Jump to content

Cappo

Medlemmer
 • Content Count

  5891
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

595 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13938 profile views
 1. Hehe, sant. Men Gomez er på sitt beste (fjorsesongen frem til skaden) bedre, det er bare det at han selvsagt trenger å spille seg i form/varm i trøya. Lovren var der allerede, derfor fortsatte han også å spille og han har etter min mening gjort det bra. Jeg foretrekker fortsatt Gomez over Lovren, men frem til nå har vi ikke hatt "tid" til å spille han inn på laget.
 2. Jeg bruker drevet på One X til spill, men bruker den mest som 4k Blu-Ray spiller. Så jeg setter stor pris på at de forsetter med fysisk drev.
 3. De burde kalt den Xbox Four X. Her har de altså gått glipp av en enorm markedsførings mulighet. Four X har altså to meninger. Four X som i at det er toppmodellen av fjerde generasjon Xbox. Og Four X som i fire ganger bedre enn One X. Så velbekomme Microsoft, dere kan bruke den mot kreditering og en gratis konsoll. 😛
 4. Når vi snakker om signeringer. Er det noen her inne som seriøst tror at Liverpool kommer til å splæsje ut for Sancho? Leser jo fra det som anses som litt mer seriøse kilder at Liverpool ligger særdeles godt an til å signere han OM de kommer frem til en pris.
 5. Forsåvidt litt enig med deg angående Shaqiri, men jeg mener pris på han som en backup spiller var grei. For tidlig? Joda han kan floppe, men til den prisen er det en veldig liten risiko å ta. Det vil heller ikke være noe problem å få igjen pengene en betaler for han ved å selge han til en annen liga igjen om han flopper. Markedsverdien hans er mye høyere enn de £7.25m han blir kjøpt for. Ihvertfall det dobbelte.
 6. Ings er jo faktisk god. Det var bare at han passet ikke inn i systemet til Liverpool. Og basert på hva han har vist, spesielt i det siste, så er nok ikke det det verste kjøpet en kunne gjort for £22m. Men det forandrer ikke det faktum at Robertson og Shaqiri var noen røverkjøp og Minamino føyer seg fint inn i den rekken. Jeg liker transferpolitikken til Liverpool. Det er ikke sånn at de bare kjøper billig og er knipne. De kjøper billig når de mener det er rett, samtidig som de ikke er redde for å splashe ut store summer på spillere de mener de trenger.
 7. Prisen er jo latterlig lav. Så lav at den dekkes av salget av Kent, men også så lav at den omtrent betaler seg selv gjennom økt interesse for Liverpool i Japan og Asia generelt. Og skulle han gå på dunken og ikke være noe tess i Liverpool, så kan vi selge han med en fin fortjeneste til Bournemouth for £15-18m. 😛
 8. Det på papiret svakeste 2. plass laget er vel uten tvil Atalanta. Etterfulgt av Lyon. Atletico Madrid og Dortmund er vel så og si hipp som happ tror jeg, mens Real Madrid helt klart er det sterkeste 2. plass laget. Uansett hvordan trekningen blir, så er det duket for mange interessante oppgjør.
 9. Godt mulig. Hvis vi ignorer at det er et derby så ligger Everton under Bournemouth på tabell, så riktig i så måte. Kanskje han også gjør det fordi det fort kan bli en het kamp og gjør det for å unngå skader på viktige spillere på midten og foran der?
 10. Hvis en skulle hvilt noen så kunne en vel hvilt de til helga vel? Ikke nå til derbyet liksom!
 11. Hvordan da? At du åpenbart ikke forstår at det siste der var en spøk? Eller er du kanskje uenig i at Messi er en veldig, veldig god fotballspiller? Skjønner ikke helt hvorfor du reagerer så sterkt.
 12. Verken jeg eller noen andre mener vel at det er ufortjent. Jeg sier bare at det ikke er noen spenning i prisen. Den går liksom automatisk til enten Messi eller Ronaldo, helt uavhengig av om du har en knall sesong eller en ok sesong. For en ok sesong for Messi, er tross alt bedre enn en knall sesong for de fleste andre. De burde lansere en ny pris. 'The Messi Award' - Awarded to the best player not named Messi. 😛
 13. Som sagt, så lenge Messi og Ronaldo spiller så vil en av de vinne den. En kan alltids diskutere det opp og ned om at Van Dijk har forbedret seg mer enn Messi (som strengt talt er mer på en nedadgående kurve enn noe annet) og at Van Dijk er mye viktigere for Liverpool enn Messi er for Barcelona. Men det er umulig å komme bort i fra at Messi er en himla god og flashy spiller. Gode og flashy spillere vinner priser. Så enkelt er det.
 14. Syns det er veldig rart og veldig lite sportsmanship når keeperen nettopp har blitt byttet inn og skal organisere muren. De aller fleste dommere i slike situasjoner, eller frispark generelt så nærme mål gir jo keeperen litt tid til å sette opp en mur. Altså, han har garantert sitt på det tørre og det er hans rett å gjøre det, men det er etter min mening en skikkelig douchebag ting å gjøre, spesielt mot en keeper som nettopp har blitt byttet inn.
 15. Ja, er jo i grunn bekymrende, men faen heller. Skulle strengt talt vært annulert det målet der. Du trenger ikke å gå lenger tilbake i tid enn til Real Madrid v PSG i går, hvor en straffe og et rødt kort ble annulert pga noe som var mindre frispark enn den mot Van Dijk. TV-bildene er jo ganske tydelige der at Mertens eller hvem det var hadde 0 interesse av ballen og gikk rett i kroppen på Van Dijk. Og kan vi snakke litt om den holdingen til Koulibaly på Salah? Hvordan får han lov til å holde han SÅ mye og SÅ tydelig uten at dommeren reagerer? Er det bare fordi han ikke faller eller? Ikke rart fotballspillere faller unaturlig og teit når dommerne ikke ser ut til å bry seg ellers.
×
×
 • Create New...