Jump to content

Avean

Medlemmer
 • Content Count

  6402
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1216 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har du sett på videoer av spillet nylig? Tror eneste måten man ikke kan like spillet på er hvis man generelt ikke liker sci-fi. Spillet er banebrytende på flere måter og det koster penger å ha 400+ utviklere i drift i så mange år. Det er ihvertfall det mest imponerende spillet jeg har sett i mine 37 år så langt.
 2. Syns vi har fått vår dose med isometriske slashers. Jeg vil se Diablo serien ta samme steget som God of War gjorde. Fullverdig 3D, avansert kampsystem, alt i sanntid og store åpne verdener som er 100x mer skumler enn Dark Souls.
 3. Tror ikke det er noe igjen av Blizzard som skapte Warcraft, Starcraft og Diablo serien dessverre. Uansett burde de klare å levere kvalitet med tanke på alle milliardene selskapet sitter på. Det er nok nye eiere som kun tenker mer og mer penger.
 4. Favorittmusen min. Brukt altfor mye penger på alt som finnes av muser men dette er en innertier for min del for fingertip og store hender. Annen fordel med Glorious er knallbra software som gjør bare det den skal og ikke mye annet fancy som sluker maskinkraft.
 5. Avean

  Star Citizen

  Du må dra til Microtech og så flyr du ned til New Babbage. Vanvittig pent og har en del snøstormer som er kult å oppleve. Og så må du selvsagt oppleve ArcCorp (Land på Area18) og Hurston Lorville. ArcCorp spesielt er mindblowing når du tar toget som flyr gjennom byen. Og så har du problemer f.eks du er stranda på en planet så kan du lage deg "Player Beacon" så du betaler andre spillere for å hente deg osv.
 6. Avean

  Star Citizen

  Hvordan var det å gå fra HOTAS til dual joystick? Ser flere som anbefaler det. Ganske vandt til Hotas nå men vurderer å skifte til dual oppsett hvis det er bedre.
 7. Kommer nytt hvert år og bildekvaliteten vil ikke være så forskjellig. Det som er sikkert er at prisen kommer til å være skyhøy. C9 er fortsatt veldig dyrt. Tror jeg heller ville gått for C9 når prisen faller etter C10 om ikke du har uendelig budsjett
 8. Rimelig sykt. Nesten like mange som spiller Witcher 3 nå som Rocket League på Steam Men bra er det, knallbra spill ihvertfall.
 9. FOV er endret i 3.8 for ultrawide ihvertfall. Før så defaulta den til minimum 140 i FOV men nå er det 109 ett eller annet. Ser mye bedre ut ihvertfall og mindre krevende selvsagt for skjermkortet.
 10. Avean

  Star Citizen

  Mange som spiller herfra, samletråd her Spilt det i 6år. Spiller nå 3.8 i PTU som er heeeelt sinnsykt. Væreffekter, ny Microtech planet med snø, planet tech v4 og diverse. Heter det samme ingame også. Eier Corrack som kommer i februar ellers har jeg Andromeda Aquila og C8X Pisces Expedition + noen firhjulinger her og der 😛
 11. Vanvittig kraftig men tenker dem mener at den kan spille av 8K materiale, men er uansett sykt imponerende for en konsoll. Bra for PC brukere også at konsollene får kraftig hardware med tanke på at spill blir skalert etter konsollene i 99% av tilfellene.
 12. Det er ikke samme gjengen bak PUBG, nye studioet til skaperen av PUBG. Siden han har uendelig til penger så tror jeg han har ansatt de beste av de beste trolig nok.
 13. Ja og i tillegg surround som inkluderes er bare HRTF effekter som du kan bruke på hvilken som helst headsett for tiden. Med EqualizerAPO og HeSuvi kan du velge hvilket som helst HRTF effekt du vil, enten det er fra Creative, Sennheiser, Dolby eller hva det måtte være. Evt bare kjøpt Dolby Atmos for Headphones i Windows 10. Når dem i tillegg nevner at lyden skurrer når man skrur opp volumet...... rødt flagg så det suser etter. At det her kan få 10/10..... WHAAAT! Bruk heller de pengene på et ordentlig studio headsett. Trenger du mic, bruk enten bord mic eller sett på ModMic 5.0 som er magnestisk og kan sette på hvilket som helst headsett, får det også trådløst.
×
×
 • Create New...