Gå til innhold

Playstation 4 - Generell diskusjon


Latias

  

1 268 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 4 en større suksess enn sin forgjenger?



Anbefalte innlegg

Det ville jo vært glimrende... Vet ikke om jeg skal le eller grine av dette. Nesten så jeg bør bli kompensert med et par hundre kroner i Playstation Store.

 

Håpet på mandag eller tirsdag denne uka, og aller senest i dag. Nå må jeg ha den i morgen,tidlig nok, ikke på ettermiddagen/kvelden siden jeg jobber. Jobber på lørdag også og reiser til München på mandag. Hjemme fredag, men jobber fredag og lørdag, så da kan jeg i verste fall ikke hente den før mandag om halvannen uke.

 

Har allerede havnet på etterskudd i FIFA som hadde release 25/9 00.00. Vanskeligere og vanskeligere å finne noen å spille med, og jeg må kanskje fire en del på kravene mtp hvem jeg skal spille med. En god start er helt essensielt, og da trenger jeg gode lagkamerater. Er faktisk forberedt på å måtte opprette en eller flere nye brukere som følge av dette. En jeg kjenner har droppet å spille som følge av at jeg ikke kan spille. Da gidder han ikke.

Endret av BVB09
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jepp, en av mange grunner til at spillet ikkje blir kjøpt. Og nei, at man kan være dame er ikke en av de andre grunnene.

Ja jeg liker skjold og sverd i Origins og stusser litt på valget til Ubisoft her. Særlig med tanke på at spillet er satt i phalanxens tid, eller shield wall som man ville sagt i Vikings/Last Kingdom.

 

Spillet ser dog såpass bra ut at jeg håper på at jeg glemmer det utover i spillet, eller at de gir etter for fansen i en utvidelse eller noe.

Endret av maanemann
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...