Jump to content

......

Medlemmer
 • Content Count

  2923
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2050 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

9396 profile views
 1. Ikke rart det, når datoen for å få refundert det var rimelig kort. Kjøpte det til PS4 og innså at det var svindel. Solgte det med et lite tap og innså at jeg aldri kjøper et spill fra CDPR igjen. Og Witcher 3 er mitt favorittspill gjennom tidene, så dette var et ballespark av dimensjoner.
 2. Dette er piss. Spill er en av de billigste hobbyene man kan ha. Kjøper man spill fysisk ved release kan man selge de nærmest uten tap om det ikke faller i smak. Gamere er blitt noen forbanna sutrekopper som skal ha spill på 90% salg samma hva.
 3. Selvfølgelig skal vi det. Gamle konsoller hadde jo ikke 4K.
 4. Du glemmer indiespill. Det er de som kommer til å redde Switch. Nå har også Nintendo mange førstepartsspill som varer lenge. Animal Crossing, BotW, Xenoblade, alle spill som varer hundrevis av timer. De fleste førstepart Sony-spill er fullført på en helg, og glemt den neste.
 5. Tok en T-banetur i retning Vestli i dag. At smitten rår i bydel Bjerke og videre opp mot Stovner er ikke rart. Ungdommene, de fleste av de har innvandrerbakgrunn, gir en lang faen i avstand, de står tett i klynger, setter seg ned på seter tett opp mot fremmede, og bruker selvsagt ikke munnbind. Det er på tide å forstå at tiltakene ikke virker mot disse og de kommer aldri til å gjøre det. De er for "kule" til å bry seg, og setter det Norske samfunnet ned i knestående, mer enn det de gjorde fra før. Dropp tiltakene nå.
 6. Hva med å forby skytevåpenene de dreper hverandre med? Ikke det? Nei, tenkte meg det.
 7. Mario fikk en halvlunken feiring i fjor, så da er det naturlig at fænsa trudde det samme ville skje for TLoZ i år.
 8. Det tenkte mange om Warcraft 3 Reforged også. Men Vicarious er gode, så har troa på at dette blir bra!
 9. Enten bryr de seg ikke, eller så forstår de ikke. I begge tilfellene er det opp til myndighetene eller evt Ruter å få de til å forstå. Enten med informasjonsarbeid på et språk de forstår, eller ved å ha kontroller på alle tbanestasjoner men munnbindkontroll. Det alltid innvandrere som "sægger" med munnbind også, så jeg velger å tro at de rett og slett ikke forstår.
 10. Riktig. Nintendo lener seg for mye på goodwill fra fansen, og de har skjønt at det er liten vits å lage nye spill når de heller kan gi ut gamle spill og fortsatt tjene penger.
 11. Må si Nintendo virkelig viser fingeren til fansen under disse 35-års jubileumene. Mario fikk elendige ROM-porter, her velger de å gi ut det kjedeligste Zelda-spillet på nytt. Hva med å få over OoT og MM 3D? Eventuelt WW, Twilight Princess og Skyward Sword som en pakke? Selvfølgelig gjør de ikke det, når de kan tjene like mye for å gjøre en brøkdel av arbeidet.
 12. Bra. Håper de får bøter tilsvarende det de tjente på Xbox og PS4-versjonen. Beholder spillet som et klenodium, som spillet som pushet meg til å endelig droppe denne idiotiske hobbyen.
 13. Dette var jo poenget mitt, man kan ikke skaffe de på lovlig vis. For vi alle ønsker vel å måtte være avhengig av en bruktselger som selger spillet dyrt for å skaffe de spillene vi vil ha? Der man ikke aner hvilken tilstand spillene er i? Nintendo kan ikke klage på at folk laster ned ROM når man er gudegitt at Finn-selger 1974 har klart å ta vare på spillet sitt fra 1985. Det hadde tatt de fem minutter å laste opp ROM-filene på sitt eget nettsted og tatt la oss si $5 per spill. De hadde tjent masser av penger på det og folk hadde blitt fornøyde. Man kan få de fleste filmer , bøker og album digitalt i dag. Hvorfor ikke gjøre det med gamle spill også, og tjene penger på det?
 14. Med andre ord gir det mening for noen å avvente situasjonen, av flere grunner. Om vaksinering nå ikke gjør til at man hindrer å smitte andre, gir det lite mening å starte vaksineprosessen i det hele tatt før man kan gjøre det i full skala - da de vaksinerte raskt vil tenke "nå er jeg fri", og potensiellt videreføre smitte i ren uvitenhet. I det jeg sier nei til min vaksine rundt påsketider, eller når enn min tur blir, så går den dosen videre til en annen som sier ja. Enn så lenge er det færre vaksiner i Norge enn folk som ønsker å ta den så at det vil ta lenger tid om èn sier nei er uklart. Jo lengre tid som går, jo tryggere kan man bli på at vaksinen(e) er trygg(e). Vet om flere (leger, sykepleiere) som vil si nei til Moderna og Pfizer-vaksninene og heller venter på Johnson & Jonhson. Jeg velger derfor å avvente å se.
×
×
 • Create New...