Jump to content

knipsolini

Medlemmer
 • Content Count

  8775
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

knipsolini last won the day on June 30 2014

knipsolini had the most liked content!

Community Reputation

2519 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

16822 profile views
 1. Kan jo snu på det og si at det var ingen grunn til å protestere før VAR kom, for avgjørelsen var tatt. Med VAR kan dommeravgjørelsen bli omgjort, og det vil være en viss mulighet for å påvirke den avgjørelsen.
 2. Matip tilbake, men Gomez fortsetter vel sammen med Van Dijk med den suksessen de har hatt sammen?
 3. Har vært en ren fornøyelse å lese gjennom disse 12 sidene. Fra hvordan brannen startet av en elbil som er langt mer selvanntennlig, til problemene brannvesenet helt sikkert hadde med å slukke alle elbilene, til at det var en dieselbil som tok fyr og at brannvesenet har en teori om at ingen av batteripakkene tok fyr.
 4. Everton ser ganske toppet ut. Er vel ikke krise med omkamp heller så lenge vi stiller med tilsvarende lag i returen, med spillere som behøver kamptrening.
 5. Har alltid glemt å bruke TC og/eller BB, tenker å bruke den under Liverpools double GW. Vet ikke om jeg tør å sette TW på Salah eller Mané, en eller begge blir fort spart i ene kampen. Vurderer TAA, evt Van Dijk.
 6. Noen som vet hvorfor FPL-tabell ikke er oppdatert? Pleier det ikke å være oppdatert et par timer etter dagen er over? Spent på å se effekten av visekaptein og innbytter (nær sagt alle i mine kompisligaer hadde Vardy som kaptein, meg inkludert). Jeg hadde Cantwell som andre innbytter ass, med 10p. -1p på Kabasele som blir byttet inn.
 7. Vet ikke om du er sarkastisk, men mente Jordan Henderson. Men stor kamp av deres Henderson også, til tross for en nesten gigatabbe.
 8. Henderson enorm i dag, i en veldig solid kamp av hele laget. Eneste lille skuffelse var TAA som var min kaptein på Fantasy som var litt daff i dag... burde riktignok fått en assist da Firmino bommet.
 9. For øvrig noe sjuke feilkast fra han ene SHU backen(?) som aldri blir avblåst
×
×
 • Create New...