Gå til innhold

Cappo

Medlemmer
 • Innlegg

  6 947
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

18 597 profilvisninger

Cappo sine prestasjoner

839

Nettsamfunnsomdømme

 1. Imponerende. United spilte en god kamp for en gang skyld, samtidig som City fortsatt var bakfulle etter seriegullet. Så gratulerer. Liverpool ble altså slått ut av vinnerne i både FA cupen og Europa League. En mager trøst. 😛
 2. Ikke helt sammenlignbart etter min mening, da Gallagher spilte veldig bra også i Crystal Palace på lån. Slite benken i City ja, men har vel ikke stort til valg hvis Chelsea må selge. For utenom City, hvem andre vil ha råd og trenger han i PL? Newcastle kanskje på grunn av Tonali situasjonen? Spørs jo på prisen selvsagt. Hvis vi snakker £50-60m så kan det vel hende noen flere klubber er interessert.
 3. Da vet vi jo hvem City kommer til å kjøpe. Paqueta er jo under etterforskning igjen, så ser for meg City trekker seg der og heller kjøper Gallagher. Slår to fluer i en smekk. God midtbane motor og er britisk. Win - Win for dem. Selv om det kanskje er mer den røde delen av Manchester som virkelig kunne hatt bruk for en spiller som Gallagher.
 4. Kan de i det hele tatt gjøre det? De to du nevner er jo britiske. Selge dem kan vel skape problematikk rundt homegrown kvoten? Nå vet jeg ikke så mye om Chalobah, men Gallagher er etter mine mening en veldig viktig brikke på midtbanen. Men for all del. Gjør ikke meg noe om de selger seg dårligere. Så kan de vake rundt på midten av tabellen.
 5. Først sparker Chelsea Pochettino og så ser det ut som Bayern signerer Kompany, som rykket NED med Burnley. Så tidlig i Silly Season og det ser ut som det har rablet for klubber allerede.
 6. Ikke bare ryktes. Det er bekreftet at han er ferdig.
 7. Ja, jeg sier ikke imot. Selvsagt mest imponerende av Watkins og ergo skulle ha vunnet. Men som jeg spøkefullt sa over, veldig sjeldent spillere vinner som ikke vant ligaen. Ja Rodri er viktig for City, men Foden har også scoret veldig mange avgjørende mål for City, som nettopp ga dem dette seriegullet. Det hadde derimot vært en litt mer større kontrovers om Haaland f.eks vant.
 8. Sies at Slot er litt lik Guardiola, så svaret skulle vel være ja, at det blir vi muligens bedre på. For vi har jo tross alt kvaliteten til å kunne gjøre det. Laget er jo ikke kun tut og kjør spillere. Hvis en tenker fra sesongstart så er 3. plass veldig godkjent. En byttet tross alt hele motoren på midten samtidig. Men allikevel litt surt når en så hvordan sesongen utartet seg og en vet at det kunne vært så mye annerledes. Nå ser en i spenning frem til preseason, sommervinduet og ligastarten med ny manager.
 9. Takk og lov for at det bare er en sesong til med City seier. Bare synd det blir 5 på rad, en rekord som sikkert aldri vil bli slått, før det er over.
 10. Kan jo ikke ha årets spiller fra en klubb som ikke vinner ligaen. 😛
 11. Selv om det er vanskelig å være uenig, så mener jeg 4 av punktene er irrelevante fordi du bare kan bytte ut VAR med dommeren og få akkurat samme situasjon. Et 5. punkt mener jeg bare delevis er VAR sin feil og det gjelder kamplengde. Nye regler hvor de bare legger til tid når lag tror de drøyer tid øker kamplengden. Slutt å prøve og drøye tid når ballen ikke er i spill og vipps, kortere kamper. Men ellers stort sett enig i de resterende punktene.
 12. Ja, voldsomt artig å se laget sitt tape, miste europaspill eller enda verre rykke ned på grunn av feil avgjørelser. Fotballen går rett og slett til tider så fort at det rett og slett er umulig for dommere å holde tritt, samme hvor bra en dommer en er. Tror det er bedre å få strømlinjeformet VAR enn å fjerne den igjen.
 13. Dette systemet syns jeg personlig ser ut til å fungere veldig bra i CL. Virker ganske raskt og effektivt. Vil selvsagt gjøre VAR mye bedre og la de konsentrere seg om andre type situasjoner. På en annen side så kunne det vært artig om de fjerna VAR. Så kunne de sittet der og grine over tapte poeng som fører til nedrykk eller tap av europaspill.
 14. Cappo

  Manchester United

  Tror ikke det er noe problem å hente yngre spillere med potensiale til United. De vet at sjansen for CL eller EL tross alt er tilstede. At United uten CL og EL blir lite attraktivt for gamle avdanka stjerner skal dere vel bare være glade for? 😛
 15. Cappo

  Manchester United

  Skal ikke påstå det ene eller andre. Bare poengterer at det er ledige trenere med bakgrunn i flere store titteljagende klubber.
×
×
 • Opprett ny...