Jump to content

Cappo

Medlemmer
 • Content Count

  5999
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

610 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

14154 profile views
 1. Generelt er det jo bare tullete at klubbene permitterer folk. De sparer slikk og ingenting på det rett og slett. Og da tenker jeg ikke bare på Liverpool, men alle de andre klubbene som har gjort det samme og de som muliges også kommer til å gjøre det. Det er spillerne som er dyre og eventuelt de som må dra lasset om dette skulle vedvare. Syns for øvrig alt dette er veldig overilt, for klubbene går jo hele sommerpausen uten å permittere folk hvert eneste år. Forskjellen er bare at sommeren kommer litt tidlig i år. Jeg forstår at det ikke er vanlig å betale folk for å ikke gjøre noe som helst, som her er tilfellet, men dette er ekstraordinære omstendigheter og ikke noe dagligdags.
 2. Hold på hatten, for nå er det i ferd med å skje! For etter en av de mest dominerende prestasjonene i en Premier League sesong i senere tid, knuste rekorder og det som er, så er Liverpool i ferd med å miste gullet. Fler og fler heller mot å avlyse sesongen og for at det skal skje så trenger de 14 av 20 stemmer for. Per i dag ser jeg bare 4 relativt trygge stemmer imot. Det er Liverpool, Leicester, Chelsea og Manchester United. Så har en 2 litt usikre stemmer med Wolverhampton og Sheffield. For de kjemper om en eventuell Champions League plass med Manchester United om City forblir utestengt etter annen. Skjer det at sesongen avlyses og Liverpool ikke får det særdeles velfortjente seriegullet så gir jeg opp. Da er det rett og slett ikke meningen at Liverpool skal vinne igjen. Positive er at Liverpool kan forbli CL mestere et år til. 😛 Lurer også på hvordan de løser CL og EL om de også avlyses. Kjører de på med akkurat samme gruppene igjen neste år? Eller skrur de enda lenger tilbake, helt til kvalifiseringsrundene med påfølgende nye gruppetrekninger? Jeg vet at en ting er sikkert og det er at søksmålene kommer til å hagle! Fra Liverpool, fra lag i Championship, osv. om sesongen/turneringene avlyses. De får heller hoppe over neste sesong, det ville vært det mest rettferdige for alle.
 3. Men sperrer de da? Slik jeg forstod det så var det kun Series X spill som måtte lagres internt eller på tilleggslagringen. Og det forstår jeg om spillet har det quickload/switch opplegget med superrask til ingen laste tid, så kan du ikke gjøre det med en USB3 SATA HD. Slik jeg forstod det så kunne bakoverkompitable spill fra One/One X, X360 og Xbox kunne kjøres fra en vanlig ekstern HD da de spillene allerede er laget for det.
 4. Faen meg glad vi ikke tapte på bortemål, det er noe av det verste. Men latterlig dårlig av Adrian og ikke bare måke den ballen over sidelinjen om han følte han hadde dårlig tid. For øvrig burde de ikke sentret tilbake til han i det hele tatt. Du ser hvor mye rart Alisson gjør med ballen, og nå ser du jo hva spillere som er mindre god med ballen gjør. Det er trist rett og slett etter en så god start, så ender det med ting som dette. Selv om hans tabbe blir utslagsgivende så burde Liverpool strengt talt avgjort til full tid. Men godt forsvar av Atletico og ræva form hos Liverpool er en dårlig kombinasjon.
 5. Det er jo ikke noe problem å ha en formdupp og allikevel unngå å tape mot bunnlag. Tape mot Leicester eller Manchester City er helt greit. Har overhodet ikke noe problem med det. Derimot å tape mot et bunnlag og atpå til bli ydmyket med 3-0, det er ikke greit! Og det verste var jo at det var fullt fortjent også. Formdupp kan alltids komme og det er greit. Men det er jo mer enn en formdupp, for det er en ting å ikke sette sjansene sine, men de har manglet tæl. Rett og slett puslete. Og grunnen til at jeg håper de taper flere kamper er ikke for at de skal skjønne at de spiller ræva, men at de har blitt litt i overkant arrogante og tar litt for lett på enkelte oppgaver. En formdupp nå når det er utslagsrunder i Champions League er ikke det jeg vil kalle god timing. Det hadde faktisk vært bedre om den kom litt tidligere.
 6. Langt unna? Dere har jo fortsatt gode muligheter for å vinne FA cupen. Et trofe er tross alt ikke en fullstendig mislykket sesong.
 7. Resultatet hadde blitt det samme, men det hadde vært morsommere for unggutta og en ville fått mer vilje og innsats enn det jeg så utpå der i dag.
 8. Hvis han bryr seg døyten, hvorfor ikke la ungguttene som tross alt har fortjent det, få spille kampen da? Prestasjonene mot Watford viste jo glatt at ingen av de spillerne fortjente å spille i dag.
 9. Ser dere i det hele tatt hvordan de spiller eller leser dere bare på VGLive? For det er ikke overdramatisering hvis spillerne ikke skjerper seg betydlig. Kampen mot Watford var rett og slett grusom og denne er ikke noe bedre. Men jeg er overhodet ikke overrasket over at vi taper når en ser på prestasjonene de 4 siste kampene og den direkte arrogante holdningen de ser ut til å ha plukket opp på veien.
 10. Klopp har ikke skylden? Du mener spillerne bytter selv eller? Når du ser de ikke spiller bra så bytter du da for svarte de ut! Du venter ikke til det 80. minutt med å ta ut en Lallana som ikke har vist noe som helst. Du bytter til pause! Noen ganger er Klopp litt for naiv i troen på spillerne som er på banen og ikke har baller til å bytte tidlig.
 11. Er vi heldige så klarer vi å hale i landet ligaen. Men alt annet kan vi glemme.
 12. Aner ikke hva Klopp tenker. Hvorfor vente til det er umulig å komme tilbake med å bytte ut Lallana? Skinner i hvert fall godt gjennom at han ikke er spesielt interessert i å vinne FA cupen.
 13. Ja. Folk har hele tiden trodd at han ikke var det, men han er kjempeviktig.
 14. Leste at Van Dijk og Klopp tok tapet mot Watford med fatning. Ja det ser jeg. De har tydeligvis ikke noe imot å tape. Hadde jeg vært Liverpool spiller og tapt med Watford så hadde jeg vært fly forbanna. Ikke tatt det med fatning. Så ja, blitt alt for cocky på oss selv og ser ut til å fullstendig mistet både rytme og glød. Ser ikke frem til returkampen mot Atletico Madrid. For med det puslegreiene vi har vist fremover de siste kampene så kommer vi til å bli kjørt over, av et defensivt sterkt Atletico Madrid.
 15. Åh herregud... Ja for all del, ta ut Jones og ikke Lallana...
×
×
 • Create New...