Gå til innhold

ChopperRead

Medlemmer
 • Innlegg

  3 190
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av ChopperRead

 1. Regner med du mener Mansfield mot Port Vale er superoppgjøret, kunne ikke vært mer enig!
 2. Tror dere har funnet en bra spiss i Højlund, mot svakere og tregere stoppere enn Gabriel som var konstant på han ikveld så kan han lage mye trøbbel.
 3. Havertz fikk 2 like veike touch i seg, da var den ikke så klar 🤓
 4. Rashford filmet seg til straffe for ett par runder siden. Vet aldri hva som skjer med dagens dommere.
 5. Kanskje det mest ufortjente åpningsmålet jeg har sett på år og dag.
 6. Tror dere klarer dere fint videre her. København er veldig overkommelig. Galatasaray så jeg begge kampene mot Molde, skremmende dårlige. Kun flaks at de gikk videre, tidvis utspilt av Molde på hjemmebane.
 7. Tror dette er året everton rykker ned. De har ikke forsterket etter en elendig sesong i fjor heller. Førsteelleveren i dag er nesten pinlig dårlig.
 8. Rodri slipper unna med alt, det har han gjort siden han kom til city. Bernardo lagde 3 frispark iallefall, null kort.
 9. Har merket at spesielt folk fra Afrika og Arabiske land følger spillere istedefor lag, spesielt messi og ronaldo. Bare se på kommentarer på innlegg om de i medier, sært fenomen.
 10. Får sikkert sparken der også Stevie. Med en fin fallskjerm
 11. Da er det vel strengt tatt ikke en ting som irriterer deg grenseløst, når det aldri skjer deg. Hahaha
 12. Ikke noe spiss nei. Men som falsk 9er i ett lag som fungerer bra offensivt som vårt gjør med saka og martinelli som herjer rundt ham, da kan han levere.
 13. Havertz var jo en av de beste offensive midtbanespillerne i Europa da Chelsea hentet han. Men i Chelsea har han spilt stort sett i et dysfunksjonellt lag som ensom spiss pga de ikke har en skikkelig spiss. Men noe nummer 9 er han ikke, så ikke rart han ikke har levert heeelt.
 14. Mourinho var en gang i tiden en morsom type. Men de siste 10 årene har han blitt mer og mer bitter, usportslig og patetisk. Måten han fyrer opp alle rundt seg med sine konspirasjoner er direkte flaut. Mange år siden han var en spesielt god trener i tillegg, totalt utdatert. Vært ræva med Roma i hjemlig serie i 2 år.
 15. Roger waters er en tulling av dimensjoner. Men akkurat den der drakten har han brukt siden 1980 på konserter, er fra en musikkvideo fra the wall 😊
 16. Chelsea er virkelig forferdelige, de har null tro på det de gjør.
 17. Soleklart frispark til Kiwior der, fuck off Var
 18. Herlig! Islamisten Erdogan har gjort Tyrkia til ett mini-saudi og ett diktatur, måtte han forsvinne fort.
 19. Aldri i verden at VAR gir city rødt på det der.
×
×
 • Opprett ny...