Jump to content

Gabri3L

Medlemmer
 • Content Count

  8882
 • Joined

 • Days Won

  14

Gabri3L last won the day on September 27 2018

Gabri3L had the most liked content!

Community Reputation

6757 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

23247 profile views
 1. https://store.steampowered.com/app/22450/Hunted_The_Demons_Forge/
 2. Day one review/benchmark viser V56 ~12% raskere enn GTX1080 i RDR2 1440p High, og matcher RTX2060. Slett ikke verst. Spørsmålet er bare om det er V56 som gjør det bra, eller om det er 1080 som suger, og at det vil komme en ny driver optimalisert for Pascal som plasserer Pascal kortene der de "hører hjemme". I teorien kan det jo være at det rett og slett er det at RDR2 ble utviklet for GCN som slår ut positivt? Personlig ville jeg nok ventet til nyåret med å begynne å bestemme meg for noe. Da ryktes det jo at "Big" Navi er på vei, og den kan fort tenkes å gi en del mer mening som oppgradering enn 5700XT. https://youtu.be/kYudE7kAEHo?t=245
 3. Forøvrig klarer ikke en gang 2080Ti RDR2 i Ultra 4K@60fps... Ihvertfall ikke enda. Her må Nvidia til med litt driver magi igjen, slik de gjorde med Forza H4.
 4. Nå må du være snill @Kyrre, han sa tross alt han spiller i 4K. I 4K er neppe CPU'en du har nå en flaskehals i noenting... Kanskje RAM'en i ett og annet spill, dersom du bare har 1600MT/s RAM, som jo ikke er uvanlig for en maskin som din. Har du 2400MT/s RAM, så ville jeg i første omgang bare oppgradert skjermkortet om jeg var deg. Skjønt, strengt tatt, kanskje har du litt urealistiske forventninger til dagens tilgjengelige HW på markedet. Skjermkortet ditt er tross alt allerede et av de ~5 raskeste skjermkort modellene på forbruker markedet, om vi ikke regner med de nye re-lanseringene Nvidia nettopp gjorde. (Edit: Altså at man regner f.eks. 2080 og 2080S som samme modell.) Om jeg var deg ville jeg i første omgang kanskje aller helst re-installert Windows, og da friskt sett med siste drivere. Og så funnet et av spillene som Tim har funnet frem til optimaliserte innstillinger for her: https://www.youtube.com/playlist?list=PL7m5C6_P_lnXQhO8YRLfVVMSGo0UwDIne Du vil kunne bli overrasket over hvor mye mer fart man kan få ut av skjermkortene uten å gå nevneverdig ned i bildekvalitet, om man bare skredder syr innstillingene litt.
 5. Problemet du nevner gjelder kun BT, og ikke alle spill, men er ikke fikset av MS enda. Det finnes en "workaround" på et eller annet Steam forum, men jeg finner den ikke i farten, kanskje du har litt mer flaks med googlingen enn meg. Uansett vil denne adapteren fikse dette problemet, da den ikke bruker bluetooth, men i stedet MS sin proprietære WiFi baserte protokoll. De som melder om problemer likevel, har et annet problem enn det BT spesifikke problemet. Jeg ser imidlertid MS har fått mange klager på nevnte adapter for å bare slutte å fungere, så denne hadde jeg kjøpt på Elkjøp, eller annen nærliggende butikk mtp eventuell reklamasjon..
 6. Mest sannsynlig samme panel i disse, så forskjellen blir i hovedsak menyen og utseendet. HP skjermen kan ikke heves og senkes så vidt jeg husker, som gjør Acer'en mer plasseringsvennlig. Når det er sagt er det litt dumt å kjøpe G-Sync skjerm i dag, nå som Nvidia støtter Freesync skjermer også. Du finner nok ikke tilsvarende Freesync skjermer særlig rimeligere enn disse, nå som de er på tilbud. Så de er ikke dårlige kjøp sånn sett. Men man låser seg jo litt til Nvidia da, og det er jo ikke sikkert at Nvidia kommer til å være produsent av det neste skjermkortet du ønsker deg.
 7. Ja til det første spørsmålet, de 2 andre er jeg ikke sikker nok på til å kunne si 100%. Eneste grunn til at jeg svarer likevel er for å gjøre oppmerksom på at det er lekket bilder av en ny Shield på vei til markedet. De ble ved en feil lagt ut for salg på NewEgg i USA før tiden, så de er garantert rett rundt hjørnet. Det er samme chip som i Nintendo's Switch, så når den ble oppdatert med en ny chip, så har de bestemt seg for å oppdatere Shield i samme slengen. Den ene nye er sylinder formet, og kanskje mer som en Chromecast konkurrent å regne. Ganske stilig, og de skal visstnok lanseres i dag. Streaming servicen som Nvidia tilbyr til Shield er en ting. I fremtiden vil også Googles Stadia bli tilgjengelig på Android enheter, og det bør da naturligvis inkludere Shield. Så mye tyder på at Shield kommer til å fortsette å være et flott alternativ. Om de nye modellene ikke nødvendigvis byr på noe særlig ekstra, kan det i det minste være de fører til lager tømming tilbud på forrige modell..
 8. Sure thing. Linken til den flate IPS skjermen kom visst ikke med på forrige post. Får prøve igjen da.
 9. Det var det billigste alternativet. Og de fleste VA paneler på 144Hz er Samsungs, så da blir det med kurve gitt. AOC har denne "rakkeren" uten kurve med IPS panel, men da er vi oppe i 6600 Kr for 3 skjermer. Jeg tenker det kanskje ikke blir så mye bedre enn de på Power som side skjermer om vi skal gjøre det så rimelig som mulig. Hovedskjermen dere har funnet skal være ganske god, såvidt jeg har hørt. Jeg har ikek kikket på reviews av den, bare hørt at den skal være god. Og jeg følger ikke så nøye med på skjermer for tiden, spesielt ikke nede i disse størrelsene/oppløsningene, så jeg har ingen bedre forslag sånn i farta.
 10. Vel, hva slags spill spiller du? Til CS:GO, Overwatch og den slags er det "viktig" med kjapt TN panel på 1ms. Men mange når de snakker om "gaming skjerm" tenker automatisk på kun slike skjermer. For egen del ville jeg mye heller hatt en VA skjerm som hoved skjerm til mine typer spill, som er RPG typer med mye vakker grafikk.. Forresten viktig at dere sjekker at kompisen din har et av kreditt kortene som er del av kampanjen. Kampanjen gjelder ikke ved bruk av debet kort. Nå planla du i utgangspunktet å bruke ~4500 Kr på 3 skjermer. Om du velger 3 av denne, så får du 144Hz med Freesync hele veien "rundt" for ~4800 Kr. Vil fungere greit til CS:Go etc. også selvsagt, men det er jo altså som sagt hakket bedre med TN paneler som skifter farge fortere når man snakker om Twitchere..
 11. OK, jeg trodde det var stock hastigheter i skjemaet. Dere har kanskje diskutert noe mer på foregående sider slikt at det var klart for andre som har fulgt med i tråden at dette var overklokket og strammet?
 12. De ser ikke så dumme ut de dere har funnet. Men om det var meg, så hadde jeg nok gått for denne i stedet. Den støtter opp til 75Hz i stedet for bare 60Hz. Altså kan du sette den/de på 72Hz og la hoved skjermen stå på 144Hz dersom du skulle få problemer med det jeg nevnte angående å trenge nøyaktig dobbel frekvens på hoved skjermen. I tillegg har den bedre kontrast enn IPS skjermen dere har funnet, og inn-synsvinkelen er en god del bedre enn vanlige TN skjermer. Ikke fullt så god som på IPS skjermer, men bør være mer enn god nok til din bruk. Inn-synsvinkelen er litt viktig når man som regel setter sideskjermene litt i vinkel i forhold til hovedskjermen. Toppen av kransekaken er at i tillegg til å være på tilbud allerede, så kan du få 20% til i rabatt dersom du handler på Power, og betaler med et av kredittkortene til DnB som er med i kampanjen nå fra i morgen og frem til lørdag. Da blir det jo bare 1600 Kr for 2 stk. Edit: Er det forresten noen spesiell grunn til at du har valgt hovedskjermen? Jeg antok det var for å spille Twitch FPS spill, der pixel responstiden begynner å bli litt viktig.
 13. Ah, OK. Da er jeg med, var bare måten du ordla deg på som gjorde at jeg ikke var sikker på hva du mente. Jeg har ikke fulgt med, men trodde det i dag fantes kit fra 4000MT/s og oppover som ikke nødvendigvis bruker B-die?
×
×
 • Create New...