Gå til innhold

Jakobk

Medlemmer
  • Innlegg

    8 866
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    6

Jakobk vant dagen sist 4. januar 2017

Jakobk hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Jakobk

  • Bursdag 18. april 1996

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

27 483 profilvisninger

Jakobk sine prestasjoner

3,6k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Solid med sommerens viktigste signering i boks 1. juli! Så at overgangssummen var konfidensiell mellom Newcastle og Man United. Lurer på om det ble nærmest de £20m som Newcastle ville ha, eller de £3m som United mente var en passende sum. Når det er sagt, så tenker jeg at dette var en viktig og fornuftig signering å få i boks uansett. Har kastet så ufattelig mye mer penger i dass de siste 10 årene. På tide med en restart
  2. Ten Haag fremsto som en god taktiker i den første sesongen, og så har han ikke gjort det denne sesongen. Er ikke helt svart/hvitt i alle fall. Tror det kan se bedre ut om det ikke er så mye skader. Han/klubben har helt klart bommet grovt på flere kjøp i hans tid i klubben, men samtidig så har de truffet blink på andre. Martinez har vært en av de beste stopperne i ligaen siden han kom til klubben for eks. Eller som Guardiola sa i forbindelse med FA-cupfinalen, Martinez er topp 5 stoppere i verden. Synes det er helt riktig å gi han et år til. Når man se hvordan laget hans rundspilte Real Madrid i CL noen år tilbake, så har jeg lyst å se hva han kan få til med litt mer fungerende klubbdrift enn hva vi har hatt med Glazers.
  3. Fint at han fortsatt følger oss etter den noe ufølsomme exiten forrige sommer. Burde fått en verdig avskjed.
  4. Dear United by Bruno Fernandes | The Players’ Tribune (theplayerstribune.com) Bruno med åpent brev til fansen før FA-cupfinalen. Må leses. Rørende faktisk. Elsker Bruno ❤️❤️
  5. Håper Ten Haag får et år til. Med riktige spillere inn og orden på skadeproblemene, så tror jeg vi er bedre enn Spurs, Villa, Newcastle og Chelsea. Håper og tror at INEOS kan hjelpe med begge deler.
  6. Herlig. Da er det bare å vinne de to siste kampene. Dagens høydepunkt er Amad sin prestasjon og Martinez tilbake på banen. Amad bør være milevis foran Antony i køen nå. Bør starte de to siste kampene. Blir godt å få Casemiro ut av midtforsvaret også. Håper Bruno klarer seg forresten. Krise om han mister sesonginnspurten. Men regner med at han klarer seg. kjekt at den Haag snakker til publikum
  7. The famous Old Trafford waterfall is well worth a visit.
  8. Første kamp på lenge der vi har sett ok ut, og vunnet fortjent. Lurer på om dette er nok et blaff, eller om det blir noe å bygge videre på. Vi mangler jo våre to viktigste forsvarsspillere i Shaw og Martinez, så blir spennende å se hvor stor forskjell de kan utgjøre om de kommer tilbake i noenlunde form til cupfinalen. hørte podcasten til Viaplay. Var en som klaget Ten Haag, at den dyre Mount ikke hadde spilt mer. Men han har jo vært skadet nesten hele sesongen. Når det er sagt, så skjønner ikke jeg heller helt hvilken rolle han er tiltenkt.
  9. Kunne likt å se han få noen dager fri, men om han først skulle spille U21, så kan han like gjerne spille på A-landslaget for min del. Håper han får noen minutter.
  10. Nydelig type! Har ikke mistet en eneste kamp for oss til skade, men har sannelig ikke vært 100% i alle kampene han har spilt. Har enorm respekt for Bruno. Håper han blir i mange år. Gir alltid alt for klubben, og for oss supportere. Herlig kamp. Håper vi slår dem i ligakampen også. Greit med en pause nå, var nok en påkjenning. Håper noen får hvile litt i landslagspausen
  11. Omar Berrada fra City, og nå har visst Dan Ashworth takket ja til INEOS og United. Herligt at Sir Jim og Sir Dave starter i riktig ende — på toppen. Og ikke tenker at det første som skal skje er å sparke treneren og å kjøpe nye spillere uten en plan. Begynner å bli mer og mer positiv til dette prosjektet.
  12. Jeg fryktet 6-12 mnd, så kunne vært mye verre ut fra bildene i kampen. Men kjempenedtur ja
  13. Lisandro ute i 2 måneder. Gode nyheter alt tatt i betraktning. Enormt tap å miste han. Vår kanskje viktigste spiller Fra United.no: Klubben bekrefter mandag kveld at Martinez har pådratt seg en skade i det mediale kollaterale leddbånd i kneet (MCS). Han forventes å være ute av spill i minst åtte uker.
×
×
  • Opprett ny...