Jump to content

Avean

Medlemmer
 • Content Count

  6492
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1290 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har prøvd å holde meg mest mulig unna Epic Store men må si de har slått på stortromma i det siste. De gir bort spill hele tiden og gjerne store titler som dette også samt virkelig gode tilbud. Kjøpte Chivalry 2 Special Edition for 349 kroner..... splitter nytt og ekstremt populært spill. Tenkte prisen måtte være feil. Hva skjer ved lansering? Epic sender meg mail om partial refund pga prisen har gått enda mer ned så de sender meg diffen tilbake 😮 Aldri sett Steam engang gjøre. De har imponert i det siste! I mellomtiden skal Steam ha 600kr for Mass Effect serien som ble lansert mange år siden 😮
 2. Satt igjen med ingenting etter traileren her, må se gameplay traileren men må si jeg ikke likte roboter og virvelvinder oppi det hele. Kan vi ikke få et skikkelig bra krigsspill uten at det er noe crazy elementer inn i bildet? Er enten andre verdenskrig med zombier eller moderne krigføring med laser og ekstremvær.
 3. Problemet er at det er såpass mange spillere som kjøper skip også. Det er vanvittige summer de drar inn på disse dagene det er salg av skip, det er snakk om millioner på bare noen dager. Så da blir heller spørsmålet hvorfor skulle de IKKE tjene millioner av dollar på noen dager? Ikke at jeg forsvarer dette i det hele tatt. Jeg syns ellers de har hatt veldig bra framgang i spillet siste tiden og jeg koser meg med det hver eneste dag. Det er vel også forskjellige teams som jobber med skip og alt annet så det går ikke utover bugfixing akkurat.
 4. Hva syns du sålangt hvis du har rukket å spilt det? Jeg gikk glipp av hele ME serien så jeg burde kjøpe det egentlig men har lest noen ekle reviews som sier det er verre enn orginalen? Nye kontroll mekanismer som ødelegger visstnok.
 5. Veldig skeptisk. Dette her har vært problemet med BF serien i lang tid at dem på liv og død må selge det på gamle konsollene i tillegg. Selvsagt for å tjene ekstra penger men det går utover hva Battlefield "kunne" vært. Nå vil kartstørrelsen garantert være mindre pga det må fungere på PS4 og Xbox One.
 6. Ja enten har jeg blitt for gammel til å like slike spill ellers så er det noe veldig merkelig som foregår med anmeldelser for tiden. Spillet er så sinnsykt generisk og lineært. Kanalen der tror jeg er eneste som påpeker feil i spill for tiden.
 7. Demoen på PC var ikke noe å skryte over ihvertfall. Virket utrolig lineært.
 8. 120Hz støtte på TV'er har ikke så veldig mye å si. Det er veldig enkle spill som støtter det og da med typ performance mode hvor det absolutt ikke er 4K oppløsning igjen. Null sjans for at disse konsollene kan yte 4K og 120fps i et moderne spill.
 9. Litt rart det får 9/10 med alle tekniske feilene det har. Nå har jeg bare spilt demoen men det er flere negative ting jeg noterte meg med spillet. Kartene er nærmest som trange korridorer med fiender du må gjennom, veldig lite varierte fiender og utrolig generisk skyting samt dårlig AI. Abilitiene er dårlig animert i forhold til det du får servert gratis fra Destiny 2 akkurat nå. Ikke noe dynamiske oppdrag som spill i samme sjanger tilbyr, da tenker jeg på oppdrag i verdenen der flere spillere dynamisk kan kjempe sammen om. Kartene i Outriders er rett og slett for småe. Heller ingen online hub der du kan teame opp med andre spillere og ingen PvP. Alt dette får du i Destiny 2 helt gratis 😮 Godt mulig jeg tar feil siden jeg ikke har spilt hele spillet men overraskende det får 9/10.
 10. Tror ikke selve problemet blir historien for den er ganske enkel. Tsushima blir invadert av mongolia i 1274. Største utfordringen blir vel å finne noen som kan spille Jin Sakai. Han må være troverdig og såpass flink at det gir mening at han kan herje med hele mongolske hæren som han gjør i spillet Men der er vel John Wick regissøren perfekt. Keanu måtte jo gå gjennom knallhard trening for å spille John Wick. Hvis dem gjør noe tilsvarende her så kan det bli bra. Jeg håper dem velger hovedpersonen fra The Swordsman, det mest imponerende jeg har sett på film ihvertfall.
 11. Tror faktisk det eneste spillet som passer seg til film. Utrolig historie så dette gleder jeg meg til
 12. Ja eller er det det? Det der er så vanvittig forvirrende. Registreringen er jo for kundeklubben. Trenger man å registrere seg hvis man allerede har vært med på det der før? Kun interessert i digital så jeg skal gi bort koden her hvis jeg vinner.
 13. Hvordan funker Elkjøp trekningen? Syns det er så lite info om hvordan det der foregår. Jeg signet opp på den første konkurransen husker jeg og så var jeg videre med på trekning 2 men er vi med på hver trekning framover automatisk?
 14. Kort ja, betalte direkte. Ellers..... hørte rykter om Elkjøp trekning imorgen? De som signet opp første gangen er fortsatt med regner jeg med? Håper på en sjanse nummer 2 .......... fat chance men
 15. Så gikk det en time før de hadde klart å avbestille den og hadde jeg bare rukket å lest dette først.......
×
×
 • Create New...