Jump to content

Whiteshit

Medlemmer
 • Content Count

  4962
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

535 :)

About Whiteshit

 • Birthday 08/02/1982

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. VAR i forbindelse med handsregler og straffer virker spesielt no. Ikkje at eg trur VAR nødvendigvis er problemet, er vel kanskje meir kor lista skal ligge før det er straffbart. På samme måte som kushåroffsidane vi hadde i fjor.
 2. Då har vi 2 av 3 "skikkelige" stoppera ute med skade. Så får vi sjå om denne omskoleringa av Fabinho var en god ide. En skade til der bak så er det iallefall bingo i midtforsvaret ^^
 3. Med kampprogrammet vi har såg eg helst at vi beholdt Gini og. Det vil bli skader, og det vil bli rullering i en travel høst/vinter/vår. Men Barca som vel har hatt han i kikkerten er vel sånn passelig desperate etter signeringer etter en ikkje altfor god sesong i fjor, og en Messi som murrer.
 4. Stopper og angrep er det mangler på om en skal gå bredt og dekning ja. Utover dei 3 i front har en knapt dekning, og 3 stoppera, der en er dekning for høgreback delvis er det tynt. Sånn eg har forstått det er Fabinho eit slags 4.valg bak på stopperplass. Ikkje at eg føler meg så voldsomt trygg på forsvaret då. City og Fernandinho prøvde vel det samme med vekslande hell. Eg trur nok Bayern fikk det dei ville ha for Thiago. 30mill Euro's for en som er rundt 30 er greit betalt. Men klart, hjelper han laget til nye trofeer så er vel den prislappen alt betalt for.
 5. Ka vil vere predicted lineup i helga? #askingforafriend #fpl Edit: ser du har en lineup lenger oppe, men du nevnte at alle var tilbake i full trening - har det endra bildet?
 6. Vi er årets united. Penalty galore ^^
 7. Syns det svinger bra av leeds offensivt.
 8. Må ha vore verdens enklaste scoring for vvd.
 9. Arteta fucker allerede fantasyen min ^^
 10. Hoff. Skal alltid vere like kreativ på slutten og ender opp med 4 som ikkje starter. 😃
×
×
 • Create New...