vi har et lag som vil være med i toppen i mange år fremover og klarer man å beholde grunnstammen i laget vil også trofeene komme.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...