Jump to content

BVB09

Medlemmer
 • Content Count

  390
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

205 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2055 profile views
 1. Jeg kommer i hvert til å prøve å slå av alt som heter vibrering med en gang 😆
 2. Faktisk en upresis formulering. Men takk, LarZen.
 3. Jeg synes ikke at det er særlig oppklarende 😆
 4. Hvis jeg forhåndsbestiller nå, trekkes det 10k fra kontoen nå? Muligens et dumt spørsmål 😂 Jeg vet at prisen blir lavere, men jeg tenker på når transaksjonen gjennomføres.
 5. Vurderer å forhåndsbestille. Noen tanker om det? Fare for at man må ut med mer enn laveste pris i butikk ved lansering?
 6. Mulig. Jeg bare så for meg store lagre som overgår etterspørselen i tiden fremover.
 7. Snodig prising av PS4-kontroller mtp PS5 i løpet av året? Tenkte å kjøpe en kontroller, men veldig stive priser. Virker mer fornuftig å sette ned prisen til 499 kr eller noe og få solgt unna? Vil sikkert være et greit PS4-marked fremover, men også mulig at det er store lagre med PS4-kontrollere der ute.
 8. Virker veldig vrient. Jeg vet at jeg har fått en venneforespørsel (men ikke sett navnet engang). Når jeg trykker på venneikonet eller hva jeg skal kalle det så ser jeg venneforespørselen i et halvt sekund eller noe. Har ikke rukket å faktisk trykke meg inn der, så raskt forsvinner det. Noen forslag til hvordan jeg kan få akseptert venneforespørselen? Kan jeg gå inn et helt annet sted i Metal-appen for å finne og akseptere venneforespørselen? Ikke i nettleser eller annen app. Edit: jeg har vært inne på "prikkemenyen", og der står det "venner" og et 1-tall, men får ikke opp venneforespørselen når jeg trykker der.
 9. Dette er så snodig (men vet ikke om det er en aktuell problemstilling for dere andre). Han her har funnet meg i et community, der jeg la ut statistikken min og så etter noen å spille med. Så er "add me" det første han sier. Null info, ingenting om noe som helst. Deretter mener han at jeg skal begynne å lete etter denne klubben hans uten å oppgi navnet (jeg kan for eksempel få opp en liste med 100+ klubber), så spør han om posisjonen min, som jeg allerede har oppgitt, og så kommer spørsmålstegnene. Jeg hadde vært offline en stund da han tok kontakt. Særlig viktig å gjøre ting riktig hvis den man kontakter har prestert bra, på papiret, og trolig er på leting etter noen som holder et bra nivå. Altfor mange som sier "add me" eller "wanna trial" uten å si noe som helst. Hvordan kan jeg være interessert i noe som jeg vet null og niks om? Er denne fremgangsmåten vanlig i forskjellige multiplayer-spill? 🤦‍♂️ Edit: la til et nytt skjermbilde. Så altfor mange som helt glemmer at de må ha noe å tilby og ikke bare kreve. Mindset'et må jo være "nå må jeg prøve å overbevise ham om å joine oss". I tillegg spør han om stats selv om jeg la ut i community'et.
 10. Har stort sett fungert for meg det siste døgnet. Virker lovende.
 11. Appen er gravlagt. Nå frykter jeg at de fjerner tjenesten fra konsollen også. Det vil by på store problemer ettersom jeg er temmelig avhengig av tilgang til folk som holder et bra nivå. På Facebook og Reddit er det mye blanda drops 😐
 12. Noen vits i å kontakte Sony/Playstation angående problemene med å koble til communities den siste uka? 😑 Mesteparten av tiden er det umulig å komme seg inn.
 13. Vært i kontakt med folk i andre land som har samme problemet. Og dette begynner virkelig å bli et problem. Jeg må legge hovedkontoen min i dvale til jeg får tilgang til communities igjen, og så må jeg spille med folk på et lavere nivå med en annen konto 😑 jeg frykter virkelig at dette er begynnelsen på slutten for communities. Da vet jeg virkelig ikke hva jeg skal gjøre. Vil gjøre det utrolig krevende å finne de rette folka, og vil i hvert fall bli veldig tidkrevende, jeg får ikke spilt så mye jeg vil med hovedkontoen osv 😑
 14. Jeg har hatt samme problemet siste par dagene. Virker som at de gir litt blaffen. De har til og med satt sluttstrek for mobilappen. Forståelig at communities er uinteressant for de fleste, men for meg er det en veldig viktig arena for å finne bra folk å spille med. Hvis de fjerner communities, så får nok Facebook-grupper og kanskje Reddit et oppsving, men tviler på at det blir like lett å komme i kontakt med de rette folka.
×
×
 • Create New...