Jump to content

Avean

Medlemmer
 • Content Count

  6386
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1205 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Blir spennende når planet tech blir oppgradert, skal vel skje til jul. Da vil alle planetene være annerledes. Alt som er nå er jo egentlig placeholders. Final planet er vel som vi så på citizencon demoen. Så imponerende ut.
 2. What.... Hva spilte du spillet på? En av de peneste spillene hittil. Det kjører på Unreal Engine 4 med masse nye ting grafikkmessig.
 3. Billigste er 419 kroner. Kommer an på hvilket fly du vil få med. Ellers er det gratis å teste ut spillet i disse dager.
 4. Alltid syns det er helt merkelig at enkelte liker spillene hans. Han fikk heltestatus etter MGS1 og MGS2 da det aldri hadde vært noe lignende. Så kom Splinter Cell samme år som MGS3, det var generasjoner forskjell. Splinter Cell tilbydte så vanvittig mye mer både i grafikk, gameplay og historie. Sånn fortsatte det med resten av spillene også med at Splinter Cell rett og slett knuste alt som var av MGS som kom ut. MGSV hadde noe bra i seg men jeg kommer meg ikke forbi flyvende hvaler, cowboyer på unicorns og roboter med kulyder. Nei takk. Derfor tar jeg ikke i Death Stranding med ildtang. Det må være noe av det mest kjedeligste jeg har sett. Oser Konami kvalitet av det og det er ikke bra.
 5. 6/10 .... anmeldelser er subjektivt men dette spillet er virkelig 9/10. Beste star wars spillet gjennom tidene med masse av innhold. Elsker hver eneste kamp jeg går inn i.
 6. Tror det dessverre blir rotete med spillet her. Skulle ønske spill som har solid gunplay som f.eks Escape from Tarkov kunne brynt seg på Battle Royale istedenfor arkade titlene.
 7. Det her er uten tvil det beste Star Wars spillet jeg har spilt. Herregud for en storytelling, gameplay, lyd og visuelt sett knallbra. Uka her har vært rimelig åpenbar at Jon Favreau bør ta over Star Wars filmene mens Respawn bør ta over spillene. Begge skjønner seg på Star Wars helt åpenbart.
 8. Virker som det er et gedigent spill. Ser noen har lastet opp alle cutscenes til spillet og det er nesten 4 timer langt.... Gleder meg vanvittig ihvertfall. Mandalorian og nå dette, bryr meg ikke om filmene lenger :D No need!
×
×
 • Create New...