Jump to content

Cappo

Medlemmer
 • Content Count

  6337
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

715 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

15866 profile views
 1. Nå var det ikke det jeg mente heller. Mente at Mane var den av angriperne som var nærmest Salah ute på banen. Selv om Salah er i en klasse for seg selv, så er Mane nært nok til at Salahs kontrakt definitivt ville påvirket hans forhandlinger også.
 2. Jeg har nevnt det før, at jeg tror dette ble mulig fordi Mane ønsket å dra. Og han var den eneste som kunne skilte med tall som lignet på banen. Eneste andre med prestasjoner som kan sies å fortjenene store kontrakter er Van Dijk og Alisson, men vi vet jo alle at forsvarere og keepere aldri har helt de samme lønningene som angrepsspillere. Summa summarum, ikke veldig bekymret. Snarere tvert imot når jeg tenker meg om, for Liverpool har nå satt lista for hvor bra du må være for å få en slik lønn.
 3. Er vel liten tvil om at dette er bra for de som eier en Playstation. Men foreløpig er den ikke helt sammenlignbar med Game Pass. Som en som spiller på både Xbox og PC (ikke fått tak i noen Playstation denne generasjonen og ryktet om PS5.5 om ikke alt for lenge gjør at jeg avventer litt) så er Game Pass så mye valuta for pengene at du nesten ikke kan forestille deg. Hvis Sony kommer med mer titler til PC og baker dette også inn i sitt abonnement så kommer jeg til å hive meg på der også.
 4. Ja, tok kanskje litt i. Men hva en spiller er verdt og hva en får for/ønsker å betale for er ikke nødvendigvis det samme. Men samme det, han var ikke interessert i å bli, så da får han ha lykke til videre. Ganske sikker på at Firmino og Salah slår følge med han neste sesong, dog gratis.
 5. Men han var jo overhodet ikke interessert i å bli. Han kom ikke med noen som helst krav til ny kontrakt for han ønsket ingen.
 6. Igjen må jeg berømme disse forhandlerne til Liverpool som klarer å få det som de vil. £42.5m for en 30-åring med 1 år igjen av kontrakten og som i tillegg vil bort, er ganske bra. Ser ut som Liverpool allerede har blinket seg ut Jude Bellingham som neste sommers store transfermål.
 7. For min del er det ganske opplagt at United, som trenger MANGE nye spillere, har behov for å bruke pengene på en annen måte enn å drive med £80-100m signeringer. Hadde derimot Nunez vært den siste brikken de trengte, så hadde de nok bydd.
 8. Midtbanen? Henderson, Thiago, Fabinho, Keita, Jones og Elliot, samt poteten Milner. Syns det virker helt greit jeg. Føler kanskje ikke at vi trenger å gjøre stort der før neste sommer. Med annet de kommer over en god deal dette vinduet som vi bare må hoppe på.
 9. Enig, men hvis du ser hvor viktige og riktige de andre rekord signeringene har vært så er det vel greit? Også med tanke på at vi tilsynelatende kan finansiere han kun gjennom å selge litt overflødig spillermatriale, altså 0 netto utlegg.
 10. Ser det er mye snakk om Darwin Nunez og at Liverpool må sette ny overgangsrekord for klubben om de vil ha han til rundt £85m. Mye penger, men om en får solgt Phillips, Williams, Minamino (eventuelt Oxlade-Chamberlain) og Mane til ønsket pris så er vi jo faktisk i 0. Hva tror dere? Det kommer helt sikkert spillere, gjenstår å se hvem.
 11. Cappo

  Manchester United

  Surt å ikke få noe for han og at på til to ganger, men er det ikke greit å endelig bli kvitt han? Føler han stort sett bare har vært et uromoment og mest til frustrasjon for både trenere og fans. På sitt beste er han jo fantastisk, bare synd det bare skjer 1 gang i løpet av sesongen for klubben.
 12. Han hadde bestemt seg før CL finalen virket det som, ihvertfall ut i fra sin egen uttalelse. Han har vunnet det som kan vinnes med Liverpool, så jeg kan forstå han ønsker seg noe nytt. I tillegg har jeg aldri hatt følelsen av at Mane har hatt samme tilknytningen til Liverpool (både klubb og by) som f.eks Salah. Så blir spørsmålet om de kommer til å lete etter en erstatter, eller om de satser på Jota, Diaz og Carvalho.
 13. Cappo

  Manchester United

  Ja, det er det. Men var det seriøst mange av dere United fans som syns det var en god ide å ansett en trener for kun 6 måneder? Jeg mener, realistisk sett, hvor mye kan du få til på 6 måneder?
 14. 2 pokaler er bedre enn 0. Men det er surt å tape ligaen og surt å tape CL. Men med tanke på de foregående kampene og idag så er det jo ingen tvil at Real Madrid fortjente å vinne. Hadde muligens vært bedre å gamble og hive innpå Jones eller Elliott. Spesielt Jones har vist god form de siste kampene.
×
×
 • Create New...