Jump to content

Cappo

Medlemmer
 • Content Count

  6020
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

622 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

14327 profile views
 1. Forsåvidt et poeng. Får satse på at de får tid i kampene mot Brighton, Burnley og Newcastle. Eventuelt de andre om vi leder med et par mål.
 2. Irriterer meg at Klopp klager på medalje regelen, men allikevel velger å ikke bruke alle 5 byttene. Eller gi de 3 ungguttene de kampene de trenger.
 3. Ja, trenger desperat energi og kreativitet. Hvor er Elliot? Hvor er Jones? Bruke alle 5 byttene for svarte.
 4. Dette var mer det Liverpool vi kjenner til. Fantastisk frispark, fantastisk langskudd og fantastisk kontring. Jeg håper disse 5 byttene gjør at vi får se mer til Elliot, Williams og Jones. Elliot holder et helt vanvittig nivå for alderen. Bare tenk hvordan Klopp kan utvikle denne spilleren med det råtalentet han har. Og Williams var frisk. Med litt mer flaks kunne han hatt både målgivende og mål. Salah burde satt den frekke stikkeren fra Williams.
 5. Uten det ene, er ikke det andre like appelerende. Det har jo dukket opp nettopp som et motsvar til grafikk racet. Hadde det ikke vært noe grafikk race, så hadde heller ikke disse andre spillene blitt like populære hvis de alle var slik i utgangspunktet. Simple spill er flott inne i mellom. Men noen ganger så higer jeg etter grafisk flotte og komplekse spill. Unity har klare begrensninger, mens Unreal Engine har noen. Det er jo nettopp derfor det lages andre spillmotorer. Jeg antar at lisenser enten er for dyre eller at de ikke ønsker å lisensiere bort motoren sin som gjør at utviklere lager egne som ikke en gang er bedre enn eksisterende alternativer. Personlig har animasjoner veldig mye å si. Dårlige animasjoner er en dealbreaker for meg. Dette uavhengig av grafikknivå egentlig, men er nok litt mer tilgivende til et 8-bit spill enn et skikkelig grafikk monster. Uansett så foretrekker jeg responsive og flytende bevegelser. Uansett så syns jeg dette er en tullete ting å klage på, for de har i alle år laget begge typer spill. Både AAA og enklere titler. Og de utfyller hverandre flott på markedet. Er jo derfor de har flere studioer. Noen lager AAA spill, mens andre lager andre typer spill.
 6. Du ser vel forskjellen på at de syter og det faktum at de gjennomskuer et smart PR trekk?
 7. Du liker å tro at de ville det, men det kan jeg love deg at de ikke ville. Det finnes haugevis med eksempler på det. Senest Covid-19. Alle de spillselskapene som ga ut gratis ting til spillerne sine. All den PR de fikk ut av noe som ikke kostet de en krone. Det holdt folk inne og de fikk noe å gjøre i isolasjonens tid, men viktigst av alt, PR. Dette er store private selskap vi snakker om her, ikke velledighetsselskap. Alle beslutninger de tar bunner i penger. Kan de gjøre noe fint i samme slengen, så er de ikke fremmed for det så lenge det fører til mer penger i fremtiden. Det er dessverre slik den kapitalistiske verden fungerer.
 8. Det er jo akkurat det det er. At det er god PR er veldig, veldig relevant. Det er jo nettopp derfor de gjør det. Du ser ikke at de bryr seg om andre ting i samfunnet, som sult, mangel på jobber, fattigdom, krig, osv. Er ikke dette saker som fortjener å bli løftet opp? Hvorfor tar ikke selskapene tak i dette? Åh ja, nettopp, fordi det ikke er hot news og derfor ikke vil gi spesielt igjen i form av PR og økt tilstrømning av kunder på grunn av et good guy image. Igjen vil jeg understreke at jeg faktisk driter i at de utsetter disse eventsene, det er lurt fra mange perspektiver, men jeg vil påpeke at de IKKE gjør dette KUN for å vise solidaritet.
 9. Jeg vil påstå det er rimelig naivt og IKKE tro at dette er PR. Nei, det er kanskje ikke bare PR, kanskje 30% faktisk ektefølt solidaritet og 70% PR trekk. Har ikke noe imot PR-trekket, jeg mener det er kjempesmart. Men ikke kom her å si at de KUN gjør det av solidaritet, fordi det er i hvert fall bare bullshit. Og jeg tviler sterkt på at denne rasismen preger mangemillionær toppene i Activision-Blizzard eller Sony for den saks skyld. Bare så det er sagt, så holder f.eks ikke CD Project Red (Cyberpunk 2077) til i USA i det hele tatt, de holder til i Polen. Du tror de føler denne amerikanske rasismen eller? No offense, men sånne som deg er akkurat hvorfor disse selskapene gjør nettopp dette, fordi dere sluker PR trekker rått uten i det hele tatt å stille spørsmålstegn ved det.
 10. Men hvor setter en grensen? Det skjer mye jævlig i verden hver eneste dag som ikke nødvendigvis har med rase å gjøre, men ingen utsetter lanseringene sine i solidaritet til de. En annen ting som overrasker meg mer er at folk (jeg snakker generelt, men langt fra alle) ikke evner å se at spill, gjerne online spill, er det som har fått mange gjennom en tøff tid i forbindelse med Corona viruset. Det å fortsatt kunne gjøre noe med enten venner eller andre og ikke føle seg helt alene i isolasjonens tid. Men jeg skjønner hvorfor selskap gjør dette. Det er så latterlig enkel PR. Selv om en del av disse selskapene har LITT vel høye tanker om sine egne produkt. Tror liksom ikke de store avisene i USA eller politikerne hadde mistet helt fokus på rasismen kun fordi f.eks Sony hadde vist frem konsollen sin. Er ikke slik det fungerer. Igjen, billig PR uten mye anstrengelse, samtidig som de viser støtte for en viktig sak.
 11. Dette er grusomme greier som politiet der borte aldri ser ut til å lære av og jeg har ingen formening om dette er genuint eller ikke fra disse selskapene sin side. Det jeg derimot vet, som de fleste med litt mulighet til å se det fra et selskaps side ser, er at du må være fullstendig idiot om du lar en slik pr mulighet gå fra deg. De trenger ikke en gang gjøre noe, faktisk så er det ved å ikke gjøre noe (altså ikke holde planlagte events) at de viser sin empati, sympati og solidaritet. Dette er vinn-vinn over hele linja. En får masse positiv pr og en kjøper seg selv mer tid til å klargjøre det de har kansellert.
 12. Det kommende transfervinduet blir veldig, veldig spennende. Hvis klubber ikke signerer stort med nye spillere, så er dette en gylden mulighet til å virkelig satse på spillere som Williams, Curtis og Elliot uten at Liverpool svekker seg sammenlignet med konkurransen. I en slik situasjon, som fort kan bli en realitet, så er faktisk Liverpool en av klubbene som er godt stilt med talenter å ta av.
 13. Aldri skjønt dette maset om overklokking. Ønsker du best overklokking og best singlecore/spill ytelse, så kjøper du Intel. Sånn vil det alltid være. Ønsker du best out-of-the-box overall ytelse, så kjøper du pr. i dag AMD. Er ikke så jævlig vanskelig.
 14. Pussig greier det der. Microsoft får masse kritikk fordi mange av disse spillene også kommer til One X og dermed holder spillene tilbake i forhold til hva de kunne vært om de var kun var utviklet for Series X. Det folk ser ut til å fullstendig glemme er spesielt 2 ting. 1) Slik er det hver overgang til ny generasjon, så hvorfor blir de like overrasket hver gang? 2) Flere av titlene var påbegynt lenge før det fantes noe devkit til Series X tilgjengelig. Men det er tilsynelatende ingen som sier noe på at Sony gjør AKKURAT det samme. Det er helt vanlig å gjøre det slik. Og hvorfor er det ingen som retter kritikk mot Sony for å slippe Last of Us 2 til PS4 i stedet for på PS5, hvor det kunne vært et grafisk mesterverk av dimensjoner med tanken på hvor mye kraftigere denne kommende generasjonen er. Til slutt vil jeg påpeke at dette er tredjeparts utviklere og som alltid vil du se det heftigste fra Microsofts egne studioer først, og de har det tross alt blitt en del av nå.
 15. Nei. Sony vil ALDRI svette med annet Playstation en generasjon er fullstendig underlegen hardwaremessig. Ønsker du Exclusives, så kjøper du Playstation, for Microsoft har sagt at det er slutt på Exclusives til Xbox. De vil kanskje ikke komme på Playstation, men det vil være multiplatform. Eller i hvert fall Microsoft platform. Microsoft har skjønt det, som ønsker et mer åpent miljø. Et miljø hvor du kan kjøpe den konsolen DU ønsker å kjøpe og fortsatt kunne spille med vennene dine som kanskje har andre preferanser. Der er ikke Sony enda. Og muligens vil de heller aldri helt kommet dit all den tid de tjener mer enn godt nok på å holde det lukket og ikke har noe behov for crossplay med konkurrerende platformer. Så lenge Sony klarer å lage mer enn en håndfull knallgode exclusives hver generasjon, så vil ingenting forandre seg. Så kan en alltids spekulere i om all denne åpenheten fra Microsoft kommer en av den enkle grunn at de ikke klarer å lage titler som er sterke nok til å dra konsollsalget alene slik som Sony gjør. To helt forskjellige strategier, så får vi se utover den kommende generasjonen hvilken strategi som ser ut til å ha mest suksess. Selv om jeg personlig liker Xbox hakket bedre enn Playstation til tross for at jeg har begge, så tror jeg nok Sony trekker det lengste strådet igjen. Forskjellen mellom Xbox Series X og PS5 er rett og slett ikke stor nok til at det gir Microsoft en markant fordel.
×
×
 • Create New...