Jump to content

ErlendRU

Medlemmer
 • Content Count

  10371
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

566 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Takk for tipset, ikkje dumt. Drev med bueskyting for ca 15 år siden og var jo gøy nok det, men mista litt interessen.
 2. Helt sjukt med 0-0 foreløpig, skjønner ikke hva Salah driver med
 3. Er det ikke videre til EL om vi taper og havner på 3.? Da blir det ikke så mye hvile likevel og da vil jeg heller gå videre i CL
 4. Faen da Mane, det der hadde vært sååå nice for Fantasyen min Fuckings en gang tiiil 😪
 5. Er ikke Atkinson VAR-dommer i dag? Også ble det ikke straffe 😮
 6. Vil bare spille inn at jeg i går satte opp min Quest med trådløs streaming fra SteamVR, og det funket overraskende bra! Nå har jeg langt fra noen solid gaming PC, så det som var av småproblemer tror jeg skylder PCen mer enn selve streaming. Testa bla. Skyrim VR og det ble faktisk ganske greit, men tror ikke PCen min drar noe heftigere enn det. Vurderer å kjøpe meg en lang Usb C kabel for å teste det også, må vel bli enda bedre, men samtidig er det deilig med mobiliteten man får trådløst. Satser på ny, litt heftigere pc utover våren, så da blir det spennende å se hvordan det funker med Quest.
 7. Bestilte Quest til morgenen i dag hos Komplett, og fikk hentemelding kl 12! Så har fått den i hus allerede, jaggu greit med black weekend eller hva de kaller det! Er par spm: - Er det noen begrensninger på Link når det kommet utover specsa på HWen? Prøvd å google litt, men blir ikke helt klok, men forstår det som at jeg kan spille f.eks HL Alyx så lenge PCen drar det? - Foreløpig bare testa en liten time elelr to og førsteinntrykket er veldig bra, uten at jeg har noe som helst erfaring med VR fra før. Men klarer ikke å få opp mulighet for Chromecast noe sted i appen. Er på samme WiFi og Casten er skrudd på og fungerer, men finner ikke noen mulighet for det, mulig jeg er dum - Litt sammenheng med pkt over, men vi lot gutta på 3 og 5 bare teste en Berg og dalbane video, men når jeg tar av brillene så stopper jo videoen og de er såpass små at de ikke helt skjønner hvor de skal peke og trykke, noen tips? Går det an å skru av at videoen stopper?
 8. En ting er jo at dommeren er i sin fulle rett til å blåse der, har ikke brutt noen regler sånn sett, men Atkinson står og ser gjennom hullet i muren at Adrian fortsatt står og dirigerer muren, deretter blåser han. Det blir for dumt, er en vel en grei sportslig, men kanskje uskreven, regel at alle helst skal være klare? Men 3p, så samma det, men er så påfallende når det til og med er Atkinson som står fryktelig lavt i kurs på Merseyside fra før. Styrker ikke akkurat sin posisjon der..
 9. Atkinson gjør seg ikke mer populær i Liverpool akkurat, faen for en type
×
×
 • Create New...