Jump to content

Whiteshit

Medlemmer
 • Content Count

  4863
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

521 :)

About Whiteshit

 • Birthday 08/02/1982

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Trent har for øvrig tangert assists gjort av en forsvarer (på papiret iallefall) i løpet av en sesong. I februar. En rekord han forsåvidt satte og har fra i fjor...but still!
 2. Ikkje at xG seier alt men no var ikkje det verdens mest ufortjente resultat med seier heller.
 3. handsregelverket er ikkje samme for offensivt som defensivt korrekt? En dømmer jo på alt offensivt - trenger jo berre å rime på arm, så blir det avblåst liksom.
 4. Gir en blank faen i diverse "rekorder". Eg skal kun ha PL trofê. 😃
 5. Så for eksempelets skyld - her med sitausjon Lo Celso og farlig takling på Azpi: Leser eg dette rett at om VAR-bussen tolker ei takling til å vere "reckless" som på norsk kan bety ganske mykje forskjellig, men det som passer best er kanskje ubentenksom eller uforsiktig - så får ikkje dommer sjå på situasjonen via skjerm på sidelinja. Men om VAR-bussen meiner det var "serious foul play" - så går den til dommer for review sidelinja, eller går den rett til rødt kort via beskjed på øyret?
 6. Kor kan en finne litt info om korleis VAR opererer? Spesielt med tanke på regelverket på hands og stygge taklinger - fins det noko for filming og? Og hands - skal det dømmast på alt, offensivt og defensivt? Offsidereglementet veit vi vel ca kor dei ligger.
 7. Ja eg begriper ikkje at dette skal vere lov. Surt å miste to spisser såklart, men det her virker å vere ei klossete løysing som du seier berre forflytter problemet over på ein anna klubb med mindre økonomiske musklar.
 8. Apropo skader og transfervindu - koffor får Barca dispensasjon til å hente spiss utafor vinduet av La Liga pga skader? Det heile virka jo veldig spesielt - er det vanlig prosedyre i Spania?
 9. Fant en grei tråd over et par av desse episodane som var litt snodig dømt. Milner sin er frispark imo dog. Men som sagt, dette er relativt vanlig at litt hardare taklinger blir dømt på i CL, sjøl om dei kanskje er clean.
 10. No tar du opp den eine tingen som ikkje går på list, og velger å ignorere dei 300 andre tinga ila kampen. Ja han skulle blåst hands - vi fikk det ikkje.
 11. Blir 90 minutter til med uthaling av tid, "skader", og generelt mur. Kan fint ende 0-0 på Anfield dette. Liten vits å klage på dommer. CL fotball er lavare list og en god del ting som faktisk ikkje er frispark engang blir dømt.
 12. Kante skada, og no er Son ute med brist i armen i fleire veker. Sheffield skal til CL ^^
×
×
 • Create New...