Gå til innhold

Cappo

Medlemmer
  • Innlegg

    6 956
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

18 653 profilvisninger

Cappo sine prestasjoner

840

Nettsamfunnsomdømme

  1. Kan like gjerne ta med City, for det kjøpet deres er vel knapt et kjøp å regne. Liverpool har jo mest sannsynligvis signert han 15-åringen fra Chelsea. 😛 Er ikke overrasket over at Slot vil se hva han har før han eventuelt forteller sjefene sine hvilke posisjoner han ønsker styrket. Tror heller de bør fokusere på å fornye litt kontrakter, spesielt Alexander-Arnold sin før de gjør noe mer.
  2. Pep har bare 1 sesong igjen. Så det er lys i enden av tunnelen. 😛 Blir spennende å se City uten Pep.
  3. Det hadde vært fint, for City med KDB er så latterlig gode. At han var tilbake i sesonginnspurten var en stor del av grunnen til at City dro i land seriegullet denne sesongen. Han kan godt ta med seg Ederson også. 😛
  4. Tror du det skjer så mye før Slot har fått tatt en titt på hva han allerede har? Alle disse byttehandlene som skjer syns jeg virker som veldig dodgy greier. Du så så og si aldri slikt før. Og Chelsea fortsetter å bruke penger som fulle sjømenn. Hva med å prøve og utvikle det laget en har? Åh ja, stemmer. De har jo ny manager, IGJEN, så han må jo få sin kvote med nye spillere inn selvsagt.
  5. Premier League har vel allerede vært ute og advart klubbene? Tror nok klubbene skal være litt forsiktige. Spesielt Chelsea, som vi allerede vet bruker det de kan av smutthull i regelverket for å kunne fortsette å kjøpe spillere. Og virkelig tøyer grensene.
  6. Hadde han vært like effektiv for Liverpool, så hadde han trolig vært ligaens beste angriper.
  7. Sikkert et dumt spørsmål, men hvorfor i alle dager spiller ikke Gomez på venstrebacken? Trippier ser jo helt paralysert ut, mens Gomez derimot har bevist på Liverpool at han kan spille relativt bra på venstre alt tatt i betraktning. Mye bedre enn Trippier ser ut til å klare og spille der.
  8. Føler jeg ikke er noen fan av å mest sannsynligvis selge Kelleher. Han er jo en veldig god keeper, det er bare det at Allison er en av verdens beste. Nå vet jeg ikke hvor gode disse andre yngre keeperne Liverpool har er (sies jo at de er ganske gode med bra potensiale), men å finne en tilsvarende god keeper kan fort bli dyrt. Men det er klart, om de har troen på at Jaros f.eks er klar til å steppe opp som reservekeeper eller tredjekeeper (hadde håpet på noen litt bedre enn Adrian som reserve) og kan være like god som Kelleher så er det vel greit. Synd å miste Kelleher, men en får stole på at klubben vet hva de driver med.
  9. Jeg klarer ikke se hvordan det er diskriminering. Det er en regel, som er lik for absolutt alle. Hadde det vært en regel mot å ha eiere eller sponsorer fra Midt-østen, ja DET ville derimot vært diskriminering. Hvis regelen først kom i 2021, så har den vel heller ikke spesielt mye å gjøre med de 115 punktene som de er tiltalt for. Er ikke disse hovedsakelig før dette forbudet? Og om City får regelen fjernet, hva skulle det ha å si? De er jo allerede dominante, så det vil jo ikke hjelpe de stort. Er de butthurt fordi de ikke fikk Mbappe eller hva er greia? Spør du meg så lukter det desperasjon lang vei. Og hvorfor kommer slik desperasjon til syne? Jo fordi vedkommende som utviser desperasjonen vet en er i skikkelig trøbbel. Kommer City til å bli dømt til stort mer enn en bot, om noe i det hele tatt? Tviler.
  10. Imponerende. United spilte en god kamp for en gang skyld, samtidig som City fortsatt var bakfulle etter seriegullet. Så gratulerer. Liverpool ble altså slått ut av vinnerne i både FA cupen og Europa League. En mager trøst. 😛
  11. Ikke helt sammenlignbart etter min mening, da Gallagher spilte veldig bra også i Crystal Palace på lån. Slite benken i City ja, men har vel ikke stort til valg hvis Chelsea må selge. For utenom City, hvem andre vil ha råd og trenger han i PL? Newcastle kanskje på grunn av Tonali situasjonen? Spørs jo på prisen selvsagt. Hvis vi snakker £50-60m så kan det vel hende noen flere klubber er interessert.
  12. Da vet vi jo hvem City kommer til å kjøpe. Paqueta er jo under etterforskning igjen, så ser for meg City trekker seg der og heller kjøper Gallagher. Slår to fluer i en smekk. God midtbane motor og er britisk. Win - Win for dem. Selv om det kanskje er mer den røde delen av Manchester som virkelig kunne hatt bruk for en spiller som Gallagher.
  13. Kan de i det hele tatt gjøre det? De to du nevner er jo britiske. Selge dem kan vel skape problematikk rundt homegrown kvoten? Nå vet jeg ikke så mye om Chalobah, men Gallagher er etter mine mening en veldig viktig brikke på midtbanen. Men for all del. Gjør ikke meg noe om de selger seg dårligere. Så kan de vake rundt på midten av tabellen.
  14. Først sparker Chelsea Pochettino og så ser det ut som Bayern signerer Kompany, som rykket NED med Burnley. Så tidlig i Silly Season og det ser ut som det har rablet for klubber allerede.
  15. Ikke bare ryktes. Det er bekreftet at han er ferdig.
×
×
  • Opprett ny...