Jump to content

zeebra

Medlemmer
 • Content Count

  10785
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

zeebra last won the day on July 6 2017

zeebra had the most liked content!

Community Reputation

3391 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vet ikke med det. Men så nye kabler som ble strukket mellom noen strømstolper nylig når fiber ble installert i området. De var rimelig feite svarte kabler. Og det var kun til fiber.
 2. Huff og fy. Da skal Apple, Google & Co inn i huset ditt? Det er da ei heller snakk om smarthus, det er egentlig bare snakk om primitive gadgets og unødvendige tåpeligheter. Det hele virker svært lite gjennomtenkt og "smarthus" virker bare som en gimmick for å selge folk søppel de ikke trenger. Det finnes legitime ting som kunne ha gjort et hus bedre, men slikt er det få som tenker på, her er det pengesluking som gjelder og grådige selskaper, og ikke folks interesser eller et hus sine funksjoner. Det blir nok det samme som "smartphones", et elendig produkt som folk aksepterer fordi de ikke vet bedre og ikke har noen reele alternativer. Så går alle rundt med en heroinsprøyte i lomma uten å faktisk ha klart å gjøre ting bedre som man egentlig kunne ha klart å oppnå med et faktisk nyttig og bra mobilt produkt. De skal skrive og diktere fremtiden din og du har ikke noe valg. (eller, jo, du kan si nei).
 3. Ca 1 tomme diamater. Betydelig tykkere enn strømledninger. Sikkert ikke en standard på det, men flere, men slik er iallefall de jeg har sett, Men fiber er absolutt å anbefale så snart som mulig. Et alternativ er å spørre om (og eventuelt betale) for å få kabelen nedgravd. Du kan jo også drøfte det hele med naboene.
 4. Eller effektivitet og hva slags samfunn vi egentlig bør ha. At hver person sluker enorme mengder resurser er helt unødvendig. Vi kan ha komfortable liv uten sløsing, det handler bare om prioritering. Idag bruker vi resursene på helt meningsløse og tilfeldige ting. Konsumsamfunnet og kapitalismen vil nok uansett føre til en dramatisk befolkningsreduksjon på et eller annet tidspunkt.
 5. Hadde sikkert vært det samme om det gjald baby boomernes og deres oppbruk av jordens resurser til egen vinning, i tillegg til å tilskrive neste generasjon enorme gjeldsbyrder og i tillegg høye boligpriser (de eldre selger, de yngre må kjøpe), slik at de ikke kun tilskriver enorme offentlige lånebyrder til neste generasjon, men også private (for boligkjøp). Om en 16 åring med interesse for økonomi hadde gått ut og påpekt dette, ville man nok se samme tendenser muligens, ja. Men, nå har jo klima blitt et kontroversielt tema, så har nok noe med det å gjøre, mer enn at den forrige generasjonen føler seg stukket.
 6. zeebra

  Manchester United

  Overraskelse? Virkelig? Selv hadde jeg stor tillitt til Solskjær sine kjøp faktisk, og det viste seg å være riktig. Synes signeringene Solskjær har gjort er perfekt for United så langt. Ikke det at jeg liker United, men.. Gode og riktige kjøp.
 7. Tap mot Spania. Elendige marginer dessverre. Veldig frusterende kamp å se på med Norske øyne.
 8. zeebra

  Manchester United

  Vel, i motsetning til City er faktisk Juventus en klubb med personlighet og ånd, litt som Barcelona. Kan bli lettere å vinne champions leage med Juventus enn City (eller PSG). Klubben har iallefall kjempeambisjoner, de er helt sikkert interessert i å signere Pep om mulig.
 9. zeebra

  Manchester United

  Kom til å tenke på en spiller med navn Sergio Ramos når jeg så den.
 10. zeebra

  Manchester United

  Juventus selvsagt. De vil absolutt vinne champions leage, Pep kan hjelpe dem med det.
 11. Leicester vinner mot City og taper mot Liverpool så blir det perfekt.
 12. Sannsynligvis heller kopi av fødselsattest som man får hos folkeregister.
 13. Så får dere slutte å snakke ned om og klage på Origi også..
 14. Nei. Grunnen til at hun er lettkledd er fordi Kojima ville det slik. Grunnen er bare noe de fant på for å ha en forklaring på at hun er lettkledd. Jeg synes ikke det er noe galt å ha lettkledde kvinner i spill, uansett hva grunnen er.
 15. Han har vel egentlig akkurat bevist det motsatte med Death Stranding, et spill helt uten seksuelle referanser eller perverse ting. Selv synes jeg noen av de perverse elementene i tidligere spill er morsomme og fint å ha med. Grinebitere og politisk korrekthetsklubben og alt det tullet er jeg ikke en del av. Jeg synes ikke det er noe galt i å ha nakne damer i et spill. Da vil nok grinebiterne insistere på at alle spill må ha homofile tema, akkurat som nåtidens filmer og serier som blir påtvunget dette selv om svært få liker eller bryr seg om det. Angående overgrepsscenen med Quiet er det motsatt av det du beskriver. Det er faktisk en scene som viser det vi alle tenker, hun forsøkt overgrepet for så å grisebanke og gruse overgrepsmennene. Det er faktisk svært sympatisk av Kojima. Jeg vil tro de som har blitt utsatt for overgrep har liknende "ønsketanker". Å bruke pornoblader som distraksjon for soldater i et snikespill er egentlig kun en morsom greie. Det går da an å klage på altslags idag og ikke se ting på en morsom måte aller ta det uten å alltid lage en stor sak ut av alting? Så klager du på det bombescenario selv om Hollywood er full av grotesk vold konstant? Men neida, når Kojima viser dette i et spill, ja da er det jo galt. Ikke det at andre spill er uten grotesk vold, men verdt å nevne filmverden, har sett langt verre ting der. De aller fleste menn liker pupper forresten. Godt over 50% av all kvinner selger seg selv som horer og ludder, inkludert den politiske korrekthetsklubben. De spiller på sex og seksualiserer seg selv. At spill også seksualiserer damer ser jeg ikke som noe særlig alvorlig, og at ludder klager på det gidder jeg ikke engang ta seriøst. Ute på gata henger jo haugevis av pupper rett oppi fjeset ditt med minimale klær og kjempekutt. At pupper blir portrettert i spill er vel ikke galt, er det?
×
×
 • Create New...