Jump to content

Cappo

Medlemmer
 • Content Count

  6183
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

675 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

15293 profile views
 1. Hvem snakket om sannsynlig her? 😛 Er vel uansett en Sancho overgang som er mer sannsynlig enn at Mbappe eller Håland flytter på seg? Mbappe kommer til å gå gratis til Real Madrid eller Barcelona neste sesong.
 2. Hvorfor så du ikke den komme? Barcelona har blitt ryktet lenge, men med usikker president/manager situasjon, samtidig som at klubben har dårlig råd og allerede signert en dyr aldrende stjerne i Agüero så ble de stadig mindre sannsynlig. PSG har i motsetning masse penger. Så er det lov å håpe på at Gini hvisker litt i øret på Mbappe. 😛
 3. Leser igjen at Wijnaldum sier at klubben må forklare fansen hvorfor han ikke lenger spiller for Liverpool. Skjønner ikke dette styret. Det er vel ikke noen annen grunn enn at Liverpool ikke ønsker å gi spillere som har passert 30 lange kontrakter. Og Wijnaldum ønsket seg vel en ny 5-års kontrakt og Liverpool var vel ikke villig til mer enn 3 år? Milner f.eks har vel en kontrakt som går 1 år av gangen med mulighet for 1 års forlengelse? Jeg skjønner jo hvorfor klubben vegrer seg mot langtidskontrakter på spillere over 30. Samtidig så ser jeg ikke for meg Wijnaldum som en som er fornøyd med å sitte på benken og heve sjekker. Så han hadde vel bare forlatt klubben om han ikke fikk spille nok.
 4. Etter det jeg har forstått så snakker vi ikke om en skade som hele tiden blir slått opp igjen ala anklene til Kane, men 3 separate skader. Og det kan skje alle. Jeg tror Liverpool og Liverpools medisinske team vet hva de driver med, selv om slikt aldri er artig å lese.
 5. 3. plass var langt over forventningene jeg hadde for et par måneder siden når Liverpool kastet bort den ene gyldne sjansen etter den andre. Så CL spill nok en sesong og kvartfinale i CL denne sesongen er ikke så verst alt tatt i betraktning. Tror dere vi kommer til å handle erstatter for Wijnaldum? Eller kommer vi til å kjøre Fabinho, Thiago og Henderson og bruk det vi ellers har, som Jones, som reserver? Blir spent på hva som kommer inn, spesielt nå som det blir CL spill. Da rykker attraktiviteten selvsagt opp noen hakk. Sies jo at Konate er så godt som klar. Med CL i boks, vil FSG vurdere å sprenge banken for å prøve og komme på godsiden med supporterne igjen?
 6. For min egen del så er bortedrakta fra 2011/2012 sesongen den fineste drakta Liverpool noen gang har hatt. Det er også den eneste drakta jeg eier. Den nye hjemmedrakta er helt grei.
 7. Det er åpenbart at laget som en helhet er mer tjent med Fabinho på midtbanen selv om det betyr å gå ned på kvaliteten på stopperne. Ikke for det, jeg syns Phillips er en helt ok stopper, bare mangler litt fart. Hadde vært en greit partner med en rask stopper. På en annen side så er vi vanvittig bortskjemte med at de to førstevalgene på stopperplass også er blant ligaens raskeste, om ikke de to raskeste.
 8. Alltid foretrukket å se fotball i mitt eget hjem jeg. IHVERTFALL i disse tider.
 9. Innen United er slitne så leder de 3-0, minst. Uansett, dette er et derby. Du blir ikke sliten i en sånn kamp på samme måte som mot Random United.
 10. Var jo en opplagt enkel kamp for United når de er i superform og stiller så og si toppet med unntak av Maguire som er skadet. En ting er at alle stopperskadene, men det er faktisk minst like ille at kapteinen vår er ute.
 11. Gratulerer med seieren. God kamp.
 12. Cappo

  Manchester United

  Aldri negativt å tape vel når en kan 'stick it to' Liverpool i samme slengen? 😛 Men det var vel egentlig ikke mange som forventet mye av denne kampen, annet enn Leicester fans. Syns B-laget deres gjorde en god figur mot et toppet Leicester. Hadde håpet på ihvertfall uavgjort, men men... Hva syns dere selv om Donny Van De Beek? Av det lille jeg har sett av United kamper hvor han har spilt så virker han veldig usynelig? Mulig han gjør masse bra jeg ikke ser, men forløpig har jeg ikke fått noen særlig følelse av at han er det United trenger. Alltids mulig jeg tar feil selvsagt, ikke akkurat noen United ekspert.
 13. Cappo

  Manchester United

  Det løpet var kjørt i det en så lagoppstillingen. Eller, faktisk var det kjørt i det øyeblikket datoen for Liverpool kampen ble satt. For en hver idiot skjønte jo at Liverpool kom IKKE til å bli laget dere hvilte mot. Så Leicester burde sende noen gaver til disse supporterne som "brøt" seg inn på Old Trafford, for de ga dem en gavepakke av dimensjoner.
 14. Cappo

  Manchester United

  Jeg er litt forvirret. Er ikke dette resultatet dere ønsker da? Spare de viktige spillerne samtidig som dere gir Liverpool finger'n og passer på at det ikke blir noe CL på dem? For med Leicester seier så er det over og ut for CL for Liverpool.
 15. Cappo

  Manchester United

  Hva slags alternativer hadde de? Når skulle kampen mot Liverpool ellers ha bli spilt? Er jo veldig vanskelig når dere fortsatt er med i Europa League. Skulle de spilt etter at sesongen var over for de andre? Og tror du kampen mot Liverpool kommer til å bli spilt? Jeg er ikke 100% sikker. Det virker som at de mest hardcore protestantene har bestemt seg for å gjøre alt de kan for at kampen ikke blir spilt. Og blir den utsatt igjen på torsdag, så finnes det rett og slett ingen dato igjen å spille på og kampen blir mest sannsynligvis ikke spilt. Det derimot er en fordel Liverpool.
×
×
 • Create New...