Jump to content

BVB09

Medlemmer
 • Content Count

  451
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

218 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2454 profile views
 1. Du kan snu på det og si at det er egoistisk å klippe håret/skjegget helt kort.
 2. Det kan være dette som får begeret til å renne over, hvis forholdet ikke er helt knirkefritt fra før. Mangel på respekt imo.
 3. Feil mindset. Man er i et forhold og tar hensyn til den andres preferanser, særlig mtp håret. Hennes kropp, men å gi blaffen i kjæresten er ikke å anbefale hvis man ønsker et langvarig forhold.
 4. Jeg vet ikke hva slags materiale de har satt på, men virker som at den sitter godt på. Er det dumt å prøve å fjerne den?
 5. Kontaktet Talkmore på chat, men ingen klare svar. Virket ikke som at vedkommende vet noe om "bands".
 6. Først av alt, den vil fungere fint i Norge? Og så lurer jeg på dette med prisen. Lavere pris for early birds, men virker som at Ali Express opererer med litt forskjellige priser. Se bildene. Og hvordan fungerer egentlig bestilling? Man bestiller før salget starter og håper på å få kjøpt før det er utsolgt? Litt seint ute med denne tråden, men ingen fare om jeg ikke får kjøpt. Enten kjøper jeg til tilbudspris, eller så dropper jeg telefonen helt. Har en grei Xiaomi Mi 9 SE som fungerer fint, så det er ikke noe must å kjøpe denne Realme'en.
 7. BVB09

  Manchester United

  Jeg er i utgangspunktet nøytral, men håper på tre poeng til Liverpool som følge av dette surret som Uniteds "supportere" driver med.
 8. På tide å sette en frist for å trekke seg. De klubbene som ikke er offisielt ute innen en uke strykes fra hjemlig liga og må evt starte opp i bunnen av divisjonssystemet om de vil tilbake, som et eksempel.
 9. For en ekkel spiller Di Maria er. Hvis jeg husker riktig ble det rødt kort i skandalekampen mot Marseille også, for spytting.
 10. BVB09

  Manchester United

  For en gjeng med idioter. Disse er ikke stort bedre enn de idiotene som stormet kongressen på andre siden av dammen. Litt av den samme mentaliteten. Så utrolig flaut for United som klubb, for den virkelige fansen. Håper at mange av disse blir identifisert og straffet.
 11. BVB09

  Manchester United

  Denne bør nesten Liverpool vinne 3-0, men det skjer neppe.
 12. BVB09

  Manchester United

  Ekstrem dumskap mtp corona også. Se hvor få som har munnbind og hvor tett de står. I slike tilfeller må politiet inn og gjøre en innsats.
 13. Jeg spiller egentlig bare FIFA, men det kan jo endre seg. Jaja, spiller kanskje ikke så stor rolle om man ikke spiller en rekke forskjellige spill hvert år. Helt på trynet at spillene er dyrere digitalt mtp logistikken.
 14. Fikk en oppdatering på ordren min nå. Forventet til lager 31. mai, men kanskje en dårlig idé med digital versjon. Bestilte i september.
×
×
 • Create New...