Jump to content

Jakobk

Medlemmer
 • Content Count

  7200
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Jakobk last won the day on January 4 2017

Jakobk had the most liked content!

Community Reputation

2665 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

22645 profile views
 1. Det er dessverre lite trolig, men det burde fortsatt gå an å få inn en sportsdirektør og en ny sjefsforhandler
 2. Hvis du er usikker på hva som gir mest for pengene så kan man se på 2 ting. Hvilke spill man får i tjenesten. Har du analysert biblioteket og konkludert med at PS now har et mer interessant bibliotek? Se på salgstall. Om PS now hadde vært en bedre tjeneste så hadde de ikke hatt så latterlig mye færre brukere. Det er du som har bevisbyrden på deg, siden du påstår noe som ikke er logisk for oss andre primitive mennesker.
 3. Enig. Vi har for lite gjennombruddskraft, samtidige offensive bevegelser, spillere som løper i bakrom, hurtig spill på et touch osv. Er mange kamper siden vi så bra ut. Håper det snur snart.
 4. Det er målet ja, men er ikke der enda dessverre. Men vi MÅ se progresjon. Nå spiller dog 2. laget, så er mye mer bekymringsverdig med kamper som smellen mot CP spør du meg.
 5. Hvis noen har stream så tar jeg gjerne en pm
 6. Lol. Trodde det var BBC jeg. Tar selvkritikk på å ikke gå inn på linken. Hadde ikke troen på det uansett
 7. Samme her. Tviler på at jeg kommer til å spille så mange spill samtidig. Blir nok FIFA + 2-3 actionspill fra ultimate game pass samtidig. Så kan det absolutt være greit å ha muligheten til å enkelt skaffe mer lagring om det skulle bli behov for det.
 8. Men de har sagt at det skulle stige mindre enn til 699 tror jeg.
 9. Visste ikke at han hadde vært dårlig i Barca jeg, bare at han hadde spilt lite kamper pga skader. Så han har ikke vært skikkelig god siden 16/17 i Dourtmund? Man skal uansett være rimelig blåst for å betale over 30 milloner euro for en spiller som er dobbelt så skadeplaget som Gareth Bale. Kun Woody som finner på slike ting. Var ikke klar over at han mistet kontaktene sine da Mou fikk sparket. Dro kjensel på navnet, så ble overrasket over at han var TIER 4. Var vel høyere før sikkert. Blir ikke overrasket om vi ikke får inn en høyrekant. Litt for mange inkompetente mennesker i klubben med litt for mye makt.
 10. Eller du kan droppe å kjøpe game pass ulitmate, om man ikke har behov for tjenesten. Da blir månedsprisen 125kr mindre.
 11. Tipper det en blanding av at markedet i Norge er 70/30 i favør Sony, og at Microsoft har vært flinkere til å masseprodusere. Sony har hatt noen skjær i sjøen
 12. Burde gå an å sette opp e-faktura da
 13. Tier 4. Woody som vil vise BvB at de har alternativer, bare at BvB driter i hva Woody gjør, siden Snacho ikke lenger er til salgs? Uansett, en god spiller på sitt beste, men er for mye skadet. Bør være uaktuelt om det ikke er snakk om billigsalg.
×
×
 • Create New...