Jump to content

knipsolini

Medlemmer
 • Content Count

  8949
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

knipsolini last won the day on June 30 2014

knipsolini had the most liked content!

Community Reputation

2603 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

17210 profile views
 1. Jeg er veldig fornøyd med min P30 Pro som jeg kjøpte i sommer. Men, lyden er utrolig dårlig under anrop! Har ikke prøvd samtaler under messenger/Skype e.l. enda, men er utrolig dårlig kvalitet på lyden under ordinære telefonsamtaler. Spesielt irriterende da telefonsamtalene hovedsakelig skjer i jobbsammenheng, hvor det passer seg dårlig at jeg hører 70-80% av det som sies. Skulle helst brukt headsettet mitt, men mikrofonen fungerer ikke med overgangen jeg måtte kjøpe (irriterende at det ikke er minijack utgang også...). Noen som har samme erfaring eller forslag til løsning? Jeg kan ikke se noen høytaler på toppen av skjermen...
 2. Interessant å se om det blir påbudt, eller i det minste anbefalt, med munnbind i Norge også etterhvert, i butikker og kollektivtransport o.l. hvor det er lukkede rom og vanskelig å holde tilstrekkelig avstand. Argumentene om at hjemmelagede munnbind har god effekt for å forhindre smitte (hovedsaklig beskytte andre, og dermed bli beskyttet selv også om andre bruker munnbind), samt at det gjør null skade på tilgangen til helsevesenet, er langt fra nytt. Dette har blitt sagt lenge, og blitt utført i flere land helt siden april. Men har mistenkt lenge at FHI har holdt tilbake både i frykt for at det vil føre til mangel for helsevesenet (som nevnt flere ganger er det null problem å lage egne munnbind, og nå etterhvert å kjøpe ikke-profesjonelle flere steder), samt at FHI muligens vegrer seg mot å snu på noe de har vært ganske tydelige på lenge. Det var en del motstand her i tråden også, men nå virker det vel som flere åpner for dette, og det vil kanskje FHI også gjøre når/hvis det kommer en ny bølge hvor det vil kunne ha en større effekt enn i dag hvor det knapt er smitte i Norge.
 3. Tydeligvis en ny bølge på vei i flere land nå. Tsjekkia mente lenge de hadde kontroll på lokale utbrudd med god smittesporing, men nå har de disse utbruddene etter flere uker spredd seg videre til omkringliggende områder og sykehjem. Skumleste er et nytt utbrudd i Praha, hvor én enkelt fest på et utested så langt har ført til hundre nye smittetilfeller. Kroatia hadde også god kontroll frem til nylig, men har nå flere tilfeller enn de hadde i mars/april. Ikke spesielt oppløftende før høsten, spesielt ikke for dem som trodde at sommeren ville bremse spredningen.
 4. https://www.bt.com/sport/news/-it-shows-what-people-said-wasn-t-true-pep-guardiola-welcomes-cas-ruling Pep vil ha en unnskyldning etter at City ble frifunnet fordi det beviser at de "ikke har gjort noe galt". City ble vel bare frifunnet fordi bevisene var foreldet?? Altså ble det bevist at de brøt FFP, men de kunne ikke straffes fordi bevisene var foreldet? Det er en stor forskjell fra å bli frifunnet fordi det er bevist at man ikke hadde gjort noe ulovlig.
 5. Kun ni personer innlagt med Covid-19 i Norge nå. Noen sted man kan finne sammenlignbare tall for resten av Europa? Antall innlagte per million innbyggere eller noe sånt?
 6. Er det virkelig normalt å intervjue potensielle naboer før man legger inn bud? Har bodd i leilighet i en del år, har aldri opplevd at nyinnflyttede har tatt kontakt for å finne ut hvordan jeg er. Heller ikke sikker på om jeg hadde vært interessert i å la meg bli "intervjuet". Kjøpte forøvrig leilighet i nytt bygg, var ikke noen mulighet til å sjekke naboer om jeg så hadde ønsket det. Jeg har, takk Gud, vært veldig heldig med naboer jeg har hatt. Det må være utrolig slitsomt å ha en nabo som viser så lite hensyn, og at man i tillegg må ha et betent forhold kun fordi man blir nødt til å gjøre noe med problemet. Hadde ikke vært komfortabel med å ha et svært dårlig forhold til naboen som man møter ofte.
 7. Håper inderlig ikke Trump blir gjenvalgt, da mister jeg all tro på amerikanere. Kjenner en amerikaner som emigrerte for et år siden hovedsakelig pga Trump, og det kan jeg delvis forstå. Måten Trump oppfører seg på er helt absurd. Det hadde vært absurd og skremmende om en statsleder i et lite land oppførte seg sånn, når det er i USA kan man jo bli vettskremt.
 8. Erna påpekte dette også, på en måte. Hadde det vært en demonstrasjon for nynazister så skulle den fått samme behandling, med tilsvarende utgangspunkt i ytringsfrihet. Men reaksjonene hadde vært en helt annen, og de samme som forsvarer demonstrasjonen og henviser til grunnloven ville nok vært tyst eller sterkt uenig. Så er det jo morsomt at hylekoret på Twitter, som synes det var dårlig av Erna ikke å møtte opp eller støttet demonstrasjon (ettersom den var et tydelig brudd på smittevernsreglene som statsministeren ber oss alle om å følge), er "sjokkert over å bli kalt nynazister". 😅 https://www.dagsavisen.no/nyheter/innenriks/sjokkert-over-ernas-nynazist-uttalelse-1.1726537
 9. Er vel ganske liten sannsynlighet for at kollegaen med mageproblemer har Covid-19. Kan jo hende, men ville ikke bekymret meg nevneverdig.
 10. Jeg hadde selv boliglån hos DnB og hovedkonto i Sbanken. Eneste kravet fra Dnb var at trekkonto måtte være hos dem. Enkelt å løse ved å ha en fast overføring fra Sbanken til DnB.
 11. Er vel heldigvis i Lombardia, ikke kun Bergamo, det har dødd 16.000 mennesker.
 12. Var det ikke en undersøkelse for kort tid siden som viste en langt lavere andel? Kan den store forskjellen skyldes at det tar tid fra man har blitt smittet til man har produsert (en tilstrekkelig) mengde antistoffer? Eller hva kan det skyldes?
 13. Det høres i overkant konspiratorisk ut ja. Er vel ikke sikkert han bor i eller omrking Oslo heller?
 14. Tror jeg aldri har sett noen bruke "høyreekstrem islam" før. Hører radikal islam høyresiden?
 15. Ville brukt munnbind også etter flyturen...
×
×
 • Create New...