Jump to content

AllFather

Moderatorer
 • Content Count

  11787
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

AllFather last won the day on November 8 2015

AllFather had the most liked content!

Community Reputation

6152 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du vil ha utstyr og programvare kontrollert av amerikanske myndigheter?
 2. Hvis ikke folk har interesse av å gjøre noe uten økonomisk kompensasjon, så trenger man ikke søke. Er ikke noe verre en det.
 3. Jeg er ikke noe fan av verken hun eller FrP , men å være negativ til vindkraft og utenlands kabler for strøm er en god ting. Noe alle partier og politikere burde være. Ingen av delene trenger vi i Norge.
 4. Kriminelle som denne tråden om. Generelt sett bør man ikke gi folk penger i hendene uten å få noe igjen. Hvis du vil ha en kommentar om å være samfunnsnyttig på generell basis så vil jeg si : Er man arbeidsledig bør man kunne utføre samfunnsnyttige oppgaver som rydde langs veier , vedlikehold med mer. Ytelser uten gjengjeldelser bør bare være for personer med så store helseproblemer at det er fysisk umulig for de gjøre noen oppgaver samfunnet trenger.
 5. .jeg lurer på om man har gjort noen kalkulasjoner på hvor stor prosentandel av tunge kriminelle går ut igjen i samfunnet og bidrar. Er det ingen samfunnsøkonomisk gevinst mener jeg vi bør innføre dødsstraff.
 6. Rødt kort er helt greit . om han mener å skade han eller ikke, er ikke relevant . Han var grunnen til en spiller ble skadet, og var dermed en fare for motspiller . derfor han fikk rødt kort.
 7. Hadde ikke forventet at de kjørte over de . Men litt mindre panikk burde man forvente. Er ikke City eller Tottenham de spiller mot , det er Arsenal.
 8. Synd at ungdommene roter det litt til når de endelig får sjansen. Nå er det bedre de gjør det her enn i en kamp som betyr noe , men skulle ønske de hadde litt mer ferdigheter mot et midt treet lag som arsenal er.
 9. Jeg kjører ikke ting i blinde, jobbet med it sikkerhet de siste 15 årene så tenker meg litt om. Har aldri vært noe stor fan av Samsung utenom første Note som kom ut, så har ikke satt meg så mye inn i hva salgs bloat som følger med Takk for listen,skal se igjennom
 10. Gikk fra en OnePlus 7 pro 12/256 til note plus 12/256 og lite imponert så langt. Batteriet også . Hatt telefonen ca en uke. Hvilken ting er det du har fjernet ? Kanskje det hjelper på min også
 11. Dette er vel før nye systemet er på plass for fortolling. Var vel snakk om 30-50kr så vidt jeg husker.
 12. Selvforskyldt eller ikke, det skjer alltid noe negativt når Lovren er involvert.
×
×
 • Create New...