Jump to content

BVB09

Medlemmer
 • Content Count

  358
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

204 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. En widget som kan dekke et større område, og være usynlig, og som åpner en app når jeg trykker et sted i dette området. Finnes det? Desktop VisualizeR fungerer 1 gang, deretter streiker den. Har brukt den i årevis...
 2. Før het det vel SEN moderation eller noe. De som sletter meldinger som blir rapportert inn. Tidligere slettet de bare meldingene som er over grensen, men nå sletter de hele samtaler, hvis det ikke bare var et enkelttilfelle. Spiller med randoms, i alle (mentale) aldre, og det er jo nødt til å gå galt. Mange som ikke klarer å styre seg. Kjenner en kar som fikk hele brukeren stengt fordi han aldri lærer. Ørten advarsler og flere suspensjoner, men neida, man fortsetter i samme stil 😑
 3. Har Playstation Safety begynt å slette hele samtaler nå bare fordi 1 mld var over grensen?
 4. Jeg dro til Frankrike for å treffe en dame jeg møtte på Chat Roulette 😆
 5. Hvor fritt står admins til å administrere communities på konsollen? Er medlem av et 100k community som administreres av en kar som fremstår som en 12-åring, som jeg vurderer å rapportere til Sony om det er grunnlag for det. Han kaster ut tilfeldige folk hver dag bare for å gi plass til nye medlemmer. Vi har jo egentlig ikke plass til flere, og det er nok ikke mange som melder seg ut. Jeg har blitt kastet ut 4-5 dager på rad nå uten å ha skrevet noe. Overhodet ingen grunn til å kaste meg ut. Totalt har han nok kastet meg ut 50+ ganger over de siste årene. Legger seg også opp i folks brukernavn. En som ble kastet ut fordi det står feit dame griner i brukernavnet hans. Ikke admins jobb å legge seg opp i det. Han får evt rapportere brukeren til Sony. Han ga beskjed til vedkommende om at han må endre brukernavnet for å bli medlem igjen. En av de 50+ gangene jeg ble kastet ut fikk jeg faktisk en begrunnelse (man får vanligvis ikke en begrunnelse siden det ikke er en grunn). Grunnen til at jeg ble kastet ut er at jeg hacker andres brukere. Haha. Hvis han bare visste hvor lite peiling jeg har på tekniske ting. Jeg kan ikke hacke noe som helst og har aldri nevnt det eller truet med det. Dette er en ganske alvorlig beskyldning, og noe jeg kan/kunne rapportere. Jeg rapporterte community'et i dag, men da må man velge et element som man vil rapportere, som tittelen, bildet osv. Rapporterte en infotekst om en navngitt (flere brukernavn som trolig er én person) "rasistisk" bruker. Den infoteksten må Sony i det minste få fjernet. Jeg skrev også noe kort om at han kaster ut tilfeldige medlemmer uten at man har skrevet noe, men er jo et begrenset tekstfelt. Noen vits i å rapportere ham litt grundigere og nevne alt han driver med? Hvordan kontakter jeg isåfall Sony? Dette virker kanskje ubetydelig, men community'et hans er det "eneste" samlingsstedet med litt aktivitet for å finne noen å spille med. Han skulle egentlig fått en advarsel i første omgang og deretter bør han bli fratatt community'et om han ikke tar seg sammen. Sånn, det ble langt. Edit: noen timer siden jeg rapporterte, og denne meldingen står fortsatt: Edit2: visstnok ingenting galt i å liste opp brukernavn, hevde at disse tilhører én person og påstå at vedkommende er en rasist som trakasserer folk. Gg, Sony. Jeg kan ikke fordra denne personen som henges ut, men likevel. Snakk om feilvurdering.
 6. Tror du har glemt smerteaspektet, og hvorfor mener du at det er ok å drepe et levedyktig menneske bare fordi det ikke har blitt født? Fremstår som en trolletråd... Omtrent alle skjønner dette.
 7. Men hva er greia med trådløs lading? Aldri prøvd og aldri sett på det som nødvendig. Kabel funker fjell.
 8. Jeg bruker communities veldig aktivt, og legger ut det samme innlegget hvert tiende minutt eller oftere, men nå kan man ikke copy+paste lenger (med appen)? Hva er greia med det? Brukt communities i årevis og først blitt et problem i dag. Mobilen husker heldigvis setningene, så det går raskt å skrive på nytt, men noe så teit... Fungerer fortsatt på den gamle mobilen, men bare på glemme på den jeg vanligvis bruker. Jaja.
 9. De fleste menn får nok heller færre enn 1 match i døgnet. Kommer litt an på hvor selektiv man er, men veldig mange menn får veldig få.
 10. Jeg har Xiaomi Mi 9 SE kjøpt fra Geekbuying. Funker fint, betalte under 3k.
 11. Nei, naturligvis ikke. Kan ikke se at jeg har skrevet noe som kan tolkes dithen.
 12. Truffet henne i et par mnd og slettet Tinder forrige helg?
 13. Må gjerne mene at dialekten ikke er eksotisk nok, men finner ikke mer plain og lett forståelig dialekt, som de fleste fra forskjellige landsdeler forstår.
×
×
 • Create New...