Jump to content

Superparanoid

Medlemmer
 • Content Count

  3791
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

664 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13060 profile views
 1. Takk for tips. Har ikke noe imot å betale noen kroner dersom det er verdt det, men da vil jeg være sikker. Vil ikke betale for et spill/app som bare er søppel. Så jeg uttalte meg nok litt diffust i første innlegg. Behøver ikke være gratis, men det bør være verdt det det koster. Siden sønnen vår ikke er så gammel enda, må det være et helt ufarlig spill uten skremmende karakterer osv.
 2. Noen som kan anbefale enkle spill- eller underholdningsapp for små barn (2 år) til Android? Har lastet ned Fantorangen som har vært veldig populær, men nå er han lei den. Bør helst være på norsk og reklamefrie, gjerne gratis.
 3. Tusen takk for gode og utfyllende svar! Var akkurat det jeg trengte! 🙂
 4. Godt å høre. Jeg ser de har aktiv holder for Note 10+ som jeg selv har, men kona som også bruker bilen, har en annen telefon. Og jeg som bytter telefon relativt ofte, foretrekker nok en universalholder. Men å finne en universalholder som fungerer sammen med disse brakettene, er visst ikke så enkelt..
 5. Nå tør jeg si det høyt: Champions league plassen er innenfor rekkevidde!
 6. Noen som har erfaring med slike bilbraketter fra Brodit (https://www.broditshop.no/categories/outlander)? Er det enkelt å montere, eller er det en viss fare for å ødelegge interiøret i bilen? Noen som vet om bedre løsninger? Er ikke interessert i å ha noe i lufteventilene på bilen, da er det bedre med sugekopp på vinduet, men ønsker heller ikke at ladeledningen ligger over dashbordet i bilen. Synes derfor i utgangspunktet "Angled mount" som er linket til er mest interessant, som gjør det mulig å ha en kort ladeledning som ikke tar for mye plass. Men det kan være andre forhold som jeg ikke har tenkt på, derfor er jeg uansett interessert i andres tanker og erfaringer. 🙂
 7. Bortsett fra pris, hva er forskjellen på Canon 400mm f/2.8L IS I, II og III?
 8. Note 10 er mindre enn eldre Noter. Egentlig burde den hete Noto 10 mini. Note 10+ derimot er den egentlige etterfølgeren til Note 9. Den har 1440 x 3040 pixels, 6,8"
 9. Takk for gode tips! P1000 høres ut som et kamera som dekker det jeg var ute etter. Er det noen her som har det, og kan legge ut bildeeksempler?
 10. Takk for hyggelig tilbakemelding. Men den 600mm jeg bruker, er en Sigma 150-600mm, og den fungerer ikke med konverter. Fast lyssterk 600mm med konverter hadde selvsagt vært å foretrekke, men det koster en god del mer og er dermed ikke aktuelt på nåværende tidspunkt.
 11. Takk for innspill. Jeg har allerede systemkamera i fullformat, og det vil fortsatt være det jeg primært bruker. Det jeg etterspør nå er bare et ekstra kamera som supplement når 600mm ikke er nok. Forventer ikke knivskarpe bilder på så lang avstand, men så bra dokumentasjonsbilder som mulig. P1000 høres ut som et interessant alternativ.
 12. Ble imponert over noen bilder som ble tatt med Nikon Coolpix P900. Men etter hva jeg forstod får man ikke tatt bilder i RAW med dette. Hva finnes av alternativer? Behøver ikke være Nikon. Skal brukes til dokumentasjonbilder av fugler og dyr.
 13. Jeg tenkte det samme, at det var en svært så misvisende overskrift. Men hvorfor slutte å lese tek.no, når det er vg.no som har denne overskriften?
×
×
 • Create New...