Jump to content

AllFather

Moderatorer
 • Content Count

  11793
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

AllFather last won the day on November 8 2015

AllFather had the most liked content!

Community Reputation

6159 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Var omtrent på den tiden jeg kjøpte min første selvbygger pc fra komplett. Tror jeg bestilte per epost. 133 var det futt i, klokket den opp til 266.
 2. Hold diskusjonen innen tema og ikke spor av med diskusjon av forhandlere eller lignende
 3. Stod ingenting om luftfjæring, det kunne vært interessant å vite. Prisen er så der, finne mye dyrere biler.
 4. Bruker Facebook til å dele morsomme videoer og Messenger til å kommunisere med foreldre så blir ikke store tapet. Får bruke Facetime og imessage.
 5. Tror jeg har på en eller annen minnepenn dogecoin lommebok, gudene vet hvor og hvor mye Fant en iallfall
 6. Du vil ha utstyr og programvare kontrollert av amerikanske myndigheter?
 7. Hvis ikke folk har interesse av å gjøre noe uten økonomisk kompensasjon, så trenger man ikke søke. Er ikke noe verre en det.
 8. Jeg er ikke noe fan av verken hun eller FrP , men å være negativ til vindkraft og utenlands kabler for strøm er en god ting. Noe alle partier og politikere burde være. Ingen av delene trenger vi i Norge.
 9. Kriminelle som denne tråden om. Generelt sett bør man ikke gi folk penger i hendene uten å få noe igjen. Hvis du vil ha en kommentar om å være samfunnsnyttig på generell basis så vil jeg si : Er man arbeidsledig bør man kunne utføre samfunnsnyttige oppgaver som rydde langs veier , vedlikehold med mer. Ytelser uten gjengjeldelser bør bare være for personer med så store helseproblemer at det er fysisk umulig for de gjøre noen oppgaver samfunnet trenger.
 10. .jeg lurer på om man har gjort noen kalkulasjoner på hvor stor prosentandel av tunge kriminelle går ut igjen i samfunnet og bidrar. Er det ingen samfunnsøkonomisk gevinst mener jeg vi bør innføre dødsstraff.
 11. Rødt kort er helt greit . om han mener å skade han eller ikke, er ikke relevant . Han var grunnen til en spiller ble skadet, og var dermed en fare for motspiller . derfor han fikk rødt kort.
 12. Hadde ikke forventet at de kjørte over de . Men litt mindre panikk burde man forvente. Er ikke City eller Tottenham de spiller mot , det er Arsenal.
×
×
 • Create New...