Jump to content

Avean

Medlemmer
 • Content Count

  6520
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1309 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hadde egentlig ikke tenkt å kjøpe det i hele tatt siden jeg har mistet troa på Gran Turismo etter alle disse årene. Interessen stoppet etter Forza kom da de hadde bedre kjørelyder og ikke minst kjørefølelse. Nå etter å ha testet GT7 så har det faktisk endelig snudd. Det her er uten tvil det beste bilspillet jeg har spilt. Lydene er faktisk enda bedre enn i Forza og det føles som du faktisk kontrollerer en ekte bil noe som gjør at selv gamle trege biler blir morro å kjøre.Ett mesterverk det her ja Gran Turismo tilbake i førersetet.
 2. For meg er nok dette noe av det beste jeg har spilt og gjør at jeg ikke lenger gleder meg til Diablo 4 ihvertfall. Kampsystemet her er såpass bra at du ikke kan gjøre noe annet enn å smile. Mens Diablo er ganske så livløst så har du her en åpen MMO verden full av spillere. Passer faktisk veldig bra til denne sjangeren. Liker også at du starter med hest og kan teleportere deg rundt omkring, nesten ingen dødtid. Dungeons starter man også med tidlig med matchmaking så slipper å lete etter folk på chat og vente på at de skal komme seg til inngangen. Det her er definitivt laget av noen som vet hva de holder på med. Anbefales! Men tving dere gjennom prologue og første 2-3 timene ihvertfall for de er litt kjedelig.
 3. Usikker hva jeg syns egentlig. Vet det er en simulator men samtidig syns jeg kjøregleden er større i Forza Horizon. Det er et eller annet med GT spillene som ikke stemmer. At dekkene hyler bare man tar en liten sving i 60km/t f.eks og så er det motorlydene som høres veldig generert ut. Håper jeg tar feil men trenger mer gameplay og forhåpentligvis en demo før jeg evt kjøper.
 4. Ubi er ikke en spillutigver, de er et aksjeforetak som tilfeldigvis har noe med spill å gjøre. De kan like gjerne drive med dorull produksjon.
 5. 600 milliarder........syke beløp men de sikrer seg de største spillseriene i verden samtidig. Tror dette kan bli veldig positivt. Microsoft vil nok pushe på for å utvikle nye spill nå med tanke på prislappen her. Diablo, Warcraft, Starcraft og COD.
 6. Veldig enig her hvis vi snakker om BF5 og BF1, der syns jeg visuelle kvaliteten var knallbra. Men av en eller annen grunn (Bare spilt beta) så var BF2042 forferdelig dårlig. Greit tornadoene og væreffektene var greie men kvaliteten ellers syns jeg er skikkelig dårlig. Spilt på 4K med OLED skjerm så kan være detaljene kom litt for godt fram her. Men selv UI'en som mange andre påpeker også er dårlig, ikke bare designet men virker som alt er skalert opp fra 1080P eller noe. Alt er så utydelig. Hopper man fra BF2042 til f.eks Warzone eller Tarkov så ser man hvor utydelig BF2042 er. Da er det med alle settings makset utenom blur og typiske post effect settinger som gjør bildet utydelig. (RTX 3080)
 7. Helt utrolig at senior Dice utviklere med lang erfaring med Battlefield blir ignorert. Håper det her betyr at det neste faktisk blir bra men tipper det bare ender med at erfarne utviklere bare slutter, da er ihvertfall Battlefield ferdig.
 8. Får gåsehud bare av tanken på noe mer. Splinter Cell er et av favorittspillene mine gjennom tidene. Unmatched gameplay....så vanvittig morro å spille. Soundtracket til de er oftest bedre enn det man ser på film også 😮
 9. Ser man på Twitch så husk mange sikkert spiller det med masse assists på, jeg kjører på Simulator mode og det er stor forskjell fra vei til skogsveier og gress. Jeg tenker på lufttrykk i dekkene til dimensjon når jeg spiller mot andre online. Forza Horizon spillene er de eneste bilspillene som klarer å levere autentisk fartsfølelse spør du meg.
 10. Litt bekymringsfullt at dem ikke kjører ny open beta med tanke på all kritikken de mottok. EA/Dice stoler jeg ikke på lenger, de sier builden nå er mye bedre sånn at man skal bare kjøpe det på lansering og håpe på det beste. Hell no!
 11. Ghost Recon: Breakpoint har mye ting som er overlegent andre spill i sjangeren som f.eks ordentlig skadesystem. Blir du skutt må du stopp blødningen, du kan bruke omgivelsene for å skjule deg. Hiv snø over deg for å skjule deg, stealth svømme, ta folk som gisler og CQC kamp. Er veldig mye kult i Breakpoint som er langt forut andre spill i samme sjangeren men enig i at de gamle var best med tanke på at det var mindre "arkade".
 12. Jeg kan bare ikke skjønne at et spill som nærmest ikke har blitt markedsført skal ha en buggy 4 måneder gammel release som de har patchet i tillegg skal ha blitt lansert i åpen beta der folk får sitt førsteinntrykk. Det er bare ikke mulig. Aner ikke hva dem har gjort med spillet her men det kan umulig være basert på samme motoren som BFV engang. Er ikke største BF tilhenger lenger men dette spillet var direkte dårlig laget.
 13. Men helt seriøst, hva er det EA/Dice egentlig har gjort her? Har dem ny spillmotor eller helt nytt team? Uansett om man liker spillet eller ikke så er det visuelt ikke pent å se på. Det føles som man spiller spillet via en slags emulator. Menyene virker som er bare skalert opp. I 4K forventer jeg klar tekst men alt er bare blurry og alt av grafikk er uklart. Da har jeg skrudd av alt av unødvendig ting som vignette og motion blur. I tillegg har dem ikke fungerende chat som jeg kan se, ikke voip, bots av alle ting i hver match... ingen scoreboards, bare rett ut i menyen. Vanvittig dårlig lyd og alt med specialists virker uinspirert. Det her er direkte dårlig, noe av det verste EA/Dice noensinne har laget.......... lurer på om COVID har skylden her.
 14. For en merkelig tid vi lever i når Warzone føles bedre ut.... BF har jo mistet alt orginalitet. Alt de sitter igjen med nå er bare .... kaoset.
×
×
 • Create New...