Jump to content

Jakobk

Medlemmer
 • Content Count

  6607
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Jakobk last won the day on January 4 2017

Jakobk had the most liked content!

Community Reputation

2327 :)

About Jakobk

 • Birthday 04/18/1996

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

21839 profile views
 1. Meget viktig kamp ja! Kommer nok til å stille med våre beste. Noterer meg bare at McSauce ser ut til å komme tilbake tidligere enn først antatt.
 2. Aaah, Fred ja ofc. Ørliten hjerneblødning fra min side
 3. Selv om Matic, Mata og Jones var gode, så hadde sikkert McSauce, Pogba og Lindelöf vært bedre om de hadde spilt. Og erstatteren til Rashford var i alle fall ikke i nærheten. Maguire. God nok i går? Nei. Kan vi forvente at han hever seg? Ja. Banens dårligste i går? Nei. Hva med Pereira og de tre andre der fremme? Edit: Mata var vel ikke særlig god? Etter tapet mot Liverpool, så satt jeg igjen med en følelse av at vi hadde vunnet med Rashford, Pogba og McSauce.
 4. Greenwood inn for Pereira. Blir 3-1 dette
 5. Bør vel bli førstevalg over Pickford i sommerens EM. Kan han kjempe om plassen til de Gea allerede fra høsten? Har lenge tenkt nei, men det blir bare mer og mer åpent. Får håpe at de Gea kommer tilbake til sin beste form så snart som mulig. De Gea er lang fra så attraktiv som han var i 2016 ish, så blir nok ikke salg enn så lenge.
 6. Skjønner ikke helt hypen rundt Moussa Dembele, men tar gjerne de to andre. Hva tenker dere om Bellingham?
 7. Litt meh. Kjedelig spiller. Håper ikke på mer enn lån til sommeren
 8. Men det er ikke på backene vi har dårlig dekning. RB: Wan-Bissaka og Dalot. LB: Shaw og Williams. Tenker du at dette ikke er nok, eller at Young kunne gjort en jobb høyere i banen? James og Wan-Bissaka er begge 22 år, og har fremtiden foran seg, og forhåpentligvis kan de utvikle seg i tiden fremover. James har vel prestert bedre enn de fleste kunne ha håpet. Billig moro. Enig i at Wan-Bissaka er begrenset fremover i banene, men jeg tror han har potensial. Kommer seg ofte forbi, men innleggene har ikke vært god nok. Maguire har vært bra, men enig i at vi kan forvente mer. Tenker uansett at Solskjær har truffet på alle signeringene. Han har operert foten. Kan godt hende at han forsvinner til sommeren, men at han ikke har vært skadet er tull. Takk for oppmuntrende innlegg, @Snikpellik Klubben siktet for episoden med dommeren etter van Dijk vs de Gea.
 9. Romero er heldigvis uskadd, og i trening i følge representanter fra klubben Quote fra Neville, ref. @Snikpellik:
 10. Solskjær snakket om kortsiktige løsninger. 6mnd lån på Cavani eller midtbanespillere?
 11. Tung dag i dag, så velger å poste en litt oppløftende tweet. Ikke akkurat overraskende da.
×
×
 • Create New...