Jump to content

KANE2009

Medlemmer
 • Content Count

  3011
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by KANE2009

 1. Ja, jeg må innrømme at jeg sliter litt med å skjønne meg på det, men med tanke på alt vi har gjort rett på transfer markedet før så må jeg nesten bare stole på Klopp
 2. Gomez holder seg stabilt på et høyt nivå (som midtstopper) IMO. Kan ikke akkurat si så mye utifra en kamp. De gangene han spiller dårlig har det generelt sett vært etter lengre skadeopphold eller når han spiller på kanten (da skulle man nesten tro det var en annen spiller).
 3. Ja, man kan se den klare trenden etter 1 kamp spilt 😂😂
 4. Det har blitt mye bedre med tanke på aktivitet, men jeg synes som Snik at kamptråder og artikler bør ha et eget underforum. Jeg leser mer eller mindre aldri VG artikler og nå føler jeg egentlig at jeg nesten blir tvunget til det. Blir også veldig uoversiktlig og om noe gjør det egentlig bare at jeg bokmerker flere tråder så jeg slipper å gå innom hovedforumet (og det er vel ikke akkurat det dere prøver å oppnå?).
 5. Har de bytta navn til Norwich? 😂
 6. Bare gi Millie 3-4 sesonger til 😛 Men ja, sjuk prestasjon!
 7. Hjelper sikkert heller ikke at "alle" dro til land med stigende spredning (Hellas og Spania for eksempel).
 8. Synes ikke prisen var veldig avskrekkende for en av de beste venstre backene i PL
 9. Det har jeg ikke fått med meg. Sa ikke klubben for noen dager siden at han samarbeidet fullt med de greske myndighetene? Men ja, det er jo veldig snodig når han potensielt har en relativt grei forklaring på hvorfor han havnet i klammeri i utgangspunktet.
 10. Ja, han kan vel alltids gjøre det, men er vel mer vanlig at fornærmede eller politiet anmelder? Anyways, det bør anmeldes ja (om det ikke allerede er gjort) og i min bok er det ihvertfall en grei forklaring på hva som skjedde (om det er sant). Kan jo kanskje være formildende omstendighet når det kommer til Harry's sak også?
 11. Jeg bruker bare bokmerke i browseren, trodde det var det Snik pratet om.
 12. Jeg var veldig glad i kamptråder kategorien, mest fordi det var relativt oversiktlig men også fordi det er større takhøyde i kamptråder (pga ting som blir sagt i kampens hete etc) og det kan bli vanskeligere for nye brukere å skjønne dette og se forskjellen på en kamptråd og en vanlig diskusjonstråd. Men vi får nå se hva som skjer da. Endringen til bare en fotball kategori derimot er jeg positiv til, synes det ble mye bedre (kanskje får jeg mer interesse for andre lands ligaer også etterhvert). Jeg har alltid bare gått rett til PL delen via bokmerke, og kan vel telle på en hånd hvor mange ganger jeg var i den andre kategorien (internasjonal fotball eller no i den dur) siden 2005.
 13. https://www.nettavisen.no/sport/mener-dette-klopp-ritualet-psyker-ut-motstanderne/3424007785.html 😂
 14. Det er dyrt ja. Trodde det lå mer på sånn 700-800,- er ikke det mer vanlig? Kommer ikke til å kjøpe drakt til 1400,-Får heller vente til Anfield åpner igjen, så får jeg ta fram 93-95 drakta i mellomtiden 😂
 15. Takk, det er mer eller mindre samme logikk jeg har brukt også. Og ja, det må vel være noe sånt som er grunnen, ikke så mye annet som gir mening egentlig?
 16. Kunne jo blitt interessant mtp. Hvor mange som pendler daglig. Coronaviruset bryr seg heller ikke om man er på fritidsreise eller jobbreise sånn sett. Edit: men sånn teoretisk sett, hvis man skulle begynt i isolere steder, hvor langt ned bør man gå? Holder det med å isolere individuelle kommuner eller bør man eventuelt se på å isolere tettsteder med høy smittespredning også, i tillegg til aktiv smittesporing?
 17. På sengetøy og undertøy så har man kanskje flekker etc som også skal bort? Eller bakterier som overlever både såpe og 40 grader? 40 grader er lunkent ja, altså cirka samme temperatur jeg vasker hendene mine i. Er det noen vesentlig forskjell mellom håndsåpe og såpe til vaskemaskin? Hvis ikke skal det vel holde i massevis å vaske maskene på 40° med såpe, for å få bort selve viruset ihvertfall.
 18. Kan noen forklare denne "vask maskene på 60 grader" oppfatningen folk har? Altså, såpe bryter ned viruset, no? Vil regne med et vaskeprogram på en time vasker ganske mye bedre enn vi får til å vaske hendene i løpet av 30-60 sekunder...
 19. Sverige med intakt økonomi? Svenske økonomien var allerede tynnslitt før pandemien og det spekuleres i om coronastrategien deres kom til, til dels pga. at den dårlige økonomien deres ikke ville tåle en lengre nedstengning, så at det blir masseflukt til Sverige med det første ser jeg ikke på som veldig sannsynlig (dvs. annet enn harryhandlere som vil få inn en shopping tur før det stenges igjen). Over til smitte. Laget meg en kjapp oversikt over Norge vs. Sverige ifht. corona tall. Tall er tatt rett fra worldometers, mens befolkninstall er tatt fra wikipedia. Kan derfor være noe variasjon i tallene, men dette er isåfall små variasjoner og trenden ser man uansett: Sverige Norge Befolkningstall: 10.23 millioner 5.43 millioner Totalt antall smittede: 82 323 9 599 Totalt antall smittede per 1 million: 8 146 1 769 Totalt antall dødsfall: 5 763 256 Totalt antall dødsfall per 1 million: 570 47 Totalt antall tester: 863 315 479 789 Totalt antall tester per 1 million: 85 426 88 429 Nå kan det selvfølgelig skje en del mellom nå og mars 2021, men jeg tviler sterkt på at vi kommer til å ha en så voldsom oppblomstring at vi kommer i nærheten av svenske tall (justert for befolkning), i motsetning til hva Gissegutt tror/trodde (https://www.dagbladet.no/nyheter/sverige-gjor-riktig-alle-andre-gjor-feil/72296080). But time will show (sagt på full Solberg engelsk).
 20. Enig, men det er nok upresist med vilje. Skulle gjerne lest denne rapporten fra Tyskland. Hadde vært interessant å vite tilstanden på hjertet til disse menneskene før studien. At 78% har skader på hjertet etter COVID19 sier egentlig ingenting hvis du ikke har noe før tall å sammenligne med. Og som du sier: hvilke skader? Skader som faktisk har noe å si eller overfladiske skader som ikke egentlig gjør noen forskjell?
 21. Så søt Lamps var i forgårs. Greit nok at man er uenig med dommeravgjørelsen men går da an å oppføre seg som en normal voksen selvom? Så jo ut som en toåring som noen hadde stjålet kjærligheten til 😂 #NoClass
×
×
 • Create New...