Jump to content

Superparanoid

Medlemmer
 • Content Count

  3796
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

665 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13248 profile views
 1. Takk for tilbakemeldinger. Jeg har nå kommet med et rimelig tilbud til museet, og avventer nå tilbakemelding.
 2. Jeg har fått en forespørsel fra et museum om de kan bruke 5 av mine bilder i forbindelse med et prosjekt de skal ha. De spør hva det vil koste, men jeg er litt usikker på hva jeg skal forlange. Det er ikke snakk om høyoppløste bilder, men de skal brukes kanskje opp mot ett år framover. Jeg skal ikke være urimelig, men vil heller ikke gi de fra meg gratis. Hva tenker dere?
 3. Leste denne artikkelen på tek.no: https://www.tek.no/nyheter/kommentar/i/GGLELm/betal-helt-kontaktlst-med-mobilen Jeg har lenge ventet på å kunne bruke mobilen når jeg skal betale for meg i butikker. Men med android og Sparebank1 er dette tydeligvis noe som drøyer. Og da hørtes apper som Curve og Revolut ut som redningen. Men noen fortalte at sistnevnte er en egen bankkonto, med eget kort, og det var ikke akkurat det jeg var ute etter. Så da står vi igjen med Curve. Men jeg klarer ikke å opprette konto. Får bare beskjed om "hostname not verified" eller noe lignende. Hva er problemet? Fungerer det ikke med Android? Hvorfor finnes det da en app på Google Play? Noen som har erfaring?
 4. Huff utrolig hvor utspekulerte noen er, og lar det gå utover uskyldige mennesker.😥
 5. Spør på vegne av noen andre. Vedkommende opplever at de hun ringer til (som ikke har lagret telefonnummeret hennes), får beskjed om at nummeret dreier seg om potensiell svindel. Hun har et Telia abonnement. Jeg testet litt og fikk henne til å ringe meg. Så lenge jeg ikke hadde lagret kontaktinfo om henne på telefonen, fikk jeg også beskjed om "potensielt svindel". Jeg har både et Telenor og et Telia abonnement, og det skjedde uansett hvilket av mine nr hun ringte til. Vi var i kontakt med Telia som mente at noen må ha rapportert hennes nr ved en feiltakelse som spam eller svindel, men de visste ikke hvor eller hvordan man kunne få slettet det fra et slikt register. Det eneste de kunne gjøre, var å tilby vedkommende et nytt telefonnummer. Men dette er jo ikke ønskelig når nummeret er et godt innarbeidet telefonnr. Men hun ønsker jo heller ikke at andre skal tro hun driver med svindel... Så er det noen glupinger her inne som har noen gode råd å komme med?
 6. Takk for tips. Har ikke noe imot å betale noen kroner dersom det er verdt det, men da vil jeg være sikker. Vil ikke betale for et spill/app som bare er søppel. Så jeg uttalte meg nok litt diffust i første innlegg. Behøver ikke være gratis, men det bør være verdt det det koster. Siden sønnen vår ikke er så gammel enda, må det være et helt ufarlig spill uten skremmende karakterer osv.
 7. Noen som kan anbefale enkle spill- eller underholdningsapp for små barn (2 år) til Android? Har lastet ned Fantorangen som har vært veldig populær, men nå er han lei den. Bør helst være på norsk og reklamefrie, gjerne gratis.
 8. Tusen takk for gode og utfyllende svar! Var akkurat det jeg trengte! 🙂
 9. Godt å høre. Jeg ser de har aktiv holder for Note 10+ som jeg selv har, men kona som også bruker bilen, har en annen telefon. Og jeg som bytter telefon relativt ofte, foretrekker nok en universalholder. Men å finne en universalholder som fungerer sammen med disse brakettene, er visst ikke så enkelt..
 10. Nå tør jeg si det høyt: Champions league plassen er innenfor rekkevidde!
 11. Noen som har erfaring med slike bilbraketter fra Brodit (https://www.broditshop.no/categories/outlander)? Er det enkelt å montere, eller er det en viss fare for å ødelegge interiøret i bilen? Noen som vet om bedre løsninger? Er ikke interessert i å ha noe i lufteventilene på bilen, da er det bedre med sugekopp på vinduet, men ønsker heller ikke at ladeledningen ligger over dashbordet i bilen. Synes derfor i utgangspunktet "Angled mount" som er linket til er mest interessant, som gjør det mulig å ha en kort ladeledning som ikke tar for mye plass. Men det kan være andre forhold som jeg ikke har tenkt på, derfor er jeg uansett interessert i andres tanker og erfaringer. 🙂
 12. Bortsett fra pris, hva er forskjellen på Canon 400mm f/2.8L IS I, II og III?
 13. Note 10 er mindre enn eldre Noter. Egentlig burde den hete Noto 10 mini. Note 10+ derimot er den egentlige etterfølgeren til Note 9. Den har 1440 x 3040 pixels, 6,8"
 14. Takk for gode tips! P1000 høres ut som et kamera som dekker det jeg var ute etter. Er det noen her som har det, og kan legge ut bildeeksempler?
 15. Takk for hyggelig tilbakemelding. Men den 600mm jeg bruker, er en Sigma 150-600mm, og den fungerer ikke med konverter. Fast lyssterk 600mm med konverter hadde selvsagt vært å foretrekke, men det koster en god del mer og er dermed ikke aktuelt på nåværende tidspunkt.
×
×
 • Create New...